orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط django پست شده است View Post
    با اجازه از orumbourse /کنجکاوشدم سبدتون چیه؟
    ولغدر وبیمه ثتران وملت کهمدا وپارس لسرما.
    روی اینها فعلا رو کوتاه مدت هستم بسرعت سبد رو تغییر خواهم داد.
    فباهنر و رمپنا و بترانس.منتظر ورود هستم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• یوگی
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 35

سجاد جان ممنون از زحماتی که میکشین......وبیمه امروز رو مقاومته؟

هدف کوتاه مدت 140 ؟
      [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• mehdi2000
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 115

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        ولغدر وبیمه ثتران وملت کهمدا وپارس لسرما.
        روی اینها فعلا رو کوتاه مدت هستم بسرعت سبد رو تغییر خواهم داد.
        فباهنر و رمپنا و بترانس.منتظر ورود هستم
        یعنی الان باید از کهمدا خارج شد

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
          سجاد جان ممنون از زحماتی که میکشین......وبیمه امروز رو مقاومته؟

هدف کوتاه مدت 140 ؟
          درود

نه رو مقاومت نیست ،منتها عرضه امروز زیاد داره.بله 140تومن
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

دلار 3050تومن

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

همگی خسته نباشید

نظر

• NICOLE
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 523

صف بهمن هم جمع شد
                بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

دلار 2950تومن

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

دلار 2950تومن
                    سجاد جان داریم میریم برای 2500 :D
                    راستی این طلای جهانی بالاخره تکلیفش چی میشه ؟
                    میریزه دیگه :p
                    اگه یه تارگت برای اونس طلا تعیین کنی،میریم سراغ قیمت سکه و طلا ;)
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      سجاد جان داریم میریم برای 2500 :D
                      راستی این طلای جهانی بالاخره تکلیفش چی میشه ؟
                      میریزه دیگه :p
                      اگه یه تارگت برای اونس طلا تعیین کنی،میریم سراغ قیمت سکه و طلا ;)
                      درود

در مورد اونس الان نمودارش رو دیدم وضعیتش خیلی خرابه.
                      به احتمال زیاد 1200 رو هم خواهد دید .خود این یه حمایت قویی هست.چیزی که من به اون فکر میکنم اینه که این با این قدرت روند نزولیش ممکنه زمان زیادی صرف بشه تا روندش دوباره صعودی بشه .نوسانات مثبت رو نمیگم موج بلند رو میگم.بعید میدونم تو کوتاه مدت موج بلند صعودی داشته باشه حتی مطمئن نیستم که 1200بتونه در مقابلش حمایت کنه .
                      برداشت اول زمانبر بودن برگشت روند خواهد بود یعنی ممکنه حتی زیر 1200هم نفوذ کنیم ولی اونجا مدتی نوسان بکنیم تا روند نزولی کمی تضعیف بشه و خریداران قویی به میدان بیایند.
                      فعلا دید کوتاه مدتم همین منفیه حمایت 1200تومن و با احتمال 60درصد شکست اون ولی پس از اون افت زیادی نکنه.کمی بیاد پایین.
                      چون نمودارها بصورت واضح ندارم همچنین اندیکاتوری ندارم دقیق نمیتونم بگم .

نظر

• mehdi tanha
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 86

orumbourse جان نظرت در مورد بسویچ چیه؟
                        حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

درود

در مورد اونس الان نمودارش رو دیدم وضعیتش خیلی خرابه.
                          به احتمال زیاد 1200 رو هم خواهد دید .خود این یه حمایت قویی هست.چیزی که من به اون فکر میکنم اینه که این با این قدرت روند نزولیش ممکنه زمان زیادی صرف بشه تا روندش دوباره صعودی بشه .نوسانات مثبت رو نمیگم موج بلند رو میگم.بعید میدونم تو کوتاه مدت موج بلند صعودی داشته باشه حتی مطمئن نیستم که 1200بتونه در مقابلش حمایت کنه .
                          برداشت اول زمانبر بودن برگشت روند خواهد بود یعنی ممکنه حتی زیر 1200هم نفوذ کنیم ولی اونجا مدتی نوسان بکنیم تا روند نزولی کمی تضعیف بشه و خریداران قویی به میدان بیایند.
                          فعلا دید کوتاه مدتم همین منفیه حمایت 1200تومن و با احتمال 60درصد شکست اون ولی پس از اون افت زیادی نکنه.کمی بیاد پایین.
                          چون نمودارها بصورت واضح ندارم همچنین اندیکاتوری ندارم دقیق نمیتونم بگم .
                          درود
                          مرسی
                          پس میشه گفت یه جورایی هم نظر هستیم
                          چون از نظر من هم طلا با یه شیب ملایم خواهد ریخت
                          انتظارم اینه که در میان مدت رفته رفته کف حمایتیش پایین تر بره و نوساناتی هم داشته باشه
                          قیمت هر اونس طلا دیروز یه مقدار رشد کرد و تا حدود 1300 دلار بالا اومد

ولی خب،اینو فقط میشه یه نوسان ضعیف در روند نزولی دونست

حالا باز جلوتر که بریم،حتما مزاحمت میشم :D
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• NICOLE
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 523

جناب اروم نظرتون در مورد واتي چيه؟ همه جا صجبت از اونه و همه پيشنهاد خريدشو ميدن ؟
                            نميدونم چرا من رو ياد وساپاي دو سال پيش ميندازه :D
                            آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/06/23, 14:27.
                            بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

درود بر تمامی دوستان

یه چند روز بود که احساس میکردم که روند تایپک خیلی کسل کننده شده بود ،بخاطر همین پیش خودم فکر کردم بیام و تو حین معاملات هم مطلب بنویسم و یا اینکه پیشنهاد خرید بدم که این رو بخرید یا اون رو بفروشید.
                              تقریبا از دیروز اینکار رو انجام میدم ولی هنوز هم میبینم هم مشارکت تو تایپک خیلی کم شده هم بنوعی آمار انلاین تایپک به بیش از 20نفر نمیرسه.
                              نمیدونم واقعا مشکل از چیه؟ ادرس غلطی داده ام ؟پیشنهاد خرید بدی داده ام ؟به دوستان ضرری زده ام ؟ یا خدای نکرده سهمی رو تبلیغ و به دوستان فروختم که حالا مونده دستشون؟
                              درصد تحلیل اشتباه زیاد بوده؟
                              واقعیت اینه که برای تمامی این سوال ها جواب قانع کننده ای پیدا نمیکنم.
                              تقریبا 110روز از افتتاح این تایپک میگذره شاید بیش از 250ساعت من برای این تایپک وقت گذاشته ام،تحلیل های مختلفی برای هر سوال دوستان انجام داده ام بارها شده سوالی دوستان در مورد یک سهم داشتند و من اطلاعات خیلی کمی در مورد اون داشتم و بخاطر اون سهم مجبور شدم برم دیتای اون سهم رو بگیرم (دادن دیتای یک سهم تو نمودار من دردسر فراوان داره)گزارشات شرکت رو بخونم و بعد بیام براش تحلیل تکنیکال و بنیادی بزنم.قصدم منت گذاشتن نیست بلکه احساس مسولیت من در قبال تایپکم رو میخوام بیان کنم.
                              سهم های مختلفی رو دوستان سوال کردند ،خودم هم پیشنهادهای خوبی در لحظه ابتدای شروع روند داشتم(اگر بنا بود من به زمان کاری نداشته باشم همین الان یه سی چهل تا سهم رو میگفتم بخرید تا به زمانش بره بالا،اخه بعضی ها اینجوری تحلیل میکنند) برداشت من از تمامی تحلیل ها اینه که حداقل بالای 80درصد به هدف خورده اند اونم بیشترشون تحلیل ها صعودی بوده اند نه تحلیل های ریزشی.
                              نمیگم اشتباه هم بوده ولی خیلی کم بوده،شاید از بین 50تا تحلیل سهم 5یا 6تا.حتی مطمئنم این رو هم زیاد میگم
                              قصد از تمامی این عرایض روند تایپک هست که اون چیزی که من میخوام نیست و بنظر میاد زیاد مورد استقبال واقع نشده یا با بی توجهی کاربران مواجه شده.
                              واقعا یکی پیدا میشد میگفت سجاد تو اینجا رو اشتباه کردی بخاطر همین این جوری شده،نمیدونم شاید از صداقت زیاد، و یا جواب دادن سریع به سوال دوستان و یا به هدف خوردن بیشتر تحلیل ها بوده!
                              وقتی این تایپک رو با یه تایپک معمولی سهام قیاس میکنم واقعا اشکم در میاد. آدم ناراحت میشه وقتی یه کار درستی رو انجام میده ولی برخوردی که با اون کار میشه شبیه برخورد کار نادرست باشه.
                              ...هیچی دیگه...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

جناب سجاد شما دوست دارید روند تاپیک چه جوری باشه،بفرمایید همونجوریش میکنیم براتون...

با اینکه پیش نیومده تا حالا که از پیشنهاداتتون استفاده کنم اما واقعا از تحلیل هاتون لذت برده ام این مدت...برای خود من یه جور کلاس اموزشی بوده که نگرشم رو به تکنیکال تا حدودی عوض کرده...

واقعا ازتون سپاسگذارم:x
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X