کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا ممنون از پست وساپای دیروزتون صبح 182 برداشتم دتولیدم خوبه ولی تا شنبه صبر میکنم امروز بازار قدری هیجانیه تو اکثر گروهها خریدار هست بانکیها هم را افتادن اماتو بعضیاشون مثل وبصادر و وتجارت حقوقی بدجوری داره عرضه میکنه وبصادر خیلیا روش مثبت هستن ولی فکر میکنید با این اشخاص حقیقی قدر تو سهامدارای عمده اش بالای شارپی داشته باشه؟/ یکیش که 800م سهم داره چند روزیه داره خالی میکنه
البته فکر نکنم اون سهامدار حقیقی همشون رو خالی کنندولی خب سهم بزرگیه دیگه حجم مبناش 17میلیون .ولی بنظر من قیمتش نازل هست.من بخاطر قیمت نازلش نظرم مثبته. حالا در مورد بنیایدش هم دوستان نظر بدهند.من اگه میخواستم نوسان بگیرم با این نمیگرفتم بیشتر دنبال سهم های با حجم مبنای اندک که در شرف شکستن مقاومت و یا در مسیر صعود هستند اقدام میکردم ولی اینم تو این قیمت ها برای دوستانیکه حوصله دارند میتونه خرید بدکی نباشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان فروشنده - خریدار و نحوه معاملات وبیمه را چه طور میبینی؟؟
خوبه.همین که با حجم عرضه دیروز بالاای 50میلیون تو این قیمت ها فشار فروش نداره خودش حکایت از این داره که این سهم خواهان داره.بنظر من شاید نوسانی یا اندک اصلاحی بکنه ولی میتونه بالا بره.حداقلش 250تومن رو داره.حدضرر رو رعایت کنید
سجاد عزیز لطفا درباره سبدم نظر میدید
وبيمه
بساما
خبهمن
خگستر
تكنو
ستران
دتوليد
وتوشه
وبیمه.خگستر .دتولید.ستران.وتوشه.خبهمن سهم های خیلی خوبی هستند در مرود اون یکیها هم من نه نمودارشون رو دارم نه مطالعاتی داشتم ولی اگه اونها هم مثل اینها باشند خوبند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ماشالله دتولید صف خرید نزدیکه بشه
اونهاییکه با پست قبلی من اقدام به خرید میکردند الان حداقلی یه130-150تومنی جلو بودند.حالا تا بالای175تومن هم اختلاف با قیمت حداقل داریم.
بیشتر از این دیگه کاری از دست من برنمیاد.هر روز هم دارم روش میگم بخرید
آ.س.پ روی مقاومت باز شده.محدوده 480تا 490تومن.در بین ساختمانیها این جزئ کندها محسوب میشه ولی سود خوبی داره و در شرف شکستن مقاومتش هست.
حالا با این تفاسیر خودتون میدونید.تحلیلش هم قبلا زده ام
آقا شما کارتون درسته.از خرید دیروزتون واقعا لذت بردم.یه ترید حرفه ای باید مثل شما فکر کنه.>:D< .
[QUOTE="heydar";425329]سلام سجاد جان و دوستان گرامی
خگستر خود را مفت فروشی نکنید
وپارس انگار تعدیل خوبی دارد[/QUOTE]
[COLOR="#008000"]مرسی دوست عزیز
.
.
.
.
بچه ها شاملا امروز یه کم کم کی نشون داد که بله دیگه فروشنده ندارم فقط اندکی برای من فشار خرید لازمه.دوباره فردا رصدش میکنم
.
.
.
چه بزن بزنی راه انداختند رو آ.س.پ.مادر جان[/COLOR]
امروز حسینا هم داره عرضه میشه،از کارگزاریتون بخواهید براتون بده سهم کوچیکیه و زود بالا میره
در مورد پکویر چند روز قبل میگفتم رصدش کنید انگار امروز یه خبرهایی هست.تو تحلیل قبلی مقاومت ها رو گفته ام الان حضور ذهن ندارم ،اون تحلیل رو پیداش کنید
استاد فولاد رو 460 هستش یه پله برا خرید اول خوبه ؟ با این خبر افزایش قیمت گاز پایینی داره؟؟؟
درود
تو نمودارهای من قیمت 475تومن یه مقاومت محسوب میشه دیروز هم با اون برخورد کرده و کمی عقب نشینی داشته ولی بنظر من مشکلی در شکستنش نخواهد داشت .نمودارش خوبه.بنظرم میتونه بشکنه.
فرآور هم بدک نیست.ذوب هم همینطور
این بیمه ایران هم مرض داره این وساپا رو عرضه میکنه.
امروز ولساپا عزم خودش رو جزم کرده که صف خرید بشه
نظر