orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرزان
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 218

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    طرف تایپکش رو قفل کرده از پشت اون داره برای کسانیکه اعتقاد به اصلاح شاخص دارند تیکه میندازه،جالبه نزدیک دو هفته هم هست که شاخص اصلاح میخوره ولی اینا هیچی رو قبول نمیکنند.
    برادر من شاخص همچنان اصلاحی خواهد بود ولی با موج های کوتاه نزولی و صعودی دو سه شمعی.
    هی برای من هم نگید این سهم سودش اینقدره، اینقدر افزایش سرمایه داره،پی برایش اینقدره،تا کجا میخواد بره؟مگه بازار بخاطر اونها منفی شده؟
    نه ،بخاطر یه چیز دیگه اصلاح خورده.پس تا اونطرف قضیه حل نشه خریدار به اینها توجهی نمیکنه مگر اونهایی که دید میان مدت دارند.
    حداقل اونجوری که من حساب کردم تا 27مهرماه نمیتونیم از این اصلاح خارج بشیم.گفتم حتی ممکنه یه موج صعودی بنام موج بی برای موج 4 داشته باشیم که بتونه نزدیک 61هزار هم برسه ولی دوباره نزول خواهد کرد.
    در کل من این موج رو بسیار پیچیده و پرنوسان ارزیابی میکنم.حالا فردا بازار مثبت شد نیاید بگید طرف گفته بود شاخص ریزشیه. من حتی شکل موج رو هم توضیح میدم
    اون قدر هم جرات دارم تحلیلم درست درنیاد میام اینجا میگم اشتباه کردم.
    از لطفتون متشکریم من همیشه گفتم وجود اساتیدی مثل شما چراغ روشنی تو این راه تاریکه.:x

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      سلام به سجاد عزیز ...
      سجاد جان نموداری از وصنا در دست دارید ؟؟
      ممنون میشم نگاهی تکنیکی به سهم داشته باشید ...با تشکر
      درود
      آریوی عزیز الان تمرکز ندارم اجازه بدهید فردا عصر نظرم رو میگم ولی یادمه اوایل تیرماه روی 200تومن برای این تحلیل صعود تا 295تومن زده بودم که تا 307تومن رفت.تو همین تایپک هست نمیدونم کدوم صفحه هست
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

کهرام

کهرام روز گذشته با عرضه صف خرید در نزدیکی مقاومت خط روند نزولی مواجه شد ،بنظر میاد سهم همچنان پتانسیل صعود دارد و مترصد شکستن خط روند نزولی یک ونیم ساله خود می باشد من فکر میکنم میتونه این مقاومت 135 تومن رو بشکنه و راه خودش رو برای صعود هموار کنه.
        حدضرر 119تومن خواهد بود
        پیش بینی سود امسال کهرام258ریال می باشد ولی همچنان زیان انباشته به ازای هر سهم در پایان گزارش 9ماهه سال قبل به مبلغ 110تومن داشته همچنین شرکت بدهی ارزی به مبلغ 6.93میلیون یورو به صندوق ذخیره ارزی داره.که با نرخ ارز مرجع در حسابها تسعیر شده.

یادی از گذشته
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

با سلام خدمت استاد گرامی.... معاملات امروز نشون داد بازار جونی برای رشد نداشت کاملا بدیهی بود ولی بازار اگر قرار باشه تا 55000 بریزه فقط با جمع شدن صف مپنا و بانکی و خودرو ها می رسه ولی سهام بنیادی هم جای ریزش دارند؟ زاگرس 2200 میشکنه.. وسپه 195... غبشهر 3700... ممکنه بشکنند در این سطوح؟؟... نظر شما چیه؟....

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

طرف تایپکش رو قفل کرده از پشت اون داره برای کسانیکه اعتقاد به اصلاح شاخص دارند تیکه میندازه،جالبه نزدیک دو هفته هم هست که شاخص اصلاح میخوره ولی اینا هیچی رو قبول نمیکنند.
            برادر من شاخص همچنان اصلاحی خواهد بود ولی با موج های کوتاه نزولی و صعودی دو سه شمعی.
            هی برای من هم نگید این سهم سودش اینقدره، اینقدر افزایش سرمایه داره،پی برایش اینقدره،تا کجا میخواد بره؟مگه بازار بخاطر اونها منفی شده؟
            نه ،بخاطر یه چیز دیگه اصلاح خورده.پس تا اونطرف قضیه حل نشه خریدار به اینها توجهی نمیکنه مگر اونهایی که دید میان مدت دارند.
            حداقل اونجوری که من حساب کردم تا 27مهرماه نمیتونیم از این اصلاح خارج بشیم.گفتم حتی ممکنه یه موج صعودی بنام موج بی برای موج 4 داشته باشیم که بتونه نزدیک 61هزار هم برسه ولی دوباره نزول خواهد کرد.
            در کل من این موج رو بسیار پیچیده و پرنوسان ارزیابی میکنم.حالا فردا بازار مثبت شد نیاید بگید طرف گفته بود شاخص ریزشیه. من حتی شکل موج رو هم توضیح میدم
            اون قدر هم جرات دارم تحلیلم درست درنیاد میام اینجا میگم اشتباه کردم.
            من ارادت خاص نسبت به شما دارم و تحلیلاتون را از بهترین ها میدونم ... ولی مدتیه چرا شما اینقدر عصبی هستید ؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
            شاخص ممکنه اصلاح کنه ولی این جو بد که از روی بازار بره که خدا را شکر داره میره دیگه لزومی نداره کل سهمها را خارج کنیم .... وقت باید فعلا" از سهمهای شاخص ساز دوری کنیم و به سمت گروه ها و تک سهمهای کوچیک بریم .... مگه تا حالا تو بازار منفی سود نکردیم .... این مدت بازار هیچ سهم و گروهی حالیش نبود و کاملا" هیجانی بود ... درسته که تحلیل های تکنیکال شما هم در مورد بازار صحیح بود ولی حتی وقتی شاخص نزول هم میکنه یه سری سهمهای کوچیک یا گروه هایی مثل قندی همیشه سودده بودند ولی این هیجان با تکنیکال قابل پیشبینی نبود
            البته نظر این بنده حقیره که گفتم /:.Heart.:/
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
              من ارادت خاص نسبت به شما دارم و تحلیلاتون را از بهترین ها میدونم ... ولی مدتیه چرا شما اینقدر عصبی هستید ؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
              شاخص ممکنه اصلاح کنه ولی این جو بد که از روی بازار بره که خدا را شکر داره میره دیگه لزومی نداره کل سهمها را خارج کنیم .... وقت باید فعلا" از سهمهای شاخص ساز دوری کنیم و به سمت گروه ها و تک سهمهای کوچیک بریم .... مگه تا حالا تو بازار منفی سود نکردیم .... این مدت بازار هیچ سهم و گروهی حالیش نبود و کاملا" هیجانی بود ... درسته که تحلیل های تکنیکال شما هم در مورد بازار صحیح بود ولی حتی وقتی شاخص نزول هم میکنه یه سری سهمهای کوچیک یا گروه هایی مثل قندی همیشه سودده بودند ولی این هیجان با تکنیکال قابل پیشبینی نبود
              البته نظر این بنده حقیره که گفتم /:.Heart.:/
              درود

ما در مورد روند شاخص صحبت میکردیم نه در مورد معامله و سود دهی.مسلم هست که در هر بازاری یه تعداد سهم هستند که بالا میروند وگرنه من خودم چرا والبر رو دو روز پیش میخریدم.
              در مورد عصبی بودن هم کاملا بمن حق بدین.بیشترین بارتحلیل بازار بر روی چارتیست ها هست ولی باز هم مورد کم لطفی اهالی بازار قرار میگیرند،حتی تا مرز مسخره کردن هم پیش رفته اند،لذا منم تصمیم گرفتم در مقابل هر طعنه ای کوتاه نیایم که دیگه خیلی پر رو شده اند.هر چیز حدی داره دیگه.
              طرف یه تحلیل بنیادی روی سهم در طول سال انجام میده نهایتا یه سود رو حساب میکنه بعد وقتی سهم رشد کرد فقط این بنیادی کارها هستند که دیده میشوند ولی چارتیست ها با این حجم بالای تحلیل باز هم همیشه مورد غضب بازار هستند .
              در حالیکه تو تحلیل بنیادی قیمت و زمان اصلا مدیریت نمیشند.بنابر این وقتی زحمت های چارتیست ها نادیده میشه همین میشه

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

دوست من،
                سهم ها یا گروه های اصلی تعیین کننده ی شاخص کدامند؟
                خیلی سپاسگزارم
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• space_mohamad
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 313

درود

ما در مورد روند شاخص صحبت میکردیم نه در مورد معامله و سود دهی.مسلم هست که در هر بازاری یه تعداد سهم هستند که بالا میروند وگرنه من خودم چرا والبر رو دو روز پیش میخریدم.
                  در مورد عصبی بودن هم کاملا بمن حق بدین.بیشترین بارتحلیل بازار بر روی چارتیست ها هست ولی باز هم مورد کم لطفی اهالی بازار قرار میگیرند،حتی تا مرز مسخره کردن هم پیش رفته اند،لذا منم تصمیم گرفتم در مقابل هر طعنه ای کوتاه نیایم که دیگه خیلی پر رو شده اند.هر چیز حدی داره دیگه.
                  طرف یه تحلیل بنیادی روی سهم در طول سال انجام میده نهایتا یه سود رو حساب میکنه بعد وقتی سهم رشد کرد فقط این بنیادی کارها هستند که دیده میشوند ولی چارتیست ها با این حجم بالای تحلیل باز هم همیشه مورد غضب بازار هستند .
                  در حالیکه تو تحلیل بنیادی قیمت و زمان اصلا مدیریت نمیشند.بنابر این وقتی زحمت های چارتیست ها نادیده میشه همین میشه
                  من خودم هم در حد شاگردیتون تکنیکالیستم و درکتون میکنم ....
                  متاسفانه بازار ما باسواد نیست ... روزی میشه که همه به اهمیت ورود و خروج از یه سهم پی میبرند
                  این مشکل از اونجایی پیش اومد که بازار به خاطر رشد قیمت دلار و تورم به طور هیجانی رشد کرد ... در واقع هرکسی یه سهم میخرید میتونست توی این یک سال حداقل 150 درصد سود کنه و این باعث شده که سرمایه گزاران جدید را پر توقع کنه ..
                  وقتی که این بازار از هیجان های رشد و نزول دور شد ، اونموقع همه روی به علم تکنیکال میکنند ... چون خواهند فهمید اگه بخواهند توی بازار بورس دووم بیارند ، باید به موقع ورود و به وقتش خروج کنند ..
                  /:.Heart.:/
                  "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

سجاد جان خبر فروش کاغذ پارس رو که قبلا داده بودم خدمتت
                    این هم خبر رسمی از سایت اتیه دماوند

کاغذ پارس در مراحل پایانی واگذاری می باشد

شرکت کاغذ پارس که از کارخانجات پیشرو در تولید کاغذ در کشور می باشد، توسط شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند در مراحل نهایی واگذاری به بخش خصوصی می باشد.
                    سهام این کارخانه که کاغذ را از تفاله های نیشکر (باگاس) تولید می کند در اجرای قانون و الزامات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با توجه به طی شدن تشریفات لازم، بزودی به بخش خصوصی واگذار می شود. متقاضی، دارای سوابق ارزنده ای در تولید و از کارآفرینان نمونه و صادرکنندگان برگزیده می باشد.
                    بخش خصوصی پس از تحویل کارخانه ملزم به تداوم تولید و حفظ اشتغال مولد کارخانه شده است. در صورت تقویت و توسعه کارخانه، امکان قطع وابستگی کشور به کاغذ از سوی شرکت کاغذ پارس وجود دارد.
                    لازم به یادآوری است ارزش دارایی های شرکت کاغذ پارس بالغ بر هفتصد و هفتاد میلیارد ریال می باشد که با احتساب زیان انباشته، کل بهای سهام به شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند، پرداخت و سهام به خریدار منتقل می گردد.
                    شرکت کاغذ پارس در منطقه هفت تپه شهرستان شوش استان خوزستان واقع است.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

مرسی عرفان عزیز
                      .
                      .
                      .
                      .
                      مقاومت های سر راه صعود شاخص کل در این دو سه روزه پیش رو
                      اولین مقاومتی که فردا با اون روبرو هستیم محدوده 58370تا 58500واحد می باشد.
                      پس از اون مقاومت بسیار مهم 59250 و دیگری 60580 واحد سد راه صعود قبل از رسیدن به سقف قبلی می باشند...

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

با سلام و احترام
                        در صورت امکان در خصوص فخوز - شکربن - وپترو راهنمایی می فرمایید ؟(با توجه به شرایط بازار و امکان ریزش مجدد ورود به این سهام رو منطقی می دونید )
                        با تشکر از زحمات شما

نظر

• سیدامیر
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1668

با سلام...
                          جناب اروم با تشکر از زحمات شما ..
                          در صورت امکان بترانس را تحلیل فرمایید..
                          در ضمن از شرکت خبرهای بنیادی خوبی دریافت کرده ام..
                          همیشه قدردان زحمات شما هستم ..
                          با تشکر....

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

درود و صبح بخیر

تا این لحظه که من بازار رو رصد کردم فشار فروش در برخی سهم های شاخص ساز در قیمت صف خرید وجود داره ولی در قیمت های کمتر از اون فعلا فروشنده ای قویی نیست.در برخی از سهام هم فعلا صف های خرید نازلی به قوت خود باقیه.
                            بنظر من اگر چنانچه این صف های خریدی که امروز عرضه شده و اکنون در شناور 3و 2درصدی مثبت معامله میشوند برایشان خریدار نیاید میتونه سهم هایی که هم اکنون صف خرید هستند رو تحت شعاع قرار بده و برایشان فروشنده بیاره.
                            فعلا تا این لحظه پیش بینی روز شنبه رو میتونه اینطور حدس بزنم که احتمال اینکه سهام شاخص ساز حوالی 2درصد مثبت بازگشایی بشوند زیادتر از 4درصد مثبت می باشد.
                            البته هر چقدر به جلوتر که برویم میتونیم برآورد دقیق تری از پیش بینی روز شنبه داشته باشیم، فعلا در حال رصد زور فروشنده ها هستیم که از نظر من تا این لحظه تو 4درصد مثبت در برخی سهام خودنمایی میکنند.

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

درود
                              سجاد جان والبر و معاملات امروز رو چطور میبینی؟؟در 430 مقاومت داره درسته؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                                درود
                                سجاد جان والبر و معاملات امروز رو چطور میبینی؟؟در 430 مقاومت داره درسته؟
                                درسته 430تومن مقاومته.حتی قیمت امروز هم مقاومت مهمیه ولی چون روز دوشنبه عرضه یکی از زیرمجموعه های والبره انتظار شکستنش رو دارم ،البته ممکنه صف خرید امروز تحت تاثیر وضعیت بازار عرضه بشه ولی با نزدیکی به زمان عرضه دتولید فکر میکنم دوباره برایش خریدار بیاد و احتمالا هفته دیگه قیمت بالاتری از امروز داشته باشه وجود داره.فعلا 430تومن مقاومت مهمی هست.
                                فعلا اون سهم هایی که ما روش نظر مثبت داشتیم واتی و ولصنم و والبر همچنان صف خرید هستند
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/11, 09:31.

نظر

در حال کار...
                                X