orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

با سلام خدمت orumbourse عزیز

تحلیلاتون واقعا حرف نداره.

ممنون میشم نظرتونو در مورد معاملات و مقاومتهای وساخت و وتوشه بفرمایین.

نظر

• javad73
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 140

در اصل توسط hector پست شده است View Post
      ممنون
      دلیل شما رو میدونستم،اما دیگه فکر کنم همه به این بلوغ فکری رسیده باشند که هرکس مسئول خرید خودشه
      سلام
      خیلیا این جمله رو نمیتونن درک کنن

نظر

• رضاکریمی
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 250

سلام با hector عزیز موافقم
        کسی که میخواد خرید کنه باید بدونه که مسئولیت انتخابش با خودش
        من اکثر تحلیلهاتون رو دنبال میکنم انصافا کارتون درسته
        اگر کسی با پیشنهادهای شما سبد تشکیل بده و خودش رو تک سهم نکنه امکان نداره بره تو ضرر این رو با اطمینان میگم
        من به نوبه خودم از شما بخاطر کمکهاتون تشکر میکنم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
        [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

سجاد عزیز سلام
          نظرتون در مورد تکنیکال غاذر چیه ؟تا کجا میتونه رشد کنه؟

نظر

• P.J
            عضو جدید
            • Jun 2012
            • 12

سجاد جان
            عرض ادب
            اول سپاس از تحلیل های ناب شما
            قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
            دوم درخواست ثبت سبدهای هفته گی و ماهیانه شرکت داده شده جنابعالی در مسابقات مربوطه ، در این تاپیک و پیگیری وضعیت سهام مذکور تا حصول نتیجه مورد نظر
            سوم آرزوی بهترین حال برای شما
            [B]خداوند همه چیز را در یک روز نیافریده، پس چه چيز باعث شده كه من فکر کنم می توان يك روزه به همه چیز رسید؟[/B]

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط برومند پست شده است View Post
              سلام آقا سجاد گل.ارادتمندم.
              مدتها بود دنبالتون میگشتم تا بتونم باز هم از مطالب خوب و پرمغزتون استفاده کنم.
              خیلی خوشحال شدم که باز پیداتون کردم.
              لطف میکنید در باره ثتران راهنمایی کنید؟
              روندش را چطور ارزیابی میکنید؟

به تایپک اورم بورس خوش اومدید
              ثتران رو نگاه کردم نمودارش خوبه.من فکر میکنم باز هم میتونه صعود کنه اما پرنوسان مثل روزهای گذشته خواهد بود پیش رو یه مقاومت 150تومن داره.
              حرکتش از نوع سریع نیست ولی روندش رو به بالاست.مقاومت 150تومن مقاومت مهمی هست جو گروه خوب باشه میتونه بشکنه. اگر بشکنه 180تومن هدفش خواهد بود
              حدضرر این سهم 125تومن خواهد بود هر چقدر پاییینتر بخرید خوبه مثلا 130تومن یا نزدیکی های اون.

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
              با سلام خدمت orumbourse عزیز

تحلیلاتون واقعا حرف نداره.

ممنون میشم نظرتونو در مورد معاملات و مقاومتهای وساخت و وتوشه بفرمایین.

درود بر شما

در مورد وساخت ما این تحلیل رو 21دی ماه سال گذشته موقعی که روی 250تا 260تومن بود زدیم.بعد از اون هم اومد پایین تا 214تومن بعد اندکی رفت بالا بعد برگشت تا 200تومن.
              ولی الان نمودارش خوبه. یه مقاومت مهم روی 255تومن تا 260تومن داره که با مروز زمان خواهد شکست.این رو رد بکنه فشار خرید بیشتر میشه.بعد از اون مقاومت 273تومن و مقاومت سقف موج قبلی داره 318تومن.
              در مورد وتوشه هم فکر کنم صفحات قبل دوستی سوال کرد پست رو نتونستم پیدا کنم پیشنهاد خرید دادیم فکر کنم روی 240تومن بود چند بود یادم نیست.
              هنوز هم دارای روند صعودی هست گرچه امروز الگوی شمعی دارآویز زده ولی فردا اگر مثبت بشه ،یه مقاومت مهم روی 280تومن داره که بنظرم میتونه بشکنه،بعد اون میره سر وقت مقاومت 330تومن تا 340تومن.حدضرر این سهم235تومن خواهد بود

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              بنظر من سهم اون پتانسیل صعود رو از دست داده ،خیلی معاملات کم حجمی در روزهای مثبت نسبت به سابق داره سوای این واگرایی منفی در برخی از اندیکاتورهاش میبینم .
              اما در مورد معاملات دیروز هم الگوی شمعیش تقریبا شمع معمولی صعودی بود ،حجم هم با روزهای دیگه اختلاف فاحشی نداشت.شاید فشار ناشی در پیش بودن روزهای تعطیل بود.
              بنظر من هر زمانی چه یکشنبه چه روز دیگه کمی بالاتر از قیمت دیروز اگر برگرده توان دیدن 213تومن رو هم داره.
              ولی پیشنهادی برای شما نمیدم.
              در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
              سجاد عزیز سلام
              نظرتون در مورد تکنیکال غاذر چیه ؟تا کجا میتونه رشد کنه؟
              درود
              احسان عزیز من تا حالا با این سهم اصلا کار نکردم دیتاش رو دارم ولی هیچ نظری روش ندارم.چون اطلاعات بنیادی از سهم ندارم.شرمنده

در اصل توسط P.J پست شده است View Post
              سجاد جان
              عرض ادب
              اول سپاس از تحلیل های ناب شما
              قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
              دوم درخواست ثبت سبدهای هفته گی و ماهیانه شرکت داده شده جنابعالی در مسابقات مربوطه ، در این تاپیک و پیگیری وضعیت سهام مذکور تا حصول نتیجه مورد نظر
              سوم آرزوی بهترین حال برای شما
              درود بر شما

مرسی از اظهار لطف شما .تشکر دوست من

این هفته که شرکت نکردم ولی باشه حتما میذارم.هفته قبلش چکارن روی 170تومن بودو غمهرا 225تومن و پکویر هم بسته هست،بود.اون یکی هفته ها یادم نیست
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/23, 17:20.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• najafi.nikan
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 35

سلام ممنون میشم نگاهی به کبافق و وبیمه بیندازید و نظرتون ر بفرمایید
                با سپاس از وقتی ک میذارید

نظر

• فرید
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 160

نمیخوام خدای نکرده اغراق کنم یا از خودم تعریف کرده باشم ولی فکر میکنم اگر کسی از بین تحلیل های این 50روز اخیر این تایپک معامله میکرد سود خوبی نصیبش میشد.
                  من یه عادتی دارم دوست ندارم سهم رو تبلیغ کنم ولی تحلیل کردن روی سهم رو دوست دارم اونم فقط یکبار.
                  نگاه میکنم تقریبا از 40-50تا تحلیل بیش از 60-70درصد درست بودند.
                  واقعا حیفه ببینم دوستان فقط مطالب رو میخونند و از تحلیل های تایپک ترید نمیکنند. اطلاعات من میتونه خیلی برای معاملات شما مفید باشه.حمل بر خودستایی نباشه ولی من یه چارتیست معمولی نیستم ،شایدنمودارها رو طوری بکشم که اگر هرکسی ببینه بگه بابا این که کاری نداره خودم دو تا خط میکشم میشم تحلیلگر ولی اون نمودار فقط یه روی سکه هست .خلاصه فقط خواننده نباشید بلکه ترید هم بکنید .
                  با درصد کم سبد شروع کنید حدضرر رو رعایت کنید.
                  یاشا
                  همیشه از تحلیلهای مفیدتون استفاده کردم ضمن اینکه شمارو یه تکنیکالیست قابل که اطلاعات فاندی هم اونو ساپورت میکنه میدونم (نتیجه نطر سنجی خودتون)
                  حقیقتش هنوز موقعیت ابتدا به خرید از تریدهای شما پیدا نکردم ولی از تریدهای شما برای استراتژی فروش یا نگهداری استفاده کردم مثل حتاید و کساوه و البته زاگرس ...
                  ممکنه اطلاعات بورسیم بالا نباشه ولی خدا روشکر حسب تجربه میتونم تفاوت پستهای اکثر فروم نویسارو تشخیص بدم ...در واقع گاهی اوقات روشم شناسایی سهم نیست بلکه شناسایی معرف سهمه(چشم نخورم تا حالا خطا نکردم:D )
                  خلاصه ارادت و تشکر ار بابت زحماتتون

نظر

• najafi613
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 62

چرا پیشنهاد هم شده ولی هر روز اون پیشنهاد تکرار نشده.شاید منظورتون این باشه که تاکید به خرید بکنم .
                    میتونم اینکار رو بکنم ولی اینکار هم باعث درگیری در تایپک میشه هم برای من مسولیت میاره ،تایپک های دیگه رو ندیدید که چه بلایی سر پیشنهاد کنندگان در میاورند.کافیه فقط یکی درست درنیاد بیچاره اش رو میکنند ولی باشه تاکید هم میکنم ولی به سبک خودم.
                    با عرض سلام خدمت اقا سجاد عزیز
                    شما در قسمت امضا ی سایت چیزی قرار ندادید
                    پیشنهاد می کنم سهام های پیشنهادی خودتان را در قسمت امضای خود قرار دهید
                    این طوری لازم نیست برای پیدا کردن پیشنهاد های شما هر روز چندین صفحه به عقب برگردیم و آن ها را پیدا کنیم و
                    هم شما لازم نیست مرتب سهام های خود را در پست های مختلف بنویسید و اونها رو پیشنهاد کنید
                    [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

شب دوستان بخیر
                      بعلت خستگی و اندکی هم چشم درد جواب سوالات تحلیلی دوستان عزیز رو در دو روز تعطیلی آخر هفته میدم.شرمنده.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

شب دوستان بخیر
                        بعلت خستگی و اندکی هم چشم درد جواب سوالات تحلیلی دوستان عزیز رو در دو روز تعطیلی آخر هفته میدم.شرمنده.
                        سلام خسته نباشید امیدوارم همیشه سالم و پر انرژی باشید من که خیلی از تحلیل های شما استفاده می کنم واقعا ازتون ممنونم

راستی امکتنش هست بتونم خصوصی تر با شما صحبت داشته باشم ؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                          سلام خسته نباشید امیدوارم همیشه سالم و پر انرژی باشید من که خیلی از تحلیل های شما استفاده می کنم واقعا ازتون ممنونم

راستی امکتنش هست بتونم خصوصی تر با شما صحبت داشته باشم ؟
                          دوست عزیز درود بر شما
                          لطفا تو پیغام خصوصی برام پیام بذارید
                          .
                          .
                          .
                          .
                          قیمت های جهانی فلزات مس و روی دیروز و امروز خوب مثبت شدند.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          بازار امروز کمی نسبت به روزهای گذشته کم جون هست ولی فروشنده فقط تو مثبت ها هست تو منفی نمیدهند این خوبه ،ولی خریداران کمی تردید دارند بنظرم هفته دیگه بازار باز هم مثبت میشه
                          .
                          .
                          .
                          .
                          کجایی اقارضا بیا که وملت صف خرید شده؟

نظر

• رضا1990
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 33

کجایی اقارضا بیا که وملت صف خرید شده؟

سلام آقا سجاد عزیز
                            آقا رفع کسالت شد؟
                            ممنون از راهنمایی های همیشگی شما که این دفعه هم مثل همیشه گره گشای کار ما شد. واقعا ممنون

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post

سلام آقا سجاد عزیز
                              آقا رفع کسالت شد؟
                              ممنون از راهنمایی های همیشگی شما که این دفعه هم مثل همیشه گره گشای کار ما شد. واقعا ممنون
                              مرسی برادر
                              الحمدلله الان کمی بهتره .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              تحلیل های گذشته در مورد دو سهم مداران و شاراک
                              .
                              .
                              پست 30اذر ماه در مورد شاراک

در اصل توسط orumbourse پست شده است
                              شاراک

واگرایی مخفی مثبت و ادامه روند صعودی

.
                              .
                              .
                              پست در تاریخ 9 دی ماه در مورد شاراک

شاراک رو ما 12روز پیش روی 756تومن سیگنال ادامه روند صعودی رو دادیم.
                              از نظر من شاراک روند صعودی داره .محدوده 935تا 985تومن محدوده مقاومتی شاراک هستند.
                              در نمودار بدون تعدیل شده یه هدف 1500تومنی دیده میشه،روند صعودی فعلی شاراک روند قدرتمندی هست ولی با توجه به اینکه هم به محدوده مقاومتی و هم به عدد روانی 1000تومن نزدیک میشیم ،احتمالا نوساناتی نسبت به اینها داشته باشه.اندکی برگرده عقب یا نوسان کنه ولی روی هم رفته با توجه به اینکه تعدیل مثبتی نیز داره دوباره روندش رو از سر میگیره.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              پست 5بهمن ماه در مورد مداران

[QUOTE=orumbourse;128554]مداران

گزارش پیش بینی سود جدید مداران بهمراه گزارش نه ماهه حسابرسی نشده شرکت بر روی کدال نشست.
                              شرکت در پیش بینی جدید خود با تعدیل مثبت 194درصدی سود خود رو 169 ریال اعلام کرده که در نه ماهه موفق شده 57درصد آن رو به مبلغ 97ریال پوشش بدهد.
                              لازم بذکر اخرین پیش بینی سود شرکت (178)ریال بود.

شرکت دلایل تعدیل مثبت را بشرح زیر اعلام کرده:

انعقاد قراردادهاي جديد و اصلاح مفاد برخي از قراردادها
                              - کاهش در جريمه هاي فسخ در نظر گرفته شده
                              - عدم تحقق سود ناشي از واگذاري مرکز آموزشي
                              - افزايش در سود ناشي از سرمايه گذاري در اوراق مشارکت
                              - کاهش در هزينه هاي مالي

از دید تکنیکال

بنظر میاد موجی که در یکسال اخیر از قیمت 457تومن نزول کرده بشکل یه پنج موجی بوده که این ممکنه خود یه موج جنبشی باشد و یا اینکه یه موج اصلاحی cباشه ،در هر دو صورت فوق حداقل یه موج صعودی یا بشکل سه موجی اصلاحی صعودی (در صورت قبول موج قبلی بعنوان موج جنبشی) و یا یک موج جنبشی بانام موج 1(در صورت قبول موج قبلی بعنوان c) خواهیم داشت.

با تعدیلی که داده سهم مطمئنا با قیمت اوپن باز خواهد شد و در صورتیکه بتواند با افزایش قیمت باز شود ، یک الگوی جزیره کف صعودی تشکیل خواهد شد که حکایت از صعود در روزهای اینده برای تکمیل موج صعودی خواهد داد.
                              برای سهم بهتر است که بالای 160تومن (خط قرمز رنگ)باز شود در اون صورت اولین مقاومت سهم 175تومن (برابر با خط میانی چنگال اندروز و مقاومت نموداری سهم)و211تومن خواهد بود.
                              ولی در صورتیکه بتونه بالای 175تومن بازگشایی شود سهم پتانسیل بالایی برای عبور از مقاومت هایش خواهد داشت.
                              هم اکنون اندیکاتورها سهم با واگرایی مثبت در تایم هفتگی تضعیف موج نزولی و امکان تغییر روند رو خبر می دهند.

[][/di 398CQUOTE]
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/24, 13:33.

نظر

• ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

شب دوستان بخیر
                                امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشید جناب سجاد@};-@};-

روند سکه و طلا صعویه
                                به نظرتون تا کی این جو ادامه داره؟
                                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

در حال کار...
                                X