orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nima_rp_64
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4

در مورد قندی ها سوال پرسیدم میشه جواب بدین؟
    کسی از دوستان نظری، تحلیلی، خبری داره؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
      اقا ممنون از پست وساپای دیروزتون صبح 182 برداشتم دتولیدم خوبه ولی تا شنبه صبر میکنم امروز بازار قدری هیجانیه تو اکثر گروهها خریدار هست بانکیها هم را افتادن اماتو بعضیاشون مثل وبصادر و وتجارت حقوقی بدجوری داره عرضه میکنه وبصادر خیلیا روش مثبت هستن ولی فکر میکنید با این اشخاص حقیقی قدر تو سهامدارای عمده اش بالای شارپی داشته باشه؟/ یکیش که 800م سهم داره چند روزیه داره خالی میکنه
      البته فکر نکنم اون سهامدار حقیقی همشون رو خالی کنندولی خب سهم بزرگیه دیگه حجم مبناش 17میلیون .ولی بنظر من قیمتش نازل هست.من بخاطر قیمت نازلش نظرم مثبته. حالا در مورد بنیایدش هم دوستان نظر بدهند.من اگه میخواستم نوسان بگیرم با این نمیگرفتم بیشتر دنبال سهم های با حجم مبنای اندک که در شرف شکستن مقاومت و یا در مسیر صعود هستند اقدام میکردم ولی اینم تو این قیمت ها برای دوستانیکه حوصله دارند میتونه خرید بدکی نباشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        بنظر میرسه این حجم صف خرید خگستر همچین میگه دیگه من هر روز نمیریزم. با من دیگه کار نداشته باشید
        7 8 روز کاری پیش بود که روی 343 میگفتی دوستان بخرن...... امیدوارم دوستان استفاده کرده باشن...
        ................
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
          سجاد جان فروشنده - خریدار و نحوه معاملات وبیمه را چه طور میبینی؟؟
          خوبه.همین که با حجم عرضه دیروز بالاای 50میلیون تو این قیمت ها فشار فروش نداره خودش حکایت از این داره که این سهم خواهان داره.بنظر من شاید نوسانی یا اندک اصلاحی بکنه ولی میتونه بالا بره.حداقلش 250تومن رو داره.حدضرر رو رعایت کنید

در اصل توسط noori پست شده است View Post
          سجاد عزیز لطفا درباره سبدم نظر میدید
          وبيمه
          بساما
          خبهمن
          خگستر
          تكنو
          ستران
          دتوليد
          وتوشه
          وبیمه.خگستر .دتولید.ستران.وتوشه.خبهمن سهم های خیلی خوبی هستند در مرود اون یکیها هم من نه نمودارشون رو دارم نه مطالعاتی داشتم ولی اگه اونها هم مثل اینها باشند خوبند
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

ماشالله دتولید صف خرید نزدیکه بشه
            اونهاییکه با پست قبلی من اقدام به خرید میکردند الان حداقلی یه130-150تومنی جلو بودند.حالا تا بالای175تومن هم اختلاف با قیمت حداقل داریم.
            بیشتر از این دیگه کاری از دست من برنمیاد.هر روز هم دارم روش میگم بخرید
            اقا امروز هم مجددا خرید شد

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

آ.س.پ روی مقاومت باز شده.محدوده 480تا 490تومن.در بین ساختمانیها این جزئ کندها محسوب میشه ولی سود خوبی داره و در شرف شکستن مقاومتش هست.
              حالا با این تفاسیر خودتون میدونید.تحلیلش هم قبلا زده ام

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                اقا امروز هم مجددا خرید شد
                آقا شما کارتون درسته.از خرید دیروزتون واقعا لذت بردم.یه ترید حرفه ای باید مثل شما فکر کنه.>:D<
                .

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

سلام سجاد جان و دوستان گرامی
                  خگستر خود را مفت فروشی نکنید
                  وپارس انگار تعدیل خوبی دارد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

[QUOTE="heydar";425329]سلام سجاد جان و دوستان گرامی
                    خگستر خود را مفت فروشی نکنید
                    وپارس انگار تعدیل خوبی دارد[/QUOTE]

[COLOR="#008000"]مرسی دوست عزیز
                    .
                    .
                    .
                    .
                    بچه ها شاملا امروز یه کم کم کی نشون داد که بله دیگه فروشنده ندارم فقط اندکی برای من فشار خرید لازمه.دوباره فردا رصدش میکنم
                    .
                    .
                    .
                    چه بزن بزنی راه انداختند رو آ.س.پ.مادر جان[/COLOR]

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

امروز حسینا هم داره عرضه میشه،از کارگزاریتون بخواهید براتون بده سهم کوچیکیه و زود بالا میره

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در مورد پکویر چند روز قبل میگفتم رصدش کنید انگار امروز یه خبرهایی هست.تو تحلیل قبلی مقاومت ها رو گفته ام الان حضور ذهن ندارم ،اون تحلیل رو پیداش کنید

نظر

• setare_ur
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 108

استاد فولاد رو 460 هستش یه پله برا خرید اول خوبه ؟ با این خبر افزایش قیمت گاز پایینی داره؟؟؟

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

آقا شما کارتون درسته.از خرید دیروزتون واقعا لذت بردم.یه ترید حرفه ای باید مثل شما فکر کنه.>:D<
                            .
                            دوست گرامی از خواندن مطالب شما لذت میبرم/ امروز طمع کردم نتونستم منفی دتولید را بخرم و مجبور شدم بالای 2200 بخرم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                              استاد فولاد رو 460 هستش یه پله برا خرید اول خوبه ؟ با این خبر افزایش قیمت گاز پایینی داره؟؟؟
                              درود

تو نمودارهای من قیمت 475تومن یه مقاومت محسوب میشه دیروز هم با اون برخورد کرده و کمی عقب نشینی داشته ولی بنظر من مشکلی در شکستنش نخواهد داشت .نمودارش خوبه.بنظرم میتونه بشکنه.
                              فرآور هم بدک نیست.ذوب هم همینطور

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

این بیمه ایران هم مرض داره این وساپا رو عرضه میکنه.
                                امروز ولساپا عزم خودش رو جزم کرده که صف خرید بشه

نظر

در حال کار...
                                X