orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postخیلی ممنون سجاد جان
مقاومتش2510؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفباهنر صف فروش شده ولی من باور نمیکنم .بنظر من این سهم زیاد پایینی نداره.باید رصد بشه با جمع شدن صف فروش یه پله اقدام بشه من برای میان مدت فباهنر رو بالای 385تومن میبینم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
محمد عزیز دلیل خاصی برای این دوشنبه هست؟
وبصادر و ودي فردا ميرسن به سطوح حمايتي مهموشون...حجم و نحوه جمع آوري صف هاي فروش...حكايت از معاملات مثبت گروه داره...كلا بانك صادرات فعلا بين دو سطح225 و245 گير كرده...
فشار فروش بانكها امروز كاسته شد و به نظرم فردا متعادل ميشن و دوشنبه مثبت...البته احتمالا اخبار مثبت هم تا دوشنبه خواهد آمد...
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفلوله رو هم فردا زیر نظر داشته باشید 230تومن حمایت خوبی هست ممکنه یه واکنشی بهش نشون بده ولی برای شروع روند صعودی پایدار لازمه که مقاومت 262تومن رو بشکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postلطفا سوالات تحلیلی در مورد سهام رو از دیگر دوستان بپرسید.
علاقه ای به جواب دادن به سوالات ندارم ،بیش از سه سالی که تایپک داشتم، فقط وقتم رو به جواب دادن به سوالات دیگران سپری کردم ،ریالی برایم سود نداشت.
حالا وقت باارزش تو این سه سال و هزینه برق و اینترنت به کنار.
همین حالا بالای 500تا عکس نمودار تو کامپیوترم هست که تو این سه سال تحلیل کرده ام حالا اینها مربوط به تحلیل های نموداری هست ،تحلیل های غیر نموداری خیلی بیشتر از این حرفهاست.
ضمن اینکه عقیده دارم چارتیسیت ها هر قدر هم زحمت بکشند باز به به،چه چهش مال بنیادیکارها و رانت دار ها هست.
هی من میگم سوال نکنید باز هم دوباره روز از نو روزی از نو.
یه نفر از این سوال کننده ها بیاد یه جواب قانع کننده بمن بده ببینم چرا من باید ساعت ها وقتم رو برای کسی که حتی نمیشناسمش و تو عمرم حتی ندیدمش بذارم؟
در حالیکه دوستان من بی دردسر ،هفته ای دهها میلیون سود میکنند،اون وقت من باید بیام وقت باارزشم رو برای جواب دادن به سوالات هدر بدم،چرا؟
لطف کنید برید یه بنیادی کار یا یه رانت دار پیدا کنید ،بعد از اینکه ازش کلی تعریف و تمجید کردید،ازش بخواهید براتون اینها رو تحلیل کنه.
من دیگه تصمیمی ندارم وقتم رو رایگان در اختیار دیگران بذارم.سه سال اینکار رو کردم آخرش به اینجا رسیدم که آمار بازدیدکننده های تایپکم بسختی به 40نفر میرسه.
یه نگاهی به آمار بازدیدکننده ها این تایپک با یه تایپک معمولی سهام بندازید،مطمنا آمار بازدیدکننده های اون تایپک سهم بالاست!!!آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/06, 07:20."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
هی من میگم سوال نکنید باز هم دوباره روز از نو روزی از نو.
یه نفر از این سوال کننده ها بیاد یه جواب قانع کننده بمن بده ببینم چرا من باید ساعت ها وقتم رو برای کسی که حتی نمیشناسمش و تو عمرم حتی ندیدمش بذارم؟
در حالیکه دوستان من بی دردسر ،هفته ای دهها میلیون سود میکنند،اون وقت من باید بیام وقت باارزشم رو برای جواب دادن به سوالات هدر بدم،چرا؟
لطف کنید برید یه بنیادی کار یا یه رانت دار پیدا کنید ،بعد از اینکه ازش کلی تعریف و تمجید کردید،ازش بخواهید براتون اینها رو تحلیل کنه.
من دیگه تصمیمی ندارم وقتم رو رایگان در اختیار دیگران بذارم.سه سال اینکار رو کردم آخرش به اینجا رسیدم که آمار بازدیدکننده های تایپکم بسختی به 40نفر میرسه.
یه نگاهی به آمار بازدیدکننده ها این تایپک با یه تایپک معمولی سهام بندازید،مطمنا آمار بازدیدکننده های اون تایپک سهم بالاست!!!
یکی از تاپیک هایی که همیشه مطالبشو دنبال میکنم تاپیک سجاد هست
بابت تمام زحماتی که در بازار سهام کشیدید از همینجا تشکر ویژه میکنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
درود بر سجاد عزيز؛
بنده هم مثل جواد گرامي هميشه تاپيكت رو دنبال مي كنم. شايد كلا 3-4 تا تاپيك رو بخونم يكيش همين جاست. هرچند شما بنيادي كارا رو دوست نداري اما ما تكنيكاليست ها رو خيلي دوست داريم:x
جداي از شوخي تلفيق اين دو خيلي اثربخشي بالايي داره و نبايد به هيچ علمي هم تعصب داشت. ان شالله موفق و مستدام باشي هميشه@};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سجاد عزیز
درود بی پایان برشما.............
با احترام به نظر جنابعالی و احترام به علم و دانشی که دارید و تشکر همیشگی برای این منظور که بی هیچ چشم داشتی دوستان را کمک و راهنمایی می کنید......یقینا همین تعداد از دوستان و شاگردان شما قدر شناس محببتتان هستند........ضمن اینکه //////سیاهی لشگر نیاید به کار////////یکی مرد جنگی به هزاز//////
در هر حال همراه در پناه حق باشید.....
نظر
-
درود به سجاد عزیز
من هم به شخصه از تمام زحماتی که کشیدی سپاسگزارم
من که خودم تو سایت بورسی از تحلیلهای 6، 7 نفر بیشترین استفاده را میکنم و همیشه تا مطلب جدیدی ازشون میبینم بلافاصله با اشتیاق خواننده مطالبشون هستم و ازشون سیگنال میگیرم.سجاد،مصطفی،سید یاسر،محسن مهرورز،شاهین محلوجی ،آریو و کیانوش و یکی دو نفر دیگه.یعنی نصف بنیادی،نصف تکنیکال
در ضمن به نظر من چارتیست با تحلیلگر خیلی تفاوت داره. شاید چارتو بشه راحتتر کشید ولی مهم تحلیل اون چارته و به نظر من سجاد تحلیلگره نه چارتیست
من خیلی از سهم های بنیادی رو چون به جا و درست ورود و خروج نکردم متحمل زیان شدم که خود این نشون دهنده اهمیت تحلیل تکنیکیه
سجاد جان انقدر آتیشی نباش چون قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
سربلند و تندرست باشی
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبه نظرم بانکیها از دو شنبه مثبت میشن...
شمواد نزدیک400 خریدنیه...
شکربن که صف شد...
سنگ آهنیها مجددا روندشون صعودیه...
سیمانها و دارویی و پالایشگاهی حتما تو پرتفوتون داشته باشین که گزارش های پیش روشون عالیه...
شخارک به نظرم تو پول بکه...و به زودی صعودی میشه...
خودوريها و بانك ها طبق پيش بيني فردا مثبت معامله خواهد شد اما استمرار رشد اونا به معاملات مثبت و پرحجم تا اخر هفته بستگي داره و بايد از خريد هيجاني برخي از اونا دوري جست...طي معاملات فردا(وحتي اواخر امروز شيفت بسمت گروه هاي بانكي و. خودرويي و لزينگي) شاهد عرضه هاي حجم داري در گروه هاي پالايشگاهي و پتروشيمي و حتي سيماني و در نتيجه معاملات متعادل با گرايش منفي انها خواهيم بود كه به نظرم بزودي مجددا صعودي خواهند گشت...
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
الان بیمه دانا صف فروش هست ولی کم کم به محدوده حمایتی قویی میرسه از 152تومن تا 130تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه.
احتمالا اینکه در دو سه روز آینده صف فروش جمع بشه و بسوی مثبت بره زیاده .در صورتیکه صف فروش با حجم بالای 8میلیون برداشته بشه برای نوسانگیری نباید بد باشه.
.
.
.
.
.
برای وسپه محدوده225تا 230تومن محدوده حمایتی خوبی می باشد،باید منتظر واکنشی از سهم به این محدوده بود.اگه نگرانی از بابت استراحت شاخص نداشتم ،به برگشت وسپه مطمئن تر نظر میدادم ،تنها نگرانی من از اینه که در روند صعودی شاخص کل کمی تزلزل دیده میشه و این ممکنه نشانه استراحت شاخص با اندکی اصلاح یا نوسان باشه.فعلا که شاخص بالا میره ولی احتمال اینکه از آخر وقت روز شنبه یا یکشنبه مثبت های بازار کم و منفی ها بازار زیاد بشه وجود داره.
باید ببینیم خریدارهای هفته بعد بازار چقدر قدرت دارند و میتونند بر فروشندگان غلبه کنند یا نه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر