در سه چهار روز کاری اخیر روی فلوله یه تخلیه حجمی روی مقامت 285تومن انجام گرفته ولی من سهم رو همچنان پتانسیدار برای صعود میبینم،حالا شاید کمی از نظر زمانی اذیت کنه
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
تو حتاید سناریوی دوم برابر پست دیروزی اجرا شد ولی گفتم فکر نیمکنم زیر 550تومن بره.
.
.
.
.
.
این کهمدا رو هم زیر نظر داشته باشید شکست 605تومن میتونه یه فشار خرید براش بیاره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
مثل اینکه ذوب هم صف خرید شد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط noori پست شده است View Postسجاد خان من در کمال جوگیری غشان خریدم و انگار سهم بدی هم نیست میشه نظرتون رو دربارش بگید
ممنون میشم/.:blushsmiley:./
صعود روانتر با شکست 813تومن میتونه باشه. من نظرم مثبته روش ولی حدضرر براش بذار.بعید میدونم زیاد افت کنه من به صعودش خوشبینم.
دفعه قبل یادمه درست کف 570تومن رو شناسایی کردیم تو صفحات قبل هست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اخابر امروز خوب معامله میشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آدم میمونه به فروشنده های این رکیش چی بگه،بابا میره مجمع انتخاب اعضای هیت مدیره ،نمیره که بمیره!:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاخابر امروز خوب معامله میشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط noori پست شده است View Postسجاد خان من در کمال جوگیری غشان خریدم و انگار سهم بدی هم نیست میشه نظرتون رو دربارش بگید
ممنون میشم/.:blushsmiley:./
ولی بنظر من غشان علیرغم این صف فروشش سهم ارزشمندیه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفشار خرید خوبی روی اخابر هست شاید فردا با صف خرید کارش رو شروع کنه.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاخابر امروز خوب معامله میشه.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاخابر از اینکه بازار نقش اون رو در روند صعودی شاخص کل مورد توجه قرار نمیده عصبانی شده ،ببینم میتونه صف خرید بشه یا نه؟در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاخابر
به یک دلیل خیلی ساده که شکست خط روند نزولی دوساله می باشد باید به اخابر نگاه ویژه داشت و اون رو زیر نظر داشت.
بنظر من با شکست 275تومن میشه صعود روانتری رو با مقاومت محدوده 300تا 310تومن برای حرکت به بالای 450تومن از سوی اخابر در نظر داشت.
طبیعتا حدضرر 230تومن میتونه باشه و برای خرید در روند صعودی بهتره با شکست 275تومن انجام گردد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سجاد جان صبح راجع به وبشهر یه مطلب کوتاه نوشتید. اوضاع بنیادیش نسبتا خوبه. خرید حقوقی هم این چند روزه خوب بوده. دو بار هم از نزدیکی حمایت 340 برگشته. ولی با تمام این اوصاف این چند روزه نتونسته از 360 عبور کنه !!! مقاومتی میبینید تو این محدوده ؟ معاملاتش هم هر روز پرحجم هست. غبشهر هم خوب باز شد. متوجه نمیشم منتظر چیه!!!
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد جان صبح راجع به وبشهر یه مطلب کوتاه نوشتید. اوضاع بنیادیش نسبتا خوبه. خرید حقوقی هم این چند روزه خوب بوده. دو بار هم از نزدیکی حمایت 340 برگشته. ولی با تمام این اوصاف این چند روزه نتونسته از 360 عبور کنه !!! مقاومتی میبینید تو این محدوده ؟ معاملاتش هم هر روز پرحجم هست. غبشهر هم خوب باز شد. متوجه نمیشم منتظر چیه!!!"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام و خسته نباشيد.
در خصوص وبيمه مي تونيد يك نمودار داشته باشيد؟
به نظر ميرسه وبيمه بعد از شكست 149 تومان در حال پول بك به اين سطح است.
سهم مدت زمان زيادي در جا زده است. به نظر ميرسه سهم در حال ورود به موجو صعودي قوي باشد.
اخبار فاند مناسب از سهم شنيده ميشود.
افزايش سرمايه 400 درصدي و فروش پروژه هاي مسكوني از جمله اين شنيده هاست.
ممنون ميشم نظر كارشناسي حضرتعالي رو در اين خصوصو بشنوم.
نظر
نظر