توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • h00mi
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 504

پاسخ : توهمات h00mi

رییس انجمن صنفی کارخانجان صنعت سیمان در گفتگو با بورس نیوز خبر داد:
    تصویب افزایش نرخ سیمان برای سال 93
    افزایش نرخ فروش سیمان برای سال 93 امروز به تصویب انجمن صنفی کارخانجات صنعت سیمان رسید. میزان افزایش قیمت ها در بازه تعیین شده برحسب نوع و تیپ سیمان تولیدی کارخانجات در نظر گرفته می شود.
    افزایش نرخ فروش سیمان برای سال 93 امروز به تصویب انجمن صنفی کارخانجات صنعت سیمان رسید.
    به گزارش بورس نیوز، محمد اتابک در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: مصوبه انجمن، افزایش 15 تا 21 درصدی نرخ فروش داخلی سیمان است که از ابتدای سال 93 اعمال می شود.

این مقام مسئول افزود: میزان افزایش قیمت ها در بازه تعیین شده برحسب نوع و تیپ سیمان تولیدی کارخانجات در نظر گرفته می شود.

وی ادامه داد: محدوده افزایش 15 تا 21 درصدی نرخ فروش داخلی سیمان برحسب قیمت تمام شده کارشناسی شده توسط انجمن و با همکاری هلدینگ های صنعت سیمان تعیین شد و در نهایت به تصویب هیأت مدیره انجمن رسید.

اتابک در خصوص افزایش نرخ های سیمان صادراتی نیز اعلام کرد: برای سیمان صادراتی نیز محدودیت قیمتی اعمال گردیده تا قیمت های فروش از نرخ تعیین شده کمتر نباشد. اما میزان رشد نرخ های فروش خارجی تابع نرخ های داخلی بوده و درصد افزایش آن بیش از درصد افزایش نرخ های فروش داخلی اعمال خواهد شد.

اتابک در خاتمه سخنان خود تأکید کرد: تعیین نرخ های فروش صادراتی به گونه ای خواهد بود که بهای سیمان تولیدی تمامی کارخانجات در مرزهای کشور در یک محدوده معین باشد و میزان افزایش انواع محصولات صادراتی نیز با توجه نوع آن و نیز فاصله کارخانجات تولیدی سیمان تا مرزهای صادراتی، تعیین خواهد شد.

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

انجمن صنفی صنعت سیمان تصویب کرد
      افزایش 21 درصدی قیمت فروش سیمان برای سال 93
      افزایش نرخ فروش سیمان برای سال 93 امروز به تصویب انجمن صنفی کارخانجات صنعت سیمان رسید.
      خبرگزاری فارس: افزایش 21 درصدی قیمت فروش سیمان برای سال 93

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ این مصوبه (افزایش 15 تا 21 درصدی نرخ فروش داخلی سیمان) از ابتدای سال 93 اعمال می‌شود.

میزان افزایش قیمت‌ها بر حسب نوع و تیپ سیمان تولیدی کارخانجات در نظر گرفته شده است.

بر اساس این گزارش، طبق گفته رییس انجمن صنفی کارخانجان صنعت سیمان، محدوده افزایش 15 تا 21 درصدی نرخ فروش داخلی سیمان برحسب قیمت تمام شده کارشناسی شده توسط انجمن و با همکاری هلدینگ های صنعت سیمان تعیین شد و در نهایت به تصویب هیأت مدیره انجمن رسید.

برای سیمان صادراتی نیز محدودیت قیمتی اعمال شده تا قیمت‌های فروش از نرخ تعیین شده کمتر نباشد اما میزان رشد نرخ‌های فروش خارجی تابع نرخ‌های داخلی بوده و درصد افزایش آن بیش از درصد افزایش نرخ‌های فروش داخلی اعمال خواهد شد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....X2UPDQCK.dpuf

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

سال 92 هم داره تمام می شه.. دیگه داره ساعت های آخرشو طی می کنه...
        آرامش و برکت آرزوی بنده است برای شما هم تالاری های عزیز...
        سالی نیکو برای هم تالاری های عزیز آرزو دارم...

نظر

• karmand.1970
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 55

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          سال 92 هم داره تمام می شه.. دیگه داره ساعت های آخرشو طی می کنه...
          آرامش و برکت آرزوی بنده است برای شما هم تالاری های عزیز...
          سالی نیکو برای هم تالاری های عزیز آرزو دارم...
          با
          با سلام و عرض ادب :
          از تمام زحمات و تحلیل هایتان صمیمانه به سهم خودم تشکر وقدردانی میکنم و سالی پراز سلامتی و شادکامی برای شما سرور عزیز آرزومندم.
          ارادتمندتان : کارمند

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

بورس در آخرین روز معاملاتی سال ۹۲؛
            شرکت سیمان خوزستان در بورس تهران درج شد
            خبرگزاری تسنیم: شرکت سیمان خوزستان با نماد «سخوز» در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد.
            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ مدیریت پذیرش اوراق بهادار علام کرد: با توجه به موافقت هیئت‌پذیرش بورس اوراق بهادار در جلسه مورخ 24/09/1392 با پذیرش سهام شرکت سیمان خوزستان در بورس اوراق بهادار تهران و با عنایت به احراز موارد تعیین شده در مصوبه‌‌ی مزبور از سوی آن شرکت، از تاریخ 28/12/1392 شرکت سیمان خوزستان در بورس اوراق بهادار تهران درج می‌شود.
            بر اساس این گزارش؛ شرکت سیمان خوزستان به عنوان چهارصد و هشتاد و سومین شرکت پذیرفته شده در بخش«ساخت سایر محصولات کانی غیر فلزی»، گروه «ساخت محصولات کانی غیر فلزی طبقه بندی نشده در جای دیگر» و طبقه‌ی «ساخت سیمان، آهک و گچ » با کد «33-94-26» و نماد «سخوز » در فهرست نرخ‌های تابلوی بازار دوم بورس درج شده است.

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است
              هومی جان عیدت مبارک. سال 92 سال آشنایی با شما بود. امیدوارم پایدار باشید...
              ارادتمند...

نظر

• amir2007dkn
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 340

سلام
                عید شما مبارک .پس عیدیتون سیمان خوزستان بود

نظر

• mo30
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 41

با سلام
                  می خواستم در صفحه اصلی پست بزنم اما دسترسی نداشتم
                  می خواستم نظر دوستان را درباره :
                  تاثیر هدفمندی یارانه ها و به خصوص بنزین رو بر بورس بدونم
                  اگر اساتید یه پست در صفحه اصلی ایجاد کنه تا همه شرکت کنند ممنون میشم

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

برویم سراغ گروه "سیمان" و سهمی که قرار بود معرفی شود...
                    سهم مورد نظر "سیمان فارس نو" یا همان "سفانو" می باشد...
                    سهمی جا مانده از گروه "سیمان"...
                    سهمی که نسبت به گروهش بیش از 20% "حباب منفی" دارد...
                    سهمی که در تاریخ 93/02/18 مجمع دارد و حداقل "110 تومان" سود تقسیم می کند...
                    سهمی که سود سالِ بعدش را همراه با تعدیل مثبت 135.8 تومان اعلام کرده است...
                    کل تعداد سهام این شرکت 350 میلیون سهم است که کلا شناوری آن فقط "6%" است...
                    سهمی که هر سالِ حداقل 95% از سودش را بین سهامدارانش تقسیم می کند...
                    در حال حاضر قیمت سهم را اگر 670 تومان در نظر بگیریم به نکات جالبی می رسیم...
                    با فرض تقسیم سود حداقل 110 تومانی در مجمع پیش رو قیمت واقعی سهم 560 تومان می شود...
                    ای پی اس(سود) ِ سالِ بعد در اولین گزارش 135.8 تومان پیش بینی شده است...
                    پی بر ای متوسط گروه 6.6 است...
                    اگر پی بر ای متوسط گروه را هم به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 900 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 1010 تومان می شود)
                    اگر هم پی بر حداقلی 6 به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 813 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 923 تومان می شود)
                    پس در میان مدت اگر پی بر ای خود را به پی بر ای گروه برساند تا 1000 تومان جای رشد دارد...
                    در میان مدت می تواند حدود 85% بازدهی داشته باشد...
                    پارسال سهم روز بعد مجمع عادی سالیانه حدود 40% مثبت کشف قیمت شد در تاریخِ 92/02/22....
                    آیا تاریخ تکرار می شود؟

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

برویم سراغ "سفانو" ...
                      سهم 93/02/18 مجمع دارد... حداقل تقسیم سود 110 تومان است...
                      قیمت فعلی را 670 تومان فرض کنید... سود ِ مجمع را از قیمت فعلی کم کنید... قیمت واقعی سهم در واقع 560 تومان...
                      ای پی اس سالِ بعد 135.8 تومان اعلام شده است... در روز بازگشایی بعد مجمع در بدبینانه ترین حالت سهم با پی بر ای 5 باز می شود... پس قیمت می شود..حدود 680 تومان روزِ بعد مجمع...
                      پس در بدبینانه ترین حالت حدود 22% سود مجمع پای سهامداران و خریداران ِ امروز "سفانو" می افتد...
                      حالا فرض کنید روز بازگشایی بعد مجمع سهم بخواهد با پی بر ای 6 باز شود قیمت سهم بعد مجمع می شود 814 تومان...
                      پس برای خریدارانِ امروز سودِ حدود 45% در پی خواهد داشت...
                      این در حالتی است که "پی بر ای متوسط گروه" 6.7 است...
                      حالا فرض کنید سهم روزِِ بازگشایی بعد مجمعِ بخواهد با پی بر ای گروه باز شود... قیمت سهم بعد مجمع 909 تومان...
                      پس برای خریداران امروزِ "سفانو" سودِ حداقل 60% دارد...
                      سهمی که هر سال حداقل 95% تقسیم سود دارد و آینده سهم و صنعت روشن است حداقل باید پی بر ای 6 بگیرد...
                      پارسال هم در تاریخ 92/02/22 سهم روزِ بعد بازگشایی مجمع 40% مثبت کشف قیمت شد...
                      آیا باز هم تاریخ تکرار می شود؟

نظر

• NICOLE
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 523

سلام جناب هومي با تشكر از تحليل سفانو
                        من چهارشنبه تو محاسباتم اشتباه كردم و يه لحظه احساس كردم داسوه خيلي مفته و خريدم ميخاستم نظر شما رو بدونم ؟
                        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                          سلام جناب هومي با تشكر از تحليل سفانو
                          من چهارشنبه تو محاسباتم اشتباه كردم و يه لحظه احساس كردم داسوه خيلي مفته و خريدم ميخاستم نظر شما رو بدونم ؟
                          سهم وضعیت بنیادی مطلوبی دارد...
                          به دیدِ بلند مدت خرید همچین سهمی هیچ اشکالی ندارد(منظورم از بلند مدت حداقل یک سالِ است)
                          ولی کوتاه مدت احتمال این که پایین تر هم بشود خرید هم وجود دارد...
                          یکی از بنیادی ترین سهم های گروه "دارو" همین سهم است ولی از نظر بنده جزِ 3سهم برتر گروه نیست...
                          در این گروه سهام بهتری هست...
                          ولی احتمالا حواستان به "ای پی اس" اصلاح شده نبوده... و فکر کردید پی بر ای سهم 3 بوده که الان متوجه شدید این طور نیست...
                          سعی کنید در این سهم اگر به دیدِ نوسان گیری وارد شدید حواستان به معاملات شخصِ حقیقی بالای 1% باشید (نوسانات خوبی می گیرد از سهم)...
                          ارادتمند...

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                            سهم وضعیت بنیادی مطلوبی دارد...
                            به دیدِ بلند مدت خرید همچین سهمی هیچ اشکالی ندارد(منظورم از بلند مدت حداقل یک سالِ است)
                            ولی کوتاه مدت احتمال این که پایین تر هم بشود خرید هم وجود دارد...
                            یکی از بنیادی ترین سهم های گروه "دارو" همین سهم است ولی از نظر بنده جزِ 3سهم برتر گروه نیست...
                            در این گروه سهام بهتری هست...
                            ولی احتمالا حواستان به "ای پی اس" اصلاح شده نبوده... و فکر کردید پی بر ای سهم 3 بوده که الان متوجه شدید این طور نیست...
                            سعی کنید در این سهم اگر به دیدِ نوسان گیری وارد شدید حواستان به معاملات شخصِ حقیقی بالای 1% باشید (نوسانات خوبی می گیرد از سهم)...
                            ارادتمند...
                            هومی....پیغام خصوصی رو بستی؟
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                              هومی....پیغام خصوصی رو بستی؟
                              بنده بی اطلاعم...
                              انشاا... این مشکل هم به زودی رفع شود که یتوانم با دوستان و همکاران و تحلیلگران عزیز "بورسی" در ارتباط باشم...
                              بنده بابت این مشکل فنی از تمام دوستان عذرخواهی می کنم...
                              آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2014/03/28, 08:23.

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

"سفانو" ...
                                بگذارید یک بررسی در مورد سودهای سالِ قبل "سفانو" و میزان "تقسیم سودِ" آن داشته باشیم ...
                                سال 91 "سفانو" توانست 65.3 تومان سود بسازد که 65 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                                سال 90 "سفانو" توانست 60.3 تومان سود بسازد که 60 تومان از آن را تقسیم کرد(حدود 100%)
                                امسال هم در گزارشش آمده 110 تومان سود تقسیم خواهد کرد که خودم به شخصِ احتمال تقسیم سود 120 تومانی هم می دهم(احتمالات)
                                قیمت واقعی "سفانو" الان 676 تومانی که تابلو نشان می دهد نیست...
                                با توجه به این که 40 روز دیگر در مجمع حداقل "110 تومان" تقسیم خواهد شد قیمت واقعی "سفانو" 566 تومان است...
                                که با توجه به پیش بینی سودِ سالِ بعد که 135.8 تومان است در حالِ حاضر با پی بر ای 4 معامله می شود ...
                                سودِ مجمع امسال پای سهامداران مجانی در خواهد آمد...
                                پی بر ای متوسط گروه 6.7 است... پی بر ای "سفانو" 4 می باشد...
                                "سفانو" کم ریسک ترین سهم حالِ حاضر بازار می باشد...
                                انتظار بازدهی 100% در بازهِ یک سالِ دارم از سهم...

نظر

در حال کار...
                                X