orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

اگه شاخص اصلاحی شد یه نیم نگاهی به قندیها داشته باشید.نمودارهاشون بدک نیست.
    من روز چهارشنبه قبل معاملات رفتم تو صف خرید قچار ولی یه چند دقیقه مونده به معاملات اردر خرید رو حذف کردم همون روز شناور هم معامله شد،الان صف خریده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• engmohsen
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 59

درود بر
      orumbourse عزیز و همیشه فعال.

سجاد جان نظر تون در خصوص زمان خروج وتجارت و خگستر چیه ؟
      با توجه به فضای هیجانی موجود در بورس کی صلاح میدونید خارج شیم؟

نظر

• apouya
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 215

سلام به orumbourse
        اگه ممکنه تحلیل خود رو در مورد فاراک و فوکا بیان کنید
        باسپاس

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          خوبه،15درصد باشه سودش میشه 205تومن خیلی خوبه.من فکر میکنم توانایی ساختن سود 240تومن رو هم تا پایان سال داره.

شاخص کل رو من چندین بار یه سیگنال هایی مبنی بر اصلاح دریافت کردم و اینجا هم اعلام کردم ولی هر بار یه گروهی و یا سهم بزرگی اومد و شاخص رو همچنان بالا نگه داشتند،امروز هم 1.7درصد صعود داشته ،سابقا تو روزهایی که صعود شاخص زیاد بود فرداش یه نوسانی یا اندک اصلاحی از خودش نشون میداد،نمیدونم فردا دیگه اینجوری خواهد شد یا نه؟
          باید دید فردا چطوریه ولی من همچنان خوشبین و رنگ سبز رو برای فردا متصورم

ناو خگستر رو حال کردی نوشته 7044ریال. واتی هم 10842ریال
          درود
          این خگستر را خوب آمدی کلی خندیدم ....خستگی امروز در آمد............
          حتما این داستان را شما و دوستان شنیده اید که:
          «یک استاد کهنه‌کار -مثلا کینز یک سالی قبل از مرگش٬ در یک کتابفروشی، یک کتاب قدیمی و فوق‌العاده ارزشمند در رشته تخصصی خود -پس یعنی اقتصاد٬ پیدا می‌کند –مثلا یک کتاب با چاپ سنگی از ریکاردو. فروشنده نمی‌داند که این کتاب چقدر کمیاب است و می‌گوید که قیمت کتاب پنجاه دلار است. در حالی که قیمت یکی از معدود نسخه‌های مشابه این کتاب، پنجاه هزار دلار است. کینز، این کتاب را با قیمت پنجاه دلار می‌خرد.»

بسیار خوب، قصه از این قرار بود که خواندید. برویم سراغ اصل مطلب: آیا رفتار کینز، اخلاقی است؟

چه خوب بود اگر خود کینز زنده بود و از کارش دفاع می‌کرد. اما حالا که او در بلند‌مدت مرده است، ما هم باید به این فکر کنیم که آیا جدا از ملاحظات کوتاه‌مدت، واقعا معیاری هست برای قضاوت درباره این مساله.

اگر کینز، فروشنده را از راز این کتاب باخبر می‌کرد، فروشنده هم این کتاب را به قیمت پنجاه هزار دلار به کینز یا اگر پول کینز نرسید، به شخص ثروتمندتری می‌فروخت. اما این چهل و نه هزار و نهصد و پنجاه دلار باید به چه کسی برسد؟
          این هم نتیجه اخلاقی آن که برخی ها تحلیل کرده اند:
          .........همانطور که اشاره کردید فروشنده می بایست کارشناسی را استخدام می کرد تا ارزش واقعی کتابهایش را مشخص کند ولی چه تضمینی بود که در میان کتابها چنین کتاب گرانبهایی پیدا شود پس فروشنده ریسک و هزینه نکرد تا کارشناسی را استخدام کند و در نتیجه از فروش کتاب به آن قیمت کاملا راضی بود.
          .......... شما به عنوان کارشناس بورس متوجه می شوید که به زودی سهام یک شرکت رشد نجومی خواهد داشت و سهام آن شرکت را خریداری می کنید. کسی به شما ایراد هم نمی گیرد که چرا به مدیران آن شرکت اطلاع ندادید که با شرایط پیش آمده قیمت واقعی سهام شما این نرخ نیست.
          اساسا در اینجا تفاوت قیمت واقعی کتاب با قیمت فروخته شده مربوط ////////////////////////////////////////به قیمت دانش و آگاهی خریدار /////////////////////////////////است

نظر

• apouya
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 215

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
            سلام به orumbourse
            اگه ممکنه تحلیل خود رو در مورد فاراک و فوکا وبانک دی بیان کنید
            باسپاس

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
              سلام به orumbourse
              اگه ممکنه تحلیل خود رو در مورد فاراک و فوکا بیان کنید
              باسپاس
              داداش من صبحی اوقات منو رو با این سوالات خراب نکن.چندین بار گفتم اینجا تایپک سوال و جواب نیست،چند سال وقتم اینجوری بهدر داده ام.
              شما هم که ماشالله یه سوال رو از ده نفر میپرسید لاین نشون میده که هیچکس رو قبول ندارید.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• peyman_zdfy
                Banned
                • Feb 2013
                • 247

نماد آ س پ را به دید کوتاه مدت و با هدف 495 و 562 بخرید.........................

نظر

• ائلشن
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 993

با سلام و صبح بخیر

سجاد جان نظرت راجع به معاملات کرماشاه چیه؟ چرا بازار با کرماشا و خراسان اینجوری رفتار میکنه؟

با تشکر

نظر

• vahid_sh
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 388

دوستان صبح بخیر
                    خراسان تو این محدوده خریدار داره. ببینیم تا آخر وقت چه میکنند. بوعلی هم یه تکونایی داره میخوره. این 230 رو رد کنه فکر کنم بهتر معامله بشه.
                    کاما هم که معلوم نیست خریدار باید چجوری بخره تا فروشنده خیالش راحت بشه دیگه نفروشه. البته اگه همیجوری بره بالا بهتره.
                    گروه بانک معلوم نشد چه خبر شد امروز؟!!!!

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

درود بر اقا سجاد عزیز که الحمدلله با تحلیل هاش حسابی دلگرم به معاملاتمون میشیم

اقاسجاد بامارو با توصیه های شما خرید شد
                      امروزم دتولید خرید شد

کلی تا ارادت ب رسم عادت
                      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

امروز سرمایه گذاری پردیس بنظرم خوب معامله میشه.بالای 234تومن میتونه فشار خرید مضاغف بشه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          در روزهای آینده پالایشی ها رو هم رصد کنید بنظر میاد کمی از فشار فروش کاسته شده و این میتونه خریداران رو ترغیب برای افزایش قیمت اردرهای خرید بکنه،انتظار موج های صعودی بلندی ازشون ندارم ولی فکر میکنم میشه یه نوسان مثبتی ازشون گرفت .
                          حمایت های شبندر 1365تومن(که امروز به اون برخورد کرده) 1330تومن و 1265تومن(حمایت خیلی مهمی هست).احتمال اینکه در برخورد به این حمایت ها یه موج صعود کوتاهی رو شروع کنند وجود داره
                          مادر جان پالایشی ها همشون صف خرید شده اند،چه زود
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          امروز عرضه زیاده

نظر

• sofia
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 170

سلام خراسان را هنوز مثبت هستید روش درای خرید؟ممنون

نظر

• setare_ur
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 108

اعلام قیمت دلار 2550 در بودجه سال بعد باعث عرضه پلایشی ها شد

نظر

• ائلشن
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 993

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                                اعلام قیمت دلار 2550 در بودجه سال بعد باعث عرضه پلایشی ها شد

منبع خبر؟

نظر

در حال کار...
                                X