orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    به احتمال زیاد بازار هفته بعد بهتر و خریداران مصمم تر از این خواهند بود.
    درود بر سجاد عزیز؛

بله موافقم. خصوصا از دوشنبه و ورود اعتباری های جدید. معمولا در این جور بازارهای صعودی افراد از همه اعتبار خودشون استفاده می کنند برای خرید
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

[QUOTE="heydar";378768]سجاد جان
      غشان صف شد[/QUOTE]

[COLOR="#008000"]اندک صف خریدی شده زیاد نیست.فعلا داره به اون حمایت واکنش نشون میده دو تا مقاومت پیش رو داره یکیش 635تومن و یه مقاومت گردن کلفت حوالی 700تومن داره،تا اینها رو رد کنه تو روند صعودی وارد نمیشه.ولی همین اینکه به این حمایت اینگونه واکنش نشون میده ما به فال نیک میگیریم.اون روز هم گفتم این زیاد قدرت نداره روند نزولیش[/COLOR]
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/18, 11:05.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

دویست هزار تا اردر فروش روی 223تومن برای وسپه !عین قضیه دیروزی ذوب شده ها.روی 407تومن مسابقه برای فروش گذاشته بودند ولی امروز براحتی میشد بالای 416تومن فروخت
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.n88
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 49

سلام جناب سجاد
          الان خرید واتی رو مناسب می بینید؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط m.n88 پست شده است View Post
            سلام جناب سجاد
            الان خرید واتی رو مناسب می بینید؟
            الان صفه نمیشه خریدش .صبح اون زمان که گفتم خودم هم کمی اضافه کردم الان واتی 720تومن رو رد کنه وارد روند صعودی پایدار میشه با مقاومت های 750و 800پیش رو .انتظار دارم اگه وارد روند صعودی بشه در مقابل این مقاومت ها با اندکی نوسان یا یه اصلاح جزیی عبور کنه

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

سلام به سجاد عزیز

میشه گفت شپدیس امروز مقاومت 19450 شکونده ؟ یا باید روز معاملاتی بعد هم یه کندل بالای این قیمت بزنه تا شکستش قطعی بشه؟؟
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• m.n88
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 49

الان صفه نمیشه خریدش .صبح اون زمان که گفتم خودم هم کمی اضافه کردم الان واتی 720تومن رو رد کنه وارد روند صعودی پایدار میشه با مقاومت های 750و 800پیش رو .انتظار دارم اگه وارد روند صعودی بشه در مقابل این مقاومت ها با اندکی نوسان یا یه اصلاح جزیی عبور کنه
                متاسفانه اول وقت نبودم.قبل از صف شدنش پرسیدم.
                ممنون از راهنماییتون@};-

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                  سلام به سجاد عزیز

میشه گفت شپدیس امروز مقاومت 19450 شکونده ؟ یا باید روز معاملاتی بعد هم یه کندل بالای این قیمت بزنه تا شکستش قطعی بشه؟؟
                  درود
                  نه هنوز نشکسته ولی خوب معامله میشه کندلش البته صعودی نیست بیشتر یه دوجی یا ستاره تا این لحظه که من دیدم هست. ولی من فکر میکنم میتونه بشکنه اخیرا خوب مثبت میخوره

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

والبر هم تونست خودش رو از منفی بیاره به مثبت.خوبه بذار ببینیم شنبه چطور معامله میشه ؟انتظار فشار تقاضا دارم براش

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

این ولغدر رو هم زیر نظر داشته باشید .شکست 117تومن براش خوبه بعدش یه مقاومت روی 127تومن داره.
                      فکر میکنم 117تومن رو بشکنه میتونه اون یکی رو هم بشکنه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

این وسپه امروز نتونست انتظارات منو برآورده کنه ولی خدا رو چه دیدید شاید با صف خرید روز شنبه باز کنه.من بهش امیدوارم.
                        تا ببینیم خدا چی میخواد؟
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        دوستان همگی خسته نباشند.امروز هم پرحرفی کردیم.

نظر

• ehsanksh
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 179

امروز هم مثل روزهای فبل استفاده کردم از راهنمایی های خوب شما
                          موفق و پیروز و سربلند

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

این وسپه امروز نتونست انتظارات منو برآورده کنه ولی خدا رو چه دیدید شاید با صف خرید روز شنبه باز کنه.من بهش امیدوارم.
                            تا ببینیم خدا چی میخواد؟
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            دوستان همگی خسته نباشند.امروز هم پرحرفی کردیم.
                            اول ممنونم ازت که صبح به صبح زحمت میکشی و به خاطر بچه های فروم دست به تحلیل و قلم میزنی. ثانیا وسپه رو سجاد جان من خریدم....واسه همین رشد آنچنانی نخواهد کرد....مثل دتماد که خریدم و چند روزه رو افته /.:biggrinsmiley.:/
                            سوای از خنده و شوخی وسپه سهم خوب و امنیه....میتونی بخریش و چند روز و یا چند ماه بری سفر...وقتی بر میگردی یا هیچ تکونی نخورده و یا اگر خورده از پله ها بالا رفته و سر و ته نشده
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

به احتمال زیاد بازار هفته بعد بهتر و خریداران مصمم تر از این خواهند بود.
                              سوالی داشتم در مورد سیمانی ها که چرا اینقدر نوسان دارد ومانند آسانسور دائما بالا وپایین میرود باتوجه به پوششهای خوبشان وآینده روشن آنها(بخصوص در مورد سغرب وسفارس اگر جواب بدهیدمتشکرم.)

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                اول ممنونم ازت که صبح به صبح زحمت میکشی و به خاطر بچه های فروم دست به تحلیل و قلم میزنی. ثانیا وسپه رو سجاد جان من خریدم....واسه همین رشد آنچنانی نخواهد کرد....مثل دتماد که خریدم و چند روزه رو افته /.:biggrinsmiley.:/
                                سوای از خنده و شوخی وسپه سهم خوب و امنیه....میتونی بخریش و چند روز و یا چند ماه بری سفر...وقتی بر میگردی یا هیچ تکونی نخورده و یا اگر خورده از پله ها بالا رفته و سر و ته نشده
                                درود
                                مرسی برادر

وسپه با این وضعیت سودآوری و در این مقطع فعلی بازار شبیه یه شی عتیقه و گران قیمتی هست که هنوز کشف نشده و بمحض فاش شدن هویت واقعی اون مورد توجه ویژه بازار و فعالین بازار قرار خواهد گرفت. از نظر من وسپه دو راه پیش رو داره یا بالا میره یا بازهم بالا میره.
                                این دفعه وسپه 240تومن رو بشکنه کسی جلودار وسپه نخواهد بود.ما بی صبرانه منتظر اون لحظه ایم.
                                انشالله که پاقدم شما هم برای وسپه خوب خواهد بود .

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                                سوالی داشتم در مورد سیمانی ها که چرا اینقدر نوسان دارد ومانند آسانسور دائما بالا وپایین میرود باتوجه به پوششهای خوبشان وآینده روشن آنها(بخصوص در مورد سغرب وسفارس اگر جواب بدهیدمتشکرم.)
                                درود

واقعیتش دلیل بنیادیش رو نمیدونم شاید هم بخاطر بحث افزایش قیمت های حامل انرژی باشه.
                                ولی من فکر میکنم اگه بازار در وضعیت صعودی هیجانی قرار بگیره مطمئنا برای اینها هم رقابت تقاضا شکل خواهد گرفت.
                                اخبار خوب سیاسی مثبت وخوبی هر روز روی خروجی خبرگزاریها قرار میگیره .اخرین نمونه اش هم آزادی برخی از زندانیان سیاسی هست که من تمامی اینها رو اخبار خوبی هم برای اینده ایران و هم برای اینده سرمایه گذاری در بخش تولید ایران میدونم،در کنار اینها شما مطمئن باشید بازار بورس بیشترین بهره رو خواهد برد.

نظر

در حال کار...
                                X