دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
    سلام آقاي مرادي عزيز
    پيوسته نظرات بي شائبه شما رو دنبال مي كنم سه روز كاري سعي دارم خودم رو قانع كنم كه 60% نقدينگي ام رو خريد كنم
    ولي با شرايط كنوني بازار وبخصوص امروز، اين هفته رو نوساني رو به پايين ميبينم احتمالاٌ‌بخاطر مذاكرات باشه، سيستم رو از 460 تومان تا 400 خريد داشتم اما امكان رشد اين سهم بنظر خيلي سخت مياد. علارغم اينكه ميدونم ارزنده است و بايد سقف قبلي رو بزنه. نظرات بولتن تون هم خوبه اماشايد بهتره نمودار و جدول بيشتري استفاده كني هرچه بصري باشه تاثير گذاريش بيشتره.
    تشكر از وقتي كه در اين فروم ميگذاريد.
    لطف شما قطعا بیش از لیاقت بنده اس،درمورد شرایط بازار کاملا حق با شماست،اونقدر شرایط مذاکرات پیچیده و مبهم شده که هیچ قضاوتی نمیشه کرد و خوب این وضع اونوقت طبیعی جلوه میکنه تو بازار...

سیستم اگه بتونه بالای 420 تثبیت کنه رشد خوبی رو میتونه داشته باشه،تو بولتن هم ذکر کرده بودم،من بهش خیلی خوشبینم،واقعا چارت خوبی داره...

در مورد بولتن هم همه ی صحبتها رو طبق نمودار انجام میدم،درواقع تفاسیر نمودار ها رو مینویسم...این که تو این هفته یه بخشی اضافه کردم به عنوان کوتاه از نمادها برای این بود که چارت اون نمادها تو بولتن های قبلی بود و تغییر معنا داری نکرده بودن،برا همین ترجیه دادم که صرفا یه توضیح کوچولو در موردشون بدم...در مورد جدول متوجه منظورتون نشدم راستش،چه جدولی مدنظرتونه؟

مرسی که بولتن ها رو خوندید و نظر دادید قربان/:.wubsmiley.:/
    تمام سال من بی تو...

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

درود بر آقای مرادی عزیز؛
      همیشه پست های شما را دنبال می کنم و از تحلیل های جنابعالی استفاده می کنم.
      در مورد بمپنا علاوه بر آنکه چارتش الگوی سر و شونه زده، پول خوبی هم توی این مدت وارد سهم شده و انتظار میره طبق الگو بالا بره
      اما در مورد غبشهر متاسفانه هنوز پولی وارد سهم نشده و فعلا رشدی را براش نمی بینم؛ شاید تا 715 اصلاح کنه. نظر شما چیه؟
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        درود بر آقای مرادی عزیز؛
        همیشه پست های شما را دنبال می کنم و از تحلیل های جنابعالی استفاده می کنم.
        در مورد بمپنا علاوه بر آنکه چارتش الگوی سر و شونه زده، پول خوبی هم توی این مدت وارد سهم شده و انتظار میره طبق الگو بالا بره
        اما در مورد غبشهر متاسفانه هنوز پولی وارد سهم نشده و فعلا رشدی را براش نمی بینم؛ شاید تا 715 اصلاح کنه. نظر شما چیه؟
        ارادت جناب فدایی عزیز
        در مورد غبشهر کاملا باهاتون موافقم،700-720 محدوده ای هست که من امیدوارم نشکنه...و البته نباید خیلی زمانی تا استارت مجددش مونده باشه چون روی چارت داره هارمونی زمانی رو به نظر من به هم میزنه...اگه بخواد خیلی دیگه این اصلاح طول بکشه براش روندش خراب میشه به نظرم.

ممنون از اینکه نظرتون رو به اشتراک گذاشتید/:.Heart.:/

پ.ن:البته به نظر من غبشهر رو مصنوعی دارن کنترل میکنن،وگرنه سهم فروشنده ی انچنانی نداره به نظرم زیر 750...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

بیخود نبود چارت واتی قشنگ شده بود...این از تقسیم سود شیران،اینم از مدارک و مستندات افزایش سرمایه...

یه کمی زود برگشت و کف خریدنش که مجال نداد،حالا با این اتفاقات یحتمل مقاومت رو میشکنه...

فردا سهم رو پیگیری کنیم باید!

چارتش تو بولتن این هفته بود.../:.smilingsmiley.:/
          تمام سال من بی تو...

نظر

• sanaz200
            عضو عادی
            • May 2014
            • 296

با سلام و سپاس
            محبت میکنید راجع به تایرا و دانا برای فروش تحلیل بفرمایید
            ممنون
            [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سلام و عرض ادب

ببخشید که فقط چارت ها رو قرار دادم بدون توضیحات و یا فایل بولتن...اینقدر سرم شلوغ بود این چند روز که واقعا فرصت سر خاروندن هم نداشتم/:.smilingsmiley.:/

بازار امروز اخر وقت انصافا تقاضای خوبی اومد روش ولی باید با احتیاط بیشتری قدم برداشت،اونچه از چارت ها به نظر میرسه احتمال نزول لااقل تا حوالی 61000 واحد فعلا بیشتر از احتمال صعود هست...

در مورد سهمها،روی بمپنا،غبشهر،حکمت و سیستم در حال حاضر مثبت هستم...
                بمپنا دوتا سناریو براش محتمل بود همونطور که روی چارت مشخص کردم،یکی شکسته شدن حمایت 1125-1080 و حرکت به سمت 970-1000 برای ساختن یه الگوی هارمونیک شارک بود و دیگری عمل کردن حمایت مذکور که فعلا حمایت عمل کرده و باید دید این بار با مقاومتها چه خواهد کرد...
                غبشهر انتظار دارم که از بازه ی 690-725 برگشتش رو شاهد باشیم،منطقه پر تراکم حمایتی هست و من پیش بینی میکنم در صورتی که نره زیر 690، حداکثر تا سه ماه اینده شاهد رسیدن سهم به محدوده ی 1000 تومانی باشیم....
                سیستم نزدیک به کف قیمتی 380 تومنی قرار داره و از طرفی هم مقاومت 415-420 که مهم هست رو در پیش داره،خریدش حوای حمایت خالی از لطف نیست اما باید مراقب بود حمایت رو نشکنه...
                حکمت هم خریدش با حدضرر 110 تومن میتونه مناسب باشه،از نظر زمانی باید کم کم جهت خودش رو مشخص کنه و من پیش بینیم این هست که سهم به سمت بالا از مثلث خارج بشه...محدوده ی مقاومتی مهم 120-125 تومن هست که در صورت عبور ازش میشه امیدوار به رشد سهم بود...

یا حق
                تمام سال من بی تو...

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

سلام
                  ضمت تشکر
                  در مورد پترول و ثاخت هم زحمت بکشید و نمودار بگذارید.
                  ممنون
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

سلام و عرض ادب

عذر تقصیر بابت تاخیر@};-

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                    با سلام و سپاس
                    محبت میکنید راجع به تایرا و دانا برای فروش تحلیل بفرمایید
                    ممنون

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                    سلام
                    ضمت تشکر
                    در مورد پترول و ثاخت هم زحمت بکشید و نمودار بگذارید.
                    ممنون

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

سلام و عرض ادب

یه واگرایی مثبت خوب توشاخص کل در حال شکل گیری هست،به نظرم یه مقدار بازار بهتر بشه نم نم...
                      برگشت از حوالی 63500 نهایتا این موضوع رو تایید میکنه...

مقاومت ها هم 64700 حدودا و 66500 هستن...

اگه شاخص از این دوتا مقاومت رد بشه واقعا بازار دیدنی میشه...

سهم هایی که این روزا روشون تمرکز دارم:واتی،شرانل،حکمت،غبشهر،غچین،دیران،سیستم،بمپنا و تا حدودی حسینا و حخزر...

یا حق
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• pishva
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 94

سلام و عرض ادب جناب مرادی نظرتون در مورد غمینو چیه بنظرم کف خوبی حوالی 500 داره میسازه .نظرتونم در مورد پسهند رو هم لطف کنین .ممنون و مچکر از زحمات بی وقفتون

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط pishva پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب جناب مرادی نظرتون در مورد غمینو چیه بنظرم کف خوبی حوالی 500 داره میسازه .نظرتونم در مورد پسهند رو هم لطف کنین .ممنون و مچکر از زحمات بی وقفتون
                          سلام قربان،مخلصم

اتفاقا غمینو هم جزئ سهمهایی هست که نسبتا روش فعالم منتهی نسبت به اون سهمهایی که بالا گفتم کمتر...

با خریدش تو این حوالی موافقم،مقاومت مهمش بازه ی 550-575 تومنه..به نظرم هرچه نزدیکتر به 500 خرید بشه و صبر کنیم ببینیم میتونه مقاومت رو رد کنه یا نه...

پسهند رو متاسفانه بررسی نداشتم،بعدا فرصت بشه حتما بررسی میکنم و عرض میکنم خدمتتون

یاعلی
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• pishva
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 94

بسیا ر بسیار ممنونم بنده این دو سهم رو از قبل خریداری کردم و با تاکید یه شخصی نگهداری کردم و ریزشش نصیبم شد 850و 860 قیمتهای خریدمه .

نظر

• abbas57
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 39

با سلام : اگر ممکن باشه باما را هم تحلیل بفرمایید .

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

فاذر رو به نظرم بررسی کنن دوستان بد نباشه،از دید من چارتش فوق العاده قشنگ شده الان،بالای 320 تثبیت کنه میتونه بره برای شکستن 360...

پ.ن:سیستم هم بوی راه افتادن میده بالاخره بعد از مدتی کف سازی مناسب...
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/03/29, 08:16.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X