orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    فباهنر

بنظر من این سهم از نظر تکنیکی پتانسیل صعود دارد . میتونه اهداف بالایی داشته باشه.
    گام اول شکستن 124تومن و سپس مواجه با مقاومت مهم 135تومن و پس از اون 152تومن.

فباهنر گاماس گاماس رو به بالا حرکت میکنه .روز شنبه با مقاومت خیلی مهمی روبرو خواهد شد(این مقاومت رو تو تحلیل قبلی ندیده بودم)،انتظار واکنش دارم.تو یکی از تارگت هاش من 250تومن رو دیدم در بازه زمانی خودش ،ممکنه با عبور از 152تومن موج شارپ با صف خرید داشته باشه.فعلا روز شنبه ببینم چی کار میکنه؟
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/17, 08:26.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

پارسان بعد از اینکه وظیفه خود رو برای متقاعد کردن بازار به قیمت 750تومنی برای مناسب بودن خرید فارس با صعود قبل از عرضه انجام داد،امروز با پایان یافتن ماموریتش ،ماشین خود رو در صف فروش پارک کرد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• دکتر یزدان
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 133

درود بر شما
        این سهم روند صعودی داره. ولی با شمع امروز نشون دادکه میخواد یه چند روزی اندکی اصلاح در دستور کار داشته باشه. 600تومن برای سهم مقاومت محسوب میشد که با نزدیک شدن به اون واکنش هایی از سهم دیده میشه .من فکر میکنم شاید بشه 500تومن یا اندکی زیر اون هم خرید کرد. ما یه حمایت قویی روی 490تومن داریم .من فکر میکنم این سهم دوباره روند صعودی خواهد دگرفت و 580تومن رو هم خواهد شکست، ولی الان برای چند روزه من اصلاح بیشتر مد نظرم هست.
        با درصد سبد و حدضرر در قیمت های پایین بصورت خرید پله ای ،بله.

درود
        دکتر عزیز در مورد کهمدا در صفحات قبل توضیحات لازم داده شده.یه ورزشی بکن
        سلام گشتم ولی پیدا نکردم
        ا

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

با عرض سلام خدمت orumbourse عزیز

اروم جان اگر فرصت کردید یه نگاه کوتاه به نمودار وتوکا داشته باشید ممنون میشم

پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

اخریش این بوده

درود بر شما

1)حفاری همچنان روند صعودی داره ولی این چند روزه مثل سابق مثبت نمیخوره ،پیش رو دو تا حمایت داریم 353تومن و 338تومن.این آخری حمایت خط روند صعودی هست .در چنین وضعیتی بهتره تا مقاومت هایش رو نشکسته واردش نشیم383تومن.شکست مقاومت 310تومن برای حفاری خیلی خوب بوده .
            این سهم دیگه مثل سابق قیمت های پایین رو نخواهد دید ولی برای اینکه شما تو روند رو به رشد با عدم اتلاف زمان سهامدار باشید همان شکست مقاومت پیشنهاد میشه.با شکست مقاومت و یک شمع روی اون هدف حداقلی 460تومن.در مقطع فعلی لیدر این گروه فاذر هست ،حرکت فاذر چشم ها رو متوجه این گروه میکنه.ببینیم فاذر روز دوشنبه چیکار میکنه؟بعید میدونم فاذر مثبت نخوره اینها مثبت بخورند.
            کهمدا
            2)هنوز نه،سهم روند صعودی داره.سهم فشار فروش تو این چند روزه داشته ولی هنوز حمایت های معتبرش رو نشکسته 238تومن و 232تومن و 225تومن .فکر میکنم دوباره برمیگرده و روند صعودی رو میتونه ادامه بده.سهم های کوچک بازیهای مختص بخود رو دارند و فشار فروش و فشار خرید براحتی میشه از سوی تعدادی به بازی گرفته بشه.
            لسرما
            3)185تا 190تومن و 205تومن مقاومت های سهم .هدف بنظر من میتونه 260تومن باشه.
            در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
            سلام گشتم ولی پیدا نکردم
            ا

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

[/QUOTE]

پارسان

پارسان با توجه به اینکه در نمودار تعدیل شده خط روند صعودی رو شکسته ،برای ورود بر مدار صعود مقاومت 730 و 775تومن رو پیش رو داره که برای سهم مقاومت مهمی محسوب میشه.
              تکنیکالش خوبه اگه جو گروه خوب باشه میتونه از پس مقاومتش بر بیاد .فعلا بالاتر از 875تومن (سقف قبلی)براش سخت میبینم

ما از 711تومن تحلیل کردیم که تا 875تومن میره بالا که تا 894تومن رفت.خوبه

نظر

• دکتر یزدان
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 133

اخریش این بوده
                مرسی همشهری عزیز

برای خرید چی پیشنهاد میدید فکر کنم امروز فرصت شکار باشه

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  با عرض سلام خدمت orumbourse عزیز

اروم جان اگر فرصت کردید یه نگاه کوتاه به نمودار وتوکا داشته باشید ممنون میشم

پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
                  ولله در مورد وتوکا من چند روز پیش بود نمیدونم این سایت بود یا یکی دیگه بود ،دیدم دوستان نظر مثبت روش دارند رفتم یه نگاهی بهش انداختم دیدم از اون کانال بزرگ صعودی کمی بیرون زده حتی این موج کوتاه صعودی که اخیرا زده بنظر میاد یه پولبک بود به اون خط روند صعودی .
                  من فکر میکنم این سهم با شکست 188تومن میتونه حوالی 165تومن رو هم ببینه.
                  بخوام حرفهام رو خلاصه کنم پایینی 60درصد ،بالایی 40درصد. البته منظورم از پایینی فعلا همون حوالی 165تومن.
                  این تحلیل با وارد شدن سهم به محدوده بالای220تومن و تثبیت بالای اون فیلد خواهد شد.من نظرم اینه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
                    مرسی همشهری عزیز

برای خرید چی پیشنهاد میدید فکر کنم امروز فرصت شکار باشه
                    برای امروز فعلا چیزی مد نظرم نیست ،تو تحلیل های قبلی سهم های مدنظر رو گفتیم ،این روزها کمی وملت نظرم رو جلب کرده که اینم یه مقاومت مهم روی 43تومن داره ببینم چیکار میکنه؟تو سهم های شاخص ساز هم من فکر میکنم بشه روزهای اینده از این هم پایینتر خرید.
                    ورود فارس معادلات بازار رو بهم ریخت.چند روز پیش گفتم این میاد بازار رو گند میزنه این نمونه اولیش هنوز دو روز نیست که اومده.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

از دوستان کسی اطلاع داره نامزدهای انتخابات رئیس جمهوری کی ثبت نام میکنند و کی شورای نگهبان تصمیم نهایی رو در مورد صلاحیت اونها میگه؟
                      این دو مورد تاثیر زیادی روی بازار خواهد گذاشت

نظر

• رضا1990
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 33

از دوستان کسی اطلاع داره نامزدهای انتخابات رئیس جمهوری کی ثبت نام میکنند و کی شورای نگهبان تصمیم نهایی رو در مورد صلاحیت اونها میگه؟
                        این دو مورد تاثیر زیادی روی بازار خواهد گذاشت
                        سلام و خسته نباشید خدمت آقا سجاد عزیز
                        ظاهرا 17 اردیبهشت ثبت نام شروع میشه و 5 روز هم مهلت ثبت نام هست و اعلام کاندیداهای نهایی هم از سوی شورای نگهبان حداکثر تا 31 اردیبهشت هستش. احتمالا دیگه از 15 اردیبهشت به بعد یه جورایی نمیشه خیلی رو بازار حساب کرد. نظر شما چیه؟

نظر

• PULP
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 162

سلام و عرض ادب خدمت سجاد عزیز
                          امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید....
                          نظرتون رو روی ثشرق میخواستم بدونم.... با توجه به معادلات امروز توان عبور از مقاومت(200 تومان) رو داره؟؟
                          سپاس فراوان

نظر

• علی محمدی
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 58

سلام استاد سجاد
                            خسته نباشی
                            یه سوال داشتم شاید یه مقدار مبتدی باشه
                            والا استاد به نظرتون اگه یه شرکت تولیدی کلا درحالت کلی بخواد واردات مواد اولیشو به ارز مبادله ای تبدیل کنه با توجه به افزایش نرخ تولیدش و ازون طرف فروشو افزایش نرخ فروشش در داخل و همچنین صادراتو این مسائل... به نظرتون توی صورت های مالی شرکت چه تغییراتی رخ میده کلا این مسایل بیشتر به سودشه یا ضررش؟ (غبشهر و غمارگ گویا در مجمعشون گفته شده باتوجه به اینکه واردات بایدبا ارز مبادله ای انجام شه باید گزارشو از نو تنظیم بکنن) کلا یه راهنمایی میفرمایید ممنون

نظر

• علی محمدی
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 58

در اصل توسط علی محمدی پست شده است View Post
                              سلام استاد سجاد
                              خسته نباشی
                              یه سوال داشتم شاید یه مقدار مبتدی باشه
                              والا استاد به نظرتون اگه یه شرکت تولیدی کلا درحالت کلی بخواد واردات مواد اولیشو به ارز مبادله ای تبدیل کنه با توجه به افزایش نرخ تولیدش و ازون طرف فروشو افزایش نرخ فروشش در داخل و همچنین صادراتو این مسائل... به نظرتون توی صورت های مالی شرکت چه تغییراتی رخ میده کلا این مسایل بیشتر به سودشه یا ضررش؟ (غبشهر و غمارگ گویا در مجمعشون گفته شده باتوجه به اینکه واردات بایدبا ارز مبادله ای انجام شه باید گزارشو از نو تنظیم بکنن) کلا یه راهنمایی میفرمایید ممنون
                              در کنار سوال بالا لطفا نظر و تحلیلتون رو درمورد غبشهر و غمارگ با توجه به اخبار رسیده از مجمع امروزشون و همچنین در صورتی که فرض رو بر این بگیریم که سه ماهه بین 75 تا 80 تومن بسازه بفرمایید. بازم ممنون

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

فکر کنم فردا یا پس فردا باید زمان نظرسنجی بالای تایپک به پایان برسه.جمعا 121نفر تا حالا شرکت کرده اندکه از همگی تشکر ویژه ای دارم که تو این نظر سنجی شرکت کردند.
                                در جواب سوال"در بورس ایران تحلیل بنیادی جواب میدهد یا تکنیکال؟"
                                تعداد 11نفر تحلیل تکنیکال رو انتخاب کرده اند و تعداد 17نفر تحلیل بنیادی رو و تعداد 93 نفر با 76.86% هر دو در کنار هم رو یعنی هم بنیادی و هم تکنیکال با هم رو انتخاب کرده اند.
                                .
                                .
                                .
                                البته کمی به تحلیل تکنیکال کم لطفی شده ولی در بورس ایران کاربردیترین و نتیجه گیرترین و سودآورترین روش همین تلفیق تکنیکال و بنیادی میتونه باشه که در بسیاری از سهم ها جواب میده ،ولی اگر بخواهیم تنها یکی از این دو استفاده کنیم هم درصد اشتباه بالا میره هم بعضی فرصت های خرید و فروش دیده نمیشه و هم اینکه ممکنه مدت زمان به سودرسیدن رو افزایش دهیم.
                                البته من فکر میکنم تکنیکال این قدرت رو داره که بتنهایی حتی تو بروس ایران بالاترین کارایی رو هم بدهد ولی باید قبول کنیم تحلیل تکنیکال در ایران هنوز نو پاست و حداقل من خودم رو میگویم و با بقیه چارتیست ها کاری ندارم تا رسیدن به اون بالا ها هنوز خیلی کار دارم.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                اگر دوستان سوالی دارند که میخواهند در نظرسنجی شرکت بدهیم میتونند مطرح کنند تا بنظر سنجی بذاریم و یا اینکه خودم طرح کنم.
                                از تمامی دوستانی که تو نظرسنجی شرکت کردند تشکر میکنم.تنکیوو

نظر

در حال کار...
                                X