تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرداربورسی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 458

شاراک207هزارتن فروش داشته تحلیل من208هزارتن نشان میداد 40%سود پوشش داده تحلیل منم35-40درصد پوشش بود اخرین تحلیل پتروشیمی بعد شاراک و خراسان شرکت شیراز بود اونم صف خوبی شده ببینیم چند اعلام میکنه باتوجه به قیمت جدید اوره

گزارش91جم با پیشبینی من خیلی اختلاف نداشت فروش همون3400میلیارد بود بهای تمام شده من90میلیارد بیشتر دیده بودم هزینه های اداری و زیان تسهیر ارز هم من بیشتر دیده بودم شرکت1050میلیاردتومن سود ساخت پیشبینی من 880میلیارد سود بود که بخاطر بالا دیدن بهای تمام شده و زیان تسعیر ارز 20%اختلاف داشتند

مارون گاز اتان مصرف میکنه که قراره از140دلار بشه حداقل250دلار و قیمت این خوراک الان باید600دلار در حالیکه امیرکبیر و جم مثل مارون انقدر اتان ارزان بهشون نمیدن لذا مارون ریسک افزایش قیمت خوراک داره عوضش از محل لاله امسال سود خوبی میسازه بنظرم 650امسال میسازه در ضمن برخی دوستان اشتباهی فکر میکنند دولت روحانی بیاد گاز پتروها را مفت نگه میداره چون مشاورانش عمدتا از مدیران این صنعت بودند که این اشتباهه خود اکبر ترکان که ممکن معاون اول یا وزیر نفت دولت روحانی بشه به نرخ 70تومن گاز اعتراض کرده بود و اعتقاد داشت گاز2-3سنتی مفت به صنایع بالا دستی کار اشتباهیه اینم لینک مصاحبه ترکان راجع قیمت گاز

خیلیا بعد تعدیل منفی زاگرس2هزار تومن سهمو فروختند و ترسیده بودند در حالیکه رفت مجمع 410 تقسیم کرد و تا2800تومن امروز رسید یعنی60%بعد اون تعدیل منفی رشد کرد اون موقع سازمان تعمدا با ارایه اخبار منفی و بازگشایی در جو منفی سهم پایین اورد الان گزارشهایی که سازمان و شرکتها میدن برعکس اون جو هست جالب وقتی گاز 13سنت به پتروها ابلاغ میشه شفاف سازی میکنند که این تاثیری برای ما نداره چون با افزایش قیمت اوره و محصولات این و جبران میکنیم ولی وقتی افزایش قیمت محصولات بهشون ابلاغ میشه سریع میگند انقدر سودما بالا میتونه بره و دیگه نمیگند اگه گاز هم فلان قدر بشه تاثیرش چی میشه البته ایراد از سازمان است توافق پتروها با دولت بر سر این بود که با قیمت گاز10-13سنت دیگه قیمت اوره داخلی هم باید گران بشه و بشه750-800که اوره هم75%گران شد ولی تاکنون اشاره نشده در عوض گران شدن اوره داخلی ایا مفهومش اینه گاز هم باید10-13سنت با ارز مبادله ای حساب بشه یا همون70تومنی که اینا تو بودجه دیدن؟ اینا را سازمان عملا شفاف نمیکنه چون منافعش به مخاطره میافته
    ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
    نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• سرداربورسی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 458

بانک ملت بابت سرمایگذاریها خصوصا بورسی امسال سود خوبی خواهد ساخت خصوصا بابت شبندر و شپنا و فروش سرمایگذاریها و همچنین بحث تسعیر ارز بنظر من240تومنو تو بازه3ماهه میبینه کوتاه مدت192-220رنج نوسانی سهم که 205سطح عرضه اول است.

ثغرب حتی همین سود55-50تومنی هم12ماهه ساخته بود با پی برایی5.5قیمتش 280-300میشد چه برسه که70-77تومن سود بسازه

درباره شیران هم نمیدونم کدوم حقوقی میخواد بلوک اینو بخره بنظرم شیران امسال 1000تومن سود میتونه بسازه منتهی تا گزارش9ماهه سهم یعنی 3ماه بعد قیمت سهم زیر4هزارتومن قرار خواهد داشت اگر گزارش9ماهه بتونه پوشش عالی بده و تعدیل بده از4هزار عبور خواهد کرد وگرنه کوتاه مدت بطرف3700-4000عرضه های سنگینی خواهیم داشت.

مپنا بجای شهریور همین ماه485-500پیشبینی شده را دید کمی اینجا نوسان خواهد کرد بعد بطرف550-600-745به ترتیب صعود خواهد کرد

تعدیل وصندوق را پیشبینی کرده بودم بابت سود برزویه که وصندوق اونو اصلا ندیده بود و بابت سود تقسیمی200تومنی جم که باز وصندوق اونو124تومن دیده بود و بابت سود500تومنی تقسیمی شفن که وصندوق363تومن دیده بود
      آخرین ویرایش توسط سرداربورسی؛ 2013/07/25, 20:13.

نظر

• سرداربورسی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 458

1- گزارش تعدیل و پوشش3ماهه فولاد با سرمایه جدید اومد فروش3ماهه اول2600میلیاردتومن که تحلیل و پیشبینی من2680میلیاردتومن بود سود ناخالص1158میلیارد که پیشبینی من1154میلیارد بود تا اینجا خیلی جزیی بین تحلیل من و پوشش واقعی شرکت اختلاف است شرکت هزینه اداری بیشتری نسبت به تحلیل من داشته البته بریز و بپاش و خرج انتخاباتی و...تو شرکتهایی مثل فولاد و فملی و...دیگه عادی شده در کل با سرمایه قبلی31تومن ساخته پیشبینی من38تومن بود سود شرکت با سرمایه قبلی از802 ریال به955ریال افزایش یافته و با سرمایه جدید 685ریال اعلام شده در6ماهه اول نیز با تحلیل من48-47تومن سود خواهد ساخت

2- غبشهر الان1500میلیارد تومن ارزش بازار داره که برای یه شرکت غذایی رقم کمی نیست امسال1000تومن سود داره ولی خود من سود3-4ساله یک سهم در میارم پی برایی میانگین بازار بهش میدم مثلا سهمی سودش200بوده محصولاتشو دپو کرده امسال بالاتر میفروشه و سود امسال بشه1000سالهای بعد برگرده 400-500تومن سود بسازه میانگین سود4ساله اش چند میشه؟پی برایی چند باید بگیره؟ غبشهر قبل بازگشایی گفتم4500قیمتش هست که3700باز شد4500هم دید بنظرم بعد این گینی که بقیه سهما میدن میتونه تو1سال اینده بیشتر از گین غبشهر 4600تومنی باشه اغلب حقوقیهای بازار وقتی سهمی ارزان است نمیخرند بعد رشد چند صد درصدی با حجم بالا میان سراغش درباره شیران هم نمیدونم کدوم حقوقی میخواد بلوک اینو بخره بنظرم شیران امسال 1000تومن سود میتونه بسازه منتهی تا گزارش9ماهه سهم یعنی 3ماه بعد قیمت سهم زیر4هزارتومن قرار خواهد داشت اگر گزارش9ماهه بتونه پوشش عالی بده و تعدیل بده از4هزار عبور خواهد کرد وگرنه وتاه مدت بطرف3700-4000عرضه های سنگینی خواهیم داشت.

نظر

• سرداربورسی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 458

1- افرادی که یکشنبه دوشنبه خرید میکنند پول کارگزاری را هفته بعد واری میکنند بخاطر تعطیلی سه شنبه این برای خریداران پرحجم کوئن مثبتیه محدوده55هزار الی54700حمایت خوبی داریم برگشت ازین سطح میتونه با واگرایی مخفی مثبت هراه باشه هفته بعد همینکه سایه احمدی نژاد از روی بورس و اقتصاد و سیاست و...پر میکشه خودش یه واحد رشد پی برایی داره مپنا465-470 یا وسینا184-187 یا وپاسار178-180تومنی یا خیلی از سهمای دیگه یکشنبه دوشنبه روی حمایت مهمی قرار میگیرند

2- هلدینگ فارس با سود بندر امام و پارس و برزویه و بوعلی سینا و مبین و...بنظرم سال92حوالی90-80تومن سود ساخته باشه مگه اینکه از محل سود متفرقه و...این سود افزایش پیدا کنه چون سال93دیگه از زیان تسعیر ارز خبری نیست لذا میشه به سود حوالی200تومن هلدینگ در93امیدوار شد.

3- خگستر تبدیل به وسینا شد چون خگستر امسال شرکت اصلی70تومن هم بسازه وقتی تلفیقی میاد25تومن سود میسازه تو مجمع معیار سود کمتر بین اصلی و تلفیقی باعث میشه سقف تقسیم سود 20-25تومن سود باشه اونم تازه از25تومن سود زحمت میکشن4تومن تقسیم میکنن

4- با توجه به تعطیلی سه شنبه و واگرایی روزانه شاخص اغلب حقوقیها ترجیح میدن دوشنبه خرید کنند اینجوری پول کارگزاری را هفته بعد با5روز فاصله واریز میکنند بنظر من شاخص تا دوشنبه به حوالی54800واحد میرسه بعد بطرف61هزار صعود خواهد کرد در این بین کرم ریختن سازمان در بازگشایی نمادها جالبه سهمایی که اخر هفته پیش بازشون نکرد الان تو بازار منفی عمدا بازش میکنه که پایین قیمت بخورند

نظر

• ATO
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 36

سلام خسته نباشیدمی شه لطف کنید اهداف وساپا , خاور و فولای را مشخص کنید؟

نظر

• سرداربورسی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 458

1- تعدیل مثبت40%بانک ملت از25به35تومن با پوشش88ریالی3ماهه اومد بانک ملت با این گزارش حوالی پی برایی6بنظرم باز بشه

2- خیلی از صنایع این چند سال بخاطر عملکرد دولت عملا نابود شدند یکیش صنعت بانکداری یکیش همین مپنا و شرکتهای وابسته به برق اما برخی صنایع مثل پتروشیمی بخاطر رانت خوراک و تسعیر ارز و معافیت مالیاتی سودهای باداورده ای نصیبشان شد الان تو عربستان درسته گاز6-7سنت هست ولی مالیات بالایی بابت فروششان میدن اینجا در حالیکه خوراک مفت میگیرن مالیات هم تا10سال مناطق ازاد معاف هستند با تغییر دولت صنایعی که تحت فشار بودند امید به بهبودشان بیشتر میشه

3- بازی شتران بخاطر گیر مجلس بود همونموقع که شتران باز شد توکلی تو مجلس فریاد میزد که سهمی7500عرضه شده امروز80هزارتومن قیمت خورده یا خصوصی سازی ارزان فروخته یا اینکه حباب قیمتی داره درست وقتی که بحث برگشت26%صندوق مطرح بود و بعد جلسه ای بین سازمان بورس و مجلس برگزار شد که این26%تکلیفش مشخص بشه اینا برای اینکه نشان بدن ارزان فروشی نکردند اول به خریداران پر حجم سهم گیر دادند بعد هم با حسابسازی تعدیل منفی دادند

4- اگر مشکل کمبود آب امسال روی تولیدات برخی صنایع تاثیر نزاره فولاد مبارکه با سرمایه جدید85 تومن سود میتونه بسازه

نظر

• سرداربورسی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 458

1- امسال یک ریسک جدید بنام مشکل اب تو تحلیل بنیادی سهما اضافه شده که امیدوارم خیلی حاد نباشه

2- برای سبد متفرقه خراسان620-630از 1ماه پیش داشتم امروز 870-875فروختم به فولاد مبارکه359-358تومنی تبدیل کردم محدوده340حمایت خوب فولاد و 375سطح مقاومت اول و410هدف اولیه و بنظرم تا ژانویه 475پر کنه

3- خراسانی که620-630برای سبد متفرقه خریده بودم امروز فروختم نوش جون خریدارانش

4- سلام وصندوق بستگی به سود اعلامی و جوبازگشایی داره اجازه بدید وقتیepsجدید اعلام کرد درباره بازگشایی نظر بدیم

نظر

• سرداربورسی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 458

حفاری و مپنا الیوتی اهداف صعودی تقریبا برابری نشون میدن
                  حفاری موج3از3هست هدف خود موج3حوالی720هست
                  مپنا هم موج3از3هست هدف موج3اصلی745هست که بازه2-3ماهه بهش میرسند.
                  بازه6ماهه حفاری880 و مپنا هم همین حدود نشون میده...
                  کوتاه مدت هر دو550-600مقاومتشون هست
                  حفاری امسال110تومن سال بعد145تومن سود داره
                  مپنا هم به شرط دریافت طلبهاش و افزایش نرخ برق و تقسیم سود50%مپنا بین الملل امسال تا75 و سال بعد میتونه بالای100سود بسازه

نظر

• سرداربورسی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 458

از مدیران تالار بورسی خواهش می کنم که زحمت مدیریت این تاپیک را انجام بدهند
                    بنده چون دسترسی ندارم نمی تونم تاپیک رو مدیریت کنم و در این زمینه به دوستان مدیر هم پیام خصوصی داده ام ولی .....
                    این تاپیک صرفا به دلیل علاقه به تحلیل های جناب نادر علی(کاظم خان) و همچنین علاقه به کاربران خوب(صرف نظر از حسودان و تنگ نظران ) در این سایت راه اندازی شده
                    بلکه شاخصه ای باشد برای خرید بهتر در بازار بورس
                    ارادتمند بچه های تالار بورسی /:.grlim:.//:.grlim:./
                    آخرین ویرایش توسط سرداربورسی؛ 2013/08/01, 18:51.

نظر

• سرداربورسی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 458

من قبلا درباره فارس یه مطلبی گفتم و انتقادی به تحلیل برخی دوستان داشتم که سود300-400تومنی برای سهم حساب میکردند و بحثم این بود که با توجه به اینکه تولید نفت ایران بخاطر مشکل صادرات و تحریم نفتی کاهش داشته لذا با کاهش 40%تولید نفت شاهد کاهش تولید گازهای سر چاهی و برخی مشتقات نفتی که بعنوان خوراک در مجتمعهای پتروشیمی استفاده میشد هستیم ازینرو در محاسبه سود شرکتهای مجموعه فارس دوستان تحلیلشون بر اساس 60-70درصد ظرفیت باشه در حالیکه برخی دوستان حتی شروع طرحهای توسعه و افزایش تولید و...هم در پیشبینی و تحلیلشون لحاظ میکردند ولی وقتی خوراک مجتمعها تامین نشه و برای صادرات هم مشکل وجود داشته باشه منطقی است محاسبات روی همین فرض60-70درصد ظرفیت تولید باشه بحث بعدی بدهی های ارزی بود که با ارز مرجع دیده بودند که در گزارشهای اخیر با ارز مبادله ای حساب کردند و دلارهای صادراتی هم چون شرکت همچنان دولتی است با نرخ مبادله ای به دولت فروختند

تاپیکو قیمتش همین حدود هست نه گران نه ارزان بنظرم سهمای دیگه گین بهتری نسبت به تاپیکو خواهند داد من تو پتروشیمیها2-3ماه پیش شیران و شاراک میخریدم بعدش تبدیل شد به شاراک و خراسان که شاراک1500 یه ماه و نیم پیش و خراسان هم دیروز خارج شدم بعد این بیشتر نظرم روی شیراز هست تو این گروه چون شیراز تو1سال اتی از لحاظ ظرفیت تولید به 70%شپدیس میرسد در حالی که الان ارزش بازارش40%شپدیس هست بنظرم شیراز830-860تومنی بهتر از تاپیکوی375تومنی است.

من اصولا توصیه به خرید و...نمیکنم چون سهم بالا بره که هیچ شاخص صعودی بوده اینم بالا رفته کار شاقی نبوده ولی خدا نکنه منفی بشه میشه جریان اذراب2سال پیش که هر کی نگه میداشت200درصد سود میکرد ولی بابتش کلی فحش هم دادند که این سهم چی بود انداختی و...خود من860به پایین شیراز پله ای میخرم ولی برای دیگران توصیه ای نمیکنم چون دید من و استراتژی سرمایگذاری ام ممکن با بقیه متفاوت باشه این چند روز دجابری که430-440خریده بودم فروختم به شیراز تبدیل میکنم دیروز هم خراسان به فولاد تبدیل کرد

فولاد امسال400میلیاردتومن بابت سرمایگذاریها و2600-2800میلیارد تومان سود عملیاتی جمعا85-90تومن سود خواهد داشت سال93از محل سرمایگذاریها700میلیارد تومن سود خواهد ساخت سال94سود سرمایگذاریهای فولاد بالای1000میلیاردتومن خواهد بود (تولید سنگ اهن و گندله از سنگان-سود هرمزگان-کچاد-کگل-ومعادن-فجر کاشان-صنایع فولاد کاوه و...) ذوب از لحاظ ارزش جایگزینی بالای6هزار میلیارد میارزه ریسک هدفمندی یارانه ها مثل سایر فولادیها نداره ذوب امسال 70تومن میتونه بسازه فولاد هم85-90تومن سال بعد اگر هدفمندی اجرا نشه و قیمتهای فروش همین حدود باشند فولاد 100تومن و ذوب حوالی80میتوند بسازند اگر هدفمندی با رشد100%اجرا بشه فولاد85 ذوب70سود خواهند ساخت کوتاه مدت فولاد410 ذوب370خواهند دید اختلاف قیمتی ذوب و فولاد بنظرم10-15درصد منطقی است

فولاد را با در نظر گرفتن مشکلاتش گفتم85امسال میسازه وگرنه 9ماه بعد میخواست عین3ماهه اول تولید کنه که امسال فولاد با همین سرمایه100تومن میساخت سال93هم معدن سنگان بهره برداری میرسه مشکل اب هم گفتم ریسک جدید برخی صنایع مثلا پالایشگاهها نیز در قسمت خنک کننده از اب فراوان استفاده میکنند یا صنایع سنگ اهنی یا فولادی و...یا مثلا الان برخی واحدهای پتروشیمی بخاطر مشکل خوراک یا پر شدن مخازن بعضی واحدهای خود را متوقف کردند یا با60-70درصد ظرفیت کار میکنند هفته پیش واحد2زاگرس-شپدیس و واحد متانول خارک متوقف شدند منتهی این موارد شاید 15-20درصد تولید شرکت را تاثیر قرار بده. خودشون دلیل توقف ذکر نکردند چون بخاطر بحث تحریم هر توقفی هم رخ بده میگند واسه تعمیرات دوره ایه و...است اما خارک بخاطر تعمیرات بود که از دو روز پیش وارد مدار شده ولی تولیدش هنوز پایین هست و الان40%برنامه روزانه تولید میکنه و هنوز بعد ورود به مدار تولیدش بالا نرفته و زاگرس بخاطر مشکل در یکی از تجهیزات تولیدی متوقف شده شپدیس دلیلشو نگفته در بین پتروها خراسان و شیراز از بودجه جلو هستند که شیراز الان107%برنامه تولید در حرکت است و واحد2اوره شیراز110%تولید است و10%جلوتر از برنامه هست خراسان هم103%برنامه تولید

فارس باepsفعلی بنظرم حداقل تو2-3ماه اینده جای زیادی برای رشد قیمتی نخواهد داشت سهمای دیگه بنظرم گین بیشتری نسبت به فارس بدهند.

گروه روی من پارسال 3ماهه اول تا گزارش6ماهه سهامدارشون بودم تحقیقی که کردم باعث شد دیگه سراغ این گروه نرم همان موقع هم اعلام کردم که کالسیمین800بود نوشتم مدیران اسبق گروه روی خصوصا در کروی و کالسیمین خودشون شرکتهای جدیدی بیرون تاسیس کردند بعد خاک و باطله موجود در پشت سد کالسیمین به قیمت مفت به شرکتهای مورد نظر خود فروختند بعد از شرکتهای کروی و کالسیمین رفتند و همون باطله و خاکها را با ارز ازاد با سود کلان به مجموعه های تولید کننده روی میفروختند یا دلارهای صادراتی را برادران مخلص 15-20درصد پایینتر به شرکت بازرگانی خودشون میفروختند وقتی شرکتهای مختلف دلار 3هزار تسعیر میکردند اینا2400تومن تسعیر میکردند خود مدیران ایمیدرو و گروه انحرافی هم چند شرکت واسطه گری تاسیس کرده بودند جالب که65%شمش و کنسانتره روی توسط گروه توسعه معادن روی تولید میشد ولی سهمیه خاک این گروه کمتر از30%بود و 70%خاک به شرکتهای دلال و واسطه گری که متعلق به مدیران مجموعه ایمیدرو بود داده میشد دست اخر زیر مجموعه های کالسیمین مجبور شدند از ترکیه خاک روی وارد کنند ....

نظر

• سرداربورسی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 458

1- مپنا520سقف تاریخی شکسته و حفاری هم همینطور لذا فعلا550-560عرضه و بطرف520شاهد حمایت باشیم.

2- من امروز سینا را مثبت کامل فروختم پایین حفاری را خریدم وسینا اگه 205رد کنه تا225مشکلی نداره منتهی دوبار صعود ناموفق تا205داشته

نظر

• سرداربورسی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 458

اینو به شوخی چند روز پیش کشیده بودم بنظر میاد اخر سر هم یه همچین بلایی سر دلار به ریال بیاد.

روند اصلی بلند مدت دلار صعودی است در این5ماه اخیر وارد فاز نزولی شد کف کانال نزولی2960 و سقف کانال حوالی3600دلار است بنظر میاد دلار مدتی تو رنج3هزار الی3600نوسان خواهد کرد اما بعدا از صقف کانال نزولی خارج خواهد شد و تو بازه1.5 ساله ابتدا بطرف هدف شکست کانال4200 تومان و بعد تا4700نیز حتی صعود کند.
                          بنظر من تا ژانویه2014رشد دلار با شیب ملایم ولی قبل از ژانویه و با رسیدن سال میلادی جدید شتاب رشدش بیشتر شود.

جالب اینکه نفت نیز روند نزولی بلند مدتش را شکسته و میان مدت و بلند مدت گارد صعودی گرفته است

نظر

• سرداربورسی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 458

طبق امار گمرک در4ماه اول امسال

1175 هزارتن متانول به ارزش425 میلیون دلار صادر شده است.

در حالیکه در3ماهه اول امسال 956 هزارتن متانول به ارزش 349 میلیون دلار صادر شده بود.
                            در واقع در تیر ماه 218.7هزارتن متانول به ارزش 79.8میلیون دلار صادر شده است
                            در حالی که خرداد ماه 404هزارتن متانول به ارزش 147.7میلیون دلار صادر شده بود.

صادرات متانول :

فروردین ماه : 253.2هزارتن به ارزش 92.5میلیون دلار
                            اردیبهشت ماه : 299.1 هزارتن به ارزش105.3میلیون دلار
                            خرداد ماه :404 هزارتن به ارزش 147.7میلیون دلار
                            تیرماه :218.7هزارتن به ارزش79.8میلیون دلار

که البته فروردین ماه اصولا بخاطر تعطیلات تولید و صادرات پایین بود از اردیبهشت روند صادرات بالا رفت خرداد ماه404هزارتن رکورد زد اما تیرماه دوباره افت قابل توجهی داشت.

یک دلیلش را من یک هفته قبل اینجا بیان کردم

زاگرس 2لاین داره که یک لاینش از اواسط تیرماه متوقف شده بود هر چند بعد تحریمها دیگر دلیل توقف خطوط تولید را بیان نمیکنند ولی شنیده میشد بدلیل نقص فنی در یکی از خطوط تولید و توقف برای تعمیرات و...بوده است بالاخره استفاده از قطعات بنجل چینی بجای قطعات اصل این عواقب را هم دارد
                            خارک هم از اواسط تیر برای تعمیرات واحد متانول متوقف بود که هفته یش به مدار برگشت ولی هنوز تولیدش به ظرفیت اصلی نرسیده و پایین است
                            لذا تیر ماه زاگرس و خارک با افت تولید و کاهش صادرات متانول مواجه بودند که امار گمرک هم همین بحث افت صادرات متانول را تایید میکند

نظر

• سرداربورسی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 458

صندوق نفت بدترین عملکرد این چند ماه داشت از160-200تومن شبندر سنگین عرضه کرد شد 1000تومن - اذرابهاشو 220-250عرضه کرد سهم شد650تومن - بانک ملت از120عرضه میکرد بعد16تقسیم سود شد225تومن - از140پاسارگاد میفروخت که رفت شد215تومن- از130وسینا میفروخت که27تقسیم کرد شد205تومن--- پاکسان 400تومن فروخت صفر کرد که شد 2300تومن -سیمان فارس خوزستان200-210عرضه میکرد رفت شد380تومن - زاگرس قبل مجمع2000-1800عرضه میکرد 410تقسیم کرد رفت شد2850تومن-------اغلب سهامی که فروخت نزدیک 100درصد کمتر از9ماه رشد کردند و دقیقا از صنایعی که بکل خارج شد مثل پاکسان و فاذر و شبندر 250-400درصد رشد کردند
                              درحالیکه صندوق نفت رفت بجاش950-1000تومنی هلدینگ فارس جمع کرد و بالای1300بلوکش خرید ذوب اهن را هم پارسال وقتی سهم رفت250ریخت صندوق نفت اومد جمع کرد و تا 300خریدش حمایت کرد بعد10ماه سهمو با 35-30درصد سود داره میفروشه واقعا سود زیادی کرده اگر روزنامه فروشهای کنار پل حافظ را بجای ایشان میزاشتند عملکرد شرکت بهتر ازین میشد

نظر

• سرداربورسی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 458

1- شیراز اینده خوبی داره فقط کوتاه مدت با توجه به جو فارس و تاپیکو و واگرایی منفی روزانه و هفتگی ممکن مدتی درجا بزنه اگر اجازه اصلاح بهش بدن بهتره من بازارگردانش بودم تا820-800میاوردم پایین بعد رشد خوبی میکرد.
                                2- زاگرس تیرماه تولید و صادرات پایینی داشته بعد رشد قیمتی که داشت یه اصلاح قیمتی نیاز داره تو این گروه(ش) اگه شیراز بیاد پایین خوبه امسال بالای180و سال بعد 250تومن سود داره رنج800-825با دید یه ساله میتونه خوب باشه

3- ذوب اهن این تحلیلی بود که 25ماه می یعنی70روز پیش انجام شد در نمودار اهداف صعودی ذوب نشان داده شده دقیقا ذوب 2-3بار به350خورد و بطرف کف کانال در270-280نزول کرد اکنون روند موج3سهم شروع شده که به ترتیب 377-430 کوتاه مدت و میان مدت 510-600و بازه یکساله تا700میتونه رشد کنه

سطح350-346کوتاه مدت حمایت سهم و 377-370سطح عرضه اول است

عمدتا فرهنگیان عرضه میکنه سال مالی فرهنگیان31شهریور است اینا این1-2ماهه سعی میکنند با عرضه در سهام مختلف در پایان سال مالی سود شناسایی کنند. بنظرم برای خرید در رنج346-370تو چند مرحله خرید کنید بهتر باشه چون ممکن با توجه به شکست مقاومت350یه برگشت و پولبک منفی کوتاه داشته باشه لذا در3مرحله خرید کنید بنظرم بد نباشه
                                فایل های ضمیمه شده

نظر

در حال کار...
                                X