کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به شما هم خوش بگذره
شاید اگر با این تاپیک آشنا نشده بودم والبر هام رو بعد از چند ماه سهامداری رد میکردم و امروز پشیمون میشدم
نگاه کردن به معاملات خریداران و فروشندگان بهترین درسی بود که از اینجا آموختم
همیشه ممنونتونم
سلام آقا سجاد
یادمه چند وقت پیش یه نمودار از کروی کشیده بودید که در محدوده کانال گیر کرده بود. با معاملات فعلی، فک کنم سقف کانال قبلی را شکونده.
سوال بنده اینه که اهداف قیمتی شما برای این سهم و مدت زمان رسیدن به این اهداف چگونه است؟
و سوال دوم این که با توجه به نامه شفاف سازی کروی، مقدار 83000 تن خاک پر عیار چه مقدار رو سودش تاثیر داره؟
یک کارشناس بازار سرمایه در صندوق سرمایه گذاری امید ایرانیان: صنایع برتر در گزارش 6 ماهه
به نظر می رسد شرکت هایی که در عرصه تولید محصولات فعالیت می کنند همچون شرکت های پتروشیمی، فلزات اساسی و سیمانی گزارش های مناسبی را از عملکرد خود در دوره مذکور منتشر کنند بطوریکه با رشد سودآوری همراه خواهند شد.
شاخص کل طی روزهای اخیر شاهد افت و خیزهایی بوده که این حرکت نوسانی چندان منطقی به نظر نمی رسد. چراکه نماگر بورس طی چند روز معاملاتی رشد قابل اهمیت حدود 1000 واحدی را طی چند روز معاملاتی تجربه می کند و از روزهای بعد در کمال ناباوری شاهد نزول آن هستیم.
یک کارشناس بازار سرمایه در صندوق سرمایه گذاری مشترک امید ایرانیان با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: آنچه که از روند کنونی بازار سهام می توان دریافت، حرکت دسته جمعی قیمت سهام شرکت های فعال در یک صنعت در مسیر صعودی و در مقابل آن نزول قیمت سهام فعالان گروهی دیگر به همراه لیدر آن گروه است.
یداله هیودی افزود: بازار سهام کشور ما برخلاف سایر کشورها از عمق کمی برخوردار است، بطوریکه فعالان بازار با سرمایه اندک می توانند به راحتی در روند حرکتی سهام فعال اثرگذار باشند و نتایج مثبت یا منفی از معاملات خود در بازار بورس کسب کنند. این در حالی است که روند نوسانی این چنینی بازار سهامی چندان معقول به نظر نمی رسد، زیرا این امر بازدهی مثبت را برای تعداد اندکی از معامله گران و سهامداران به ارمغان آورده و در مقابل آن، بازدهی منفی بسیاری از سرمایه گذاران را رقم زده است.
وی به لزوم حمایت منطقی از سوی فعالان حقوقی بازار بورس اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد حمایت بیشتر از سوی حقوقی های بازار سهام به شکل گیری روندی متعادل در این بازار کمک شایانی خواهد کرد. در صورت تحقق این مهم، کسب بازدهی مثبت توسط بسیاری از معامله گران اعم از حقوقی یا حقیقی چندان دور از ذهن نخواهد بود.
این کارشناس بازار سرمایه با اظهار امیدواری نسبت به چشم انداز بازار بورس در ارزیابی عملکرد شش ماهه نخست سال مالی جاری شرکت ها فعال ابراز داشت: به نظر می رسد شرکت هایی که در عرصه تولید محصولات فعالیت می کنند همچون شرکت های پتروشیمی، فلزات اساسی و سیمانی گزارش های مناسبی را از عملکرد خود در دوره مذکور منتشر کنند بطوریکه با رشد سودآوری همراه خواهند شد.
هیودی در بیان دلایل اظهارات خود تصریح کرد: این شرکت ها طرح های توسعه ای جهت افزایش ظرفیت تولید خود در نظر دارند که بهره برداری کامل از این پروژه ها روند صعودی وضعیت سودآوری آنها را در پی خواهد داشت. علاوه بر این با در نظر گرفتن نرخ ارز مبادله ای به عنوان نرخ تسعیر درآمدهای ارزی در بودجه آنها، به نظر می رسد که نوسانات نرخ ارز مشکل قابل اهمیتی را به وجود نمی آورد.
وی افزود: وضعیت مناسب سودآوری این شرکت ها و در پی آن تقسیم بخش زیادی از سود محقق شده میان سهامداران موجب می شود تا بازدهی مناسبی نصیب سرمایه گذاران در این شرکت ها شود.
این مقام مسئول در خصوص گروه بانکی نیز اظهار داشت: بانکی ها به صورت خدماتی و نه عملیاتی و تولیدی فعالیت می کنند که این امر موجب عدم تقسیم سود نقدی مناسب میان سهامداران آنها می شود و در پی آن سهامداران این گروه تنها فرصت شناسایی سود از طریق رشد قیمتی سهام و نه رشد سودآوری را دارند. از این رو به نظر می رسد گزارش های نیمه اول سال مالی جاری فعالان این گروه چندان مناسب نباشد و تنها صعود قیمت سهام بانکی ها موجب منتفع شدن سهامداران آنها خواهد شد.
این کارشناس بازار سرمایه در ارتباط با صنعت خودرو نیز بیان کرد: شکوفایی این صنعت از طریق لغو یا کاهش شدت تحریم ها و در پی آن ورود سرمایه گذاران خارجی به بازارهای داخلی رخ خواهد داد. علاوه بر این در صورت کاهش بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت ها ناشی از ثبات روند قیمتی نرخ ارز می توان به بهبود عملکرد خودروسازان امیدوار بود. حال آنکه باید دید دولتمردان و مقامات مسئول شرکت های خودروساز چه برنامه هایی جهت تحقق این برنامه ها بکار می گیرند.
بورس نیوز
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام آقا سجاد
یادمه چند وقت پیش یه نمودار از کروی کشیده بودید که در محدوده کانال گیر کرده بود. با معاملات فعلی، فک کنم سقف کانال قبلی را شکونده.
سوال بنده اینه که اهداف قیمتی شما برای این سهم و مدت زمان رسیدن به این اهداف چگونه است؟
و سوال دوم این که با توجه به نامه شفاف سازی کروی، مقدار 83000 تن خاک پر عیار چه مقدار رو سودش تاثیر داره؟
درود
صفحه 217 اون نمودار رو دوباره نقل قول کرده ام.
کروی پس از شکستن سقف(که هنوز اون رو نشکسته ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت،حتی اگه در برخورد اول نتواند بار دوم خواهد توانست) میتونه هدف حداقلی 510تومن و پس از عبور از اون 680تومن هم باشه با مقاومت های سر راهی 350و 450تومن.دقیق زمانش رو نمیدونم ولی فکر نمیکنم کمتر از سه ماه باشه
سوال دوم هم از دوستان بنیادی سوال شود
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
لطفا سوالات تحلیلی در مورد سهام رو از دیگر دوستان بپرسید.
علاقه ای به جواب دادن به سوالات ندارم ،بیش از سه سالی که تایپک داشتم، فقط وقتم رو به جواب دادن به سوالات دیگران سپری کردم ،ریالی برایم سود نداشت.
حالا وقت باارزش تو این سه سال و هزینه برق و اینترنت به کنار.
همین حالا بالای 500تا عکس نمودار تو کامپیوترم هست که تو این سه سال تحلیل کرده ام حالا اینها مربوط به تحلیل های نموداری هست ،تحلیل های غیر نموداری خیلی بیشتر از این حرفهاست.
ضمن اینکه عقیده دارم چارتیسیت ها هر قدر هم زحمت بکشند باز به به،چه چهش مال بنیادیکارها و رانت دار ها هست.
علاقه ای به جواب دادن به سوالات ندارم ،بیش از سه سالی که تایپک داشتم، فقط وقتم رو به جواب دادن به سوالات دیگران سپری کردم ،ریالی برایم سود نداشت.
همین حالا بالای 500تا عکس نمودار تو کامپیوترم هست که تو این سه سال تحلیل کرده ام حالا اینها مربوط به تحلیل های نموداری هست ،تحلیل های غیر نموداری خیلی بیشتر از این حرفهاست.
ضمن اینکه عقیده دارم چارتیسیت ها هر قدر هم زحمت بکشند باز به به،چه چهش مال بنیادیکارها و رانت دار ها هست.
دوست عزیز اروم بورس عزیز همه ما درک میکنیم که گاهی اوقات آدمها کمی بخاطر شرایط محیطی نمیتونن مثل گذشته عمل کنن و البته گذر زمان همه چیز رو حل میکنه ولی یک نکته را بدانید که ذکات علم نشر اون است هر چند که تو این سه ماهی که من تو این تایپیکم از شما علم زیادی یاد گرفتم
همیشه ممنونتیم
سلام دوست عزیز
از زحمات شما واقعا متشکریم .مطمئنم این نظر همه دوستانه. اگر واقعا علاقه ای به جواب دادن سوالات ندارید ما هم انتظاری نداریم و راضی به آزار دوست عزیزی چون شما نیستیم .ولی انصافا تحلیل های شما یکی از ناب ترین تحلیل های این سایته صادقانه بگم وجود اساتیدی چون شما باعث دلگرمی و امیده. خوشبختانه شما همیشه حتی در حین معاملات حضور گرمی دارید و این بزرگترین دلگرمی برای افراد تازه کاری مثل منه. پیشنهاد می کنم شما روی سبدی که خودتون معرفی کردید فعال باشید ما هم استفاده می کنیم. من و خیلی از دوستان خرید سهام نابی چون وسپه ( که همه به خوبی از پتانسیل های نابش مطلعند ) والبر که از بهترین هاست و .... خیلی سهام دیگه رو مدیون راهنمایی های شمائیم اگر کمتر به زبون میاریم به بزرگی خودتون ببخشید. متشکرم.
الان بیمه دانا صف فروش هست ولی کم کم به محدوده حمایتی قویی میرسه از 152تومن تا 130تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه.
احتمالا اینکه در دو سه روز آینده صف فروش جمع بشه و بسوی مثبت بره زیاده .در صورتیکه صف فروش با حجم بالای 8میلیون برداشته بشه برای نوسانگیری نباید بد باشه.
.
.
.
.
.
برای وسپه محدوده225تا 230تومن محدوده حمایتی خوبی می باشد،باید منتظر واکنشی از سهم به این محدوده بود.اگه نگرانی از بابت استراحت شاخص نداشتم ،به برگشت وسپه مطمئن تر نظر میدادم ،تنها نگرانی من از اینه که در روند صعودی شاخص کل کمی تزلزل دیده میشه و این ممکنه نشانه استراحت شاخص با اندکی اصلاح یا نوسان باشه.فعلا که شاخص بالا میره ولی احتمال اینکه از آخر وقت روز شنبه یا یکشنبه مثبت های بازار کم و منفی ها بازار زیاد بشه وجود داره.
باید ببینیم خریدارهای هفته بعد بازار چقدر قدرت دارند و میتونند بر فروشندگان غلبه کنند یا نه؟
الان بیمه دانا صف فروش هست ولی کم کم به محدوده حمایتی قویی میرسه از 152تومن تا 130تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه.
احتمالا اینکه در دو سه روز آینده صف فروش جمع بشه و بسوی مثبت بره زیاده .در صورتیکه صف فروش با حجم بالای 8میلیون برداشته بشه برای نوسانگیری نباید بد باشه.
.
.
.
.
.
برای وسپه محدوده225تا 230تومن محدوده حمایتی خوبی می باشد،باید منتظر واکنشی از سهم به این محدوده بود.اگه نگرانی از بابت استراحت شاخص نداشتم ،به برگشت وسپه مطمئن تر نظر میدادم ،تنها نگرانی من از اینه که در روند صعودی شاخص کل کمی تزلزل دیده میشه و این ممکنه نشانه استراحت شاخص با اندکی اصلاح یا نوسان باشه.فعلا که شاخص بالا میره ولی احتمال اینکه از آخر وقت روز شنبه یا یکشنبه مثبت های بازار کم و منفی ها بازار زیاد بشه وجود داره.
باید ببینیم خریدارهای هفته بعد بازار چقدر قدرت دارند و میتونند بر فروشندگان غلبه کنند یا نه؟
اروم بورس عزیز با توجه به اینکه سهامداران بیمه دانا هنوز 200 درصد در سود هستند ، ریسک این سهم بسیار زیاد است ، خیلی از افراد به قیمت پایین سهم و افت زیاد آن نگاه می کنند ولی قیمت سهم نسبت به 6 ماه گذشته بالای 200 درصد رشد داشته است . ورود به این سهم ضرر سنگینی را می تواند ایجاد کند ، احتمال افت تا قیمت 120 و یا حتی 100 تومان بسیار زیاد است . از نظر مدیریتی هم شرکت فوق العاده ضعیفی است .
این هفته کمی احتیاط تو خرید در سهم های شاخص ساز داشته باشید.
بیشتر سهم ها تزلزل تو روند صعودی در کوتاه مدت از خودشون نشون میدند.شاخص کل اگه اندک منفی از خودش نشون بده، فشار فروش روی سهام خواهد اومد و میتونه حداقل برای سه چهار روز شاخص کل رو منفی کنه.
نظر