دوستان امروز شما هم مشکل سرعت اینترنت دارید یا مشکل از سیستم من هست؟حتی نمیتونم براحتی یه تایپ بزنم
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Postبا تشکر ..
جناب سجاد میتوانید در مورد روند ذوب بیشتر توضیح دهید..
درود
روی ذوب قبلا چند تا تحلیل داشتم ذوب اگه بتونه مقاومت 430تومن رو بشکنه وارد روند صعودی میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
هرچقدر برای شیران فشار خرید بیاد برای واتی هم خریدار بیشتر میاد همینطور ولصنم.شیران پدر اینهاست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب اروم بورس سلام
به نظرم ذوب فعلا قدرت رشد نداره و مثبت امروز وقت فروشه كه با يه سهم ديگه جايگزينش كنيم. نظرتون چيه؟
راستي خريد ثشاهد رو صلاح ميدوني كه اضافه كنيم؟
دلیلتون چیه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام آقا سجاد...
خوبی برادر ؟
اگه پنل آنلاین شما تدبیره ... سعی کن توی لیست رصدت، وزن سهام رو کم کنی ترافیک معاملات باعث کندی سرعت سیستم میشه... یک تجربه از بنده!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
چه فشار خریدی روی شیران و واتی و ولصنم دیده میشه.
فرق اورم بورس با بقیه در اینه که ما روز شنبه برای شیران پیشنهاد خرید دادیم نه مثل بقیه از سه ماه پیش! اگر اونطوری من پیشنهاد میدادم الان نصف بورس رو میگفتم بخرید.
امیدواریم این شیران فردا سرافکنده نکنه امروز هم منم منم کردیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
شما این خراسان رو هم زیر نظر بگیرید با اون شرایطی که تو تحلیل قبلی خراسان گفتم عمل کنید."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postچون بازار داره ميره تو اصلاح چند روزي و سهم اگه طلا هم باشه منفي ميشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
صف خرید اندکی برای واتی تشکیل شد حالا منتظر ولصنم هستیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فکر نمیکنم فروش وسپه تو این قیمت 235تومن خوب باشه.من فکر نیمکنم این زیاد پایینی داشته باشه.
البته این نظر منه .هر کسی میتونه بفروشه یا نگهداره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
به نظرم برای والبر و وسپه همین روال واتی مد نظر کله گنده ها باشه.... سهامداری بهترین گزینه س!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد جان انگار ذوب دلش نمیخواد خودشو بکشه بالا. صف فولاد هم نتونسته تا الان باعث بشه از 410 رد بشه ! اینجا که مقاومتی نداره ؟
نه اینجا مقاومتی نداره،امروز هم با وجود اینکه صف خرید نشده ولی بنظر من خوب معامله شده فردا تدوام داشته باشه خوبه.هنوز بارقه امید تو ذوب زنده هست نکشتمش"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر