orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
    آقا سجاد اگه ممکنه یه نگاهی هم به قشرین بندازین
    فکر کنم داره سر و شونه کف میزنه با هدف 670
    وارد شم یا نه؟
    درسته سر و شونه دیده میشه ولی نشکسته یعنی الگوی سر و شانه هنوز تایید نشده بلکه شکل اون هست ،الگوی شمعی داراویز روز یکشنبه هم اونم روی مقاومت ممکنه کمی دردسرساز برای چند روز باشه.فردا باید دید چطور رفتار میکنه؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

اقا سجاد اگر وقت کردی یه نگاه به رکیش بنداز و لطف کن نظرت رو در موردش بگو برادر توی تایم هفتگی ظاهرا یه چیزایی واسه گفتن داره خصوصا اگر به شاخص رایانه هم نیم نگاهی بندازین
      درود
      نمودارش بدک نیست،فکر میکنم با گذشت کمی زمان بتونه یه کارهایی بکنه باید زیر نظر داشته باشی فعلا یه مقاومت 840تومن پیش رو داره.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post

آقا سجاد مخصلصیم
        نظرتون رو درباره وصنا اگه بفرمایید
        خوشحال می شم
        درود نظرم مثبته .هدف این سهم شکستن 230تومن در گام اول و سپس اولین تارگت 295تومن.این روند کلی سهم هست .
        روند کوتاه مدتش نیاز به وقت زیاد داره بعدا براتون میذارم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          جناب سجاد شما دوست دارید روند تاپیک چه جوری باشه،بفرمایید همونجوریش میکنیم براتون...

با اینکه پیش نیومده تا حالا که از پیشنهاداتتون استفاده کنم اما واقعا از تحلیل هاتون لذت برده ام این مدت...برای خود من یه جور کلاس اموزشی بوده که نگرشم رو به تکنیکال تا حدودی عوض کرده...

واقعا ازتون سپاسگذارم:x
          ببینید روند تایپک که نباید حتما حالت سوال و جواب داشته باشه.هر کسی در حد بضاعتش میتونه کمی در بهبود تایپک داشته باشه یکی خبری شایعه ای لینکی تحلیلی بنیادی هرکسی میتونه برای ترید بعدی ما اندک کمکی داشته باشه .
          بچه ها مشارکت کنند هممون میتونیم سود کنیم کسی مشارکت نکنه فقط حالت سوال و جواب باشه خستگی من رو به ارمغان خواهد آورد

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          سجاد جان
          به نظر من به این موارد اهمیت نده
          حرفت رو قبول دارم
          میدونم چی میگی
          من خودم تاپیک تحلیلی دارم
          جدای از وقتی که صرف تحلیل میکنم،تایپش کلی زمان می بره
          اما ...
          من اگه تونسته باشم به یک نفر هم یه سود اندک برسونم،برام کافیه
          حالا خیلیها ممکنه اصلا تاپیک ما رو باز نکنن
          اجبار که نیست
          چندین و چند ساله که عضو فرومهای بورسی هستم
          بارها توی سایتهای مختلف دیدم که طرف یه شکلک میذاره،60 تا لایک میگیره
          خب بذار بگیره
          بذار 600 تا لایک بگیره
          ما اینجا هستیم که تحلیل کنیم

خوشبختانه توی این سایت از این مدل تاپیکها و تحلیلگران نداریم
          مطمئن باش من یه نفر همیشه خواننده تاپیکت هستم ;)
          در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
          سلام بهنام جان
          باید خدمت شما و دوست خوبمون آقا سجاد عرض کنم مطمئن باشید که خیلیا پستهای شما را میبینند و از تحلیلهای خوبتون استفاده میکنند مطمئن باشید کم نیستند کسائی که به تحلیلهای شما نیازمندند.البته این را هم بگم که افراد دیگری هم هستند که ادعای تحلیل دارند ولی این خوانندگان هستند که با تحقیق در فروم های مختلف و مطالعه متوجه میشند کدام تحلیلها درست ترند.من خودم به شخصه همیشه از تحلیلها و پستهاتون دیدن میکنم و از اونها استفاده میکنم . امیدوارم همیشه در این راه موفق باشید
          در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
          اقاسجاد عزیز سلام ارادتمندم
          قبلاعضو سایت بورس بازان شدم تا بتونم تحلیلهلی شما رو بخونم وقتی اومدین اینجا نوری از امید در دل من تابیده شد چون بدون تعارف به تحلیلهای شما اعتقاد دارم و ازش استفاده میکنم..
          اقا سجاد قیاس این تاپیک با تاپیکهای دیگه فکر میکنم کار درستی نباشه من اطمینان دارم افرادی خاص با سلیقه ای متمایز به این تاپیک سر میزنن و از تحلیلهای شما استفاده میکنن.
          اما در مورد پیشنهاد خرید در ساعات معاملاتی ابتکار خیلی جالبیه منتهی مراتب برای من نیاز به فراهم کردن مقدماتیه تا بتونم در صورتیکه شما ادامه بدین بتونم استفاده کنم.
          مخلص آقا سجاد هم هستیم
          آقا نگو این حرفا رو
          من خودم به شخصه از شما از آقا بهنام و بچه های اداف آقا بابک و خیلی از بچه های بورسی چیزهای زیادی یاد گرفتم
          اینکه چیزی نمیگیم بخاطر اینه که تحلیل هاتون حرف نداره و جای بحث نداره
          من اگر سودی کردم توی این بورس بخاطر راهنمایی امثال شما هست دوست عزیز
          چه بسا اگر راهنمایی شما نبود چه ضررهایی که من و امثال من متحمل میشدن آقا سجاد
          من همیشه خواننده مطالبتون بوده و هستم
          در اصل توسط m.n88 پست شده است View Post
          سلام
          استاد بزرگوار بنده همیشه از خوانندگان تحلیل های شما بودم و کمال استفاده رو بردم.
          متاسفانه اخیرا به دلیل مشغله در سایت خودم کمتر وقت می کنم اما هر وقت این سایت رو باز می کنم مطمئنا به سراغ تاپیک شما میام.
          بارها شده خواستم از شما دعوت کنم در سایت ما هم مطلب بذارین ولی ترسیدم شبهه سو استفاده پیش بیاد.
          الان که این مطلب رو دیدم واقعا ناراحت شدم.
          امیدوارم بابت دلسردی شما نشه.
          در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
          "......و بنظر میاد زیاد مورد استقبال واقع نشده یا با بی توجهی کاربران مواجه شده......."

سلام وقتی یه فرومی جنبه تحلیلی داره خود بنده سعی میکنم بیشتر شنوده باشم و از مطالب دوستان استفاده کنم

بسیاری از سوالات ایرادات و اشکالاتی که داشتم در مطالب بیان شده توسط شما و دوستان تحلیلگر به یه نتیجه مطلوب رسیدم که دیگه دلیلی براش نداشتم که

وقت شما و دوستان گرفته بشه ویا بین مطالب فاصله بیفته

شک نداشته باشید یکی از فروم ها مورد اعتماد همین فروم هست

پاینده باشید.....
          در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
          سجاد عزیز سلام. خسته نباشی .تو تالار قبلی و صفحه خودت صحبتهایی امروز در خصوص تو ردو بدل شد.خوبه اگه بری و یک نظر بندازی. قربانت
          در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
          با سلام و احترام

شاید جواب سوال شما کم لطفی کاربرایی مثل منه که با همه استفاده ای که از مطالب شما می کنن نمیان حداقل یه تشکری کنن و گزارشی بدن مثلا من با توصیه شما سفارس رو خریدم کنارشم نوشتم جناب اروم عزیز و بعد کلی سود نیومدم تشکر کنم و گزارش بدم شرمنده لطف شما هستیم برادر
          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          با سلام
          مسلما دوستان قدردان زحمات و تحلیلهای بسیار خوب شما هستند و خود من حداقل خواننده همیشگی مطالب شما هستم
          امیدوارم مثل همیشه با قدرت به تحلیلهای عالیتان ادامه دهید.
          در اصل توسط کریم مهدوی پست شده است View Post
          اروم خان عزیز

عرض ادب و احترام خدمت شما دوست نادیده ام
          گله کوتاه و سرشار از ادب شما رو خوندم و یقین بدونید ما قدردان زحمت شما هستیم @};-@};-@};-

یاشا
          در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          درود بر دوست خوبم،سجاد
          یه پیشنهادی دارم
          میگم از این به بعد یه کاری میکنیم
          اگه اجازه بدی،میخوام مشارکتم رو توی این تاپیک بیشتر کنم :D
          خیلی سهم هست که من تحلیلش کردم
          من خلاصه اینجا نظر میدم (بنیادی و روانشناسی)
          تو هم تکنیکالی کاملش کن

البته تحلیلهای من تلفیقیه
          ولی این جوری که باشه،دیگه همه جوره کامل میشه

ولی این پایان کار نیست :p

فردا ساعت 9 صبح دم در تاپیکت منتظرم >:D<
          اتفاقا من علاقه زیادی به زدن این پستهای بین روزی دارم ;;)
          استارتش از تو،ادامه اش با من

قبوله ؟
          :-?
          در خدمتتون هستیم .تایپک متعلق بشماست

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
          جناب سجاد سلام
          همه گفتنیها راجب گلایه شمارو دوستان گفتن... من هم به سهم خودم از زحمات فراوان شما قدردانی میکنم ... یورولماسن ...
          با گفته یکی از دوستان هم که فرموده بودن کوتاهتر بنویسید شاید موافق نباشم ....به نظرم وقتی استادی مثل اروم بورس پست تحلیلی کامل میذارن حتما خواستن به طور کامل حق مطلب رو ادا کرده باشن
          البته شاید منطورشون کمتر خسته شدن جنابعالی باشه که در این صورت فکر نکنم بقیه دوستان هم مخالفتی داشته باشن.
          زیاده قربانتان
          مرسی از تک تک دوستان.شرمنده شما هستم.
          بقیه سوال ها رو فردا جواب میدم

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

این تاپیک جزو 5 تاپیک برتریه که من همیشه پیگیرش هستم ولی شما درست میگید . کوتاهی از ماست ....
            از شما به خاطر زحماتتون متشکرم .....
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

نمودار بسیاری از سهم های شاخص ساز این ذهنیت رو بمن میده که امروز میتونه یه برگشتی با توجه به الگوی شمعی روز یکشنبه و سیگنال های خفیف برگشتی داشته باشیم در کنار اینها برگشت 150تومنی دلار در روز یکشنبه و خبر عدم قطعیت طرح ارزی شدن خوراک پتروشیمی ها میتونه محرک خوبی برای بازار باشه.
              با این خبر گروه پتروشیمی میتونه مثبت بخوره و تقاضای خرید براشون بیاد.
              در کنار اینها سهام فلزات و معادن و پالایشی هم با توجه به جو بازار میتونه مثبت باشه .
              در مورد گروه بانکی ممکنه امروز نوساناتی منفی داشته باشیم ولی این بمفهوم برگشت روند نخواهد بود بنظر من این گروه همچنان پتانسیل صعود دارند.
              پیش بینی من از بازار امروز اینه.
              حتی اگر امروز بازار برنگرده،بازار مترصد یافتن زمان خیلی نزدیکی برای مثبت شدن خواهد بود.
              ببینیم چقدر درست در خواهد اومد
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/25, 05:30.

نظر

• مهدی999
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 189

آقا سجاد سلام
                یه نگاهی به واتی میندازی ببینی وضعییتش چطوره ؟ اگه صلاح میدونی امروز وارد شیم.تارگت و حد ضرر هم بفرمائید ممنون میشم.
                [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• مازیار
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 258

بانک سینا به خاطر جو بانکی ها و صف اخابر فرصت خریده
                  مجمع عاذی هم هشتم همین ماهه
                  وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    نظرم روش مثبته.واتی روند بسیار قویی داره .اگر دیدتون رو از کوتاه مدت به میان مدت تغییر بدهید و با نوسانات کوتاه و یا چند تومن اصلاح کاری نداشته باشید ،من فکر میکنم واتی تو این قیمت ها هم برای شما سود خواهد داد 480تا 500تومن مقاومت اساسی بود ولی بدون هیچ واکنشی بنظر میاد شکسته من فکر میکنم، واتی توان دیدن 750تومن رو هم داره.حدضرر فراموش نشه
                    در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                    آقا سجاد سلام
                    یه نگاهی به واتی میندازی ببینی وضعییتش چطوره ؟ اگه صلاح میدونی امروز وارد شیم.تارگت و حد ضرر هم بفرمائید ممنون میشم.
                    پله ای اقدام کن

نظر

• علی خان
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 271

سلام اقا سجاد
                      نظرتون رو پتایر چیه؟
                      خرید/فروش/نگه داری؟؟
                      [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• NICOLE
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 523

حالا كه جناب اروم گفتم همه مشاركت داشته باشن منم اخباري كه جمع اوي ميكنم رو ميزارم
                        پتروشيمي اصفهان با سود بيش از ۵۵۰۰ ريالي در گزارش ۱۲ ماهه و سود حدود ۳۰۰۰ ريالي براي سال ۹۲ باز ميشه
                        و در مجمع نيز تقسيم سود نزديك به ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ ريالي تقسيم ميشه . و بهمن و صندوق از مجمهع شصفها ذي النفع هستند .
                        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• NICOLE
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 523

صندوق دوشنبه سود ۸۹۰ ريالي را به بازار اعلام كرده براي 91
                          و 92 پيش بني 156 تومن تازه هنوز فروش ايراخودرو رو هم تو سودش نديده يعني جا براي تعديل داره
                          بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                            سلام اقا سجاد
                            نظرتون رو پتایر چیه؟
                            خرید/فروش/نگه داری؟؟
                            بنظر میاد سودی تو مجمع نداده،نه؟
                            صبر کن معاملاتش رو ببینم بعد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

ماشالله به وملت.خوب خریدار داره ولی بنیادیش صفر دیگه ولی من اعتقاد دارم میتونه طی نوساناتی تا 90تومن هم بره.
                              ولی درصد زیاد سرمایه رو نباید داد به این سهم چون ممکنه ببنده و خیلی دیر باز کنه.
                              وهمینطور فباهنر اصلا سیگنال برگشتی نداده بود ولی فشار خریدار امروز صفش کرد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

کمی تو بازار خریدار بیاد بنظر من میتونه بازار برگرده.این تعلل نمیدونم بخاطر چیه؟شاید میخوان قیمت جدید دلار بیاد

نظر

در حال کار...
                                X