توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samijun
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 42

پاسخ : توهمات h00mi

اقای هومی.شما جدی نگیرید

ما از مدت ها قبل تحلیل های شما رو میخونیم و لذت میبریم.لطفا ادامه بدید

نظر

• ha110
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 80

سلام برادر ناراحت نشین طرف فهم وشعور خودشو نشون داده شما لطف میکنین یافته هاتونو به ما هم میرسونید هیچ کی رو مجبور به خرید نکردین که به شما جسارت میکنند .من تو چند سایت دیگه از تعدیل 150یا100ویا40 درصدی این سهم مطالبی دیدم نظر شما چیه ؟با تشکر فراوان

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

در اصل توسط ha110 پست شده است View Post
        سلام برادر ناراحت نشین طرف فهم وشعور خودشو نشون داده شما لطف میکنین یافته هاتونو به ما هم میرسونید هیچ کی رو مجبور به خرید نکردین که به شما جسارت میکنند .من تو چند سایت دیگه از تعدیل 150یا100ویا40 درصدی این سهم مطالبی دیدم نظر شما چیه ؟با تشکر فراوان
        درود...
        اگر منظورتان "پاسا" است توضیحات به قدر کافی داده شده...
        از برنامه های پیش ِ رو تا میزان تعدیل مثبت مورد انتظار...
        در خدمتم...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• e_abrishamchi
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 133

جناب هومی عزیز اطلاعات و آگاهی های شما بر همگان واضح و مبرهن است, بنده حقیر بشخصه از تمامی کسانی که از روی جهل فرهنگی و بی دانشی به شما و خانواده گرامیتان توهین نموده اند پوزش می طلبم و شما را به راهی که در موشکافی سهام های بازار سرمایه در پیش گرفته اید که حتی بدون هیچ چشم داشتی بصورت رایگان در اختیار دوستان و همراهانتان قرار می دهید بجد تشویق و ترقیب نموده وبرایتان روزهای سلامتی و پرسود را از صمیم قلب آرزو می نمایم.

" هرگز فراموش نكنيد؛ راز اينكه کسي ثروتمند شود اين است که ديگران را ثروتمند کند "

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

در اصل توسط e_abrishamchi پست شده است View Post
            جناب هومی عزیز اطلاعات و آگاهی های شما بر همگان واضح و مبرهن است, بنده حقیر بشخصه از تمامی کسانی که از روی جهل فرهنگی و بی دانشی به شما و خانواده گرامیتان توهین نموده اند پوزش می طلبم و شما را به راهی که در موشکافی سهام های بازار سرمایه در پیش گرفته اید که حتی بدون هیچ چشم داشتی بصورت رایگان در اختیار دوستان و همراهانتان قرار می دهید بجد تشویق و ترقیب نموده وبرایتان روزهای سلامتی و پرسود را از صمیم قلب آرزو می نمایم.

" هرگز فراموش نكنيد؛ راز اينكه کسي ثروتمند شود اين است که ديگران را ثروتمند کند "
            بنده این جا پاسخ گوی سوالات دوستان همچنان هستم...
            ولی...
            معرفی سهام فقط در وبلاگ برای اعضا است از این به بعد...
            فعلا تصمیمی است که گرفته شده...
            دقایقی پیش هم اولین سهم در وبلاگ معرفی شد برای اعضا...
            ارادتمند...

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

در اصل توسط سبزدرسبز پست شده است
              هومی جان، شما هم فکر نميکنی الان وقت مناسبی برای اين کار نيست؟
              بهتره که حداقل به اين تهمت جواب بدی که آيا واقعا در اون روزی که سهم رو به ما معرفی کردی، خودت 350000 تا خالی کردی؟
              بلافاصله بعد از اينکه به اين سوال جواب شفاف بدی، عضو وبلاگ شما ميشم.
              .....................................
              در اصل توسط h00mi پست شده است
              واقعا "شرم" - "حيا" - "انسانيت" واژه هايي هستند که اين روزها فهميدم وجود خارجي هم ندارند...
              شما جدا اون حرف هاي "مسخره" را باور مي کنيد؟
              گفته : 10 روز قبل بنده در قيمت 2100-2300 سهم رو جمع کردم و به ملت انداختم...!
              يکي نيست بگويد به ايشان که "به ظاهر انسان" بنده براي اولين بار "پاسا" را در 2400 تومان معرفي کردم... (فاصله 9/20 تا 9/24) بعد آخرين بار که پاسا 2100-2300 بوده که مربوط به برج 7 مي شود که ... عجب!
              خب سهم بعد معرفي بنده که حتي تا 2808 تومان هم رفت... برويد ببينيد "پاسا" اولين بار در 2400 معرفي شد يا نه... و سپس خريد پله هاي بعدي...
              به "قرآن" به "خداي واحد" ايشان که ادعا مي کند بنده 350000 سهم خالي کردم اگر "مدرکي" ارائه ندهد اون دنيا "حلالش" نمي کنم.. پيشِ خدا هم شرمنده مي شود...
              هيچ کس نمي گويد اين بنده خدا "هومي" اين "پاسا" را اولين بار در "2400" معرفي کرد... سپس در 2420- سپس 2460 سپس 2500 خوب مراحل بعدي خريد براي کساني بود که از ابتدا با ما خريدند...(شما نحوه خريدمان در سهگمت-پرديس-وسپه-شلعاب-دالبر را نگاهي کنيد همين طوري خريد مي کرديم ... ) خيلي ها از همين معرفي "پاسا" سود بردند... ولي "فحش هاش" ماند براي "هومي" ...
              برويد ببينيد فقط سهم شما افت کرده؟
              بنده که هيچ...
              برويد ببينيد اساتيد در اين مدت چه سهم هايي معرفي کردند...
              خکاوه 165 توماني؟
              خاور 260-270 توماني؟
              پترول 500 توماني؟
              ثنوسا 730-780 توماني؟
              وساخت 650-750 توماني؟
              وپترو 350-370 توماني؟
              دکيمي 1100 توماني؟
              وساپا 180-195 توماني؟
              وتوشه 600 توماني؟
              فسرب 360-400 تومانی؟

همه خوب...
              "هومي" بد" ...
              "انسانيت" خوب چيزي است...
              خب کل بازار ريخت...
              تقصير ِ "هومي" ؟
              مرامتان را عشق است...

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11252

در صداقت شما شکی ندارم استاد هومی
                سوالی داشتم
                هدف کوتاه مدت خبهمن وخساپا را چند می بینید؟

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                  در صداقت شما شکی ندارم استاد هومی
                  سوالی داشتم
                  هدف کوتاه مدت خبهمن وخساپا را چند می بینید؟
                  خبهمن... رنج 280-290 مقاومت دارد حواستان باشد...(بلند مدت مشکلی ندارد)
                  خساپا... رنج 230-240 مقاومت دارد حواستان باشد...(از این سهم با این که جزِ سهم های بنیادی نیست خوشم میاد)
                  در ضمن بنده استاد نیستم...
                  پی نوشت:در حال بروز رساني وبلاگ بودم... يکي از اکازيون هاي سيماني که به نوعي "پي بر اي تحليلي زير 4" دارد را دقايقي پيش معرفي کردم... از همين سهم 100% حداکثر يک ساله مي گيريم...(شايد هم 6ماهه)

نظر

• tplnoor
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 31

هومی جان
                    برای بزرگ شدن باید اول تحملت بالا برود،حرف و حدیث زیاد است،هرکس به اندازه خودش.
                    من اولین بار است که این تاپیک را میبینم.گفتم از پیشنهاد های شما استفاده کنم که ظاهرا دیگه در دسترس ما نیست
                    اما چند نکته و پیشنهاد و سوال دارم
                    اول اینکه به هیچ وجه نباید اینطور عکس العمل نشان بدهی و وارد حاشیه شوی
                    فراموش نکن که رمز پیروزی در همکاری است
                    انسان های بزرگ عادت به خیر رساندن دارند نه طلبیدن.باید باران باشی و ننگری که کاسه از آن کیست،وگرنه همواره در انزوا خواهی ماند
                    ضمنا فراموش نکن که هر انسانی اشتباه میکند.و هر اشتباهی،هر چه که باشد قابل بخشیدن است تنها اگر شهامت قبول آن را داشته باشیم.
                    تنها راه کم کردن ریسک و اشتباه استفاده از تجربه یکدیگر است.کناره گرفتن از بحث آزاد و انحصار طلبی محکوم به تکرار اشتباهات و بالا رفتن ریسک است.
                    چرا فکر میکنید که پیشنهاد های قبلی شما به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار گرفته بود؟ کمترین چیزی که در ازای آنها دریافت داشتید،تحلیل و اظهار نظر همکاران و نهایتا فید بک عملکرد خودتان بوده.چیزی که برای فعالیتهایی اینچنینی بسیار با ارزش و گرانبهاست.بخش اصلی هزینه های گروه های مالی صرف سنجش عملکرد و فیدبک گیری از عموم است.امیدوارم منظورم را رسانده باشم
                    سوالم در مورد استراتژی این ایام است.به دنبل سهم هایی هستم که ضمن سود کوتاه مدت عالی(به دلیل هیجان بازار) دارای ارزش ذاتی بالا و آینده میان مدت و بلند مدت خوب هم باشند که در صورت افت دوباره بازار دچار ریزش نشوند.
                    پیشاپیش از همکاریتان ممنونم

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط tplnoor پست شده است View Post
                      هومی جان
                      برای بزرگ شدن باید اول تحملت بالا برود،حرف و حدیث زیاد است،هرکس به اندازه خودش.
                      من اولین بار است که این تاپیک را میبینم.گفتم از پیشنهاد های شما استفاده کنم که ظاهرا دیگه در دسترس ما نیست
                      اما چند نکته و پیشنهاد و سوال دارم
                      اول اینکه به هیچ وجه نباید اینطور عکس العمل نشان بدهی و وارد حاشیه شوی
                      فراموش نکن که رمز پیروزی در همکاری است
                      انسان های بزرگ عادت به خیر رساندن دارند نه طلبیدن.باید باران باشی و ننگری که کاسه از آن کیست،وگرنه همواره در انزوا خواهی ماند
                      ضمنا فراموش نکن که هر انسانی اشتباه میکند.و هر اشتباهی،هر چه که باشد قابل بخشیدن است تنها اگر شهامت قبول آن را داشته باشیم.
                      تنها راه کم کردن ریسک و اشتباه استفاده از تجربه یکدیگر است.کناره گرفتن از بحث آزاد و انحصار طلبی محکوم به تکرار اشتباهات و بالا رفتن ریسک است.
                      چرا فکر میکنید که پیشنهاد های قبلی شما به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار گرفته بود؟ کمترین چیزی که در ازای آنها دریافت داشتید،تحلیل و اظهار نظر همکاران و نهایتا فید بک عملکرد خودتان بوده.چیزی که برای فعالیتهایی اینچنینی بسیار با ارزش و گرانبهاست.بخش اصلی هزینه های گروه های مالی صرف سنجش عملکرد و فیدبک گیری از عموم است.امیدوارم منظورم را رسانده باشم
                      سوالم در مورد استراتژی این ایام است.به دنبل سهم هایی هستم که ضمن سود کوتاه مدت عالی(به دلیل هیجان بازار) دارای ارزش ذاتی بالا و آینده میان مدت و بلند مدت خوب هم باشند که در صورت افت دوباره بازار دچار ریزش نشوند.
                      پیشاپیش از همکاریتان ممنونم
                      در ابتدا باید بدانم کوتاه مدت از نظر شما چه مدت زمان است؟ یک هفته؟ دو هفته؟ یا...
                      از دید بنده کوتاه مدت بازه ی زمانی 3ماهه است... که اگر تعریف شما از کوتاه مدت هم مشابه بنده باشد بنده زیاد به کوتاه مدت بازار خوشبین نیستم... ولی اعتقاد دارم از برج 2 سال بعد بازار رشد خوبی خواهد کرد...(البته فعلا در حدِ حدس و گمان)
                      برای معرفی سهم... باید بدانم سرمایه شما به چه میزان است؟
                      رنج 1 تا 50 میلیون تومان؟
                      50 تا 100 میلیون تومان؟
                      100 تا 200 میلیون تومان؟
                      300 تا 500 میلیون تومان؟
                      یا بالای 1میلیارد تومان؟
                      ارادتمند...

نظر

• tplnoor
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 31

منظورم از کوتاه مدت تا قبل از عید هست
                        حتی اگه لازم باشد استراتژی محدودتر تا22 بهمن پیشبینی شود.
                        سرمایه آزاد زیر 50 تومن هست
                        راجع به شاوان.زاگرس.وبصادر.نظرتون چیه در موردشون در بازه های گفته شده

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

در اصل توسط tplnoor پست شده است View Post
                          منظورم از کوتاه مدت تا قبل از عید هست
                          حتی اگه لازم باشد استراتژی محدودتر تا22 بهمن پیشبینی شود.
                          سرمایه آزاد زیر 50 تومن هست
                          راجع به شاوان.زاگرس.وبصادر.نظرتون چیه در موردشون در بازه های گفته شده
                          بنده به کوتاه مدت بازار کلا خوشبین نیستم...
                          چه تا عید چه تا 22 بهمن...
                          ولی خودتان می دانید ممکن است در دهه ی فجر به صورت دستوری بازار مثبت شود...
                          این بدبینی بنده در مورد این 3تا سهم هم صدق می کنه...

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

از منفی تا مثبت کامل و نوسان 6% و تشکیل صف خرید میلیونی سهمی که دیروز در وبلاگ از "بازار عادی پایه فرابورس" معرفی شد... مبارک دوستان باشد...
                            در مورد بازار هم به دوستان توصیه می کنم هیجان زده نشوند...

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

امروز به نظرم در خیلی از سهم ها "بنداز بنداز" بود! /:.yead.:/

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                                امروز به نظرم در خیلی از سهم ها "بنداز بنداز" بود! /:.yead.:/
                                بدون شرح...

نظر

در حال کار...
                                X