در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
حجم امروز تو ولغدر جالب بود. 127 میتونه به عنوان حمایت عمل کنه. شاید حجم امروز هم به خاطر نزدیک شدن به 127 باشه. امروز مجددا اضافه کردیم. انشااله که از فردا برگرده.
در مورد معدنی ها هم خبرای ضد و نقیض زیاد هست. کاما از بهترینهای گروه هست. امیدواریم که روند رشدشو دوباره از سر بگیره.
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postوالبر امروز به هدف حداقلی خودش رسید
اینترنت شده اولین مشکل الان هم که اولین صفحه کارگزاری نوشته :
با عرض پوزش صفحه مورد نظر شما در حال حاضر در دسترس نمی باشد!
به خاطر مشکل پیش آمده از شما عذر خواهی می کنیم
حتی نمیتونیم وارد بشیم
والبر به نظر شما اصلاح میکنه یا همینجا دست و پا میزنه و دوباره حرکت میکنه .
نظر
-
با سلام خدمت اروم عزیز
اروم جان به نظرتون میشه به پردیس اینطور نگاه کرد
سهم بنیادی عالی دارد و با نسبت پی به ای تحلیل 3 معامله میشه
ممنون میشم یک نگاه تکنیکی به سهم داشته باشید
سهم امسال 57 تومان حدودا میسازد
و سال بعد هم تمین سود 50 تا 55 را دارم
سال مالی شرکت برج 9 و مجمع هم یک ماه بعد از سال مالی
با تشکر
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Postسلام اروم جان ودوستان
حتی نمیتونیم وارد بشیم
والبر به نظر شما اصلاح میکنه یا همینجا دست و پا میزنه و دوباره حرکت میکنه .در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام خدمت اروم عزیز
با تشکر
[]
بذارید دیتای جدید بیاد ،نظرم رو میگم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Postسلام اروم جان ودوستان
حتی نمیتونیم وارد بشیم
والبر به نظر شما اصلاح میکنه یا همینجا دست و پا میزنه و دوباره حرکت میکنه .
720تومن مقاومت خیلی قویی برای والبر می باشد ولی اینجا پایان کار این موج صعودی والبر نیست من فکر میکنم والبر دوباره میتونه قیمت های بالاتری رو هم ببینه اما احتمال اینکه این مقاومت 720تومن سهم رو اندکی به عقب پرتاب کنه و فروشنده هایی برای سهم بیاره ،وجود داره.البته بعید میدونم زیر 650تومن بیاد.
فکر میکنم یا باید دید میان مدت داشته باشید یا ریسک نوسان رو به جان خرید
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام خدمت اروم عزیز
با تشکر
یه چند روز پیش خودم روش نظر مثبت داشتم ولی نتونست انتظارات منو برآورده کنه، کمی ناامیدم کرد.
الان روی خط روند صعودی میان مدتش زیاد جالب معامله نمیشه، 215تومن یه حمایت هست اون رو بشکنه ممکنه کمی یا اصلاح کنه یا در یه محدوده ای نوسان میکنه.
تا 245تومن رو نشکسته ،نمیشه از روند صعودی مطمئن بود"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postاروم جان با سلام.فکر می کنید خبهمن حرکت صعودیشو از شنبه شروع کنه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سجاد عزیز درود و شب به خیر و آخر هفته به خیر خوبی و شادی.....راستی چقدر روزگار تند میگذره...زودی میشه 5 شنبه و جمعه......بگذریم...............
این روزها خیلی نگاه مثبتی به بازار ندارم و منتظر ارایه بودحه 93 هستم ببینم این اقایان چه گلی می خواهند به سرمان بزنند. و خلاصه تکلیف نرخ ارز چه خواهد شد؟ و پس از آن صنایع مختلف چه واکنشی به ان نشان خواهند داد.........
.ذیلا 2 تقل قول تقدیم میشود.......و در انتها درد دلی بود و عرض سلام و ارادت....... شما و همه دوستان همواره در پناه خداوند باشید.......................1.
طبق اعلام آقای نوبخت سقف بودجه امسال 190 هزار میلیارد تومان خواهد بود.
قیمت دلار در بودجه سال بعد که توسط دولت پیشنهاد داده شده حدود 2550 تا 2560 تومان و نفت بشکهای 100 دلار است. همچنین پیشنهاد دولت برای سال آینده صادرات یک میلیون و 400 هزار بشکه میعانات گازی است.
مجموع درآمدهای نفتی در بودجه سال 1393 معادل 80 هزار میلیارد تومان و درآمدهای مالیاتی و عوارض گمرکی 66 هزار میلیارد تومان است که توسط دولت در لایحه پیشنهادی برآورد شده است.
سال آینده فاز دوم هدفمندی یارانه ها با نگاه کمک به تولید و اصلاح شیوه پرداخت یارانه های نقدی اجرا خواهد شد........
2.شایان آرانی "کارشناس مسائل بورس " با اشاره به بخشی از گزارش ارائه شده درخصوص بازار سرمایه طی صد روز گذشته گفت: در مقابل این قسمت علامت سوال گذاشتهام چراكه هر روز در این مدت شاهد رشد شاخصها در بازار سرمایه هستیم که افزایشها چشمگیر هم بودهاند.
وی ادامه داد: سرعت رشد شاخصهای بورس بسیار نگرانکننده است چراکه هر بازار سرمایهای تصویر واقعی از اقتصاد آن کشور است. اقتصاد ما چقدر رشد داشته كه شاخصهای بورس این چنین افزایشی شدهاند!
این كارشناس ارشد اقتصاد گفت: به نظر میرسد بازدههای ارائه شده در بورس ما متعادل و منطقی نیست. باید مؤلفههای بورس را نسبت به اقتصاد سنجید. بورس ما نسبت به اقتصاد کشورمان بسیار کوچک است و هر اتفاقی که در اقتصاد رخ دهد بازار سرمایه را تحتالشعاع قرار میدهد. بورس کشور ما مانند بورس لندن یا آلمان بنیه قوی ندارد و تغییرات اقتصادی با ضریب فزایندهای در بورس مشخص میشود.
وی تصریح كرد: اگر اقتصاد ما ده برابر با مشکل مواجه شود بورس نیز همین میزان افت میکند. بورس ایران مانند کشتی کوچکی در یک دریای متلاطم است.
شایان آرانی خاطرنشان كرد: در كنار غیرمنطقی بودن بازدههای ارائه شده از بورس، ذات و ماهیت بینالمللی و تنوعپذیری در بورس ایران وجود ندارد و چرخه مالی در بورس ما بسیار پایین است و حجم معاملات آن نیز اندک بوده است
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
وغدیر
وغدیر فردا با مقاومت مهمی دست و پنچه نرم خواهد کرد با توجه به اینکه پارسان زیر مجموعه وغدیر تونسته مقاومت مهمی رو بشکنه و وارد روند صعودی بشه ، احتمال اینکه وغدیر هم مقاومت محدوده 585تا 600تومن رو بشکنه بالاست.ضمن اینکه امروز صف خرید شد ولی صف عرضه شده اما بنظر من هنوز پتانسیل صعود داره .سهم رو رصد کنید
برای وغدیر 760تا800تومن مقاومت محسوب میشه،اگه بتونه رد کنه 950تومن رو هم خواهد دید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
حرف های یک سهامدار با سازمان بورس
چند روزی میشه که ساعات معاملاتی از 3 ساعت به سه ساعت و نیم افزایش یافته. حال سوال اینجاست که :این نیم ساعت برای کسانیکه سهم شان صف خرید یا فروش هست چه فایده ای دارد؟وقتی من نتونم از سهمی بخرم یا بفروشم،برای من افزایش ساعات معاملاتی چه مفهومی،جز اتلاف وقت داره؟
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی ،درصد نوسان روزانه رو از 4درصد به پنج یا شش درصد افزایش می دادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی ،تعداد روزهای معاملات را با معامله در روز پنچ شنبه به شش روز می رسانید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،اجازه صف فروش نشینی به کد حقوقی و سهامدار عمده را نمیدادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،برای توقف های طولانی مدت سهم و قفل شدن سرمایه حقیقی ها بدلیل عدم شفافیت صورت های مالی و یا هر اختلاف سازمان با مدیران شرکت، اجازه معامله سهم رو روی تابلو با قفل کردن کد سهامداری حقوقی و سهامدار عمده رو میدادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی، اجازه برخورد سلیقه ای ناظر بازار در روز بازگشایی به سهام رو نمی دادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،به وضع معاملات مشکوک سهام قبل از توقف برای تعدیل مثبت یا منفی با درز کردن اطلاعات رسیدگی می کردید
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعات معاملاتی،به وضعیت شناور اندک و یا زیاد برخی سهام رسیدگی میکردید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحرف های یک سهامدار با سازمان بورس
چند روزی میشه که ساعات معاملاتی از 3 ساعت به سه ساعت و نیم افزایش یافته. حال سوال اینجاست که :این نیم ساعت برای کسانیکه سهم شان صف خرید یا فروش هست چه فایده ای دارد؟وقتی من نتونم از سهمی بخرم یا بفروشم،برای من افزایش ساعات معاملاتی چه مفهومی،جز اتلاف وقت داره؟
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی ،درصد نوسان روزانه رو از 4درصد به پنج یا شش درصد افزایش می دادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی ،تعداد روزهای معاملات را با معامله در روز پنچ شنبه به شش روز می رسانید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،اجازه صف فروش نشینی به کد حقوقی و سهامدار عمده را نمیدادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،برای توقف های طولانی مدت سهم و قفل شدن سرمایه حقیقی ها بدلیل عدم شفافیت صورت های مالی و یا هر اختلاف سازمان با مدیران شرکت، اجازه معامله سهم رو روی تابلو با قفل کردن کد سهامداری حقوقی و سهامدار عمده رو میدادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی، اجازه برخورد سلیقه ای ناظر بازار در روز بازگشایی به سهام رو نمی دادید.
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعت معاملاتی،به وضع معاملات مشکوک سهام قبل از توقف برای تعدیل مثبت یا منفی با درز کردن اطلاعات رسیدگی می کردید
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعات معاملاتی،به وضعیت شناور اندک و یا زیاد برخی سهام رسیدگی میکردید
به مطالب جالبی اشاره کردی
ممنونزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط BETA پست شده است View Postسلام و درود
اقا سجاد تکنیکال وساخت چجوره؟۵۴۰ نتونست بزنه..واگرایی منفی نداریم؟
ممنون از لطف شما
درود
اصولا من از قرار گرفتن سه تا الگوی شمعی دارآویز پشت سر هم زیاد تجربه خوبی ندارم و بیشتر مواقع اصلاح رو در پیش گرفته تا صعود.
الان وساخت هم در چنین وضعیته،احتمال اصلاح بیشتر از صعوده.
البته این رو در نظر بگیرید روند وساخت یکی از قویترین روند های صعودی بازار می باشد، برای این جور روندها اصلاح دو نوع هست یا اصلاح ناچیز که همان درجا زدن می باشد که میشه ازش بعنوان اصلاح زمانی هم نام برد و یا اصلاح نه چندان زیاد،در حد فروش سهامدارن عجول و خروج نوسانگیرها بعد دوباره روند صعودی راه خودش رو با تجدید قوا ادامه میده مانند شبندر مانند رمپنا مانند فاذر مانند...
چند ماه پیش من این صعود رو برای وساخت می دیدم حتی تو پست های چند ماه قبل من حرف هایی از این صعود وجود داره ولی اون زمان ،در برآورد زمانش دچار اشتباه زمانی شده بودم و الان اون روند رو شروع کرده
پس میتونه اصلاح اندکی داشته باشه ولی باز هم ادامه صعود خواهد داشت ،من نظرم اینه.
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postسه تا سهم وصنا و وساخت و وصنعت رو هر کدوم از دوستان که حوصله دارند روزانه رصد کنند نوسانی کرد خبر بدهنددر اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیکی از دوستان حواسش به وساخت باشه.
از نمودارش خیلی خوشم میاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحرف های یک سهامدار با سازمان بورس
بهتر نبود بجای اضافه نیم ساعت به ساعات معاملاتی،به وضعیت شناور اندک و یا زیاد برخی سهام رسیدگی میکردید
دلیل این همه در صفنشینی
نوامبر 16, 2013 بدست سهیل
به عنوان یک ایرانی از کودکی باید صفنشینی را یاد بگیری. نانوایی میروی، باید در صف بایستی. منتظر تاکسی یا اتوبوس هستی، باید در صف بایستی. سوار مترو میشوی، باید در صف بایستی… بانک میروی، دانشگاه میخواهی بروی (کنکور داری)، وقت سفارت میخواهی بگیری، ADSL میخواهی ثبتنام کنی، سفر حج میخواهی بروی، یارانهها را ریختهاند و میخواهی از دستگاه ATM پولش را بگیری، مطب دکتر میروی، برای آزمایش به آزمایشگاه میروی، داروخانه میروی، میدان میوه و ترهبار میروی، سکه و دلار میخواهی بخری، در ایام تعطیلات مسافرت بروی… برای همه اینها باید در صف بایستی!
یادش به خیر، قبلاً برای گرفتن نفت، کپسول گاز یا شامپو تخم مرغی هم باید در صف میایستادیم. جدیداً رستوران هم که میروی، دم در نوبت میدهند و باید کلی در صف بایستی تا نوبتت شود. از ایران خودرو یا سایپا که میخواهی ماشین بخری نیز باید چند ماه در صف منتظر بمانی. جالب اینجاست که بازار سهام ایران هم برای خودش صف خرید و فروش دارد! الآن سربازی هم که به اجبار میروی، باز میبینی صف طویلی اطراف میدان سپاه شکل گرفته است! دیگر کم کم مطمئن میشوی که «واسه مردنم، باید رفت تو صف»…
--------------------------------------------------------------------------------
آخر چرا این همه صف؟ تمام انرژی ما در این مملکت در صف هدر میرود. تمام روز و شب ما در صف میگذرد. اصلاً این ترافیک لعنتی خودش بدترین صف است! همین است که از صبح که بیدار میشویم خستهایم، حوصله نداریم، به همدیگر میپریم… مگر یک انسان چقدر توان صفنشینی دارد؟
آن چه مشخص است، این است که در این مملکت قحطی نیست. نهایتاً برای همه هست و به همه میرسد؛ حال کم یا زیاد. اما از منظر اقتصادی، اغلب این صفنشینیها یک دلیل بیشتر ندارد: «قیمت تعادلی نیست». مکانیسم قیمتگذاری آزادانه و غیردستوری خودش همه چیز را به تعادل میرساند.
--------------------------------------------------------------------------------
به طور خاص، مالیات تهراننشینی مشخصاً باید بالاتر از سایر شهرها باشد. آن وقت هم تهران خلوتتر میشود (فقط آنها میمانند که توان پرداخت هزینههای آن را دارند) و هم سایر شهرها رونق بیشتری مییابند.
همه جای دنیا همین طور است به خدا، الّا مملکت بختبرگشته و اقتصاد سراسر دستوری ما…
نظر
نظر