کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت شما...نظرتون در مورد خزامیاد چی هست به دید شب عید؟
معلوم است شناخت قبلی نسبت به نوشته هایم ندارید...
خزامیاد... اولین حمایت 160 تومان...
روش مثبت نیستم...
دنبال سهمی بروید که "پی بر ای پایین" و "دی پی اس بالا" داشته باشد...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
"پکویر" ...
"ای پی اس" امسال شرکت که گزارشش تا کمتر از 2هفته دیگر روی کدال می نشیند حدودِ "350 تومان" است...
با فرض تقسیم سود حداقل 300 تومانی برای "امسال" و پیش بینی حدودِ 300 تومانی برای "سالِ بعد" در واقع سهم با پی بر ایِ زیر 5 دارد معامله می شود که جای تعجب دارد...
این در شرایطی است که برای سال بعد کفِ سود "400 تومان" است و این را هم لحاظ نکردیم و فقط به گزارش شرکت اکتفا کردیم و بی خیالِ تعدیل های مثبت پیشِ رو شدیم...
موج صعودی بزرگی در انتظار گروه "لاستیک" است...
هدف "پکویر" 2400 تومان است...
گزارش "پکویر" آمد...
345 تومان سود ساخته...
که قراره 300 تومان هم تقسیم کند...
ما رو باش داریم برا کیا "تحلیل" می کنیم...
جالبیش این جاست که "پکویر" 2 روز قبل "تعدیل مثبت سنگین" معرفی شد...
ولی فقط "فحش" نصیبمان شد این مدت... اشکال ندارد زین پس معرفی سهم فقط در وبلاگ است...
اون جا به دور از حاشیه به کارمان ادامه می دهیم...
از همه دوستانی هم که امروز عضو وبلاگ شدند کمال تشکر را دارم که به جمع ما اضافه شدند...
گزارش "پکویر" آمد...
345 تومان سود ساخته...
که قراره 300 تومان هم تقسیم کند...
ما رو باش داریم برا کیا "تحلیل" می کنیم...
جالبیش این جاست که "پکویر" 2 روز قبل "تعدیل مثبت سنگین" معرفی شد...
ولی فقط "فحش" نصیبمان شد این مدت... اشکال ندارد زین پس معرفی سهم فقط در وبلاگ است...
اون جا به دور از حاشیه به کارمان ادامه می دهیم...
از همه دوستانی هم که امروز عضو وبلاگ شدند کمال تشکر را دارم که به جمع ما اضافه شدند...
ممنون هومی جان
کسایی که تا حالا با پیشنهاد شما خرید کردن مطمئنا" سود کردن ولی بعضیا سهمای خوب قبلی رو که شما معرفی کردید نخریده بودند از پاسا شروع به خرید کردن که از بد روزگار این بلا سرش اومد که بعید میدونم فعلا" بالایی داشته باشه ,به اونام حق بدید!
بابت پاسا اشتباه کردید وباید به این اشتباه اعتراف کنید.
ولی هرکسی مسئول خرید و فروش خودشه و نباید به این و اون گیر بده!
در نهایت شما سود خوبی به خیلیا رسوندید من به نوبه خودم از شما ممنونم.
نظرتون در مورد پرتفوی من چیه؟
وبصادر 10%
تیپیکو 9%
فاذر 16%
دانا 10%
تاپیکو 3%
شاوان 2%
بترانس 5%
فرآور 5%
شبندر امروز گرفتم 5%
بقیشم نقده
من نیاز به نقدینگی در پایان هر ماه دارم و بخش عمده اهدافم کوتاه مدت هست
چه پیشنهادی برای من دارین که بازده بهتری بگیرم؟
سلام
آقای هومی
نظرتون در مورد پاسا میگید ؟
حمایت های سهم کجاست و برای خرید آن کی اقدام کنم بهتر است.
همچنین از سیما نی ها کدام برای خرید در اولولیت قرار دهم.
باتشکر
نظرتون در مورد پرتفوی من چیه؟
وبصادر 10%
تیپیکو 9%
فاذر 16%
دانا 10%
تاپیکو 3%
شاوان 2%
بترانس 5%
فرآور 5%
شبندر امروز گرفتم 5%
بقیشم نقده
من نیاز به نقدینگی در پایان هر ماه دارم و بخش عمده اهدافم کوتاه مدت هست
چه پیشنهادی برای من دارین که بازده بهتری بگیرم؟
وبصادر... 100 تومان را به احتمال زیاد می بیند...
تیپیکو... احتمال دیدن قیمت عرضه اولیه زیاد است...
فاذر... احتمال دیدن 200 تومان هم وجود دارد...
دانا... فعلا 140 ... اگر رسید در مورد حمایت های بعدی به بنده یادآوری کنید...
تاپیکو... حمایت اول 450... سپس 400...
شاوان... حمایت 2320 تومان... اگر از دست برود شاید تا 2000 بریزد...
بترانس... احتمال دیدن 400 هم وجود دارد...
فرآور.. احتمال دیدن 500 هم وجود دارد..
شبندر.. بین دو راهی گیر کرده است... معاملات شنبه هم مهم است ...
اگر کوتاه مدتی هستید... یک کلام به شما بگویم: از بورس "خداحافظی" کنید...
ولی اگر دیدتان میان مدتی یا بلند مدتی است در بورس بمانید...
پیشنهاد بنده به شما "تغییر سبک معاملاتی شما" است...
در ضمن... این چه طرز سبد درست کردن است؟
مگر سرمایه شما بالای 1میلیارد است که این تعداد سهام در سبدتان است؟
از این ها گذشته ... شما با توجه به شرایط جدید بازار به دنبال سهم هایی با پی بر ای معقول(زیر 7) و دی پی اس بالا باشید...
وبصادر... 100 تومان را به احتمال زیاد می بیند...
تیپیکو... احتمال دیدن قیمت عرضه اولیه زیاد است...
فاذر... احتمال دیدن 200 تومان هم وجود دارد...
دانا... فعلا 140 ... اگر رسید در مورد حمایت های بعدی به بنده یادآوری کنید...
تاپیکو... حمایت اول 450... سپس 400...
شاوان... حمایت 2320 تومان... اگر از دست برود شاید تا 2000 بریزد...
بترانس... احتمال دیدن 400 هم وجود دارد...
فرآور.. احتمال دیدن 500 هم وجود دارد..
شبندر.. بین دو راهی گیر کرده است... معاملات شنبه هم مهم است ...
اگر کوتاه مدتی هستید... یک کلام به شما بگویم: از بورس "خداحافظی" کنید...
ولی اگر دیدتان میان مدتی یا بلند مدتی است در بورس بمانید...
پیشنهاد بنده به شما "تغییر سبک معاملاتی شما" است...
در ضمن... این چه طرز سبد درست کردن است؟
مگر سرمایه شما بالای 1میلیارد است که این تعداد سهام در سبدتان است؟
از این ها گذشته ... شما با توجه به شرایط جدید بازار به دنبال سهم هایی با پی بر ای معقول(زیر 7) و دی پی اس بالا باشید...
داداش نابودمون کردی که!
دیگه به اجبار برای میان مدت برنامه میچینم.کدوم سهم ها رو برای میان مدت نگه دارم ب نظرتون؟
بنده در 2070 که همه دوستان روزها صبح از 8:30 صبح بيدار مي شدند تا بروند اولِ صف فروش از دوستان درخواست کردم که اگر مايل هستيد به بنده "پيغام خصوصي" بدهيد جهتِ "جمع آوري صف فروش" ...
حجمي که دوستان "اعلامِ آمادگي" کردند براي خريدن در کل "250000سهم" شد که مورد قبول ما براي آن کاري که در نظر داشتيم نبود...(برنامه ما خريدِ 500000 سهم توسط دوستان تالاري و خريد 1000000 سهم توسط خودمان در رنج مثبت و صف خريد کردن ِ آن بود )
و سيگنال خريد گروهي هم در روزِ بعدش اعلام نکرديم...
و گفتيم که تصميم بر اين شد که صف فروش با توجه به شرايط بازار جمع نشود...
و خودمان روزي که بازار بعد از چند روز مثبت شد و "پاسا" که در روزهاي قبلش به واسطه معامعله نشدن در روزهاي قبلش و پايين نيامدن قيمت پاياني ... با هماهنگي هاي به عمل آمده با يکي از دوستان نزديکم تصميم گرفتيم بي سر و صدا صف فروش پاسا را جمع کنيم که شايد بندگان خدايي به پولشان نياز داشته باشند... نقد کنند... که سهم "شناور" شد...
بنده آن روز که اطلاع نداشتم پاسا به قيمت امروز مي رسد.... که پيشنهاد فروش بدهم... اگر هم اطلاع داشتم پيشنهاد فروش نمي دادم...
زيرا يکي از اصولي که بارها در زمان افتتاح تاپيک تا به امروز رعايت کردم و بار ها هم روش تاکيد کردم.. خودداري از اعلام فروش سهامي است که "يک روزي" در اين تاپيک معرفي مي شوند ...
اميدوارم اين بحث ها هر چه زودتر تمام شود و تاپيک به روال سابق برگردد...
پي نوشت: از دوستاني هم که امروز به بنده لطف داشتند و در اين بازار منفي به بنده اعتماد کردند و عضو "وبلاگ" شدند هم تشکر مي کنم...
......
در اصل توسط سبزدرسبز پست شده است
هومي جان ديشب اين پيام را براي شما ارسال کردم. اما نميدونم چرا حذف شده. با کمال احترام مجددا ارسال ميکنم:
دوست عزيز اي کاش اين پاسخ را از شما نمي شنيدم.
1- شما صحبت از خريد 1500000 سهم، از سهمي ميکنيد که حجم مبناي آن 48000 تاست.
2- در همان روز بنده به شما پيغام خصوصي دادم که آماده خريد 10000 سهم هستم و شما در پاسخ فرموديد با خريد اين تعداد، صف فروش آب ميشود. اما حالا 1500000 ...........؟ (خدا نکند يقين هيچکس تبديل به شک شود.)
3- شما تا به حال در خصوص هيچ سهمي اينگونه تشويق به خريد نميکرديد، پس به همان اندازه نسبت به اين سهم مسئوليت بيشتري داشتيد و اگر توان خريد 1500000 سهم (به ارزش بيش از 3 ميليارد تومان در آن موقع) را داشتيد، حتما بايد اين کار رو ميکرديد تا هم خودتان سود کنيد و هم دوستان را از ضرر خارج کنيد.
4- اگر قبول نکنيدکه معرفي سهم در قيمت 2660 تومان اشتباه بوده، کاملا منطقي و قابل قبول است چرا که با تحليلي قوي و درست انتظار تعديل داشتيد ولي اعلام "پاسا فرصت خريد" در قيمت 2070 تومان کاملا اشتباه و از شما بعيد بود.
5- خيلي از دوستان در اين تاپيک در خصوص سهم ها نظر ميدهند که شما اين پست ها را اسپم خطاب ميکنيد. تا اينجاي کار اشکالي نداره، ولي چرا پاي برخي از آنها که همسو با نظرات شما هستند تشکر ميزنيد؟
6- شما يک بار در چالشي که با کاربران نارنجي داشتيد، برخي از آنها را فقط به خاطر افت چند درصدي سهام معرفي شده مورد انتقاد قرار داديد، ولي به هيچ وجه حاضر به قبول اشتباه خود نيستيد.
7- ............
هومي عزيز بنده در اين سهم زيان بزرگي کردم(که اگر ناشي از اشتباه شما باشد، فداي سرتان)، اما هيچوقت نه تنها به خودم اجازه ندادم که حرف نامربوطي به زبان بياورم، از شما در برابر توهين هايي که شد دفاع کردم، اما شما هم بهتر است بين انتقاد و توهين تفاوت قائل شويد و تحمل خود را در برابر انتقادات بالا ببريد.
هميشه سلامت و پر سود باشي.
..............
دوست عزيز بنده هم مانند شما خريد پاسا رو به دو نفر ديگر پيشنهاد دادم و حالا روم نميشه تو چشماشون نگاه کنم.
متاسفانه يک سري از دوستان با توهين ها و تهمت هايي که نثار هومي کردند، بهانه اي دست ايشان دادند که به هيچوجه پاسخ گوي اين اشتباه بزرگ نباشند.
ايشان صجبت از قدرت خريد 1500000 سهم پاسا کردند و بعد پشيماني از خريد. اما به اين نکته توجه نداشتند که خيلي از خريداران به اميد همين قدرت خريد ايشان وارد سهم شدند و در واقع به نوعي اعتراف کردند که پشت سهم را خودشان خالي کرده اند.
البته بنده هم مانند شما معتقدم پاسا سهم خوبيه اما تا کساني مثل هومي نخواهند رشد نميکنه.
................
جناب هومي به نظر ميرسه که مسائل مطروحه در پست بالا حرف دل خيلي از دوستان بود که متاسفانه از جانب شما پاسخي دريافت نشد (البته شايد پاسخي نداريد).
اي کاش مسئوليت پذيري بيشتري داشتيد و به جاي آنکه بي سر و صدا به تاپيک خودتون سر بزنيد، مانند گذشته پاسخگوي مطالب افراد باشيد. نه اينکه در روزهاي منفي پنهان و در روزهاي مثبت آشکار شويد و تبليغ وبلاگ خودتونو بکنيد.
انشالله که همه ما هميشه سلامت و پر سود باشيم (البته از راه حلال).
گاهي اوقات سکوت مي کنم احترام ها حفظ شود ولي...
1-خب بنده مشکلي نمي بينم...؟ کجاي خريد 1.5 ميليون سهم که برنامه بوده است اشکال دارد...؟ محض اطلاع به شما بگويم که لزوما سهام کوچک به اندازه حجم مبنا و يا يکي دو برابر حجم مبنا معامله نمي شوند... مثلا سهم "کماسه" با حجم 25200 سهم امروز حدود 673000 سهم معامله شد... حتما در کنار تشکر زدن پايين پست هاي توهين آميز وقتي را هم براي مطالعه بگذاريد...
2-بنده از "احتمالات" سخن گفتم... اميدوارم معني "احتمالات" را بدانيد و نياز به توضيح نباشد... "جمع شدن صف فروش" با "جمع شدن و خشک کردن و مثبت کردن سهم" فرق دارد... خب خيلي از سهم ها صف فروششان جمع مي شود ولي لزوما از فردا مثبت و يا صف خريد نمي شوند و دوباره تشکيل صف فروش مي دهند... در ضمن جهت شفاف شدن موضوع... اين پيغام خصوصي اين طور نبوده که بنده به شما بگويم "بخريد" ... بنده داشتم با شما از طريق "پيغام خصوصي" حرف مي زدم که متوجه شدم 10000 سهم خريد شده است در کمال ناباوري... حرکت شما هماهنگ نبود... بنده "سيگنال خريد" ندادم... زيرا "فقط" شما خريديد و دوستان هيچ "خريدي" نکردند... و هيچ سيگنال خريدي هم فرداي آن روز در تاپيک داده نشد...
3-شما سري به "شدوص" و "دالبر" بزنيد... اين دو وضعيت مشابه هم داشتند...اين دو سهم را در کمتر از 30 روز کاري از 1000 تا 1600-1800 رسانديم... اگر بحث توانايي خريد است خب دوستان اون روزها رو هنوز از ياد نبردند...
اگر شما يادتان نمي آيد نمي دانم اين هم تقصير بنده است؟
4- اطلاعات غلط ندهيد ... اولين بار "پاسا" در 2400 معرفي شد و حتي تا 2800 هم رفت... و خيلي ها هم سود کردند... پله هاي بعدي خريد در 2400-2420-2460-2500-2600 هم بوده است... اگر شما آمده ايد و در 2600 "تک سهم" با "تمام سرمايه" شده ايد تقصير بنده است؟ اگر شما حتي يکي از ساده ترين اصول اوليه بورس را رعايت نکرده ايد و از روي طمع "تک سهم" با "تمام سرمايه" شده ايد تقصير بنده است؟ اگر شما "حد ضرر" براي خودتان تعيين نکرده ايد تقصير بنده است؟
5- بنده براي تشکر کردن از دوستان نيازي نمي بينم از شما اجازه بگيرم... 4590 مرتبه از دوستان تشکر کردم ولي يادم نمي آيد از شما و يا شخص ديگري اجازه گرفته باشم.... و مثل شما نيستم که به خاطر "پايين آمدن" سهمتان از تشکر کردن زير هر پست "توهين آميزي" دريغ نکرديد...
6-به خاطر افت نبود ... به خاطر "بي سوادي" بود... وقتي مي گويد پالايشگاه ها دلار را در بودجه بالاي 3000 تومان ديدند و تعديل منفي مي دهند مي خواهيد بنده به سواد بورسي اين شخص شک نکنم...؟
.................................
شما فرموديد: "پاسا" را به 2نفر از دوستانتان معرفي کرديد و خريد کرده اند... مسئوليت اين کار متوجه خودتان است... اگر "پاسا" را در 2400 براي اولين بار به دوستانتان معرفي نکرديد و در پله هاي خريد بعدي معرفي کرديد ... تقصير خودتان است... در ضمن بنده هيچ گونه اشتباهي نکرده ام در تحليل هايم... گفته ام سهم تعديل مثبت دارد... درست...؟ خب تعديل مثبت دارد... فرق است بين "تحليل" و "پيش بيني" ...
..................................
در مورد پست آخرتان...
واقعا خجالت نمي کشيد؟
شرم نمي کنيد ؟
مي دانيد "انسانيت" يعني چه؟
بويي از "انسانيت" برده ايد؟
بنده در روزهاي منفي پنهان مي شوم؟
اون روزها و شب هايي که بنده در منفي ترين روزهاي بازار در خدمت دوستان بودم شما کجا بوديد؟
شما مي خواهيد به بنده "حلال" و "حرام" ياد بدهيد؟
بنده بعد از اين توهين هايي که شد باز آمدم و پاسخ گوي دوستان بودم...
فقط يک خواهش از دوستان کردم که مطالب بي ربط در اين تاپيک ارسال نکنند...
که آن هم رعايت نکردند... مديريت اين تاپيک با بنده است.. اين تاپيک "خانه" ي من است...
شما چند جا حرف از "مسئوليت بنده" زده ايد... جا دارد به "پست اول" اين تاپيک سري بزنيد... اگر آن را نخوانده ايد و مطالب اين تاپيک را خوانده ايد مقصرش بنده نيستم...
در اصل توسط h00mi پست شده است
درود...
از آنجايي که ديدم بعضي از دوستان به نوشته هاي اينجانب توجه دارند و علاقه مند به دنبال کردن نوشته هاي بنده ي حقير مي باشند احساس کردم ايجاد کردن تاپيک ايده خوبي باشد و از اين به بعد دوستان مي توانند خط خطي هاي ينده رو در اين تاپيک دنبال کنند...
بنده در اين تاپيک سهم هايي رو که به ديد خودم "جاي رشد" دارند رو معرفي خواهم کرد...
ممکن است سهم رشد کند و دوستاني که خريد مي کنند سود خوبي نصيبشان شود و ممکن است سهم رشد نکند و حتي سقوط آزاد هم داشته باشد و دوستان ضرر هم کنند...
پس اينجانب هيچ گونه مسئوليتي رو در قبال سهم هايي که معرفي مي کنم قبول نمي کنم...
اميدوارم اين تاپيک مفيد واقع شود...
حرف از تبليغ وبلاگ زديد...
از شما که "عضو وبلاگ" هستيد تعجب مي کنم...
بگذاريد فقط به يک مورد اشاره کنم...
در 4شنبه 16 بهمن ماه ساعت 8:16 صبح قبل از شروع بازار سهم "سبحان" يا همان "سبحان دارو" معرفي شد...
و آن 4شنبه آخرين روزي بود که سهم معامله شد...
و بعد براي "تعديل مثبت ِ سنگين" بسته شد...
الان گزارشش روي کدال آمده است...
به گزارش "پرشين تحليل"
"سبحان دارو براي سال 93 در اولين پيش بيني مبلغ 6298 ريال اعلام کرده است که نسبت به پيش بيني اخير سود سال 92 ( 4576 ريال به ازاي هر سهم) رشد 38 درصدي را نشان مي دهد.
رشد 42 درصدي فروش ( ناشي از افزايش مقداري توليد و فروش) و رشد 54 درصدي بهاي تمام شده ( ناشي از رشد توليد) باعث رشد 39 درصدي سود عملياتي شرکت شده است.
مقدار توليد وفروش محصولات با رشد 11 درصدي نسبت به سال 92 پيش بيني شده است.نرخ فروش محصولات بر اساس آخرين نرخهاي فروش آبان ماه سال 1392 در نظر گرفته شده است.
نکته مهم ديگر اينکه درصد خريد مواد اوليه وارداتي در سال 92 حدودا 45 درصد بوده که در سال 93 به 28 درصد رسيده است.سال 92 حدودا 8.4 ميليون دلار واردات و در سال 93 حدودا 6.8 ميليون دلار واردات مواد اوليه پيش بيني کرده است.نرخ تسعير دلار را همچون سال 92 مبلغ 2500 تومان لحاظ کرده است
سهامداران عمده سبحان ،دسبحا با 62 درصد ، والبر با 29 و بانک تجارت با 2.7 درصد مالکيت مي باشند.
پرشين تحليل –بهمن ماه 92 "
کدام سايت تحليلي ...
همچين اطلاعاتي به دوستان مي دهد...؟
سهم را يک روز قبل همچين تعديل مثبت سنگيني سيگنال خريد دادم... از روزهاي منفي بازار هم در امان مانده است... گين خوبي هم مي دهد...
بنده بد کردم به دوستان اطلاع دادم همچين وبلاگي هم وجود دارد ؟
مگر سهم "ونيرو" را چند روز پيش در زماني که صف فروش بود در رنج 197-200 معرفي نشد... الان چند است...؟ مگر زماني که "هلال احمر" بالاي 1% نيامده بود بنده خبر از آمدن يک "حقوقي جديد" در روزهاي آينده ندادم...؟
چه بگویم دیگر...
سلام بر جناب هومی،
هر چنددير ولی ممنون از پاسخ شما،
مطالبی را عنوان کرديد که لازم است به يک يک آنها بپردازم:
1-خب بنده مشکلي نمي بينم...؟ کجاي خريد 1.5 ميليون سهم که برنامه بوده است اشکال دارد...؟ محض اطلاع به شما بگويم که لزوما سهام کوچک به اندازه حجم مبنا و يا يکي دو برابر حجم مبنا معامله نمي شوند... مثلا سهم "کماسه" با حجم 25200 سهم امروز حدود 673000 سهم معامله شد... حتما در کنار تشکر زدن پايين پست هاي توهين آميز وقتي را هم براي مطالعه بگذاريد...
هيچگونه ايرادی به اين سخن شما وارد نيست و بنده هم مشکلی با آن نداشتم.
2-بنده از "احتمالات" سخن گفتم... اميدوارم معني "احتمالات" را بدانيد و نياز به توضيح نباشد... "جمع شدن صف فروش" با "جمع شدن و خشک کردن و مثبت کردن سهم" فرق دارد... خب خيلي از سهم ها صف فروششان جمع مي شود ولي لزوما از فردا مثبت و يا صف خريد نمي شوند و دوباره تشکيل صف فروش مي دهند... در ضمن جهت شفاف شدن موضوع... اين پيغام خصوصي اين طور نبوده که بنده به شما بگويم "بخريد" ... بنده داشتم با شما از طريق "پيغام خصوصي" حرف مي زدم که متوجه شدم 10000 سهم خريد شده است در کمال ناباوري... حرکت شما هماهنگ نبود... بنده "سيگنال خريد" ندادم... زيرا "فقط" شما خريديد و دوستان هيچ "خريدي" نکردند... و هيچ سيگنال خريدي هم فرداي آن روز در تاپيک داده نشد...
بنده در پيغام خصوصی به شما گفتم که در حال حاضر امکان خريد 10000 سهم آن هم از طرف يکی از دوستانم وجود دارد و شما در جواب فرموديد با خريد 10000 سهم، صف فروش آب می شود. واقعا شما اين پاسخ را تشويق به خريد نمیدانيد؟
3-شما سري به "شدوص" و "دالبر" بزنيد... اين دو وضعيت مشابه هم داشتند...اين دو سهم را در کمتر از 30 روز کاري از 1000 تا 1600-1800 رسانديم... اگر بحث توانايي خريد است خب دوستان اون روزها رو هنوز از ياد نبردند...
اگر شما يادتان نمي آيد نمي دانم اين هم تقصير بنده است؟
بنده عاشق اين قسمت از صحبت های شما هستم. علت آن را در انتها خواهم گفت.
4- اطلاعات غلط ندهيد ... اولين بار "پاسا" در 2400 معرفي شد و حتي تا 2800 هم رفت... و خيلي ها هم سود کردند... پله هاي بعدي خريد در 2400-2420-2460-2500-2600 هم بوده است... اگر شما آمده ايد و در 2600 "تک سهم" با "تمام سرمايه" شده ايد تقصير بنده است؟ اگر شما حتي يکي از ساده ترين اصول اوليه بورس را رعايت نکرده ايد و از روي طمع "تک سهم" با "تمام سرمايه" شده ايد تقصير بنده است؟ اگر شما "حد ضرر" براي خودتان تعيين نکرده ايد تقصير بنده است؟
متوجه اين قسمت از صحبت های شما نميشوم. بنده اگر در اين قيمت تک سهم شده ام، مقصرش خودم هستم و هيچوقت هم گله نکردم که چرا پاسا را در اين قيمت معرفی کرديد. شما هم اجازه نداريد در خصوص اينکه کسی طمع کرده يا نه اظهار نظر بفرمائيد. در خصوص حد ضرر هم شما کسی بوديد که می گفتيد سهم بنيادی مانند پاسا حد ضرر ندارد.
بنده برای خودم يک حد ضرر مشخص نموده ام و آن هم برابر با کل سرمايه ای است که وارد بورس کرده ام. پس خيلی نگران سهم و پول خود نيستم. اما قبول کنيد که يک عده در اين سهم بد جوری ضربه خوردند و ای کاش شما ذره ای نگران اين افراد بوديد. باور کنيد يک عذرخواهی ساده مرهمی بود بر دل اين افراد.
دوست عزيز اگر به مطالب نوشته شده بنده نگاهی بيندازيد متوجه ميشويد که دلخوری بنده از شما مربوط به پاسای 2660 تومنی نيست و مربوط به پاسای 2070 تومنی ميشود. پاسای 2660 تومنی به همراه يک تحليل کاملا جامع و منطقی بود که متاسفانه درست از آب در نيامد. اما جناب هومی پاسای 2070 تومنی از شما بعيد بود. يادتان هست که ميفرموديد سهم های شاخص ساز خود را بفروشيد و پاسا بخريد؟ افت پاسا بيشتر بود يا آن سهم های شاخص ساز؟
يک جا به شما گفتم خدا نکند يقين انسان به شک تبديل شود. بنده آنقدر به تحليل های دقيق شما نسبت به تمامی سهم های بازار بورس ايمان و اعتقاد دارم که بعيد ميدانم در آن زمان شما به افت پاسا تا 1600 تومن پی نبرده باشيد. اتفاقا گله من از شما همان موقعی بود که در يک پست اعلام کرديد پاسا تا 1600 افت خواهد کرد و بنده به شما گفتم دوست عزيز ای کاش حداقل آنقدر احساس مسئوليت داشتيد که به جای تشويق خريد در 2070 سيگنال فروش حتی بصورت خصوصی به دوستان متضرر ميداديد، تا با خريد مجدد در 1600 همگی از ضرر خارج ميشديم. (لطفا نفرمائيد که در قوانين اين تاپيک سيگنال فروش نيست، چرا که در قوانين اين تاپيک آتش بازی در شب کريسمس هم نبود.)
5- بنده براي تشکر کردن از دوستان نيازي نمي بينم از شما اجازه بگيرم... 4590 مرتبه از دوستان تشکر کردم ولي يادم نمي آيد از شما و يا شخص ديگري اجازه گرفته باشم.... و مثل شما نيستم که به خاطر "پايين آمدن" سهمتان از تشکر کردن زير هر پست "توهين آميزي" دريغ نکرديد...
نميدونم مگه بنده به شما ايرادی بابت تشکر زدن گرفتم؟ فقط گفتم اگر از نظر شما در اين تاپيک فقط شما هستيد که حق اظهار نظر داريد، پس نبايد گزينشی عمل کنيد و تذکرتان شامل حال افرادی که در جهت موافق شما مطلب ميزنند هم ميشود.
اتفاقا دقيقا به همان دليلی که شما می فرمائيد، تشکر کردن بنده هم به هيچکس مربوط نميشود. هر چند که بنده يادم نمی آيد پايين مطلب کسی که به شما توهين کرده تشکر زده باشم. (پس از ارسال اين پيام حتما چک ميکنم و اگر به اشتباه چنين کاری کرده باشم از شما صميمانه عذرخواهی ميکنم چرا که به هيچوجه موافق توهين نيستم.) البته خود شما پای حرف کسی که گفته هومی سهم را در 2600 به مردم انداخته تشکر زده ايد که البته صاحب اختياريد.
6-به خاطر افت نبود ... به خاطر "بي سوادي" بود... وقتي مي گويد پالايشگاه ها دلار را در بودجه بالاي 3000 تومان ديدند و تعديل منفي مي دهند مي خواهيد بنده به سواد بورسي اين شخص شک نکنم...؟
پاسخ شما کاملا قانع کننده است و حرفی برای گفتن نميگذارد.
شما فرموديد: "پاسا" را به 2نفر از دوستانتان معرفي کرديد و خريد کرده اند... مسئوليت اين کار متوجه خودتان است... اگر "پاسا" را در 2400 براي اولين بار به دوستانتان معرفي نکرديد و در پله هاي خريد بعدي معرفي کرديد ... تقصير خودتان است... در ضمن بنده هيچ گونه اشتباهي نکرده ام در تحليل هايم... گفته ام سهم تعديل مثبت دارد... درست...؟ خب تعديل مثبت دارد... فرق است بين "تحليل" و "پيش بيني" ...
متوجه نميشوم، مگر بنده در اين پست به شما ايرادی گرفته ام؟ من در خصوص مسئوليت پذيری خودم سخن گفتم و روی سخنم با يکی ديگر از اعضای تاپيک بود که او هم مثل بنده معرف پاسا به چند نفر ديگر بود.
اينکه ميفرمائيد هيچ اشتباهی نکرده ايد از کم لطفی شماست. آخه دوست عزيز "تعديل مثبت دارد" تحليل است قبول، ولی "کف پاسا در بهمن ماه 3600 است" هم تحليل است يا پيش بينی؟
در مورد پست آخرتان...
واقعا خجالت نمي کشيد؟
شرم نمي کنيد ؟
مي دانيد "انسانيت" يعني چه؟
بويي از "انسانيت" برده ايد؟
پاسخی برای اين قسمت از صحبت های شما ندارم. چرا که دوست ندارم از دايره ادب خارج بشم و از اونجايی که فکر کنم سن بنده بيش از دو برابر سن شما باشد، شما را ميبخشم و با سابقه ای که از شما به ياد دارم، فرد مودب و قابل احترامی هستيد و حتما در هنگام نوشتن اين قسمت از مطالبتون بسيار عصبانی بوده ايد.
بنده در روزهاي منفي پنهان مي شوم؟
اون روزها و شب هايي که بنده در منفي ترين روزهاي بازار در خدمت دوستان بودم شما کجا بوديد؟
شما مي خواهيد به بنده "حلال" و "حرام" ياد بدهيد؟
بنده بعد از اين توهين هايي که شد باز آمدم و پاسخ گوي دوستان بودم...
کاملا حق با شماست و بنده بابت اين حرف نسنجيده ام از شما دوست بزرگوار عذرخواهی ميکنم. اما در خصوص آرزوی سود حلال، اگر دقت کرده باشيد مخاطب بنده همه از جمله خودم بودم و شما هم نبايد آن را به خودتان ميگرفتيد.
فقط يک خواهش از دوستان کردم که مطالب بي ربط در اين تاپيک ارسال نکنند...
که آن هم رعايت نکردند... مديريت اين تاپيک با بنده است.. اين تاپيک "خانه" ي من است...
شما چند جا حرف از "مسئوليت بنده" زده ايد... جا دارد به "پست اول" اين تاپيک سري بزنيد... اگر آن را نخوانده ايد و مطالب اين تاپيک را خوانده ايد مقصرش بنده نيستم...
با نصف اين قسمت از صحبت های شما موافقم. مديريت اين تاپيک با شماست اما اين تاپيک تنها خانه شما نيست، بلکه خانه همه کسانی است که با عشق (بخصوص در گذشته قبل از پاسا) تالار بورس را باز ميکنند و به دنبال توهمات هومی ميگردند. پس به دوستانتان حق بدهيد که در برخی مواقع اظهار نظر هم بفرمايند، هر چند که ديدگاهشان با شما يکی نباشد. اصلا ميتوانيد با اين افراد به بحث بنشينيد و ما هم با خواندن آنها يک چيزی ياد بگيريم. در هر صورت به گفته خودتان مديريت تاپيک با شماست و در نتيجه حق هم باشما. ولی خواهشا ديگر هيچوقت نفرمائيد اين تاپيک خانه من است.
حرف از تبليغ وبلاگ زديد...
از شما که "عضو وبلاگ" هستيد تعجب مي کنم...
بگذاريد فقط به يک مورد اشاره کنم...
در 4شنبه 16 بهمن ماه ساعت 8:16 صبح قبل از شروع بازار سهم "سبحان" يا همان "سبحان دارو" معرفي شد...
و آن 4شنبه آخريد روزي بود که سهم معامله شد...
و بعد براي "تعديل مثبت ِ سنگين" بسته شد...
الان گزارشش روي کدال آمده است...
به گزارش "پرشين تحليل"
"سبحان دارو براي سال 93 در اولين پيش بيني مبلغ 6298 ريال اعلام کرده است که نسبت به پيش بيني اخير سود سال 92 ( 4576 ريال به ازاي هر سهم) رشد 38 درصدي را نشان مي دهد.
رشد 42 درصدي فروش ( ناشي از افزايش مقداري توليد و فروش) و رشد 54 درصدي بهاي تمام شده ( ناشي از رشد توليد) باعث رشد 39 درصدي سود عملياتي شرکت شده است.
مقدار توليد وفروش محصولات با رشد 11 درصدي نسبت به سال 92 پيش بيني شده است.نرخ فروش محصولات بر اساس آخرين نرخهاي فروش آبان ماه سال 1392 در نظر گرفته شده است.
نکته مهم ديگر اينکه درصد خريد مواد اوليه وارداتي در سال 92 حدودا 45 درصد بوده که در سال 93 به 28 درصد رسيده است.سال 92 حدودا 8.4 ميليون دلار واردات و در سال 93 حدودا 6.8 ميليون دلار واردات مواد اوليه پيش بيني کرده است.نرخ تسعير دلار را همچون سال 92 مبلغ 2500 تومان لحاظ کرده است
سهامداران عمده سبحان ،دسبحا با 62 درصد ، والبر با 29 و بانک تجارت با 2.7 درصد مالکيت مي باشند.
پرشين تحليل –بهمن ماه 92 "
کدام سايت تحليلي ...
همچين اطلاعاتي به دوستان مي دهد...؟
سهم را يک روز قبل همچين تعديل مثبت سنگيني سيگنال خريد دادم... از روزهاي منفي بازار هم در امان مانده است... گين خوبي هم مي دهد...
"200 هزار تومان اشتراک" براي استفاده از همچين مطالبي زياد است؟
بنده بد کردم به دوستان اطلاع دادم همچين وبلاگي هم وجود دارد ؟
مگر سهم "ونيرو" را چند روز پيش در زماني که صف فروش بود در رنج 197-200 معرفي نشد... الان چند است...؟ مگر زماني که "هلال احمر" بالاي 1% نيامده بود بنده خبر از آمدن يک "حقوقي جديد" در روزهاي آينده ندادم...
ارزش مطالب بنده بيش از "200-400" هزار تومان است... به خاطر اين که همه دوستان بتوانند "عضو وبلاگ" شوند رعايت حال دوستان را کردم و همچين "حق اشتراک" ناچيز را تعيين کردم...
به نظر من هم مبلغ اشتراک شما در برابر سودی که برای اعضای آن ميسازد، چندان بالا نيست.
همانطور که فرموديد بنده يکی از اعضای وبلاگ شما هستم و اين خود نشاندهنده اعتقادم به تحليل های شماست. و به دليل مشترک بودن، به خودم اجازه نميدهم که در محيط عمومی به ذکر جزئيات آن بپردازم. فقط بطور کاملا سر بسته از شما ميپرسم آيا تمام سهم های معرفی شده در وبلاگ شما روندی مانند سبحان دارو و ونيرو را طی کردند؟ اگر شما سهمی را در وبلاگتان معرفی کنيد و آن سهم مانند پاسا با کله به زمين بخورد، حاضريد در اين تالار در خصوص آنها هم صحبت کنيد؟
اصلا همين کار شما در خصوص معرفی سبحان دارو در اين پست آخر تليغ وبلاگ نيست؟
سخن آخر:
خدمت شما عرض کردم که عاشق قسمتی از صحبت های شما هستم.....
و اما علت:
دوست عزيز اگر شما در اين تالار اعتباری کسب کرده ايد نه فقط به خاطر تحليل های دقيقتان که به دليل قدرت خريد شما و دوستانتان است که توانايی رشد 60 تا 80 درصدی يک سهم را داريد. تمام حرف بنده اين است: شما با قدرت خريد بيش از 1500000 سهم و اعتقاد به بنيادی بودن آن چرا پشت سهم را خالی کرديد؟ شما که ميفرمائيد ما فلان سهم را از 1000 به 1600 رسانديم. پس چرا پاسا را از 2070 به 2600 نرسانديد و پشت سهم را خالی کرديد؟
سقوط پاسا از 2070 تا 1600 با معامله کمتر از 1000000 سهم اتفاق افتاد. پس امکان اينکه با قدرت 1500000 تايی شما به جای سقوط تا 2600تومن هم رشد کند، وجود داشت. تمام حرف من با شما اين است که شما قدرت اين را داشتيد که سهم را بالا بکشيد، ولی اين کار را نکرديد. مطمئن باشيد که با فراخوان شما واقعا يک آتش بازی در سهم صورت ميگرفت. (شاهد آن هم خريد 10000 تايی سهم از جانب بنده پس از پيشنهاد شما بود.)
دوست عزيز بنده يکی از اولين اعضای اين سايت بودم، ولی به دليل آنکه مدتی خريد و فروش جدی سهام را کنار گذاشتم، ديگر سری به آن نزدم، به گونه ای که حتی نام کاربری و رمز ورود خود را فراموش کردم، تا اينکه از چند ماهه پيش دوباره بصورت مهمان به اين سايت سر زدم و در اين بين دو تاپيک "توهمات h00mi" و "تاپيک قطب نمای بورس" نظرم را جلب کردند. بخصوص تاپيک شما را آنقدر دوست داشتم که خودم رو موظف دونستم که دوباره عضو اين تالار شوم و بابت زحمت های شما ازتون قدر دانی کنم.
هنوز هم اعتقاد دارم شما يکی از معدود اساتيد اين تالار هستيد که ميتوانيد با تحليل هاتون بانی خير برای بسياری از دوستانی باشيد که تمايل به سرمايه گذاری در بورس داشته ولی دانش کافی در اين زمينه ندارند.
هميشه سلامت و پر سود باشی.
1- دلیل پرسیدن چه بود .. خدا داند...
2-اگر در آن پیغام خصوصی بنده این جمله را ننوشته باشم... شما به دوستان اطلاع دهید...
"
اگر" توان خريد دارد آماده باشد طي "حرکت هماهنگ" صف چمع شود..."
3- ...
4-شما مطمئن هستید "هیچ وقت" گله نکرده اید؟ بنده بعید می دانم... نگاهی به نوشته های پیشین خود و تشکرهایتان کنید... در مورد حد ضرر... "هر شخصی" "هر سهمی" رو می خرد برایِ آن حد ضرر قرار می دهد... این به استراتژی خود فرد بر می گردد... معمولا 8-10% زیر قیمت خرید را به عنوان حد ضرر قرار می دهند... این برای اکثر سهامداران خرد صادق است... ولی در مورد "اشخاص حقیقی" با "سرمایه میلیاردی" گاهی اوقات این "اشخاص" برای سهمی که می خرند همان حد ضرر 8-10% قرار می دهند... اکثرا برای کوتاه مدت ... یا... این "اشخاص حقیقی" هر 10-12% که سهم مورد نظر افت می کند "یک پله" خرید می کنند... و تا زمانی که دلیلی برای "نادرست بودن تحلیلِ خود" پیدا نکنند به خرید خودشان ادامه می دهند... البته نه تا ابد... گفتنش هم به این راحتی ها نیست... شرایط کلی بازار و "امید به آینده" بسیار مهم است... مگر در زمان جنگ سوریه نبود...؟ بین همکاران خودِ بنده هم اتفاق نظر وجود نداشت... بعضی ها می گفتند وقتی "امید به آینده" نیست و هر سهمی را بخری فرداش منفی4 می شود چرا باید خرید؟ دوستانی هم بودند که مخالف این قسمت از صحبت دوستان بودند و خرید کردند...
در شرایطی مثل الان که بازار "به زور" و "ظاهری" مثبت شده است مطمئن باشید اکثر حرفه ای ها حداقل 60% سرمایه نقد هستند و با اون 40% نوسانی خواهند گرفت...
وقتی هر روز توهین های دوستان و تشکر های شما زیر پست آن ها را می بینم حق دارم در مورد این که "آقا" اشتباه از خودتان بوده است که از روی "طمع" تک سهم شده اید با "تمام سرمایه" ... از بنده ناراحت نباشید... از خودتان ناراحت باشید که اصول اولیه بورس را یا نمی دانستید یا رعایت نکرده اید... اگر در بازار استراتژی معاملاتی ندارید مطمئن باشید در این بازار دوام نخواهید آورد...
ممکن است سهمی به مانند "پاسا" در 2000 تومان از دید بنده فرصت خرید باشد و از دید سایر سهامداران خردِ بازار فرصت فروش باشد... برای سرمایه های میلیاردی از دید بنده فرصت خرید بود ...
بنده برای "سبدگردانی" دوستان وقت می گذارم ... دوستان هزینه می کنند.. فرق است بین دوستانی که در این یک سال فقط از "سیگنال های خرید" استفاده می کردند و اون دوستانی که میلیونی هزینه "سبدگردانی" پرداخت کردند... این جمله ی شما مربوط به اون دوستان می شود...
5-تشکر کردن بنده باز هم می گویم به هیچ کس مربوط نمی شود... زیرا زیر پست های توهین آمیز به شخص حقیقی پشت سر هم تشکر نمی زنم... و فقط برای دوستانی که "سوال" می پرسند یا "مطلب مفید" و یا "به جا" می نویسند تشکر می زنم... همین که "تعداد تشکر" هایم از "تعداد پست" هایم بیشتر است خودش دنیای حرف است... نشان دهنده خصوصیات اخلاقی بنده است... به شخصیت بنده بر می گردد...
ولی...
تشکر زدن های شما به بنده مربوط می شود... زیر پست های توهین آمیز وقتی تشکر می زنید... برای بنده- شما با اون شخصی که اون پست را ارسال کرده است "هیچ فرقی ندارید" ...
گفتید زیر پست ِ "شخصی" که گفته است: "هومی همان کسی است که "پاسا" را در 2600 به ملت انداخت" تشکر زده ام... درست است... ؟ این "تشکر"ها زمانی زده می شود که "واقعا" انسان به خودش می گوید: ببین چه روزهایی... چه ساعت هایی... چه دقایقی... صرف خدمت به دوستان کردی و تک تکِ سوالاتشان را جواب دادی و آخرش ...
نگاهی به همین شخص کنید... ببینید یکی دو صفحه قبل بنده پاسخ گوی سوالات بورسی اش نبوده ام؟
6- ...
در اصل توسط h00mi پست شده است
..................
درود...
رفیق..
بگذار خیالتان را راحت کنم و برنامه و پیش بینی های خودم از آینده سهم و قیمت آن را بگویم...
انتظار داریم بهمن ماه کف قیمتی سهم همزمان با آمدن گزارش 9ماهه و بسته شدن آن برای "تعدیل مثبت" بشود 3000 تومان... پس بهمن ماه کفِ سهم 3000 تومان...
خب ... بنده وقتی می گویم " برنامه" و "پیش بینی" و "انتظار داریم" ... یعنی چه؟ از پیش بینی ها و انتظارات خودمان گفتیم... تمام این پیش بینی ها و انتظارات موقعی عملی می شد که سهم از "روند صعودی" خارج نشود... که بر می گردد به حد ضرر... یعنی وقتی یک شخص می گوید: انتظار دارم به فرض مثال "پاسا" بهمن ماه کفِ سهم 3000 تومان باشد... به شرط حفظ روند "صعودی" است و فعال نشدن حد ضرر... امان از روزی که سهمی از روند صعود خارج شود... آن موقع میلیاردها تومان هم خرجِ سهم کنید فایده ای ندارد جز این که غیر از اصلاح قیمتی... اصلاح زمانی هم کند...
فرمودید:
خواهشا ديگر هيچوقت نفرمائيد اين تاپيک خانه من است.
بنده باز هم می گویم: "این تاپیک خانه ی من است" ...
بنده برای این تاپیک زحمت کشیده ام... وقت گذاشته ام...
وارد بحث توان مالی و قدرت مالی تاپیک به طور دقیق نمی شوم اگر بخوام اشاره ای کنم به دو سهم "شدوص" و "دالبر" اشاره می کنم در کمتر از 30 روز کاری این دو سهم را از 1000 تومان تا 1600-1800 رساندیم...
و ...
دوستان در حالت عادی برای خواندن مطالب بنده وارد این تاپیک می شوند...
پس به قوانینی هم که گوشزد می کنم احترام می گذارند...
...........
اشاره کردید که چرا از 2070 تا 2600 دست سهم را نگرفتید ؟
دوست عزیز خیلی خلاصه و مفید به شما می گویم:
وقتی سهمی از روند صعودی خارج شد نیاز به "اصلاح زمانی" برای یک شروع پر قدرت دارد...
مگه بقيه دارويي ها درجا ميزدن كه شما دالبر از 1000 به 1600 برسوني ؟
واقعا تو توهميا
............... در تاريخ 30 مهر 92 در تمام تاپيک هاي بورسي که مي نويسم "دالبر" سيگنال خريد داده شد...(تالاربورس-بورسبازان-بورسي-بورس تالار)
حتي در تاپيک دارويي ها در "آدان تحليل" هم در مورد "دالبر" نوشتم...
برويم در تاريخ 30 مهر 92 قيمت هاي گروه دارويي را نگاهي کنيم...
مي خواهم "قدرت تحليل بنيادي" و "قدرت پول" را در اين پست به شما يادآوي کنم...
"دتوليد" حداکثر قيمت 1269 تومان...
"والبر" حداکثر قيمت 437 تومان...
"دجابر" حداکثر قيمت 640 تومان...
"دسبحا" حداکثر قيمت 704 تومان..
"وپخش" حداکثر قيمت 1539 تومان...
"دامين" حداکثر قيمت 737 تومان...
"سبحان" حداکثر قيمت 2976 تومان...
"درازک" حداکثر قيمت 1746 تومان...
"دکوثر" حداکثر قيمت 405 تومان...
"دعبيد" حداکثر قيمت 644 تومان...
"دارو" حداکثر قيمت 1761 تومان...(قبل افزايش سرمايه)
"داسوه" حداکثر قيمت 2199 تومان...
"دالبر" حداکثر قيمت 1077 تومان... برويد ببنيد در آن زمان "اي پي اس" دارويي ها چقدر بوده است و الان چقدر شده است...
برويد ببينيد در آن زمان که بنده در مورد حال و روز "روزهاي فعلي دارويي ها" نوشتم قيمت ها چقدر بوده و تا کجا صعود کردند...
برويد ببينيد "دارويي ها" در آن زمان "شناور" و "منفي" هم بوده اند...
ويکي از پست بنده را هم ببينيد...
شايد اين روزها از ديدن "تعديل هاي مثبت" گروه دارويي خسته شده باشيد...
ولي راحت به شما بگويم اين سود ها سودهاي اصلي نيست...
سودهاي اصلي کماکان پنهان شده است..
تعديل هاي مثبت بيشتري در راه است... بهترين گزارشات 9ماهه و 12 ماهه و اولين پيش بيني سود سال مالي بعد از آنِ گروه دارويي است..
اين روزها بنده تعجب مي کنم که چطور مي شود هنوز سهم "دارويي" خريد!؟ بگذاريد بازار شرکت هاي ورشکسته را در صف خريد بخرد به اميد اين که شايد سالياني دور که البته نمي دانم در آن سال ها بنده هنوز زنده هستم يا... اين شرکت ها زيان خود را تبديل به 1 ريال سود کنند ...
کم نيستند از اين سهم هاي زيان ده که بازار در صف خريد آن ها را مي خرد از خپارس با 137 تومان زيان گرفته تا اکثر سهم هاي خودرويي...
معاملات گروه پالايشگاهي نشان مي دهد "آقايان" در حال خروج هستند... با تجربه ها در اين چند روز متوجه اين موضوع شده اند... باز برويد شاوان 4300 توماني بخريد تا شايد خوشبخت شويد البته اين هم مي ترکد... سهم هاي حبابي به مانند اين زياد است...
برگرديم به گروه دارويي و سهم مورد علاقه بنده که در آينده وقتي گزارشاتش را روانه کدال کرد دليل خريد هاي سنگين "دسبحا" و "والبر" را در هفته گذشته روي اين سهم خواهيد فهميد...
سهم مورد علاقه بنده در اين گروه "دالبر" مي باشد...
"دالبر" با اين شناوري پايين و تعديل هاي مثبتي که روانه بازار خواهد کرد نمي دانم چطور هنوز مي شود آن را خريد...
"دالبر" 1150 توماني بزودي راه "غبشهر" 1000 توماني را خواهد رفت...
آن چنان سودي بسازد اين "دالبر" و گروه "دارويي" که خيلي ها انگشت به دهان بمانند..
در اين هفته برنامه کاريم "تک سهم" شدن روي "دالبر" است...
کلا با "تک سهم" شدن مخالفم ولي آخرين بار "ماه پيش" رو "پرديس" 175 توماني پيشنهاد تک سهمي دادم که لطف خدا شامل حالم شد و شرمنده دوستان نشدم... انشاا.. اين بار هم شرمنده نشوم...
دوستاني که قصد خريد دارند حداقل به ديد 6ماهه سهم را بخرند..
به نوسانات سهم هم کاري نداشته باشند...
روزي که معما حل شود با توجه به شناوري پايين سهم منتظر لطف ناظر و "گره معاملاتي" خواهند بود..
در آخر هم يک عذرخواهي به دوستان بابت بي جواب ماندن سوالاتشان بدهکارم انشا.. جبران خواهم کرد لطف دوستان را...
........................
خب وقتي شما جايگاه يک "برند" - "ليدر" را در بورس درک نمي کنيد بنده نمي دانم به شما چگونه پاسخ دهم که منظورم را متوجه شويد...
يک پست ديگر هم از آن زمان بالا مي آورم(سيگنال خريد "دالبر" ...)
دوستان ليدري به گروه دارويي رسيد...
هر سهمي رو نخريد...
امروز خريد هاي خوبي در "دالبر" داشتيم... احتمالا همان بازي شدوص را اجرا کنيم... مقاومت 1300 تومان...
هدف 1800 تومان... ليدر بورس در هفته بعد هم گروه دارويي است...
به قسمت "قرمز رنگ" توجه کنيد متوجه واژه هايي به مانند "ليدر" يا "برند" خواهيد شد...
در پايين هم پست هاي بنده در مورد حال و روز آن موقع "دالبر" و بقيه "دارويي ها را ببينيد تا با واژه "پمپاژ پول" - "ساختن روند" - "ساختن تکنيکال" آشنا شويد...
دوستان ليدري به گروه دارويي رسيد...
هر سهمي رو نخريد...
امروز خريد هاي خوبي در "دالبر" داشتيم...
احتمالا همان بازي شدوص را اجرا کنيم...
مقاومت 1300 تومان...
هدف 1800 تومان...
ليدر بورس در هفته بعد هم گروه دارويي است...
"دسبحا" مالک 64% "دالبر" در اين چند روز بيش از 600000 سهم "دالبر" را خريده است...
"والبر" هم بالاخره به بالاي 1% آمد...
و خريدها همچنان ادامه دارد.. به وقتش در آينده اي نزديک در کدال علت اين خريدها رو خواهيد ديد... زياد وقت شما دوستان را نمي گيرم...
روز خوش..
درود..
"حقوقي" ها به شدت "خواهان" سهم هستند...
امروز رنج مثبت تا صف خريد را "حقوقي" کشيد...
"حقوقي" ها حتي براي به دست آوردن "دالبر" حاضرند در صف خريد هم بروند شايد عرضه اي صورت گيرد...
به نظر بنده اين قيمت ها به زودي براي "دالبر" خاطره مي شود..
دوستان به نظر بنده سهم در اين رنج قيمت مناسب خريد است و هدف سهم 1800 تومان است...
شناوري سهم پايين ...
حقوقي ها به دنبال سهم...
و ...
دارويي ها کولاک کردند با اين گزارش ها و تعديل هاي مثبت ...
دارويي ها همگي فرصت خريد هستند...
ولي نظر خودم روي "دالبر" است... و خود سهم...
جالب اين جاست حقوقي هم در نماد "دالبر" خريد مي کند و هم در نماد "دالبرح" ...
حقوقي به خود سهم و حق تقدمش رحم نمي کند... امسال سود هاي عجيب غريبي خواهند ساخت اين گروه ...
شايد اين روزها از ديدن "تعديل هاي مثبت" گروه دارويي خسته شده باشيد...
ولي راحت به شما بگويم اين سود ها سودهاي اصلي نيست...
سودهاي اصلي کماکان پنهان شده است..
تعديل هاي مثبت بيشتري در راه است...
بهترين گزارشات 9ماهه و 12 ماهه و اولين پيش بيني سود سال مالي بعد از آنِ گروه دارويي است..
اين روزها بنده تعجب مي کنم که چطور مي شود هنوز سهم "دارويي" خريد!؟
بگذاريد بازار شرکت هاي ورشکسته را در صف خريد بخرد به اميد اين که شايد سالياني دور که البته نمي دانم در آن سال ها بنده هنوز زنده هستم يا... اين شرکت ها زيان خود را تبديل به 1 ريال سود کنند ...
کم نيستند از اين سهم هاي زيان ده که بازار در صف خريد آن ها را مي خرد از خپارس با 137 تومان زيان گرفته تا اکثر سهم هاي خودرويي...
معاملات گروه پالايشگاهي نشان مي دهد "آقايان" در حال خروج هستند... با تجربه ها در اين چند روز متوجه اين موضوع شده اند... باز برويد شاوان 4300 توماني بخريد تا شايد خوشبخت شويد البته اين هم مي ترکد... سهم هاي حبابي به مانند اين زياد است...
برگرديم به گروه دارويي و سهم مورد علاقه بنده که در آينده وقتي گزارشاتش را روانه کدال کرد دليل خريد هاي سنگين "دسبحا" و "والبر" را در هفته گذشته روي اين سهم خواهيد فهميد...
سهم مورد علاقه بنده در اين گروه "دالبر" مي باشد...
"دالبر" با اين شناوري پايين و تعديل هاي مثبتي که روانه بازار خواهد کرد نمي دانم چطور هنوز مي شود آن را خريد...
"دالبر" 1150 توماني بزودي راه "غبشهر" 1000 توماني را خواهد رفت... آن چنان سودي بسازد اين "دالبر" و گروه "دارويي" که خيلي ها انگشت به دهان بمانند.. در اين هفته برنامه کاريم "تک سهم" شدن روي "دالبر" است...
کلا با "تک سهم" شدن مخالفم ولي آخرين بار "ماه پيش" رو "پرديس" 175 توماني پيشنهاد تک سهمي دادم که لطف خدا شامل حالم شد و شرمنده دوستان نشدم... انشاا.. اين بار هم شرمنده نشوم...
دوستاني که قصد خريد دارند حداقل به ديد 6ماهه سهم را بخرند..
به نوسانات سهم هم کاري نداشته باشند...
روزي که معما حل شود با توجه به شناوري پايين سهم منتظر لطف ناظر و "گره معاملاتي" خواهند بود..
در آخر هم يک عذرخواهي به دوستان بابت بي جواب ماندن سوالاتشان بدهکارم انشا.. جبران خواهم کرد لطف دوستان را...
به آمار خريد حقوقي ها در نماد "دالبر" و "دالبرح" توجه کنيد...
در 10 روز کاري گذشته حدود 650 هزار سهم توسط حقوقي در نماد "دالبرح" خريداري شده است...
در 10 روز کاري گذشته بيش از 2 ميليون سهم توسط حقوقي در نماد "دالبر" خريداري شده است...
پيشنهاد بنده به دوستان بررسي خود نماد "دالبر" است...
شنبه 11آبان...
در نماد "دالبر" حقوقي ها 437 هزار سهم خريده اند که اکثر خريد ها در صف خريد بوده است و سهم "والبر" از اين خريدها 167 هزار سهم بوده است...
در نماد "دالبرح" حقوقي ها 269 هزار سهم خريده اند...
حضور حقوقي ها در صف خريد براي چندمين روز کاري در نوع خودش جالب است...
مقاومت "دالبر" 1275 تومان است...
...
يک شنبه 12 آبان...
در نماد "دالبر" حقوقي ها 300 هزار سهم خريده اند که خريدها در صف خريد بوده است و سهم "والبر" از اين خريدها 150 هزار سهم بوده است...
در نماد "دالبرح" حقوقي 51 هزار سهم آخر وقت رنج مثبت کشيد...
حضور حقوقي ها در صف خريد براي چندمين روزکاري در نوع خودش جالب است...
...................... آخرين سهمي که از گروه "دارو" معرفي شد... "سبحان" بود...(وبلاگ) در آخر هم بد نيست سري به تاريخ 16 بهمن ماه 92 روزي که "سبحان" در منفي کامل در قيمت 3076 تومان در "وبلاگ" معرفي شد بزنيد...
در 16 بهمن ماه 92 يعني کمتر از 3هفته پيش" 2سهم" در "وبلاگ" سيگنال خريد داده شد...
يک از آن ها "سبحان" بود...
"سبحان" در 16 بهمن ماه 92 در ساعت 8:16 صبح قبل از شروع بازار معرفي شد و در منفي کامل آن روز معامله شد و سپس در پايان ساعات معاملاتي آن روز به علت "تعديل مثبت" بسته شد...
سپس سودش را از 457 تومان به 629 تومان افزايش داد...
و الان که صف خريد دارد و فعلا 17% بازدهي نصيب دوستان بنده کرده است...
جناب هومي اتفاقات اخير باعث شد خيلي از سهامداران تحت فشار قرار بگيرند و بعضا دور از انصاف حرفي زده بشه متاسفانه يا خوشبختانه من تقريبا همزمان با معرفي پاسا توسط شما شروع كردم از سيگنالهاي خريد شما استفاده كنم و پاسا رو 2690 تومان خريدم ولي اين باعث نميشه توانايي ها و هدف شما براي راهنمايي دوستان رو ناديده بگيرم. اومدم ازتون تشكر بكنم بابت معرفي پكوير و پاسا هرچند خيلي توي ضررم ولي مطمئنم شما از روي خيرخواهي اين سهمها رو معرفي كرديد ولي خب زمانش مصادف شد با ريزش بازار اميدوارم پاسا با سود خوبي كه اعلام مي كنه اين فشار رو كم كنه و همه دوستان نفس راحتي بكشند.
.................................................. ................ "پاسا" گزارش خوبی داده است...
تمام سهم هایی که در این تاپیک معرفی شدند بنیادی بوده اند...
چه تهمت هایی که به خاطر معرفی "پاسا" به بنده نزدند...
چه فحش هایی ..
در این موقعیت بعضی از کسانی که به ظاهر همکار و دوست بودند با تحلیل های به ظاهر بنیادی سود "پاسا" را برای امسال و سال بعد در تاپیک ها و سایت های وابسته پایین اعلام کردند که مثلا بنده را تخریب کنند...
یکی گفت:سال بعد هنر کند 300 بسازد...
یکی گفت: سال بعد هنر کند 250 بسازد...
یکی هم گفت: سال بعد هنر کند 220 بسازد...
این ها خودشان را تخریب کردند ...
اعتبار و کارنامه و سواد بنده با این تحلیل های و صحبت های کودکانه که طی این 2ماه شد خراب نمی شود...
مگر وقتی "پردیس" در سیاه ترین روزهای بازار مثبت بود ... از یکشنبه سیاه گرفته تا خودِ همین روزهای اخیر...
مگر کسی از بنده تشکر کرد؟ که به خاطر افت ِ "پاسا" این همه توهین شد... کار البته از توهین و فحش و خط قرمز عبور کرد...
باز هم می گویم در "تحلیل" پاسا بنده هیچ اشتباهی نداشته ام...
این را گزارش های کدال نشان می دهد و نه افت قیمت سهم...
اگر بازار شرایطش عوض شد و پی بر ای "کل بازار" چند واحد پایین آمد تقصیر بنده نیست...
"تحلیل" ها درست بود...
اما "کل بازار" ریخت...
بنده تمام کسانی که توهین کردند و فحش دادند را حلال کردم و بخشیدم...
ولی..
امیدوارم روزی مجبور نشوند به "اون بالایی" جواب پس بدهند...
نظر