orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

شب بخیر

منفی امروز تو پتروشیمی زاگرس اگر فردا هم با شمعی مثل امروز ادامه دار باشه میتونه پتانسیل صعود رو تو کوتاه مدت از سهم بگیره.سهم نباید زیر 2060تومن یه شمع نزولی بزنه. اون وقت اون میشه فعال شدن حدضرر
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

فردا از نظر من برای بازار خیلی مهم هست، اگر فردا هم سهام شاخص ساز منفی بخورند مفهومش اینه که تاثیر مذاکرات هسته ای بر بازار منفی بوده و ما یه موج منفی پیش رو خواهیم داشت.
      کلا حس خوبی برای بازار فردا ندارم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

با سلام خدمت اروم عزیز
        اروم جان به نظر شما در شاخص سیمانی ها الگوی پرچم دیده میشه ؟؟
        با تشکر از شما
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          با سلام خدمت اروم عزیز
          اروم جان به نظر شما در شاخص سیمانی ها الگوی پرچم دیده میشه ؟؟
          با تشکر از شما
          درود

آریو جان نتونستم الگوی پرچمی پیدا کنم ،اگر هست تصویر نمودار رو بذارید فردا با هم در موردش صحبت میکنیم

نظر

• paiezan
            عضو فعال
            • May 2012
            • 317

با عرض سلام جناب سجاد
            در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وصندوق بفرمایین ممنون میشم
            سپاس

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

آریو عزیز سفارس صف خرید میشد من هم یه ناخنکی بهش زدم البته با اجازه شما فقط برای نوسان
              .
              .
              .
              .
              من تو حسرت موندم یه نفر یه لینکی یه خبری یه تحلیل تکنیکالی ،بنیادی تو تایپک بذاره ،من نباشم این تایپک خاک میخوره
              بابا یه حرکتی ،چیزی،یه حماسه ای خلق کنید.مگه سال حماسه نیست :D

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                آریو عزیز سفارس صف خرید میشد من هم یه ناخنکی بهش زدم البته با اجازه شما فقط برای نوسان
                .
                .
                .
                .
                من تو حسرت موندم یه نفر یه لینکی یه خبری یه تحلیل تکنیکالی ،بنیادی تو تایپک بذاره ،من نباشم این تایپک خاک میخوره
                من فکر میکنم در محضر استاد کسی جرات اظهار نظر نمیکنه
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

.
                  .
                  .
                  .

اروم جان امیدوارم یه گین خوب حالا به هر دلیلی بده
                  ما بیشتر سعی میکنیم از تحلیل های ناب شما استفاده کنیم :x
                  اروم جان من تکنیکالیست نیستم اما هر از چند گاهی نرم افزار رو باز میکنم و برای خودم خط و خطوط میکشم تا اهداف بنیادی سهم در اون نمایان بشه :D

منظورم من از شاخص سیمانی ها این نمودار بود
                  به نظر شما اصلا میشه به سیمانی ها اینطوری نگاه کرد ؟؟
                  با تشکر

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                    من فکر میکنم در محضر استاد کسی جرات اظهار نظر نمیکنه
                    درود بر شما آقا مرتضی
                    احوال شما؟

اولا من نه استادم نه ادعاش رو دارم ،اینجا همه با هم دوست هستیم و میخواهیم اطلاعات رد وبدل کنیم تا سودی کنیم .
                    پس بدون اینکه کسی بترسه و یا خجالت بکشه مطالبمون رو بگیم تو روند تایپک خیلی خوب میشه.البته من به مطالب کسی ایرادی نمیگیرم ولی در صورتی که نظرم رو بخواد میگم.
                    ولی کلا خیلی خوشحال میشم دوستان مشارکت بیشتری کنند.

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    اروم جان امیدوارم یه گین خوب حالا به هر دلیلی بده
                    ما بیشتر سعی میکنیم از تحلیل های ناب شما استفاده کنیم :x
                    اروم جان من تکنیکالیست نیستم اما هر از چند گاهی نرم افزار رو باز میکنم و برای خودم خط و خطوط میکشم تا اهداف بنیادی سهم در اون نمایان بشه :D

منظورم من از شاخص سیمانی ها این نمودار بود
                    به نظر شما اصلا میشه به سیمانی ها اینطوری نگاه کرد ؟؟
                    با تشکر

آریو عزیز
                    من کلا اصلا به شاخص گروه اعتقادی ندارم چون سیگنال حرکتی رو خیلی دیر صادر میکنه .
                    اینجا هم بنظر من الگوی پرچم نیست ولی روندش خوبه اون خط بالایی ،خط روند اصلاحی رو بشکنه براش خوبه.فقط اون خط روند بالایی معتبره ،این پایینی زیاد معتبر نیست.اگه میخوای یه خط معتبر داشته باشی از کف های قبلی یه خط روند صعودی بکش ببین الان در چه وضعیتیه؟فکر کنم الان نزدیک با اون خط باشه.

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                    با عرض سلام جناب سجاد
                    در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وصندوق بفرمایین ممنون میشم
                    سپاس
                    درود بر شما

وصندوق بنیادی خوبی داره.
                    تعداد سهام تو پرتفوی بورسیش کمی زیاده ولی بیشتر سبدش رو سهام خوبی تشکیل داده.
                    26درصد پرتفوی بورسیش رو مواد و محصولات شیمیایی و 15درصد رو فراورده های نفتی و 17درصد رو اوراق مشارکت و مابقی در بقیه گروه های بصورت های 5درصدی تا 10درصدی تقسیم شده.

الان بیشترین سرمایه وصندوق تو پرتفوی بورسیش

شپنا 230میلیون عدد.........با درامد نقدی برای پیش بینی سود سال منتهی به آخر شهریور92 مبلغ 1258ریال
                    خودرو 494میلیون عدد............................................... ..................................صفر ریال
                    کگل 168میلیون عدد............................................... ....................................1207ریال
                    شفن 164میلیون عدد............................................... .................................2330ریال
                    وبشهر 270میلیون عدد............................................... ..............................200ریال
                    ونوین 222میلیون عدد............................................... ...............................448ریال
                    شپاس 265میلیون عدد............................................... .............................2136ریال
                    وپارس 157میلیون عدد .................................................. .........................438ریال
                    بیمه ملت 235میلیون عدد............................................... .......................216ریال
                    کچاد 150میلیون عدد............................................... .............................1401ریال
                    ایرانول 402میلیون عدد............................................... ..........................1083ریال
                    رنا 250میلیون عدد............................................... ..............................صفر ریال
                    شخارک 72میلیون عدد............................................... ......................3899ریال
                    درامد نقدی بیشتر سهم ها رو محتاطانه در نظر گرفته.
                    بغیر از خودرو با کاهش ارزش تمام شده بمبلغ 35میلیارد تومن و یه چند تای سهم کوچیک مثل الومینیم پارس و رنا و کاشی الوند با کاهش ارزش نسبت به قیمت تمام شده در حدود یک میلیارد بقیه پرتفوی بورسیش افزایش ارزش نسبت به قیمت تمام شده دارد.

در مورد تکنیکالش من یه نگاهی انداختم مثل بنیادیش در وضعیت خوبی نیست ،وصندوق خط روند صعودی میان مدت 8ماهه خود رو شکسته و نشون میده که اون بالا فروشنده بر خریدارها غلبه کرده اند و روند رو بدستش گرفتند.
                    با توجه به واگرایی منفی که در تایم هفگی هم قابل مشاهده هست و خط روند صعودی شکسته شده بنظر میاد این سهم هنوز فروشنده داره.
                    بنظرم اومد سهم میل داره یه الگوی سر و شانه سقف بزنه که با شکست محدوده 305تا 310تومن تکمیل میشه.
                    بنظر من تا زمانیکه اون خط میانی حمایتی سبز رنگ و خط گردن محدوده 305تا 310تومن رو نشکسته میشه امیدورا به برگشت بود(هر چند که احتمالش کم هست) ولی اگر اون رو شکست حدضرر فعال میشه.
                    و هدف الگو هم حدود 230تومن خواهد بود.پس حددضرر اون محدوده خواهد بود.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

دولت نهم و دهم چه بر سر اقتصاد آورد؟

فرارو- يك كارشناس مسائل اقتصادي معتقد است كه افزايش درآمد هاي ارزي دولت نه تنها موجب رشد اقتصادي نشده است بلكه به افزايش تورم، فساد و عدم تعادل در اقتصاد انجاميده است و اين در حالي است كه حوزه توليد در اين شرايط بيشترين ضرر را متقبل شده است.

دكتر حسين راغفر استاد دانشگاه و كارشناس مسائل اقتصادي در گفتگو با فرارو گفت: «مهمترين اقدامي كه توسط دولت نهم و دهم در راستاي عدم تعادل در اقتصاد صورت گرفت و با گذشت زمان عميق تر و عميق تر شد آسيبي است كه به بخش توليد وارد آمده است. اين اتفاق عمدتا ناشي از واگذاري ها در بخش اقتصاد به برخي از نهادهاي فرا دولتي و شبه دولتي صورت گرفته است.»

دكتر راغفر ادامه داد: «به همين دليل بخش خصوصي به تدريج از چرخه اقتصادي حذف شد چرا كه در يك رقابت نابرابر در استفاده از منابع ارزي كه عمدتا در اختيار دولت است بخش خصوصي با گذشت زمان هر چه بيشتر عقب ماند. علاوه بر اين نهادهاي مورد اشاره از معافيت هاي مالياتي يا دسترسي به اعتبارات بانكي نيز برخوردار بودند كه امكان رقابت را براي بخش خصوصي هر چه بيشتر غير ممكن ساخت.»

وي با اشاره به افزايش ميزان واردات در اين مدت گفت: « واردات بسيار گسترده همراه با قاچاق كه فاقد هزينه هاي گمركي بودند اگرچه پيش از دولت نهم و دهم شروع شده بود اما در اين دو دولت روند سريع تري به خود گرفت. اين اتفاق در كنار افزايش درآمد هاي نفتي عاملي شده كه توليد را تحت شعاع خود قرار دهد و ميزان توليد كاهش يابد. در اين مدت افزايش پر سود واردات موجب افزايش تقاضا و وابستگي به ارز هر روز بيشتر و بيشتر شد.»

اين كارشناس مسائل اقتصادي خاطر نشان كرد: «در دولت هشتم ظرف مدت كوتاهي واردات ما از 16 میلیارد دلار به 36 ميليارد دلار افزايش يافت و اين افزايش موجب عدم تعادل در بخش هاي مختلف اقتصاد شد. البته بخش عمده اي از اين واردات به كالا هاي واسطهای اختصاص داشت كه مي توانست به نظام توليد كمك كند اما متاسفانه در دولت هاي نهم و دهم عمده اين واردات به كالا هاي مصرفي اختصاص يافت و علاوه بر اين حجم قاچاق هيچ تناسبي با آمار هاي رسمي واردات نداشته است.»

راغفر گفت: «عدم تعادل در بخش واردات سبب بهم خوردن تعادل در بخش هاي بسياري شده است كه از جمله آنها مي توان به عدم تعادل سمت عرضه و تقاضا اشاره كرد كه موجب رشد نرخ تورم شده است. از سوي ديگر افزايش درآمدهاي ارزي حاصل از نفت به اين عدم تعادل دامن زده است و در بسياري از موارد بر ضد توليد داخلي عمل كرده است.»

اين استاد دانشگاه افزود: «گستره اين عدم تعادل در حدي است كه اگر بخواهيم در يك كلمه دو دولت اخير را توصيف كنيم مي توان به ويژگي ريشه كني بنيان هاي توليد توسط دولت هاي نهم و دهم اشاره كرد. از تبعات اين عدم تعادل، تورم ناشي از آن است كه دولت به عنوان بزرگترين متقاضي در اقتصاد كشور اولين متضرر اين شرايط است. چرا كه با افزايش قيمت كالا ها دولت نياز بيشتر به درآمد نفتي براي تامين نيازهاي مالي خود دارد.»

وي تصريح كرد: «حجم بزرگ دولت موجب مي شود كه منابعي كه مي بايست صرف فعاليت هاي توليدی در كشور شود صرف هزينه هاي مصرفي و ديوان سالاري دولت شود كه اين خود نوعي از اتلاف منابع است و زمينه ساز تورم بعدي است. به دليل آنكه هيچگاه سياست ضد تورمي مشخصي در دستور كار دولت وجود نداشته است تاثير آن بر حوزه توليد به شكل مارپيچي ظهور مي كند. به عبارت ديگر با افزايش قيمت نهادها قيمت تمام شده كالا افزايش مي يابد و در نتيجه قيمت كالا هاي توليد با افزايش روبرو مي شود. در نتيجه قدرت خريد مردم كاهش مي يابد. با كاهش قدرت خريد مردم نيروي كار درخواست افزايش درآمد مي كند كه اين به معني افزايش دوباره هزينه هاي توليد و ادامه روند مارپيچي تورم خواهد شد.»

راغفر افزود: «علاوه بر اين بايد به ويژگي ديگر در اقتصاد كشور هاي فروشنده نفت اشاره كرد و آن وجود فساد ناشي از رانت درآمد هاي نفتي در اقتصاد است. چرا كه اگر دولتي نيازمند 100 ميليارد دلار درآمد مالياتي باشد مي بايست حداقل 2000 ميليارد دلار فعاليت اقتصادي داشته باشد از آنجايي كه چنين اقتصادي هيچگاه در كشور وجود نداشته است بنابراين دولت به راحتي بر سر چاه نفت نشسته اند و بدون هيچ دردسري آن را خرج كرده اند. البته چگونگي توزيع اين درآمد ها بسيار مسئله مهمي است كه يكي از دلايل تورم ساختاري در اقتصاد ايران به چگونگي مديريت اين منابع بر مي گردد.»

اين كارشناس مسائل اقتصادي گفت: «در صد سال گذشته افزايش درآمد هاي نفتي با ظهور دو پديده مقارن بوده است. يك پديده رونق نسبي در اقتصاد اعم از حوزه هاي توليد،خدمات،كشاورزي و صنعت است كه به رونق اشتغال و درآمد مي انجاميد و پديده ديگر وجود يك فساد ملايم ناشي از مديريت منابع نفتي بوده است. اما اتفاقي كه در دولت نهم و دهم افتاد اين بود كه درآمد هاي نفتي به طور بي سابقه اي افزايش يافت و عليرغم درآمد هاي چشمگير ما علاوه بر اينكه رشد اقتصادي نداشتيم در مواردي با كاهش رشد اقتصادي مواجه شديم. از سوي ديگر فساد ناشي از اين درآمد چشمگير تبديل به يك فساد گسترده و عميق شد.»

وي در پايان گفت: «در حالي كه افزايش درآمد هاي نفتي بايد مقارن با كوچك شدن حجم دولت صورت بگيرد اما شاهد آن هستيم كه كاهش گستره تصدي گري دولت با روند بسيار كندي صورت مي گيرد كه اين موجب افزايش عدم تعادل در بخش هاي مختلف شده است. آثار عدم تعادل در بخش اقتصاد در بخش هاي مختلف اعم از فرهنگي، سياسي، اجتماعي خود را نشان مي دهد كه متاسفانه كمتر به آن توجه مي شود.»

بورس نیوز

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

درامد نقدی بیشتر سهم ها رو محتاطانه در نظر گرفته.
                        بغیر از خودرو با کاهش ارزش تمام شده بمبلغ 35میلیارد تومن و یه چند تای سهم کوچیک مثل الومینیم پارس و رنا و کاشی الوند با کاهش ارزش نسبت به قیمت تمام شده در حدود یک میلیارد بقیه پرتفوی بورسیش افزایش ارزش نسبت به قیمت تمام شده دارد.

در مورد تکنیکالش من یه نگاهی انداختم مثل بنیادیش در وضعیت خوبی نیست ،وصندوق خط روند صعودی میان مدت 8ماهه خود رو شکسته و نشون میده که اون بالا فروشنده بر خریدارها غلبه کرده اند و روند رو بدستش گرفتند.
                        با توجه به واگرایی منفی که در تایم هفگی هم قابل مشاهده هست و خط روند صعودی شکسته شده بنظر میاد این سهم هنوز فروشنده داره.
                        بنظرم اومد سهم میل داره یه الگوی سر و شانه سقف بزنه که با شکست محدوده 305تا 310تومن تکمیل میشه.
                        بنظر من تا زمانیکه اون خط میانی حمایتی سبز رنگ و خط گردن محدوده 305تا 310تومن رو نشکسته میشه امیدورا به برگشت بود(هر چند که احتمالش کم هست) ولی اگر اون رو شکست حدضرر فعال میشه.
                        و هدف الگو هم حدود 230تومن خواهد بود.پس حددضرر اون محدوده خواهد بود.

[]
                        ممکنه از این جمله برداشت اشتباه بشه.منظور بنیادی خوبی داره ولی تکنکیالش الان به خوبی بنیادیش نیست

نظر

• فرید
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 160

سلام و خدا قوت
                          امروز زاگرس تو این بازار منفی و سرگردون به نطرم محک خوبی خورد و نشون داد به همراه چند سهم دیگه حرفای زیادی برای گفتن داشت ضمن اینکه اون کندل زشتی که دیروز صحبت کردید زده نشد و ادامه روند صعودی بدون خدشه باقی ماند. تایید میفرمایید؟
                          و یه سوال دیگه : به حتاید اعتقادی دارید؟
                          فعلا

نظر

• جواد1979
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 138

سلام سجاد جان امیدوارم سال جدید سالی سرشار سلامتی و شادی و ثروت باشه برات . دوست عزیز نظرتون در مورد خودرو بویژه خود خودرو رو میشه بفرمایید با تشکر

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                              سلام و خدا قوت
                              امروز زاگرس تو این بازار منفی و سرگردون به نطرم محک خوبی خورد و نشون داد به همراه چند سهم دیگه حرفای زیادی برای گفتن داشت ضمن اینکه اون کندل زشتی که دیروز صحبت کردید زده نشد و ادامه روند صعودی بدون خدشه باقی ماند. تایید میفرمایید؟
                              و یه سوال دیگه : به حتاید اعتقادی دارید؟
                              فعلا
                              درود بر شما
                              زاگرس
                              هر چقدر زاگرس خودش رو از این محدوده جدا کنه و از محدوده حد ضرر دور باشد برایش خوب هست.
                              من یه واگرایی منفی میبنم ولی همچنان امیدورام سهم با بنیادی قوی خودش رو از این ناحیه دور کنه هرچقدر در این ناحیه بازی کند اندیکاتورها واگرایی رو بیشتر نشان خواهند داد.
                              همانطور که در شکل میبینید 2340تومن یه خط مقاومتی داره،بالای اون تثبیت بشه خطر دور میشه.
                              احتمال میدم فردا مثبت بخوره ولی تا این مقاومت رو رد نکنه خیالم راحت نمیشه.هر چند میدانم تعدیل خوبی دارد.

حتاید

اعتقاد دارم ولی با شکست محدوده مقاومتی خیلی قوی 500تا 520تومن ،در اون صورت اهداف بالایی داره.فشار فروش بالایی از سهم ندیدم .فعلا یه دو سه هفته هست سهم تو روندخنثی گیر کرده باید دید چطوری از این روند خلاص میشه بالا یا پایین .حدضرر باید روی 385تومن باشه.شروع موج صعودی با شکست 450تومن خواهد بود.

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
                              سلام سجاد جان امیدوارم سال جدید سالی سرشار سلامتی و شادی و ثروت باشه برات . دوست عزیز نظرتون در مورد خودرو بویژه خود خودرو رو میشه بفرمایید با تشکر
                              درود بر شما
                              مرسی دوست عزیز بنده هم برای شما سالی پر از موفقیت رو آرزومندم
                              ولله در مورد گروه خودرو با این کاهش تولید و افزایش هزینه ها از بابت افزایش نرخ ارز (بنا به گفته خود شرکت ) محرک بنیادی قویی برای صعود نمیمونه غیر از پوشش دوازده ماهه .باید دید ایا سودی تو اون دیده میشه یا اون هم چیزی نداره؟
                              تکنیکال سهم مدام سیگنال تضعیف روند نزولی رو با وقوع واگرایی مثبت نشون میده ولی دریغ از یه حرکت صعودی قوی قیمت. و این واگرایی مثبت با عدم حرکت مثبت قیمت سوخت میشند.
                              باید منتظر بود دید این دوازده ماهه چطوره.اگر اون هم سودی نداشته باشه ممکنه کف 75تومن رو هم بشکنه. ادامه این وضعیت ها زیان انباشته رو زیاد خواهد کرد و این برای گروه خودرو خوب نیست.

نظر

• alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

.
                                .
                                .
                                .
                                اروم عزیز این تایپیک خونه شماست و فقط بنده لذت میبرم که زیر پستهای عالی شما تشکر بزنم
                                ممنون
                                از وقتی که میگذاری

نظر

در حال کار...
                                X