orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid f
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 93

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    بنظر من سبد خیلی خوبی دارین در مورد سهگمت نموداری ندارم ولی بقیه خوبند اونهایی هم که تو اصلاح هستند نزدیک خط روند صعودی هستند احتمالا از اون ناحیه مورد حمایت واقع میشند. بنظر من سبد شما با چینش بنیادی انجام گرفته و میتونه برای شما سود بده اگه قیمت خرید بعضی از سهم هایی که تو اصلاح هستند به قیمت روز نزدیک باشه ولی کمی تعداد سهام سبدتون زیاده،یه منشی باید استخدام کنید تا هر روز تغییرات اینها رو برایتان گزارش کنه :D

جالبه این پست مورد اقبال واقع نشد.
    عوضش این پست حتما مورد اقبال واقع میشه!:D
    [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط fakhr پست شده است View Post
      جناب اروم بورس سلام و خسته نباشید
      برای خرید سنگین چه سهمهای میان مدتی مد نظر شریف قرار میگیرند
      با تشکر
      درود
      شکربن ،وپترو ،خگستر ،اخابر،وسپه ،وبوعلی،وغدیر،ثشرق ،شپدیس،فولای،فباهنر
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/20, 22:36.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

درود
        شکربن ،وپترو ،خگستر ،اخابر،وسپه ،وبوعلی،ثشرق ،شپدیس،فولای،فباهنر
        جناب اروم بورس

در صورت امکان در خصوص اهداف تکنیکی ثشرق راهنمایی فرمایید.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          جناب اروم بورس عزيز
          سلام
          در مورد دالبر نظرت چيه؟
          درود

داره به حمایت های قویی میرسه انتظار ابتدا واکنش و سپس برگشت به روند صعودی رو دارم از 860تومن تا 765تومن حمایت های مختلفی داره که بعید میدونم از این محدوده بتونه جون سالم بدر ببره منتظر واکنش هستم.830تومن و 780تومن داخل این محدوده هم حمایت های قویی هست. دیگه اصلاحش اونقدر ها هم جوندار نیست باید به یکی از این حمایت ها واکنش نشون بده. اگه وارد روند صعودی بشه هدف اول شکستن 1270تومن خواهد بود.
          جدیدا هم یه افزایش سرمایه 25درصدی از آورده نقدی داشته

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
          آقا سجاد اگه ممکن بود براتون یک تحلیل از دلر بگذارید.
          درود

فکر کنم کمی هنوز اصلاحش جون داره.شاید بشه کمی پایینتر هم خرید. در عرض 5ماه از 550تومن رسیده به 1900تومن فکر کنم کمی استراحت و ورود سهامدارن جدید و خروج نوسانگیرها بد نباشه.
          فعلا فقط این ها رو در مورد تکنیکال سهم دارم بگم.البته اگه به دردتون بخوره. شکست 1930تومن میتونه شروع موج صعودی دیگه ای باشه ولی با گذشت کمی زمان همراه باشه بنظر من خوبه.
          سودش هم خوبه
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
            جناب اروم بورس

در صورت امکان در خصوص اهداف تکنیکی ثشرق راهنمایی فرمایید.
            درود
            الان روند صعودی نداره تو اصلاح زمانی یا قیمتی هست .شاید یه چند تومنی هم بیاد پایین ،اگه روند صعودی شروع بشه میشه یه قیمتی براش درآورد ولی به احتمال زیاد بالای 300و حداقل 310تومن خواهد بود.

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

اروم جان من شخصا روي ثتران چون روي كف قيمتي است مثبت ترم آيا توصيه اي داريد در مورد اين سهم.؟
              درود
              الان روند صعودی نداره تو اصلاح زمانی یا قیمتی هست .شاید یه چند تومنی هم بیاد پایین ،اگه روند صعودی شروع بشه میشه یه قیمتی براش درآورد ولی به احتمال زیاد بالای 300و حداقل 310تومن خواهد بود.
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• koroosh
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 57

درود
                اقا سجاد نظرت در مورد حق تقدم کمباین چیه ؟
                با تشکر

نظر

• mansour
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 36

حمایت های لسرما
                  340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.
                  سلام سجاد
                  در خصوص اصلاح لسرما به نظرت تو قالب 3 موجی a , b , c است یا 5 موجی
                  به نظر من اگه بخاد 3 موجی بشه تا موج دوم یعنی حدود 390 تا 400 رو با قدرت نشکسته نمیشه گفت اصلاحش تموم شدست.
                  در کل نوسان مثبت چند روز آینده رو ریز موج اصلاحی شماره 4 میبینم و موج 5 کاهشی همون 318 تومن رو فیبوی 38% و حمایت کومویی است...

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    اروم جان من شخصا روي ثتران چون روي كف قيمتي است مثبت ترم آيا توصيه اي داريد در مورد اين سهم.؟
                    اینم خوبه بنظر میاد زیاد اصلاح نمیخوره،انتظار داشتم کمی هم بیاد پایین مثلا تا 120تومن ولی اونقدر ها فشار فروش نداره.از نظر اندیکاتوری یه مثبت بخوره به یه مقاومت میرسه،اون رو رد کنه دیگه خطر اصلاح تقریبا تموم شده هست.بالای 160تومن میشه امیدوار به صعود بود.
                    زیاد قیمت بالایی نداره تقریبا تو کف قیمتی هست بنظر من تنها اصلاح زمانی میتونه اذیت کنه خرید پله ای با فاصله زمانی نمیتونه بد باشه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

شدوص بست برای تعدیل سود ،حالا ببینید چند باز میشه.روز چهارشنبه در موردش تو حین معاملات مطلب نوشتیم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

نمیدونم صف خرید واتی چرا امروز اینقدر کم حجم هست بنظر من که تا 722تومن مشکلی نباید داشته باشه.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

فباهنر امروز تو بالای 3درصد مثبت فشار تقاضا اندکی داره البته امروز روی مقاومت هست ولی من براش پایینی بلندی نمیبینم شاید یه چند تومن اصلاح ،ضمن اینکه امروز حجمش هم قابل توجه نیست بذار ببینیم دوباره براش فشار تقاضا میاد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

واتی کمی هم خریداران فشار بیارند میتونند صف خریدش بکنند اونقدرها فروشنده نداره

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

حمایت های لسرما
                              340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.

واکنشی از سوی لسرما به حمایت 340تومن رو شاهد هستیم ولی حجمش خیلی اندکه

در اصل توسط mansour پست شده است View Post
                              سلام سجاد
                              در خصوص اصلاح لسرما به نظرت تو قالب 3 موجی a , b , c است یا 5 موجی
                              به نظر من اگه بخاد 3 موجی بشه تا موج دوم یعنی حدود 390 تا 400 رو با قدرت نشکسته نمیشه گفت اصلاحش تموم شدست.
                              در کل نوسان مثبت چند روز آینده رو ریز موج اصلاحی شماره 4 میبینم و موج 5 کاهشی همون 318 تومن رو فیبوی 38% و حمایت کومویی است...
                              درود

میدونید که من موج شماری نمیکنم لطفا شما موج شماریتتون رو اینجا برای من و دوستان بذارید ،تا ببینیم کجای کاریم؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

وملت هم بنظر من نمودار بدی نداره،بنیادی قویی نداره ولی تکنیکالی من فکر میکنم توان شکستن 96تومن رو داره بنظرم میتونه تا 117تومن هم بیاد

نظر

در حال کار...
                                X