orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    اگه به 2040تومن برسه و برگرده کف دوقلو میشه حسابش کرد.امروز هم بد معامله نمیشه
    مرسی عزیز

بنیادیش و چک کردم تائیده ... کمترین رشدم در بین دارویی ها همین دلر و دتماد داشتند (البته به جز دفرا و درازک که قفلن) .. دیروز یه پله برداشتم مبخواستم امروز هم بر دارم که صف شد ولی دتماد را دوباره اضافه کردم.. صبر میکنم ببینم دلر دوباره منفی میشه یانه ;)

مرسی از سرعت پاسخگوییت ..

بچه های ارومیه همشون دوست داشتنیند :x
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
      سلام اروم جان
      خگستر پله بعدی رو کجا بخریم ؟حد ضرر رو هم بفرمایید .
      فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد حدضرر 345تومن. شاید یه پله 375تا 372تومن اونم شاید.ریز موج ها سخت گفتنش.شاید هم از اینجا برگرده،کف کفش رو نمیتونم دقیق بگم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

این خگستر امروز چی میگه با این معاملات مشکوکش؟انتظار بیشتری ازش داشتم.این گونه معاملات رو میتونه داشته باشه ولی نمیتونه ادامه بده.همچنان روش مثبت هستم.حدضرر زیر 345تومن
        ولساپا منتظر فرصت و جوی هست تا بره بالا فروشنده قویی نداره.نیاز به جو مثبت داره
        درود
        واقعیتش من خگستر و دادم رفت فعلا
        حقوقی هم فروشنده نیست،اما نمیدونم چرا این جا گیر کرده
        فکر کنم هم زمان ار حدود 250 خرید داشتیم سجاد جان;)،هرچند از بقیه گروه خیلی ارزنده تر اما فکر کنم باید یک خرده در جا بزنه
        شما نظر دیگه ای داری؟؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

این نمودار ولساپاست.یه مقاومت محدوده 250تا255تومن داره که بشکنه مقاومت مهمی رو شکونده.
          رصدش کنید امروز هم خوب معامله میشه پله ای بارعایت حدضرر سرمایه گذاری کنید

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            درود
            واقعیتش من خگستر و دادم رفت فعلا
            حقوقی هم فروشنده نیست،اما نمیدونم چرا این جا گیر کرده
            فکر کنم هم زمان ار حدود 250 خرید داشتیم سجاد جان;)،هرچند از بقیه گروه خیلی ارزنده تر اما فکر کنم باید یک خرده در جا بزنه
            شما نظر دیگه ای داری؟؟
            اغلب معاملات خگستر از نوع هیجانی می باشد میبینی یک ساعت معاملات قیمت پایانی تا 3درصد منفی هم میاد ولی بعدش چنان فشار خریدی میاد که تا مثبت قیمت پایانی رو میبره.هرلحظه ممکنه یه اتفاق مثبت تو خگستر بیفته

نظر

• almerindo portfolio
              Banned
              • Oct 2013
              • 158

سلام سجاد جان.
              تارگتای دتولید چنده به نظرت؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
                سلام سجاد جان.
                تارگتای دتولید چنده به نظرت؟
                دیتای زیادی نداره پس نمیشه از تکنیکال کمک گرفت ولی فکر میکنم حداقلش 2700تومن هست حداقلش.ولی شما بالای 3000تومن فکر کنید

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

یواش یواش ولساپا رو میخرند

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

برای صف خرید ولساپا تا چند بشماریم؟

3.2.1

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

برای صف خرید ولساپا تا چند بشماریم؟

3.2.1
                      در 2.5صف خرید شد.:D
                      .
                      .
                      .
                      .
                      خگستر واقعا دیگه امروز شورش رو درآورده،وقتی فروشنده نداره ،چطور خریدار نمیاد من نمیدونم .مگه میخواهند چند بخرند؟ همین قیمت های زیر 380تومن بهترین قیمت هست

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                        سلام اروم جان
                        خگستر پله بعدی رو کجا بخریم ؟حد ضرر رو هم بفرمایید .
                        فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد حدضرر 345تومن. شاید یه پله 375تا 372تومن اونم شاید.ریز موج ها سخت گفتنش.شاید هم از اینجا برگرده،کف کفش رو نمیتونم دقیق بگم
                        دیاکو عزیز ،خگستر به اون محدوده گفته شده داره میرسه میخوای یه پله دیگه هم بخر

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

فعلا بای بای

نظر

• Diyako
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 170

دیاکو عزیز ،خگستر به اون محدوده گفته شده داره میرسه میخوای یه پله دیگه هم بخر
                            ماشااله شما حواست به همه چیز هست
                            رفتم تو کارش عزیز دل
                            فقط خگستر و واتی صف خرید بشن دیگه همشون صف خرید میشن
                            .:.thumbsupsmileyanim

نظر

• mohammad14
                              عضو جدید
                              • Apr 2013
                              • 9

جناب اروم آیا ذوب آهن توان شکست مقاومت سنگین حول وحوش 500 را دارد؟ یا با رسیدن به این مقاومت اصلاح می کند؟

چه اهدافی رو برای کروی متصورید؟

نظر

• amirhossein
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 74

اغلب معاملات خگستر از نوع هیجانی می باشد میبینی یک ساعت معاملات قیمت پایانی تا 3درصد منفی هم میاد ولی بعدش چنان فشار خریدی میاد که تا مثبت قیمت پایانی رو میبره.هرلحظه ممکنه یه اتفاق مثبت تو خگستر بیفته
                                سلام سجاد جان!
                                در مورد خگستر یک سری نکات مطالب در تالاربورس نوشته بودم که به نظرم ، مطالعه آن خالی از لطف نباشد؛
                                .
                                .
                                در مورد خگستر به نظر من ؛
                                - بورسی شدن سرمایه گذاری سمند و خدمات بیمه ایرانخودرو که کمک شایانی به محاسبه nav شرکت می کند.
                                - اگه لغو تحریم خودرو ، اجرایی شود به هدف 420 تا 450 خواهد رسید.
                                - اگه برنامه افزایش سرمایه سنگین وپارس و اعمال تسعیر ارز در صورت مالی های آن، صورت گیرد. خگستر راهی خواهد رفت که 2 سال پیش وآتی 300 تومانی رفت و به اهداف بالای 600 تومان باید چشم دوخت.
                                - اگه بانک پارسیان به فروش گذاشته شود، قیمت سهم برای مقطع زمانی کوتاهی 4 رقمی خواهد شد.
                                این موارد فوق اصلی ترین پتانسیل های سهم برای پیشرفتند.
                                .
                                اما همین سهم با مشکلاتی هم رو به روست. آقای فاطمی مدیر عامل سابق به نظر من در بسیاری از موارد مدیر موفق و با کارایی بالا بود. در نتیجه عملکرد ایشان هزینه مالی شرکت به صفر رسید. در حدود 3 سال پیش خگستر بیش از 120 میلیارد تومان بدهی به بانک ها داشته و هزینه مالی شرکت بیش از 24 میلیارد تومان بود. اما اکنون ... شما بهتر از من می دونید که خگستر مطالبات زیادی از زیرمجموعه هاش داره، ایشون با فشاری که به سرمایه گذاری سمند آوردند تونستند بیش از 220 میلیون سهم وپارس رو به ازای قسمتی از مطالبات در 2 سال پیش به قیمت تابلو از سمند بگیرند. اما زور این بنده خدا همین قدر بود و نمی تونست بیشتر از این کاری بکنه. مثلا" لیزینگ ایرانخودرو و خودوکار، زمینی داشتند در بلوار کشاورز که در سال 89 به مبلغی در حدود 280 میلیارد تومان به خاور می فروشند و خاور تعهد میکنه به جای پول به آن ها خودروی سنگین تحویل بده. اما 3 سال از معامله گذشته و قیمت زمین به بیش از 450 میلیارد رسیده ولی خاور نه یک ریال پول داده و نه حتی 1 ماشین و هزینه مالی سنگینی به این دو شرکت وارد می شود! و یا تا همین سال پیش در صورت مالی های لیزینگ ایرانخودرو به مورد جالبی اشاره شده بود؛ که بنا به دستور ایرانخودرو ، شرکت لیزینگ ایرانخودرو در حدود 15 میلیارد تومان ماشین به افراد خاصی واگذار کرده که به صورت قسطی، پول ان را بازگردانند. اما دریغ از پرداخت 1 قسط!!! در لیزینگ ایرانخودرو در سال گذشته این روند مالی اشتباه موقتا"متوقف شد ولی در خودروکار نه. از این موارد در صورت مالی های این دو عزیز! زیاده این دو شرکت لیزینگی به دلیل اینکه تو چشم نیستند، پاتوق شده و هر مدیری هروقت می خواد بزنه جاده خاکی از مسیر این دو میزنه!!! اینا نفس سهم رو میگیره و هر قت سهم خواسته پرواز کنه ، مثل غل و زنجیر به پای سهم بسته شده است. این هم قسمتی از مشکلات سهم بود
                                .
                                .

نظر

در حال کار...
                                X