i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    سید جان میشه بیشتر توضیح بدی؟یعنی سازمان بورس قیمتش را بالا می بره؟
    اینم توضیح کامل قانون گره :)
    گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکت‌هایی با 3 میليارد سهم و بیشتر ( بالای ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه ) و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکت‌ها، به علت عدم‌تقارن قیمت‌های درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛
    2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛ 3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.
    ماده 26: فهرست شرکت‌های مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم می‌رسد.ماده 2۷:مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکت‌هایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم ( زیر ۱۵ میلیارد تومان سرمایه ) با تشخیص مدیرعامل بورس می‌تواند اعمال نشود.ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی می‌شوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام می‌شود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.تبصره: در صورت عدم‌انجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پايانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

با این اوصاف فردا یک گین 8 درصد خواهیم داشت
      Honesty is the best policy

نظر

• ashoo
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 42

سلام smj13 عزیز.
        به توصیه استاد خرید ثشرق کامل وسنگین خرید شد.
        اگر یه لطف کنید جواب این سوال را محبت کنید.از حدود فیمت 900 مقداری ساروم دارم ایا زمان فروش رسیده یا صبر کنم. ممنون

نظر

• anisan
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 141

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
          خوب از وساخت و بنیادش خبری ندارم و نمیتونم اظهار نظر کنم ولی ثشرق را به دوستان بارها گفتم بنیادی بخرید و نگه دارید ، این سهم پتانسیل 1000 تومن شدن را براحتی دارد...
          عوض کردن این دو سهم کاملا به خودتون بستگی داره...
          برای نمونه امروز خودم شبندرم رو با ثشرق عوض کردم ، اصلا هم پشیمون نیستم...
          خود من الان سبدم شده 88 درصد ثشرق ، 10 درصد وبصادر و 2 درصد هم وبشهر...
          البته وبشهر را برای نوسانگیری گرفتم و حد ضرر خودم را 370 انتخاب کردم ، گرچه میدونم از 400 پایینتر نمیاد...

سلام دوباره به آقا سید
          میخواستم بدونم امکان اینکه ثشرق بعد از مجمع تعدیل بده هست ( سهم رو بعد مجمع باز میکنند و چند وقت بعد گزارش سه ماهه میدن یا بعد از مجمع سهم تا موقع گزارش بسته میمونه)
          با تشکر

نظر

• Spica
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 66

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
            این کاری که شبندر میکنه را بهش میگن پوبلک به مقاومت شکسته شده و این یعنی بعد از تاچ 1400 تومن دوباره اوج میگیره برای 1620...
            اصلا نگران این سهم نباشید ، خود من دوباره میام روی این سهم ، البته دو روز کاری دیگه...
            با این حساب اگه فردا خارج بشیم و حوالی 1400 وارد بشیم یه نوسان کوچیک گرفتیم . اما مسئله این است ممکنه سهم ببنده !!!!

نظر

• ahmadreza
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 1294

پس جناب smj13 به نظر شما من امروز از صف فروش فاراك برداشتم گرون نخريدم يعني؟!!

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

با عرض سلام خدمت دوستان
                این کرمانشا هستش و نظر من برای خرید با حد ضرر 920 شاید خوب باشه ممنون میشم نظر بدین.
                نظر من اینکه ابر کومو رو شکونده و آماده برای صعود هستش.
                ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

اینم رتکو :
                  با حد ضرر 850 تومان برای خرید مناسبه

ممنون میشم نظراتتون رو بگین

نظر

• محمد جمالی
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 69

سلام آقا smj13 4 میلیون پول دارم برای فردا میشه یه پیشنهاد برای خرید بهم بدین
                    ممنون

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

اینم رتکو تایم daily
                      از نظر من:

برای خرید خوبه.

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

فلوله از نظر من :
                        از دید بلند مدت برای خرید خیلی مناسب است.

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

فلوله گیر یه مثلث افتاده ، فکر کنم میخواد گپشم پر کنه:

نظر

• anisan
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 141

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
                            سلام آقا smj13 4 میلیون پول دارم برای فردا میشه یه پیشنهاد برای خرید بهم بدین
                            ممنون

با سلام
                            امشب آقا سید سری به تاپیک نزده فکر کنم امشب بیکار نباشه
                            تو صفحه قبل آقا سید چند سهم رو معرفی کردن و بیشتر نظرشون برای امروز و فردا روی ثشرق بود

نظر

• mahtab.gh441
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 209

سلام و ممنون برای راهنمایی بابت رسم نمودار فیبوناچی

خط rsi خیلی خوب برای پیدا کردن حرکت از منفی به مثبت کمک کرد

اما اگر ممکن است در مورد اینکه ابزار فیبوناچی چه نکاتی را بیان میکنند ایا همانند چنگان اندروز میتوان از این ابزار نیز استفاده کرد معایب و فاید ه ها مطلبی عرض کنید ممنون می شوم با تشکر

5e6998a80272f55a1-1.png

نظر

• ( احمدي )
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 262

سلام سيد جان...وقت بخير....خدا قوت....امروز( 17 اذر ) ثشرق بخريم؟ تو چه محدوده اي مناسبه؟ من ديدم كوتاه مدته....اقساط بانكي دارم چن تاش عقب افتاده...قصد دارم با يه سود كم بخرم و فعلا خارج بشم تا بعدا خدا چي بخواد....
                                اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

در حال کار...
                                X