orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
    سلام و خسته نباشید خدمت آقا سجاد عزیز
    ظاهرا 17 اردیبهشت ثبت نام شروع میشه و 5 روز هم مهلت ثبت نام هست و اعلام کاندیداهای نهایی هم از سوی شورای نگهبان حداکثر تا 31 اردیبهشت هستش. احتمالا دیگه از 15 اردیبهشت به بعد یه جورایی نمیشه خیلی رو بازار حساب کرد. نظر شما چیه؟
    واقعیتش اقا رضا این حرف شما کاملا منطقی هست که اون زمان باید از بازار خارج شد ولی من فکر میکنم حتی اون زمان هم ممکنه دیر باشه و باید زودتر از اون از سهم های شاخص ساز خارج شد مثلا از امروز!
    ببینید لیدر بازار بعد از عید گروه پالایش و پتروشیمی بوده ،گروه فلزات که فعلا بخاطر قیمت های جهانی تو کما هستند.امروز لیدر گروه پتروشیمی هم پارسان بسرعت صف فروش شد،چرا بسرعت صف فروش شد؟چون فقط بخاطر عرضه فارس قیمت رو بالا آوردند. میمونه شبندر باید قبول کرد که شبندر هم مثل سابق حرکت نمیکنه،صعود میکنه ولی نه با انرژی سابق.
    در کنار اینها باید دید پیش رو چه خبری و چه پتانسیل قوی برای صعود باقی میمونه ،تنها محرک باقی مونده تو این 20روز تا اون زمان فقط 12ماهه شرکت های میمونه که اکثرا تعدیل مثبت دارند ولی حرکت امروز فرآور رو دیدید؟دیدید چطوری تعدیلش رو از بین بردند؟الکی یه دوازده ماهه حسابرسی نشده دادند که 113تومن سود ساخته بعد اون رو با محدودیت نوسان بازکردند،بعد از این هم یه حسابرسی شده میدن که اونم 130تا 140تومن میسازه که همین بلا رو روی سهم تکرار میکنند.
    در مورد تعدیل پتروشیمی ها هم ممکنه بحث نرخ خوراک اون بازدهی و گین خوب رو کاهش بده.
    یه چیزی هم که امروز باید تو بازار مد نظر قرار داد اینه که با وارد شدن فارس،میشه شاخص کل و بازار رو کنترل کرد،بدین صورت که تمامی سهم ها هم منفی بشند با مثبت شدن فارس و شبندر میشه شاخص رو مثبت نگه داشت.
    پس سهم های شاخص ساز دیگه میتونند منفی بشند بدون اینکه شاخص افت کنه و یا حالت بدتر اینه که فارس هم با بقیه منفی بشند و شاخص خیلی پرقدرت تر نزول کنه.
    کلا کمی بازی قارشمیش شده ولی هرچقدر که به انتخابات نزدیکتر میشیم فشار فروش خواهد اومد نه فشار خرید.با توجه به خصوصیات روحی جناب احمدی نزاد امکان هرگونه اتفاقی میره و بازا بورس هم خیلی نسبت به این اتفاقات حساس هست.

من بیشتر نظرم روی سهم های کوچیک هست تا سهم های بزرگ.البته با توجه به قیمت نازل سهام گروه فلزات این احتمال وجود داره که ما در این قیمت های پایین نوساناتی بین یه محدوده مشخص داشته باشیم و زیاد افت نکنند مثلا فملی بین 500تومن تا 550تومن نوسان کنه ولی برای صعود سهام شاخص ساز زمینه سیاسی آرامی که بازار به اون احتیاج داره رو من در بیست سی روز آینده نمیبینم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• nirvana_00
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 172

سلام آقا سجاد نظرتون در مورد ساختمونی ها و به طور خاص آ.س. پ ؟ تشکر

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

با درود و با تشکر فراوان از دو مطلب پرمغز بالا(مطالب 465 و 466)
        اگر این دو مطلب را با هم تلفیق کنیم میتونیم به جاهای خوبی برسیم. یعنی وضعیت تکنیکی و بنیادی بازار رو بدون توجه با انتخابات بررسی کنیم. در مورد بنیادی با اطلاعات محدودی که دارم نظرمو مینویسم. دوست دارم شما و سایر دوستان هم نظرتون رو بیان کنید. تاکید میکنم وضعیت بازار با فرض اینکه انتخابات مثلا دوسال دیگه است.(مخصوصا از دید تکنیکال که تنها ابزار چارت برای تحلیل کافیه)
        از منظر یک تکنیکالیست مطلق، آیا سیگنال خروجی در آستانه انتخابات صادر شده؟ یا روند شاخص کل چگونه پیش بینی میشه؟ شاخص های گروهها در چه وضعیتی هستند و ....

از دید بنیادی هم همینطور. بعضی سهام شاخص ساز (فملی، فولاد و ...)واقعا در قیمت های جذابی هستند. اگه قیمتهای جهانی به اندازه یک ماهه اخیر باز هم افت کنن، خیلی از سهام این گروه تعدیل منفی ندارند ومیتونند سود پیش بینی شده رو محقق کنن و با همین سود په به ای جذابی دارن. ارزش بازار بسیاری از سهمها جوک شده وبه جرات میگم در ایران تنها دارایی که با دلار 1000 تومنی میشه خرید، سهام بسیاری از شرکتهای بورسیه. بسیاری از گروه هایی که در دید بازار نیستن، مثل کاشی، سیمان، مسکن و .... درقیمت های جذابی هستند. البته افزایش ریسک سیستماتیک انتخابات کاهش په به ای رو تا حدودی توجیه میکنه ولی با متغیرهای فعلی ریزش آنچنانی پیش بینی نمیشه برای اکثر سهام بازار.(البته یه نکته منفی به عملکرد سلیقه ای اخیر سازمان در باز و بسته کردن نمادها مربوط میشه که تا حدود زیادی جذابیت فصل مجامع رو از بین برده)

ولی نمیدونم چرا وقتی بحث انتخابات پیش میاد، به همه تحلیل هام شک میکنم. الان همون قدر مطمئنم فولاد زیر 390 نمیاد که خرداد پارسال مطمئن بودم نباید 250 بشه(البته باسود مجمع تا 190 هم رسید). دوست دارم نظر و احساس شما رو هم بدونم .
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط علی محمدی پست شده است View Post
          سلام استاد سجاد
          خسته نباشی
          یه سوال داشتم شاید یه مقدار مبتدی باشه
          والا استاد به نظرتون اگه یه شرکت تولیدی کلا درحالت کلی بخواد واردات مواد اولیشو به ارز مبادله ای تبدیل کنه با توجه به افزایش نرخ تولیدش و ازون طرف فروشو افزایش نرخ فروشش در داخل و همچنین صادراتو این مسائل... به نظرتون توی صورت های مالی شرکت چه تغییراتی رخ میده کلا این مسایل بیشتر به سودشه یا ضررش؟ (غبشهر و غمارگ گویا در مجمعشون گفته شده باتوجه به اینکه واردات بایدبا ارز مبادله ای انجام شه باید گزارشو از نو تنظیم بکنن) کلا یه راهنمایی میفرمایید ممنون
          درود بر شما

واردات چی؟مواد اولیه یا دارایی های ثابت؟
          چون من تو گزارشات پیش بینی سود سال 92شرکت خوندم که امسال تمامی مواد اولیه رو از داخل کشور تهیه خواهد کرد.
          در هر دو صورت برای شرکت بار منفی داره ،چون اگر مواد اولیه برای شرکت گران تمام بشه برای جبران اون هزینه اضافه باید قیمت فروش رو بالا ببره که در داخل با سازمان حمایت از مصرف کننده و در خارج هم با بازار رقابتی طرف میشه که دستش اونقدر باز نیست که براحتی قیمت رو بالا ببره.
          اگر دارایی ثابت باشه که باید اون رو از اول پیش بینی میکردند که باید با دلار مبادله ای حساب کنند دیگه از دلار 1226تومن خبری نیست.
          گویا غمارگ هم 80تومن سود تو مجمع سالیانه تقسیم کرده.
          قیمت بازگشایی غمارگ هم با قیمت دیروز 578تومن حساب خواهد شد،بعد از بازگشایی تا زمانیکه 530تومن رو نشکسته همچنان در روند صعودی خواهد بود.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

اقا سجاد عزيز،سلام و عرض ادب
            چند وقتيه يه سهم ساختماني بد جور توجه منو به خودش جلب كرده...
            در صورت امكان نظرتون رو در مورد ثتران بفرمايين..روند سهم؟سطوح حمايتي و مقاومتي سهم؟به نظر شما خريد در اين محدوده توجيه تكنيكالي داره؟؟؟
            خيلي متشكر و ممنون
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• 222
              Banned
              • Dec 2010
              • 75

در اصل توسط bari پست شده است View Post
              آروم عزیز فلوله رو بررسی میفرمایید ظاهرا هدف های بزرگی رو در سر میپرورونه
              با تشکر از زحمات شما.

نظر

• علی محمدی
                عضو عادی
                • May 2012
                • 58

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر شما

واردات چی؟مواد اولیه یا دارایی های ثابت؟
                چون من تو گزارشات پیش بینی سود سال 92شرکت خوندم که امسال تمامی مواد اولیه رو از داخل کشور تهیه خواهد کرد.
                در هر دو صورت برای شرکت بار منفی داره ،چون اگر مواد اولیه برای شرکت گران تمام بشه برای جبران اون هزینه اضافه باید قیمت فروش رو بالا ببره که در داخل با سازمان حمایت از مصرف کننده و در خارج هم با بازار رقابتی طرف میشه که دستش اونقدر باز نیست که براحتی قیمت رو بالا ببره.
                اگر دارایی ثابت باشه که باید اون رو از اول پیش بینی میکردند که باید با دلار مبادله ای حساب کنند دیگه از دلار 1226تومن خبری نیست.
                گویا غمارگ هم 80تومن سود تو مجمع سالیانه تقسیم کرده.
                قیمت بازگشایی غمارگ هم با قیمت دیروز 578تومن حساب خواهد شد،بعد از بازگشایی تا زمانیکه 530تومن رو نشکسته همچنان در روند صعودی خواهد بود.
                بله استاد. منظورم واردات مواد اولیه روغن هست. شرکت تو تامین ارز(مرجع) واردات مواد اولیه مشکل داشت به خاطر همین میگفت داخل کشور. ولی الان تو مجمع اعلام کردن که از اول اردیبهشت ارز مبادله ای تخصیص داده میشه(گویا دولت دیگه میخواد ارز مرجع رو جمع کنه و به تموم تولید کننده ها مبادله ای بده) و با این حساب تو واردات مواد اولیه روغنی از لحاظ ارز مشکل نخواهد داشت. خودشون تو مجمع گفتن که ده روزه یه کشتی مواد اولیه متوقفه و منتظر تامین ارزن. همچنین اینها محصولاتشون رو تولید کردنو انبارها رو پر کردن و با افزایش قیمت محصولات تو بازار که یحتمل از اول اردیبهشت اتفاق میوفته قیمت جدیدو اعمال میکنندو کلی ازین محل سود میکنن. صادراتم تا اطلاع ثانوی ممنوعه. بعد احتمالا سهم تا انتشار گزارش سه ماهه بسته میمونه تا با نرخ جدید ارز دوباره صورت های مالی رو تنظیم کنند. درضمن تعدیل مثبت دارن. گویا تو مجمع به طور غیر رسمی شنیده شده که 70 80 تومن سه ماهه ساخته.
                (به خاطر این میگم "گویا" چون خودم متاسفانه نتونستم برم مجمع. ولی از افراد قابل اعتماد شنیدم و درمورد صحت اخبار تقریبا مطمئنم)
                مارگارین خط تولیدشم کم کم داره انتقال میده به محل صنعتی بهشهر و فروش زمینشو هم تو دستور کار قرار داده و امسال حتما عملی میشه و سود غیر عملیاتی هم از این محل داره.(حدودا 300 تومن به ازای هر سهم)
                خلاصه سهم بنیادی محکمی داره...

نظر

• s400
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 78

ضمن عرض ادب خدمت اروم بورس عزيز . نظرتونو در مورد شمواد ميخواستم بدونم براي ورود صلاحه؟ با تشكر

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
                    با تشکر از زحمات شما.
                    درود بر دوستان

من دیروز پنجشنبه رو کلا نتونستم وارد سایت بشم.
                    فلوله

در مورد فلوله این نکته تو گزارشات پیش بینی سود سال 92 شرکت نظرم رو جلب کرد

پيش بيني تسعير ارز تسهيلات ارزي دريافتي از بانکها شامل مبلغ2170 هزار دلار استرالیا و 1007هزار یورو و همچنين سود و کارمزد پرداختني مربوطه و تسويه آنها به نرخ مرجع بانک مرکزي مي باشد. با توجه به نوسانات عمده نرخ ارز، در شرايط حاضر، تسويه بدهيهاي ارزي مزبور ممکن است با نرخ مرجع بانک مرکزي امکان پذير نگردد. تفاوت تسعير نرخ ارز تسهيلات ارزي دريافتي در سال مالي آتي، اثرات بااهميتي برساختار مالي و پيش بيني هاي مربوطه در صورت سود و زيان فوق الذکر خواهدداشت.
                    موارد قابل توجه در گزارش سود سال 92
                    45درصد از محصولاتش که به مبلغ 42.4میلیون دلار می باشد رو با دلار 3000تومنی گفته تو سال 92 صادر خواهد کرد که 10درصد از مواد اولیه اون رو به مبلغ 4.1میلیون یورو با نرخ 4000تومن و 90درصد مواد اولیه رو از داخل تهیه خواهد کرد و همچنین خرید دارایی 2.3میلیون یورو با نرخ 4000تومن تسعیر پیش بینی انجام تو سال 92 رو داده.

کار شرکت تولید و فروش لوله های نشکن و دیگ شوفاز و محصولات چدنی هست.
                    تو گزارشات پیش بینی سال 92،مقدار تولید رو با 50درصد افزایش نسبت به پیش بینی پارسال داده و همچنین پیش بینی افزایش 39درصد مقدار فروش تو سال 92 رو داده و مبلغ فروش رو هم 116درصد افزایش نسبت به پیش بینی سال 91 داده.
                    موجودی آماده برای فروش شرکت تو گزارشات سال 92 صفر می باشد.
                    موجودی مواد اولیه اول دوره سال 92با افت 17درصدی نسبت به ابتدای دوره سال 91 مواجه می باشد.حاشیه سود ناخالص شرکت حدود 19تا 20درصد می باشد.
                    برداشت من از این گزارشات اینه که خیلی پر داده یعنی اگر تعدیلی هم تو گزارشات سال 92باشه احتمالا باید تو نیم سال دوم باشه.
                    از این گزارش پیش بینی سود سال 92 من توی نیم سال اول بعید میدانم تعدیلی در کار باشه همه چیز رو پر داده. جای تعدیل فقط میتونه تو نه ماهه و بالای اون باشه.
                    اما شرکت در نظر داره زمین کارخانه خود رو در جاده ساوه_چهاردانگه با قیمت پیشنهادی 19.5میلیارد تومن بفروش برسه.نکته جذاب سهم فقط این هست .
                    نمودارش رو نگاه کردم موج صعودی خوبی زده ولی هنوز توی روند نزولی میان مدت و بلند مدت سیر میکنه، من فکر میکنم این سهم تا بخواد از روند نزولی خارج بشه خیلی کار داره.
                    اگر قبل از 160تومن برگشت با شکست 195تومن اندکی از سبد رو اختصاص بدین با هدف سقف کانال حوالی 230تومن.که ببینیم میتونه بشکنه یا نه؟ولی اگر 160تومن رو شکست فعلا بیخیال بشید تا ببینیم تا کجاد میاد پایین. من تو نمودارش یه واگرایی مخفی منفی دیدم بخاطر همین چون کمی هم بدهی ارزی داره و گزارش سال 92 رو هم خیلی پر داده فقط میمونه این فروش زمین کارخونه که با فروش به قیمت پیشنهادی برای هر سهم 400ریال تعلق میگیره.فعلا من نظرم اینه.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/19, 14:02.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                      سلام و عرض ادب خدمت سجاد عزیز
                      امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید....
                      نظرتون رو روی ثشرق میخواستم بدونم.... با توجه به معادلات امروز توان عبور از مقاومت(200 تومان) رو داره؟؟
                      سپاس فراوان
                      در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                      سلام آقا سجاد نظرتون در مورد ساختمونی ها و به طور خاص آ.س. پ ؟ تشکر
                      در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                      اقا سجاد عزيز،سلام و عرض ادب
                      چند وقتيه يه سهم ساختماني بد جور توجه منو به خودش جلب كرده...
                      در صورت امكان نظرتون رو در مورد ثتران بفرمايين..روند سهم؟سطوح حمايتي و مقاومتي سهم؟به نظر شما خريد در اين محدوده توجيه تكنيكالي داره؟؟؟
                      خيلي متشكر و ممنون
                      درود بر تمامی دوستان

در مورد گروه ساختمانی اجازه بدین معاملات روز شنبه هم انجام بشه تا به یک جمع بندی برسم ،فعلا نظرم با معاملات روز شنبه میتونه جهت داشته باشه .الان بی نظرم البته روی ثشرق من خودم یه ماه پیش روی 167تومن خریدم و نزدیکیهای 190تومن فروختم تو مسابقه اون زمان هم شرکتش دادم الان نمودار اغلب ساختمانیها با الگوی شمعی بی تصمیمی بسته شده که باید دید روز شنبه فشار از کدوم ناحیه میاد فروشنده یا خریدار؟پس تا شنبه نظری نمیدم

در اصل توسط s400 پست شده است View Post
                      ضمن عرض ادب خدمت اروم بورس عزيز . نظرتونو در مورد شمواد ميخواستم بدونم براي ورود صلاحه؟ با تشكر
                      درود بر شما دوست عزیز

در مورد شمواد فکر کنم دو سه صفحه عقب تر یه تحلیل در جواب سوال دوستی زده ام.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

درود بر تمامی دوستان

بازار برابر پست روز چهارشنبه فشار فروش داره ،البته زیاد بالا نیست ولی این وضعیت ادامه داشته باشه فشار بیشتر خواهد شد.
                        اگه امروز شپنا و شبندر مثبت نبودند منفی شاخص زیاد میشد.
                        تو این وضعیت بهتره یا تا مطمئن نبودن از برگشت سهم های شاخص ساز نقد موند یا وارد سهم های کوچک شد.
                        یه چند روزیه چشم ها درد گرفته از بس زل زده ام به مانیتور کامپیوتر. سعی میکنم زیاد پست نزنم ،جواب سوال دوستان رو حدالمقدور خواهم داد بصورت کوتاه البته اگر تکراری نباشه.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

درود
                          از دوستان هر کسی نظری یا پیشنهادی که منجر به بهتر شدن پست های تحلیلی داشته باشه میتونه ارائه بده،همچنین انتقادی برای بهبود روند تایپک یا هر چیزی که منجر به بالا رفتن کارایی و کیفیت تایپک بشه،میتونه با خیال راحت نظرش رو بگه.
                          هر انتقادی که منجر به پیشرفت تایپک بشه با جان و دل قبول میکنم و در پست های بعدی اون رو مد نظر قرار خواهم داد ،همچنین از قبول اشتباههاتم نیز ترسی ندارم ولی اگر توهین و استهزاء باشه برخورد خواهم کرد.

نظر

• جان مورفی
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 179

سجاد عزیز خسته نباشید
                            تحلیل های شما پربار هست و به نوبه خودم تشکر ویژه دارم از شما دوست عزیز
                            پیشنهاد برای بهتر شدنش به نظرم اینه که از دوستان فاندامنتال و در برخی مواقع رانتامنتال ;) هم استفاده کنیم که دیگه عالیه

نظر

• javad73
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 140

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              درود
                              از دوستان هر کسی نظری یا پیشنهادی که منجر به بهتر شدن پست های تحلیلی داشته باشه میتونه ارائه بده،همچنین انتقادی برای بهبود روند تایپک یا هر چیزی که منجر به بالا رفتن کارایی و کیفیت تایپک بشه،میتونه با خیال راحت نظرش رو بگه.
                              هر انتقادی که منجر به پیشرفت تایپک بشه با جان و دل قبول میکنم و در پست های بعدی اون رو مد نظر قرار خواهم داد ،همچنین از قبول اشتباههاتم نیز ترسی ندارم ولی اگر توهین و استهزاء باشه برخورد خواهم کرد.
                              سلام اگه میشه بعضی چیز ها رو کمی ساده تر بنویسید تا افراد معمولی تر هم متوجه بشن
                              ممنون

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                                سجاد عزیز خسته نباشید
                                تحلیل های شما پربار هست و به نوبه خودم تشکر ویژه دارم از شما دوست عزیز
                                پیشنهاد برای بهتر شدنش به نظرم اینه که از دوستان فاندامنتال و در برخی مواقع رانتامنتال ;) هم استفاده کنیم که دیگه عالیه
                                درود

در مورد فاندامنتال بله درست میفرمایید ،برای اینکه تحلیل ما کامل بشه نیازه که به فاندا هم توجه بشه،خودم هم سعی میکنم مطالبی راجب به فاندای سهم بنویسم ولی ممکنه تو یکی دو ساعتی وقتی که برای خوندن گزارشات میذارم مواردی رو از قلم بندازم ،بودن یک بنیادی کار خوب و متبحر نیازه، منم از دوستانی که تو این زمینه فعال هستند چندین بار خواستم که مطالبشون رو بذارند،انشالله که دوستان زیاد همکاری میکنند.هر کدومشون که افتخار بدند قدمشون روی چشم.
                                رانتامنتال هم هر وقت خبری بوده من تحلیل سهم رو گذاشته ام الان خبرهایی در مورد شپاس زیاد میشنوم .دارم روی دیتای کم تکنیکالش کار میکنم.
                                اخبار رانتی هم راست و دروغ هم زیاد داره.
                                کلا من تنها با اخبار رانتی،ترید نمیکنم.حتی اگر اخبار رانتی هم بیاد برای ترید من اول باید تکنیکالش خوب باشه بعد میرم سراغ بنیادیش (اگر از اون سهم آشنایی قبلی نداشته باشم) اگر این هم تایید بشه و همگروهاش هم در وضعیت مثبتی باشند ترید رو انجام میدم.
                                چندین بار برای من اخبار رانتی دادند ولی من دیدم تکنیکالش خوب نیست واردش نشدم مداران بالای 200تومن دیدم تکنیکالش خوب نیست واردش نشدم که دیدیم تا کجا اومد.
                                کلا بذارید یه چیزی براتون بگم من ایمان دارم که تکنیکال میتونه خیلی کاربرد داشته باشه فقط تو تکنیکیال مشکل اینه تمامی اتفاقات روزانه سهم رو باید رصد کرد تا موارد پنهانی رو کشف کرد که این موضوع وقتی تعداد سهم زیاد میشه فرصت کافی برای تک تک اونها فراهم نمیشه و فرصت های خرید از دید چشم پنهان میموند و از دست میرند.

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                                سلام اگه میشه بعضی چیز ها رو کمی ساده تر بنویسید تا افراد معمولی تر هم متوجه بشن
                                ممنون
                                درود

جواد عزیز خیلی سعی میکنم که پست تحلیلی رو ساده بنویسم حالا شاید بعضی وقتها که سریع مینویسم ممکنه بعضی کلمات خیلی تخصصی تکنیکالی باشند ولی شما هر کدوم رو متوجه نشدید چه در تایپک چه در پیغام خصوصی بفرمایید تا توضیحات لازم داده بشه.

نظر

در حال کار...
                                X