تجارت
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
-
-
پتروشیمی ها کمی فشار فروش دارند ولی این فشار فروش برای برگشت روند پتروشیمی ها بنظرم من کافی نیست.کمی خریدار بیاد میتونه بسرعت بره بالا."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فاذر نزدیک صف خرید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط koroosh پست شده است View Postباسلام و صبح بخیر
اقا سجاد بلاخره تو لسرما خبری هست یا نیست اهدافش و مقاومتاشم بگی ممنون میشم.
من خبری ندیدم از بچه ها سوال کردم جوابی نگرفتم.محدوده 250تا 260تومن یه مقاومت اساسیه.الان کمی براش خریدار اومد ولی صبحی خریدار نداشت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postوبشهر
اینجوری نمیشه باید یه کار دیگه کرد ،فکر نکنم کسی تونسته باشه خریدی هم روی اینها داشته باشه .
امروز تعداد سهام زیاد بود بهتره سه یا چهار تا رو روش تمرکز کنیم بهتر نتیجه میده.اون بالایی ها هم هر کسی دوست داشت نوسان کرد بنظرم من با چشم پوشی از چند تومن اصلاح بخره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
حرکت چند وقت اخیر کهمدا نوسانیه ولی رو به بالاست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر