باتشکر از همه دوستان عزیز خسته نباشین
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postمن 60 درصد سبدم شیرانه
27 درصد وبانک
بقیه پتایر و فاذر
نظرتون چیه؟
تغییری بدم توش یا خوبه؟
تشکر[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سجاد جان نظرت راجع به خرید پتایر برا فردا چیه؟قیمت وسوسه انگیزی باز شد.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postاز اقا بهنام و اقا سجاد میخاستم وبقیه دوستان یه نظری بدن
اما وزن این سهم در سبد شما خیلی بالاست
اگر به دنبال تشکیل سبد به صورت اصولی هستین،این درصد باید بیاد روی 30%
نکته بعد اینه که شما یه سهمی مثل مپنا رو توی سبد نداری
بنده از 170 تومن پیشنهاد به خرید مپنا دادم و خب هنوز هم این سهم رو برای بلند مدت عالی میدونم
از معدنیها سهمی ندارین (ومعادن،کگل،کروی)
بنده هدف میان مدت شیران رو 5000 تومن میدونم
پس نگهش دارین
وبانک پرتفوی بسیار خوبی داره
این سهم رو هم با نگاه بلند مدت نگه دارین
در مورد فاذر که این قدر نوشتم،فکر میکنم نیازی به تکرار نباشه (متاسفانه وزن این سهم در سبد شما خیلی کمه)
با فاذر سهامداری کنید (میان مدت)
پتایر خیلی رشد داشته
طبیعیه که باید یه استراحتی داشته باشه
البته همون جور که گفتم روند سودآوریش رو به رشده
نگهداریش فقط با نگاه بلند مدت جواب میده
در مجموع یک سبد خوب از نظر بنده باید حداکثر بین 5 تا 6 سهم باشه (برای سرمایه 100 تومن به بالا)
و حداکثر درصدی که میشه به یک سهم اختصاص داد 30 درصدهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postمن امروز سبدمو يكم جابه جا كردم و خبهمن ها رو فروختم و وپست و وصندوق خريدم خدارو شكر هر دوشم صف شدن برا اولين بار معلوم نشد افتاب از كدوم طرف دراومد تشخيص ما هم درست از كار در اومدآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2013/06/25, 15:10.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
یه نگاهی به گزارشات وصنا انداختم.
اخرین پرتفوی اون تشکیل شده از 21درصد صنایع غذایی 57درصد واسطه گری مالی و 7درصد خدمات فنی و مهندسی
588میلیون ونوین داره 26میلیون وبشهر داره(البته 40میلیون داشت 14میلیون رو بتازگی فروخته)23میلیون رمپنا . و سهم ها ی متنوع دیگه.
قویترین پرتفوی بورسیش همین ونوین هست مالک 7.3درصد ونوینه.
تو پرتفوی خارج از بورسیش 35میلیون مدیریت صنعت قند بهشهر و 26میلیون سرمایه گذاری ساختمان بهشهر داره.
.
.
.
.
پتایر آخرین پیش بینی سود سال 91 که 1294ریال بود موفق شده به مبلغ 1319ریال تو 12ماهه واقعی پوشش بده .
رفته مجمع سودی نداده چون همین امسال از زیان انباشته خارج شده.
شرکت در پایان 12ماهه سال 90 حدود 705ریال به ازای هر سهم زیان انباشته داشته که در پایان 12ماهه سال 91 موفق شده علاوه بر اینکه اون زیان انباشته رو صفر کنه مبلغ 8.8میلیارد تومن سود انباشته ذخیره کنه که به ازای هر سهم مبلغ 614ریال می شود.
کاملا مشخصه که روند سوداوری شرکت صعودیه.ما تا پایان سال مطمئنا از این سهم تعدیل مثبت خواهیم داشت
تکنیکالش رو هر وقت دیتای جدید اومد میذارم. ولی نگاه اولم میگفت که اصلاح ممکنه ادامه داشته باشهآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/25, 15:17."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
درود
ابتدا عرض کنم که شکربن از نظر بنیادی در شرایط فعلی بد نیست من از تعدیل زیر مجموعه هایش شنیده ام و همچنین فروش زمین.
اما در مورد روند قیمتی سهم بنظر میاد سهم الان زیر خط روند صعودی قبلی معامله میشه اندیکاتورهاش هم خیلی کم جون برای صعود هستند بیشتر سرشون به پایینه.
الان ما پیش رو یه حمایت قوی 440تومن داریم این رو بشکنه فکر میکنم کمی فشار فروش براش خواهد اومد حمایت های بعدی 410 و 365تومن.
موردی که باید عرض کنم اینه که تا زمانی که بازار اینجوریه از شکربن انتظار صعود نداشته باش.هر اتفاق مثبت تو شکربن با بازار صعودی برایش رقم خواهد خورد.
من فعلا علایم برگشتی صعودی قویی ندیدم ولی شدت روند اصلاحی سهم هم زیاد قوی نیست .
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در مورد شیران ،من فکر نمیکنم زیاد اصلاح بخوره خیلی کم جونه واسه اصلاح.2910تومن یه حمایت داریم و 2800تومن.
اگر یه برگشتی داشته باشیم براحتی اون سقف قبلی 3470تومن رو خواهیم شکست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر