orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

وسپه نزدیک 4درصد منفی فردا معامله میشه و واقعا احسنت گفت به این فروشندگان با این اردر فروششان.
    بابا فردا اول صبح حتی میشه روی صفر یا مثبت اندک هم فروخت. از چی این سهم میترسید آخه ؟مگه رشدی کرده؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 388

آقا این الاکلنگ وبیمه هم دیگه خیلی خنده دار شده. حتی بازه نوسانشون رو هم تغییر نمیدن. فکر کنم سومین بار باشه تو این مدت اخیر که این بازه رو رفته و برگشته /:.nono.:/
      من بیشتر تو کار این ولصنم مادر مرده موندم. معلوم نیست مشکلش چیه؟ حقیقی و حقوقی تو نزول خیلی مشتاق ظاهر میشن و لی موقع صعود خیلی حال ندارن. :-/

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

امروز از والبر غافل شدیم مثل اینکه حجم خوبی خورده .معاملات فردا باید جالب باشه.
        همچنین واتی،من امروز معاملاتش رو رصد میکردم بنظرم اومد یه تحرکاتی داخلش داره انجام میشه.
        حجم بیشتری نسبت به روزهای معمولی داشته،اونقدرها میل به اصلاح بیشتر نداره.
        اون روز هم گفتم اگه قراره شیران مثبت بخوره یا برای تعدیل مثبتی اگر داره ببنده ،برای واتی هم تقاضای خرید خواهد اومد
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• space_mohamad
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 313

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          همچنین واتی،من امروز معاملاتش رو رصد میکردم بنظرم اومد یه تحرکاتی داخلش داره انجام میشه.
          اون روز هم گفتم اگه قراره شیران مثبت بخوره یا برای تعدیل مثبتی اگر داره ببنده ،برای واتی هم تقاضای خرید خواهد اومد
          والبر پایانی کمی رفت زیر 430 .... اما سریع برگشت ... باید فردا برگرده ظاهرا "
          فکر کنم دیگه بازار یکم داره میاد طرف گروه های کوجیکتر .. مثل همین دارویی ها با گزارش های خوب و بانکی ها برای رفتن به پیشواز مذاکرات
          من دیروز و امروز یکم از شکربن ها فروخته ام را وسینا برداشتم و فکر کنم الآن توی کف قیمته و فردا شاخص گروه بانکی برمیگرده .... نظرتون چیه ؟
          ممنون
          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

شاخص گروه نزدیک مقاومت مهمی بود اگه یکی دو روز مثبت بود که امروز منفی شده میتونست صعودش رو هموار کنه ولی با معاملات امروز هنوز اون مقاومت رو رد نکرده.
            کمی بالا خریدید ولی فکر نمیکنم زیاد اصلاح بخوره حدضرر 190تومن البته این رو بشکنه زیاد پایین نخواهد رفت ولی ممکنه کمی از نظر زمانی اذیت کنه
            سلام سجاد جان
            مجمع ثشاهد 7/30 میباشد
            نظرت در مورد رفتن به مجمع چیه ؟
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Post
              سلام سجاد جان
              مجمع ثشاهد 7/30 میباشد
              نظرت در مورد رفتن به مجمع چیه ؟
              اگه سود رو زود پرداخت کنه ،فکر کنم رفتن بد نباشه

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

سجاد جان در مورد بيمه دانا نظرت رو نگفتي؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

یه تحلیل به سبک بنیادی کارها (سبک مورد علاقه بازار)بر روی پارسان انجام بدیم.
                  پارسان رو با دید مجمع بخرید و به مجمعش بروید و سودش رو بگیرید.هرچقدر پایینتر اونقدر بهتر.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

خگستر

خگستر کم کم به محدوده حمایتی خوبی میرسه ،این محدوده از سوی دو ناحیه مورد حمایت واقع شده .احتمال اندکی میدم محدوده 235تا 245تومن رو بشکنه. این محدوده رو بشکنه اون وقت هم خط روند صعودی پنج ماهه اش رو شکسته هم میتونه یه الگوی سرو شانه سقف بزنه که از نظر من احتمالش اندکه.
                    برای اطمینان شکست محدوده 263تا 268تومن میتونه سیگنال حرکت روند صعودی دوباره باشه. من پیش بینیم حرکت رو به بالاست.
                    هنوز هم به هدف 480تومنی پست قبلی معتقدم

نظر

• tiktak
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 54

کاما رو همچنان پتانسیل دار برای صعود میبینم.امروز هم صف خرید دوباره نشه با اندکی نوسان یا اصلاح جزیی میتونه صف خرید رو تجربه کنه.خرید پله ای با رعایت حد ضرر
                      سلام بي زحمت ميشه بگيد حد ضرر رو چه قيمتي در نظر بگيريم؟؟

نظر

• bourse_bourse
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 92

خسته نباشيد
                        غير خودرو، بقيه همسو باهم هستند؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

لطفا سوالات رو از دیگر دوستان و یا بنیادی کارها و رانت دارها سوال کنید.
                          این چندمین بار هست که این پست تکرار میشه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

برای وسینا دو تا حمایت پیش رو وجود داره که اولی محدوده 200تومن تا 196تومن و دومیش 187تومن.
                            ممکنه حمایت اولی که فردا بهش میرسیم نتونه سهم رو برگردونه ولی روی حمایت دوم باید تمرکز داشت.زیر اون هم که بیاد ،میره روی 175تومن .
                            وسینا کم کم به اون محدود حمایتی گفته شده میرسه رصدش کنید.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

زهرااشراقی:دوست دارم خط‌شکن باشم/حريم سلطان مي‌بينم

من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو شکنی کنم، فکر می کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متاسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم ها بودند. فکر می کنم که می شود مسلمان خوبی بود، حجاب را رعایت کرد ولی حجاب زیبایی هم داشت.
                              قبول دارم سخت گیری هایی هست مثلا این چیزی که نتانیاهو گفت، اما واقعا شیک پوش ترین و منظم ترین دختر و پسرهای دنیا در همین تهران هستند. من همین چند وقت پیش از سفر خارج برگشتم واقعا دخترهای ما با اینکه محدودیت دارند ولی شیک پوشی آنها حتی کمتر در اروپا دیده می شود. بله سخت گیری هایی وجود داشت. اما الان کمتر شده پسر من دانشگاه می رود با تی شرت های رنگی، قرمز، زرد، شلوار جین هم که خوب همیشه بوده.

به گزارش فردا به نقل ازشرق الاوسط ؛ گویا زهرا اشراقي حاشیه را دوست دارد! وی که همسر محمدرضا خاتمي است و بيشتر به علت نسب خانوادگی اش به عنوان نوه امام راحل در محافل سياسي شناخته می شود. در گفتگو با الشرق الاوسط مسائلی را طرح کرده است که به نظر میرسد موجی از اعتراضات به حق را روانه وی کند.

وی در این گفتگو با اشاره به اين تعبير كه «مي‌خواهم تابو شكن باشم» از مسائل حاشيه اي صحبت كرده است كه مطرح كردن آنها حداقل با توجه به نسبت خانوادگی وی هیچ ضرورتي ندارد. البته اين مسائل شايد از سوي افرادي كه منتسب به هيچ جايگاهي نيستند به عنوان يك مساله عادي جلوه كند اما از نوه امام (ره) شنیدن این سخنان قطعا باعث تعجب و شگفتی خواهد بود.

با همسرم كل كل مي كنيم
                              خیلی اختلاف نداریم. اما بالاخره بر سر مسائلی با هم مشورت می کنیم. در خصوص مصاحبه ها و.. نظر من را جویا می شود که خب کل کل هایی هم پیش می آید. اما آنچنان حاد نیست که با مثالی بتونم روشن کنم موضوع را...

مخالف طرز لباس پوشيدن خانم هاي فعال حكومتي هستم
                              خانواده من مثل خودم هستند، هم خواهرهایم، هم مادر و مادربزرگم. مثلا خانم امام بسیار خانم شیک پوشی بودند، خیلی شیک پوش تر از ما نوه هایشان بودند. منظم و مقید بودند که لباس هایی که در خانه می پوشند ست باشد از نظر رنگ آمیزی و غیره. مادربزرگ من خانمی فرهیخته، باسواد، شاعر و فوق العاده زیبا و شیک پوش بودند. حالا این نظر لطف شماست که به من می گویید شیک پوش و اگر لباس من با برخی از خانواده های مذهبی فرق می کند به تربیت خانوادگی بر می گردد.

فکر می کنم لباس هر فردی نشان از طرز تفکر فرد دارد. همیشه هم مخالف طرز لباس پوشیدن خانم های فعال در حکومت بوده ام وبه هیچ وجه موافق آن نیستم. اگر می خواهند اسلام را معرفی کنند می توانند با لباس و حجاب بهتری این کار را انجام دهند.

روحاني و وزير خارجه شيك پوش هستند
                              مثلا پدر بزرگ من – آیت الله خمینی – همواره می گفت رنگ سیاه مکروه است و نباید پوشید. برای همین می گویم اثر تربیتی بوده است. اتفاقا می خواستم در فیس بوک اعلام کنم و خطاب به خانم ها بگویم بیائید کم کم از رنگ شاد استفاده کنیم. احتمالا چنین کاری هم بکنم تا یک انقلاب رنگ را شروع کنیم. از لحاظ روان شناسی رنگ می تواند اثر مثبت یا منفی بگذارد، شاید الان که آقای روحانی هستند فرصت خوبی باشد. خود ایشان و وزیر خارجه هم شیک پوش هستند.

سخنگوي وزارت خارجه پوشش را تغيير دهد
                              من مخالف نوع پوشش ایشان هستم به نظرم باید پوششان را تغییر بدهند. فکر می کنم باید از رنگ روشن استفاده کنند. به خصوص سخنگوی وزارت خارجه کسی است که در دنیا مطرح می شود. نوع لباس بسیار مهم است، مثلا شما بدانید آقای خاتمی که رای بالایی آورد، فقط به خاطر طرز فکر نیست، لباس و ظاهر هم هست. متاسفانه افرادی که در درون حاکمیت هستند به این شکل در این مورد دقت نمی کنند، شاید مردها اندکی تغییر کرده باشند ولی متاسفانه خانم ها تغییر نکرده اند. اگر آرام آرام بتوانیم یک انقلاب رنگ انجام دهیم خیلی خوب می شود.

قبول دارم كه سخت گيري هايي هست مثل چيزي كه نتانياهو گفت!
                              قبول دارم سخت گیری هایی هست مثلا این چیزی که نتانیاهو گفت، اما واقعا شیک پوش ترین و منظم ترین دختر و پسرهای دنیا در همین تهران هستند. من همین چند وقت پیش از سفر خارج برگشتم واقعا دخترهای ما با اینکه محدودیت دارند ولی شیک پوشی آنها حتی کمتر در اروپا دیده می شود. بله سخت گیری هایی وجود داشت. اما الان کمتر شده پسر من دانشگاه می رود با تی شرت های رنگی، قرمز، زرد، شلوار جین هم که خوب همیشه بوده. وضعیت خیلی فرق کرده و امیدوارم بهتر هم بشود.

سريال حريم سلطان را مي بينم
                              بی بی سی فارسی، الجزیره و العربیه رو زیاد می بینیم البته عربی من خوب نیست. رضا بیشتر بیننده این شبکه های خبری عربی است. موزیک و فیلم هم می بینم. معمولا ان بی سی رو می بینم که آخرین فیلم های هالیوود رو پخش می کنه. سریال حریم سلطان را هم می بینم. البته اگر پارازیت ها بگذارند. موزیک هم زیاد گوش می دهم.

چون سروصدا ميشه نمي توانم بگويم گوگوش را دوست دارم/ هايده و مهستي را دوست دارم
                              چرا، ولی نمیشه گفت که گوگوش رو دوست دارم. سر و صدا میشه. ولی خب آره صدای هایده را دوست دارم به نظرم هایده اعجوبه موسیقی ایران بوده . مثلا "علی ای همای رحمت” هایده بسیار زیبا است. هایده و مهستی از زیبایی های موسیقی ما هستند. موسیقی پاپ را می پسندم، امابرخی از آهنگهای جدید را نه. بچه های من هم مثل خودم هستند و سلیقه نزدیکی داریم. بالاخره زندگی بدون موسیقی معنی ندارد. به نظرم زندگی اساسا بدون هنر و موسیقی بی روح است.

كافه گردي با چادر سخت است
                              ترجیح میدم دو سه تا کافه ای که آشنا هستند بروم تا اینکه همه جا بگردم. یک مشکل که ما داریم این است که به خاطر نوع حجابمان که چادر است، فکر می کنم مقداری سخت باشه، خودم فکر میکنم شاید کسانی که در کافه نشسته اند نگاه غریبی به حضور فردی داشته باشند با این نوع حجاب. ولی دوست و رفیق خیلی زیاد دارم چون خیلی رفیق باز هستم. اغلب هم جوان هستند. ترجیح میدهم بیشتر با جوان ها باشم، هم روحیه ام به آنها می خورد هم اینکه همواره چیزهای جدید از آنها یاد می گیری و هم اینکه روحیه بهتری داری.

خيلي دوست دارم خط شكن باشم
                              من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو شکنی کنم، فکر می کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متاسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم ها بودند. فکر می کنم که می شود مسلمان خوبی بود، حجاب را رعایت کرد ولی حجاب زیبایی هم داشت. حجاب باید جاذبه داشته باشد نه اینکه برخی ها با نوع حجاب نازیبایی که دارند دافعه می آفرینند. خیلی دوست داشتم در این زمینه ها خط شکن باشم اما زیاد موفق نبودم. ولی دولت آقای روحانی فرصت دوباره ای است.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              جالبه.یکی از اون بالایی ها داره متفاوت صحبت میکنه

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

فعلا والبر صف خرید شد امیدوارم تداوم داشته باشه . ما هم تو 440تومن یه ناخنکی دیگه زدیم موقعی که ما میخریدیم قیمت پایانی نزدیک 431تومن بود الان شده 4422ریال.
                                اما در مورد واتی ،با این معاملات بعید میدونم امروز صف خریدی براش تشکیل بشه .ولی بازهم بستگی به روند شیران داره.برای اون فشار خرید بیاد مطمئنا به این هم تقاضا خواهد اومد یا ببنده برای تعدیل

نظر

در حال کار...
                                X