کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
لسرما داره به یه مقاومت عکس العمل نشون میده ،ولی فکر میکنم مشکلی تو شکستنش نداشته باشه امروز هم پرحجم معامله نشده امیدواری برای شکستنش هست،بشکنه صعودش روانتر خواهد وبد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود
خدا قوت سجاد جان
به نظر میرسه کرمانشا و خراسان هم دیگه کم کم باید صعود رو شروع کنند،نظرتان چیست؟
درود
من رو خراسان زومم.امروز بد معامله نمیشه ولی خریدار گردن کلفتی نیست ،بیشتر فروشنده نداره بسرعت مثبت میخوره نیاز به خریدار داره که پشت سر این خریداران اندک تا صف خرید حرکت کنند.
فعلا اون مقاومت هایی که اون روز گفتم 880و 900تومن سد راه هستند اینها رو بشکنه فشار خرید دو چندان خواهد اومد.هر کسی این جا میخره با حدضرر گفته شده اون روز باید صبور نیز باشد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
رتکو هم یه شفاف سازی دارده مبنی بر عدم تغییر پیش بینی سود
به نظرم بانکیها از دو شنبه مثبت میشن...
شمواد نزدیک400 خریدنیه...
شکربن که صف شد...
سنگ آهنیها مجددا روندشون صعودیه...
سیمانها و دارویی و پالایشگاهی حتما تو پرتفوتون داشته باشین که گزارش های پیش روشون عالیه...
شخارک به نظرم تو پول بکه...و به زودی صعودی میشه...
به نظرم بانکیها از دو شنبه مثبت میشن...
شمواد نزدیک400 خریدنیه...
شکربن که صف شد...
سنگ آهنیها مجددا روندشون صعودیه...
سیمانها و دارویی و پالایشگاهی حتما تو پرتفوتون داشته باشین که گزارش های پیش روشون عالیه...
شخارک به نظرم تو پول بکه...و به زودی صعودی میشه...
درود
محمد عزیز دلیل خاصی برای این دوشنبه هست؟
لسرما داره به یه مقاومت عکس العمل نشون میده ،ولی فکر میکنم مشکلی تو شکستنش نداشته باشه امروز هم پرحجم معامله نشده امیدواری برای شکستنش هست،بشکنه صعودش روانتر خواهد وبد
دوباره صف خرید شد ،تابلو بود صف خرید میشه.امیدوارم از فردا روانتر معامله بشه
خودرو صف فروش اندک شد ولی جمعش میکنند،ولی فکر میکنم باز هم فشار فروش خواهد داشت
در این 7 ماه چند تا سهم سراغ دارید که اصلا رشدی نکرده است؟؟
یکی از این سهم ها شپاس نام دارد!که حقوقی بیخودی دارد
کف سود امسال 600
جاده حرکتی شپاس
از گروه خودرو خبهمن رو بیشتر میپسندم... بنیادیش قویتر از بقیه س... سرمایه گذارهم هست. ترندلاین حمایتی جمع جور تری نسبت به بقیه داره. معاملات امروز اینطوری نشون میده.
آقا سجاد سوالم راجع به ونفت افتاد صفحه قبل ملاحظه نکردید... آیا میشه فردا پس فردا تکنیکی خرید؟
نظر