orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت دوست بسیار عریز و فهیمم :
    سجاد جان شپنا را کوتاه مدت و میان مدت چه میبینی مقاومت 2500 را رد میکنه یا کمی اصلاح و بعد با توجه به اینکه سهم تا میخواد رشد کنه صادرات شروع به عرضه میکنه در ضمن خبهمن چه وضعی داره یک پله جهارشنبه وارد شدم البته حسی نه تحلیلی!
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما

در مورد شپنا ،تضعیف روند صعودی با واگرایی منفی تو برخی از اندیکاتورها احساس میشه ولی چون هنوز اندیکاتورها از منطقه اشباع خرید به پایین خارج نشده اند و نمودار قیمت هم شمع های برگشتی نزده بهتره کمی هم صبر کنیم تا سیگنال قطعی فروش صادر بشه، ممکنه با این وضعیت هم صعود کنه.
    یه چند تا شمع صعودی بیرون باند زده ممکنه بخواد کمی بره داخل باند بازی کنه، ولی بنظر من تا زمانیکه حمایت 1950تومن رو نشکسته ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت.
    مقاومت 2100تومن رو شکسته که این خوبه ،حد ضرر همون 1950تومن خواهد بود.
    بعضی از سهم ها هستند که پتانسیل صعود دارند ولی روی تابلو معاملات قدرت این کار و ندارند (یعنی بصورت موج شارپ)،بنظر من شپنا هم از اون دسته هست.
    صعود بلند اخیر شپنا با بازگشایی اوپن بوده ،در حالیکه صعود اخیر شبندر روی تابلو معاملات بوده و این تفاوت اصلی شبندر با شپنا هست.کاری با تارگت ها ندارم ،در مورد رفتار دو تا سهم حرف میزنم.
    از نظر من شپنا پتانسیل سودسازی بیشتری نسبت به شبندر داره ولی روی تابلو حرف اول رو شبندر میزنه.
    روی تابلو شبندری که قیمت بالا داره ، شپنای با قیمت مناسب و کم رو به صعود وادار میکنه.

درود برشما جناب پینو

احوال شما؟انشالله که خوب وسلامت باشید

همانطور که تو نقل قول اول در جمعه هفته قبل گفته شده تضعیف روند دیده میشه ،این هفته هم کمی بالا رفت ولی باصلابت نرفت خیلی زور زد تا کمی بالا بره.
    من از معاملات روز چهارشنبه شپنا زیاد خوشم نیومد ،فارغ از اینکه روز چهارشنبه روز عرضه بود ولی شپنا خیلی زدوتر از بقیه منفی بود.
    من فکر نمیکنم هفته پیش رو ،هفته شپنا باشه .
    2120تومن و 1950تومن حمایت های مهمی برای سهم می باشد .
    بنیادی خوبی داره .طرح های توسعه هم داره که از نیمه دوم سال به بهره برداری میرسه.
    بنظر من شپنا پس از اصلاح کوتاه مدت که دقیقا نمیدونم تا کجاست ،برخواهد گشت و سقف 2450تومن رو هم خواهد شکست.

ترکيب فروش فرآورده ها (ارزي، مرزي و صادراتي و..)براساس ميانگين ده ماه اول سال 91 و کل سال 90 محاسبه شده است. همچنين ميزان فروش فرآورده ها بر مبناي ميانگين 3 سال گذشته و نرخ ارز معادل 20,000 ر پيش بيني گرديده
    است.
    نرخ خرید نفت خام در پیش بینی سال 92 بشکه ای 105دلار محاسبه شده ولی در سال 91 نزدیک 102دلار در هر بشکه در نظر گرفته شده بود
    همچنين شرکت اعلام نموده است که با توجه به راه اندازي واحد بنزين سازي از نيمه دوم سال آتي، اثرات سود و زياني اين طرح در محاسبات لحاظ گرديده است.

خب یه ماه پیش تو قیمت 118تومن برای خبهمن حرکت بسمت سقف کانال پیش بینی کردیم امروز در قیمت 1478ریال به سقف کانال خورد.
    برای کوتاه مدت اندکی اصلاح لازم داره تا زمانیکه زیر 125تومن نیومده پتانسیل صعود داره ولی زیر اون تثبیت بشه دوباره وارد اصلاح زمانی و قیمتی میشه.

[]
    برای خبهمن هم این نقل قول رو تو تاریخ 8بهمن زدم که از اون تاریخ تا الان تو روند خنثی بین 135تومن و 152تومن گیر کرده تا این روند رو نشکسته بهتره سهم رصد بشه تا ببینیم چه مدت داخل این روند بازی خواهد کرد و از کدوم جهت از این روند خارج خواهد شد.البته روز چهارشنبه حجم معاملات نسبت به روز های گذشته قابل توجه بود،ولی بهترین شکل معامله اینه که ببینیم از داخل این روند خنثی به کدوم سمت تمایل به شکستن داره؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

درود بر دوستان

با توجه به عرضه های روز چهارشنبه تو برخی از سهم های شاخص ساز از گروه پتروشیمی و پالایشی و تعطیلی روز یکشنبه و عرضه اولیه فارس در روز سه شنبه ،بازار هفته بعد تحت شعاع این سه مورد قرار خواهد گرفت.
      من هفته بعد رو تا روز عرضه فارس در نمادهای شاخص ساز بی تصمیمی و یا منفی رو احتمال میدم ،قیمت عرضه اولیه فارس ممکنه تاثیراتی روی روند بازار بذاره.
      من بنظرم بازار هفته آینده تا روز سه شنبه روی سهام با سرمایه کم یا سهام با بتای منفی با شاخص کل ممکنه باشه.
      هرچقدر فارس با قیمت کمتر عرضه شود بنفع بازار خواهد بود،زیرا با خود بازار رو هم بالا خواهد کشید ولی هرچقدر بالاتر عرضه شود ممکن هست خریداران قویی در روز های پس از عرضه در قیمت های بالا نداشته باشد و فقط دو سه روز مثبت بخورد. و این قیمت بالا عرضه کردن خود نیز وزنه ای قوی برای به زیرکشیدن بازار باشد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابي چارلتون
        عضو فعال
        • May 2011
        • 993

با سلام و خسته نباشيد

سجاد جان ميشه چارت کهرام رو نگاهي بندازيد. در پيش بيني سال اينده و حسابرسي شده اومده 24 درصد تعديل منفي داده.البته اين پيش بيني محتاطانه هست ، اما به قول دوستان تاثير خودش رو روي سهم ميزاره.
        من يه نگاهي به سهم انداختم ، عکسشو ميزارم.ببينيد درست هست؟

البته در الگوي پروانه ، موج bc اصلاحش کمي بيشتر از 88.6 شده(البته شادوي کندل سوينگ هاي رفته بالاتر و از اونجا برگشت خورده).البته در همان جا الگو دابل تاپ هم زده که موجب شده تا 112 تومان اصلاح کند.

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

نظر

• m.n88
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 49

سلا خدمت استاد عزیز.می خواستم برای اولین بار مزاحمتون بشم و خواهش کنم تحلیلی از کپشیر بفرمایید.ممنون

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
            با سلام و خسته نباشيد

سجاد جان ميشه چارت کهرام رو نگاهي بندازيد. در پيش بيني سال اينده و حسابرسي شده اومده 24 درصد تعديل منفي داده.البته اين پيش بيني محتاطانه هست ، اما به قول دوستان تاثير خودش رو روي سهم ميزاره.
            من يه نگاهي به سهم انداختم ، عکسشو ميزارم.ببينيد درست هست؟

البته در الگوي پروانه ، موج bc اصلاحش کمي بيشتر از 88.6 شده(البته شادوي کندل سوينگ هاي رفته بالاتر و از اونجا برگشت خورده).البته در همان جا الگو دابل تاپ هم زده که موجب شده تا 112 تومان اصلاح کند.

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
            درود بابی عزیز

خیلی سخت میشه این رو یه الگوی پروانه قبول کرد فیبو ها برای تشکیل الگو با هم همخوانی ندارند .نقطه Cتقریبا نزدیک و مساوی نقطه Aهست ضمن اینکه نقطه Dبیشتر از تراز 2.618موج BC می باشد.
            اصلا همخوانی ندارد. بنظر من این الگوی پروانه نمیتونه باشه.
            در مورد نمودار هم من یه نگاهی انداختم اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد موج کوتاه صعودی قبلی خیلی کم جون بود و با برخورد با اولین مقاومت کم اورده.
            در تایم بلند مدت زیر فاکتورهای خرید قرار داره. در هر سه تایم فریم زیر یا داخل ابر سیاه نزولی قرار داره.این کار صعود رو سخت میکنه .
            نظر من اینه که هنوز خریداران قویی نداره و ممکنه نبود خریدار باعث عرض اندام فروشنده بشه.

مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده پايان سال مالي 90 مانده حساب تسهيلات ارزي دريافتي از محل صندوق ذخيره ارزي با نرخ سود لايبور+ 2% برابر 663 ر 934 ر 6 يورو مي باشد. در صورت عدم تخصيص يورو توسط بانک مرکزي با نرخ ارز مرجع، اين شرکت مي بايست ارز مورد نياز خودرا جهت بازپرداخت تسهيلت ارزي بر اساس نرخ هاي تعيين شده جديد که قطعا بالاتر از نرخ مرجع خواهد بود از بازار آزاد تامين نمايد که در اينصورت هزينه هاي تسعير افزايش يافته و سود هر سهم پيش بيني شده کاهش خواهد يافت
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/12, 14:37.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط m.n88 پست شده است View Post
              سلا خدمت استاد عزیز.می خواستم برای اولین بار مزاحمتون بشم و خواهش کنم تحلیلی از کپشیر بفرمایید.ممنون
              درود بر شما

خوش اومدید

کپشیر یک شمع بالاتر از مقاومت با الگوی شمعی داراویز عرضه شده. که همون مقاومت محسوب میشه بنظر من این سهم میتونه این مقاومت رو رد بکنه.اگر فردا منفی باشه ممکنه تو کوتاه مدت کمی درجا بزنه یا اندکی اصلاح کنه ولی برخواهد گشت و با شکست مقاومت ادامه روند صعودی رو ادامه خواهد داد. فردا ببینم چیکاره هست من فکر میکنم میتونه فردا هم مثبت بشه.
              در صورت ادامه روند صعودی 390تا 400تومن مقاومت مهم . حدضرر شکست 290تومن

نظر

• m.n88
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 49

درود بر شما

خوش اومدید

کپشیر یک شمع بالاتر از مقاومت با الگوی شمعی داراویز عرضه شده. که همون مقاومت محسوب میشه بنظر من این سهم میتونه این مقاومت رو رد بکنه.اگر فردا منفی باشه ممکنه تو کوتاه مدت کمی درجا بزنه یا اندکی اصلاح کنه ولی برخواهد گشت و با شکست مقاومت ادامه روند صعودی رو ادامه خواهد داد. فردا ببینم چیکاره هست من فکر میکنم میتونه فردا هم مثبت بشه.
                در صورت ادامه روند صعودی 390تا 400تومن مقاومت مهم . حدضرر شکست 290تومن
                خیلی ممنونم ازتون

نظر

• Controller
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 127

درود بر شما

از نظر من بموتو روند صعودی خوبی داره ،دو تا مقاومت سر راه صعود هست یکیش 450تومن و دیگری تقریبا 480تومن سقف کانال که مقاومت قویی هست.
                  از نظر من به یکی از این مقاومت ها واکنش نشان خواهد داد ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و فکر میکنم خواهد شکست.
                  بنیادی خوبی دارد جدیدا موفق شده افزایش 20درصدی محصولاتش رو بگیره که اون رو تو پیش بینی سه ماهه لحاظ کرده.

درود بر شما

فعلا زوده برای تصمیم گیری در خصوص خارج شدن از روند نزولی ،تا زمانیکه بالای 0.88نیاد و دوباره عقب نشینی بکنه و نتواند یه کف جدید بزنه و پس از آن دوباره برگردد و این مقاومت 0.88رو بشکند نمیشه قانع شد که اصلاح تمام شده.
                  با تشکر از توجه شما 0:-)
                  تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

ممنون سجاد جان

لطف کرديد @};-

نظر

• ehsanksh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 179

با سلام و ارادت خدمت شما
                      می خواستم اگه ممکنه نظرتونو در مورد خرید ذوب تو این قیمتها بدونم البته با دید 3 ماهه
                      آخرین ویرایش توسط ehsanksh؛ 2013/04/12, 18:36.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                        با سلام و ارادت خدمت شما
                        می خواستم اگه ممکنه نظرتونو در مورد خرید ذوب تو این قیمتها بدونم البته با دید 3 ماهه

در مورد فروش و یا نگهداری سهم من هیچ پیشنهادی نمیدم ،من فقط نظر خودم رو میگم تصمیم با خودتون خواهد بود.
                        در مورد ذوب من فکر میکنم ذوب با توجه به واگرایی منفی که دیده میشه ،اون پتانسیل صعود قبلی رو از دست داده و یه جورایی از اون کانال صعودی کمی هم بیرون زده.
                        من فکر میکنم کف 300تومنی شکست خواهد شد البته این موضوع با موج های تیز و شارپ اتفاق نخواهد افتاد بلکه موج پرنوسانی خواهد بود.
                        اولین حمایت مهم سهم خط پایینی چنگال اندروز می باشد (300تومن که احتمال شکستنش هست) و حمایت بعدی روی 270تومن و 250تومن قرار داره.

درود بر شما

این پست رو 33روز پیش زدیم و از اون روز داره تو این حوالی گیج میزنه.خود این گیج زدن مشخص میکنه که سهم فروشنده آنچنانی نداره، ولی برای برگشت به روند صعودی تنها نبود فروشنده کافی نیست بلکه خریدار قوی و باانگیزه در هر قیمتی نیاز هست که فعلا اون رو تو ذوب من ندیدم البته این در تمام گروه فلزات دیده میشه.
                        ذوب سهم خوبیه ولی سهم شاخص سازی هست شما که دید سه ماهه دارید باید مقوله انتخابات و تاثیر اون بر بازار رو هم در نظر بگیرید که بازار از این مسئله تاثیر زیاد خواهد گرفت.
                        بنظر من محدوده 305تا 300تومن حمایت خوبی هست .شما باید در اینجا منتظر عکس العمل به حمایت باشید اگر در این قیمت ها کل گروه بالا اومدند خرید یه پله رو شروع کنید و پله بعدی رو با شکست مقاومت انجام دهید ولی اگر در این حمایت هم عکس العملی مشاهده نشد منتظر قیمت های پایین باشید.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/12, 19:56.

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

سلام . تشکر از زحماتتون
                          میشه نمودار پارسان هم یه نگاهی بندازید ؟ ، نظرتون در مورد خروج ازش چیه ؟
                          من خودم صعود تا 870 و سپس اصلاح تا حداقل 810 میبینم ....
                          با تشکر
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                            سلام . تشکر از زحماتتون
                            میشه نمودار پارسان هم یه نگاهی بندازید ؟ ، نظرتون در مورد خروج ازش چیه ؟
                            من خودم صعود تا 870 و سپس اصلاح تا حداقل 810 میبینم ....
                            با تشکر
                            پارسان

پارسان با توجه به اینکه در نمودار تعدیل شده خط روند صعودی رو شکسته ،برای ورود بر مدار صعود مقاومت 730 و 775تومن رو پیش رو داره که برای سهم مقاومت مهمی محسوب میشه.
                            تکنیکالش خوبه اگه جو گروه خوب باشه میتونه از پس مقاومتش بر بیاد .فعلا بالاتر از 875تومن (سقف قبلی)براش سخت میبینم

[]
                            درود بر شما

خیلی ریز موج ها رو تعقیب نمیکنم ولی قیمت عرضه فارس برای بقیه گروه تاثیر خواهد گذاشت. با قیمت کم عرضه بشه کل گروه رو بالا خواهد کشید ولی اگر با قیمت بالا عرضه بشه ممکنه کل گروه رو هم به گند بکشه.

نظر

• dpi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 578

درود بر دوستان

با توجه به عرضه های روز چهارشنبه تو برخی از سهم های شاخص ساز از گروه پتروشیمی و پالایشی و تعطیلی روز یکشنبه و عرضه اولیه فارس در روز سه شنبه ،بازار هفته بعد تحت شعاع این سه مورد قرار خواهد گرفت.
                              من هفته بعد رو تا روز عرضه فارس در نمادهای شاخص ساز بی تصمیمی و یا منفی رو احتمال میدم ،قیمت عرضه اولیه فارس ممکنه تاثیراتی روی روند بازار بذاره.
                              من بنظرم بازار هفته آینده تا روز سه شنبه روی سهام با سرمایه کم یا سهام با بتای منفی با شاخص کل ممکنه باشه.

هرچقدر فارس با قیمت کمتر عرضه شود بنفع بازار خواهد بود،زیرا با خود بازار رو هم بالا خواهد کشید ولی هرچقدر بالاتر عرضه شود ممکن هست خریداران قویی در روز های پس از عرضه در قیمت های بالا نداشته باشد و فقط دو سه روز مثبت بخورد. و این قیمت بالا عرضه کردن خود نیز وزنه ای قوی برای به زیرکشیدن بازار باشد.
                              درود برشما و تشکر از تحلیل های بینقصتان
                              در خصوص سهام با بتای منفی ان شااله دارویی ها و قندیها یک حرکت خوبی داشته باشند.

نظر

• hanny
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 395

سلام خسته نباشین اگه ممکنه نظرتون رو در مورد تعویض مارگارین (خرید ۳۴۵ تومان )با وپترو یا قپیرا بفرمایین ممنون

نظر

در حال کار...
                                X