در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط fakhr پست شده است View Postجناب اروم بورس سلام و خسته نباشید
برای خرید سنگین چه سهمهای میان مدتی مد نظر شریف قرار میگیرند
با تشکر
شکربن ،وپترو ،خگستر ،اخابر،وسپه ،وبوعلی،وغدیر،ثشرق ،شپدیس،فولای،فباهنرآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/20, 22:36."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب اروم بورس عزيز
سلام
در مورد دالبر نظرت چيه؟
داره به حمایت های قویی میرسه انتظار ابتدا واکنش و سپس برگشت به روند صعودی رو دارم از 860تومن تا 765تومن حمایت های مختلفی داره که بعید میدونم از این محدوده بتونه جون سالم بدر ببره منتظر واکنش هستم.830تومن و 780تومن داخل این محدوده هم حمایت های قویی هست. دیگه اصلاحش اونقدر ها هم جوندار نیست باید به یکی از این حمایت ها واکنش نشون بده. اگه وارد روند صعودی بشه هدف اول شکستن 1270تومن خواهد بود.
جدیدا هم یه افزایش سرمایه 25درصدی از آورده نقدی داشته
در اصل توسط dpi پست شده است View Postآقا سجاد اگه ممکن بود براتون یک تحلیل از دلر بگذارید.
فکر کنم کمی هنوز اصلاحش جون داره.شاید بشه کمی پایینتر هم خرید. در عرض 5ماه از 550تومن رسیده به 1900تومن فکر کنم کمی استراحت و ورود سهامدارن جدید و خروج نوسانگیرها بد نباشه.
فعلا فقط این ها رو در مورد تکنیکال سهم دارم بگم.البته اگه به دردتون بخوره. شکست 1930تومن میتونه شروع موج صعودی دیگه ای باشه ولی با گذشت کمی زمان همراه باشه بنظر من خوبه.
سودش هم خوبه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postجناب اروم بورس
در صورت امکان در خصوص اهداف تکنیکی ثشرق راهنمایی فرمایید.
الان روند صعودی نداره تو اصلاح زمانی یا قیمتی هست .شاید یه چند تومنی هم بیاد پایین ،اگه روند صعودی شروع بشه میشه یه قیمتی براش درآورد ولی به احتمال زیاد بالای 300و حداقل 310تومن خواهد بود."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اروم جان من شخصا روي ثتران چون روي كف قيمتي است مثبت ترم آيا توصيه اي داريد در مورد اين سهم.؟
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
الان روند صعودی نداره تو اصلاح زمانی یا قیمتی هست .شاید یه چند تومنی هم بیاد پایین ،اگه روند صعودی شروع بشه میشه یه قیمتی براش درآورد ولی به احتمال زیاد بالای 300و حداقل 310تومن خواهد بود.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحمایت های لسرما
340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.
در خصوص اصلاح لسرما به نظرت تو قالب 3 موجی a , b , c است یا 5 موجی
به نظر من اگه بخاد 3 موجی بشه تا موج دوم یعنی حدود 390 تا 400 رو با قدرت نشکسته نمیشه گفت اصلاحش تموم شدست.
در کل نوسان مثبت چند روز آینده رو ریز موج اصلاحی شماره 4 میبینم و موج 5 کاهشی همون 318 تومن رو فیبوی 38% و حمایت کومویی است...
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postاروم جان من شخصا روي ثتران چون روي كف قيمتي است مثبت ترم آيا توصيه اي داريد در مورد اين سهم.؟
زیاد قیمت بالایی نداره تقریبا تو کف قیمتی هست بنظر من تنها اصلاح زمانی میتونه اذیت کنه خرید پله ای با فاصله زمانی نمیتونه بد باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
شدوص بست برای تعدیل سود ،حالا ببینید چند باز میشه.روز چهارشنبه در موردش تو حین معاملات مطلب نوشتیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نمیدونم صف خرید واتی چرا امروز اینقدر کم حجم هست بنظر من که تا 722تومن مشکلی نباید داشته باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فباهنر امروز تو بالای 3درصد مثبت فشار تقاضا اندکی داره البته امروز روی مقاومت هست ولی من براش پایینی بلندی نمیبینم شاید یه چند تومن اصلاح ،ضمن اینکه امروز حجمش هم قابل توجه نیست بذار ببینیم دوباره براش فشار تقاضا میاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
واتی کمی هم خریداران فشار بیارند میتونند صف خریدش بکنند اونقدرها فروشنده نداره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحمایت های لسرما
340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.
واکنشی از سوی لسرما به حمایت 340تومن رو شاهد هستیم ولی حجمش خیلی اندکه
در اصل توسط mansour پست شده است View Postسلام سجاد
در خصوص اصلاح لسرما به نظرت تو قالب 3 موجی a , b , c است یا 5 موجی
به نظر من اگه بخاد 3 موجی بشه تا موج دوم یعنی حدود 390 تا 400 رو با قدرت نشکسته نمیشه گفت اصلاحش تموم شدست.
در کل نوسان مثبت چند روز آینده رو ریز موج اصلاحی شماره 4 میبینم و موج 5 کاهشی همون 318 تومن رو فیبوی 38% و حمایت کومویی است...
میدونید که من موج شماری نمیکنم لطفا شما موج شماریتتون رو اینجا برای من و دوستان بذارید ،تا ببینیم کجای کاریم؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
وملت هم بنظر من نمودار بدی نداره،بنیادی قویی نداره ولی تکنیکالی من فکر میکنم توان شکستن 96تومن رو داره بنظرم میتونه تا 117تومن هم بیاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر