orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ehsanksh
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 179

با سلام

همینطور که فرموده بودین امروز مشکل فروش در سهمهای کوچیک و دارای شناور کم رو بشدت احساس کردم - همه دوستان موقع خرید به نکاتی که جناب سجاد اشاره کردند توجه کنند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود
    دیتاش رو ندارم روی سهم های گمنام من کار نمیکنم.جمعا از بین 470-480تا سهم 100تا 150تاش روان معامله میشند بقیه یا صعودشون وابسته به حرکت های گروهی می باشد یا حجم معامله اندک دارند یا مدت زمان توقفشون بالاست یا زیان انباشته دارند.
    سعی کنید روی سهامی که بازار اونها رو تعقیب میکنه زوم بشین.سهم های کوچیک دردسرهای خاص خودشون رو داره .دردسر خرید ،دردسر فروش ،دردسر مدت زمان توقف ،دردسر پرداخت سود نقدی،دردسر حجم مبنا.

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

سجاد عزیز سلام
      نظرتون در مورد کگاز چیه؟مقاومت رد شد؟

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

orumbourse عزیز
        اگر امکان داره یه تحلیل از شرانل بذارین ...

سپاس از محبت شما
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
          سجاد عزیز سلام
          نظرتون در مورد کگاز چیه؟مقاومت رد شد؟
          درود بر شما

.هنوز اون مقاومت رو رد نکرده .فردا با اون درگیره ،اگه عرضه های شرکت سرمایه گذاری ملی ایران اجازه بده میتونه رد کنه.البته یک شخص حقیقی اون عرضه ها رو میخره .
          کگاز رو زیر 300تومن من خودم قصد خرید داشتم که یکی از دوستان دلسردم کرد من هم دنبالش رو نگرفتم الان شما گفتید نگاه کردم دیدم چقدر اومده بالا.
          اینو رد کنه 360تومن مقاومت بعدی هست

در اصل توسط homework پست شده است View Post
          orumbourse عزیز
          اگر امکان داره یه تحلیل از شرانل بذارین ...

سپاس از محبت شما
          درود بر شما

شرانل دیتای بلندی نداره ولی از وقتی اومده تو تابلوی معاملات بورس در یک کانال افقی بین 835تومن و 1205تومن گیر کرده ،قیمت بازگشایی اخیر هم در روی سقف کانال بوده. ولی بنظر من دیگه دوباره به کف کانال 835تومن نخواهد رسید.فکر کنم از اواسط کانال برگشت رو شروع کنه حمایت های 1020تومن و 975تومن حمایت های خوبی هست.
          بنظر من چه به این حمایت ها نرسه و چه از این حمایت ها برگرده ،اون وقت سقف کانال1205تومن رو خواهد شکست .در صورت وقوع این اتفاق 1450تومن و 1570تومن اهداف سهم خواهد بود.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• homework
            عضو فعال
            • May 2012
            • 747

orumbourse عزیز بسیار ممنون از پاسخ دهی با دقت و حوصلتون ...

میخاستم بپرسم در صورت امکان سهام سیمانی رو بررسی بفرمایید
            و تا کجا انتظار رشد برای این گروه می بینید ... و در صورت امکان پذیر بودن
            علی الخصوص سهگمت رو دیتاشو بررسی نمایید.
            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

اقا سجاد عزيز سلام،
              يكي دو روزيه بانك پارسيان نظر منو به خودش جلب كرده،به نظر شما خريد در محوده ٢٢٠ توجيه تكنيكال داره؟اگه براتون مقدوره نمودارش رو يه نگاهي بندازين،به نظر شما روند سهم صعوديه؟مقاومت مهم پيش روي سهم چنده؟؟
              ممنون
              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

پارسان

پارسان با توجه به اینکه در نمودار تعدیل شده خط روند صعودی رو شکسته ،برای ورود بر مدار صعود مقاومت 730 و 775تومن رو پیش رو داره که برای سهم مقاومت مهمی محسوب میشه.
                تکنیکالش خوبه اگه جو گروه خوب باشه میتونه از پس مقاومتش بر بیاد .فعلا بالاتر از 875تومن (سقف قبلی)براش سخت میبینم

[[/
                دوستانی که پارسان دارند بیشتر مراقب باشند.کمی اون قدرت سابق رو نداره.منتظر عکس العمل به حمایت 812تومن و 780تومن باشید اگر از اینها برنگرده پتانسیل صعود در کوتاه مدت رو از دست خواهد داد.
                .
                .
                .
                فولاد با شکست مقاومت حوالی 470تا 475تومن وارد روند صعودی کوتاه مدت میشه

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                  orumbourse عزیز بسیار ممنون از پاسخ دهی با دقت و حوصلتون ...

میخاستم بپرسم در صورت امکان سهام سیمانی رو بررسی بفرمایید
                  و تا کجا انتظار رشد برای این گروه می بینید ... و در صورت امکان پذیر بودن
                  علی الخصوص سهگمت رو دیتاشو بررسی نمایید.
                  درود بر شما

در مورد سیمانیها من نظرم مثبت هست شاخص سیمانی رو دارای روند قویی دیدم که توان دیدن حداقل شاخص 4500رو هم دارد.الان روی 3932میباشد.
                  بنظر من فعلا باید در سیمانیها سهامداری کرد.
                  سیمان هگمتان رو هم دیدم از نمودار اون هم خوشم اومد یه تغییراتی تو نمودارش دادم ،فکر کنم فردا با مقاومت 326تومن روبرو میشه که مشکلی برای شکستنش نداره .اگر بار اول هم نتوانست برخواهد گشت و اون رو خواهد شکست. من فکر میکنم حداقل 425تومن رو میبینه. براتون نمودار شاخص سیمانی رو میذارم

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                  اقا سجاد عزيز سلام،
                  يكي دو روزيه بانك پارسيان نظر منو به خودش جلب كرده،به نظر شما خريد در محوده ٢٢٠ توجيه تكنيكال داره؟اگه براتون مقدوره نمودارش رو يه نگاهي بندازين،به نظر شما روند سهم صعوديه؟مقاومت مهم پيش روي سهم چنده؟؟
                  ممنون
                  درود برادر

نظرم روش مثبته و فکر میکنم اهداف بالایی در بازه زمانی خودش داره .من برای بانک پارسیان اهداف بالای 377تومن رو میبینم ولی اگر بپرسید آیا بصورت موج شارپ یا نوسانی ؟جواب منطقی ندارم فقط این رو میدانم که سهم با مقاومت 225تومن درگیره که خیلی اون رو خواهد شکست و مقاومت مهم بعدی 285تومن خواهد بود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

تو این برهه از بازار سعی کنید سهامداری کنید،فعلا فروشنده نباشید مگر فروش سهم هایی که تو این بازار هم بالا نمیکشند و اون رو با سهم های دارای روند صعودی تعویض کنید.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

اونهایی که میخواهند کسعدی تو پرتفوی خودشون داشته باشند بنظرم از امروز استارت اصلی شروع بشه برای حرکت بالای 300تومن و تثبیت بالای اون.احتمالا روزهای اخری باشه که زیر 300تومن معامله میشه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

الان تو بازار اندکی فشار فروش بدلیل بازگشایی پالایشی ها تو بقیه سهم ها مشهوده، ولی بازار مشکلی نداره بمحض بازگشایی پالایشی ها دوباره بقیه سهام روند مثبت رو از سر میگیرند.
                        جای نگرانی نیست.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

من تو بازار بورس ایران که زیر نظر سیاست های اقتصادی عجولانه دولت فخیمه احمدی نزاد اداره میشه، جرات نمیکنم سهمی رو با قیمت80هزار تومان بخرم حتی اگر سودش 6هزار تومن باشه.مگه چند درصد میخواد بره بالا 50درصد؟خب این همه سهم زیر 500تومن هست چرا از اونها نخریم؟ خدای نکرده فردا یه حادثه کوچولو تو پالایشگاه بیفته قیمت این سهم چقدر افت میکنه؟
                          ولله من دل و جرات همچین کاری رو ندارم.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/30, 10:55.

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

من تو بازار بورس ایران که زیر نظر سیاست های اقتصادی عجولانه دولت فخیمه احمدی نزاد اداره میشه، جرات نمیکنم سهمی رو با قیمت80هزار تومان بخرم حتی اگر سودش 6هزار تومن باشه.مگه چند درصد میخواد بره بالا 50درصد؟خب این همه سهم زیر 500تومن هست چرا از اونها نخریم؟ خدای نکرده فردا یه حادثه کوچولو تو پالایشگاه بیفته قیمت این سهم چقدر افت میکنه؟
                            بنده نیز بدلیل فوق بجای شتران رفتم سراغ شراز . ;) :) :">

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

تعداد خریدار شتران 673 نفر و ارزش معاملات بیش از 73 میلیارد تومان . این یعنی اینکه یک سری افراد خاص پولدار خریدار امروز شتران بودند که به نظر من میتونه کار سهامداران عمده شتران به منظور حمایت از سهامشان باشه . اینها برای اینکه سود کلان ببرند سهم را خیلی بالا باز می کنند بعدش دو سه روز صف خریدش می کنند تا سرمایه ملت را بکشند به سمت سهم سپس شروع به عرضه سهامشون می کنند .

سهم را در 80000 تومان باز می کنند که بعد به 70000 رسید ملت بگن سهم را مفت خریدیم .

اگر منطقی در نظر بگیریم پیش بینی سود 5900 داشته به فرض که تا 10000 هم سودش را تعدیل بده ، بخواهیم پی به ای تحلیلی 5 بدیم میشه 50000 تومان . خرید بیش از 50000 تومان ریسک بالایی داره . این همه سهم مفت بدون ریسک ریخته تو بازار چرا باید دست به همچین ریسکی زد .

در ضمن سهامداران پالایشگاهی مثل شراز و شبریز و شتران که مدت ها سهمشون بسته بوده به محض اینکه بفهمند سهمشون باز شده اقدام به فروش خواهن کرد که همین باعث میشه از فردا فشار فروش بیشتری بر سهام پالایشگاهی حاکم شود .

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است
                                رمپنا

بنظر میاد رمپنا به حمایت های خوبی رسیده و واکنش های خوبی نسبت به حمایت هاش از خودش نشون میده. محدوده 195تومن تا 200تومن از سوی چند ناحیه حمایت میشه.
                                شمع های نزولی خیلی تزلزل دارند و مثل سابق به راحتی منفی نمیخوره ،بنظر من شرایط برای شروع یه موج صعودی مهیا هست و برای اطمینان منتظر عبور از 225تومن هستم.
                                در صورت شروع موج صعودی جدید شکست 270 تومن محتمل هست.هدف حداقلی بعدی 320تومن.
                                خب رمپنا به هدف اعلام شده رسید و ده تومن بالاتر به هدف واکنش نشون داد.
                                من فکر میکنم با توجه به الگوی شمعی امروز ،اگر الگوی شمعی فردا هم منفی باشد،کمی اصلاح مدنظر باشه.
                                اما فکر میکنم که پس از این اصلاح کوتاه قیمتی ،دوباره روند صعودی از سر گرفته میشه ولی این اصلاح نباید زیر 270تومن بیاد.

نظر

در حال کار...
                                X