دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
    سلام به اقاي مرادي عزيز خدا قوت
    سوالم اينه كه امكان داره ثبت حق غچين رو به بعد از مجمع برسونن و سودي به آن تعلق نگيره ؟؟
    هرجور كه به حق اين سهم نگاه ميكنم، رفتارش اصلن منطقي بنظر نمياد،حتي فرض كنيم سود 50تومني هم بهش تعلق نگيره بازهم 150فاصله داره با خود سهم! بنظر غير از موضوع لجبازي يك سهامدارچيز ديگه اي بايد باشه.
    با تشكر
    سلام قربان،ارادت

به هیچ وجه این موضوع امکان نداره،شرکت تعهد به ثبت داده،رو کدال هست میتونید مشاهده کنید.

مطمئن باشید فقط همین موضوعه...چون سهم کوچیکه و وقتی حق باز شد اوضاع بازار هم خوب نبود تونست این کار رو بکنه،شما فیلم معاملات روزهای اول بازگشایی سهم و روزهای اول بازگشایی حق تقدم رو ببینی کاملا دستگیرت میشه موضوع...

من بیش از یکساله رو این سهم فعالم و هر روز معاملاتش رو دارم نگاه میکنم،دیگه تقریبا رفتار سهامدارای مختلفش دستم اومده...

البته یه موضوع دیگه هم اینه که خیلی ها مثل شما به این فاصله نگاه میکنن و میگن این فاصله بی دلیل نیست و میترسن بیان طرفش...

این فاصله هم انشالله با بهتر شدن بازار پر میشه...کافیه سهم صف خرید بشه،اونوقت افزایش تقاضا روی حق کاملا مشهود میشه...کما اینکه تو اون دو روز دیدید معاملات حق جون گرفته بود و حتی تا نزدیک 400 هم اومد...به نظر من با فرض اینکه سهم تو این قیمت ها بمونه و بازار هم اوضاعش بهتر بشه(شکسته شدن مقاومت 71500-72000 در شاخص کل)،حق راحت میاد تا حوالی 450...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

سلام و عرض ادب

دوستان خوبم این سهمها هر کدوم به قیمتهای ذکر شده رسید از دید من خریدنیه:

حکمت 127-133

وبملت 240-245

صادرات 94-97

فاذر 300-310

پردیس 89-91

تجارت 100-105

هم کم ریسک هستن نسبتا و هم تارگت های خوب صعودی دارن به نظرم...

یاعلی
      تمام سال من بی تو...

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

سلام
        ونفت تا کجا قیمت برای خرید جذاب میشه؟ تشکر

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          سلام
          ونفت تا کجا قیمت برای خرید جذاب میشه؟ تشکر
          ونفت 290-300 جذابه مشروط بر اینکه نره زیر 290...حمایت خیلی مهمیه براش که امیدوارم از دست نره...تثبیت زیر 290 روند سهم رو از دید من برای مدت قابل توجهی نزولی میکنه...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در مورد خصدرا عزیزی تو خصوصی پرسیده بودن،من اصلا تا حالا چارتش رو ندیده بودم،واقعا چقدر چارت جذابی داره،حیف سهم بسیار پرریسکه و تو استراتژی من نمیگنجه...

حمایت اول سهم 230 تومن...نقطه ی بهینه ورود حوالی 190-195 تومن...

به احتمال زیاد سهم از اون محدوده برگشتی به سمت 285 و سپس 325 خواهد داشت که در صورت عبور من براش تارگت 800 تومنی میان مدتی میدم...(با توجه به ریسک بسیار بالای سهم خواهشا به هیچ وجه این تحلیل مبنای معامله قرار نگیره)

یا علی

پ.ن: یه نکته فراموشم شد،خدایی نکرده حمایت حوالی 190 از دست بره سهم مستعد نزول تا زیر 100 تومن تو میان مدت خواهد بود.../:.negaran.:/
            تمام سال من بی تو...

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              ونفت 290-300 جذابه مشروط بر اینکه نره زیر 290...حمایت خیلی مهمیه براش که امیدوارم از دست نره...تثبیت زیر 290 روند سهم رو از دید من برای مدت قابل توجهی نزولی میکنه...
              فکر نکنم زیر 290بیاد تو این دو ماه اخیر هر وقت روی این قیمت اومد حقوقی صف فروش جمع کرده
              ونفت تو مثلث 290 تا 320 بیشتر برای نوسان گیری میخوره

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                فکر نکنم زیر 290بیاد تو این دو ماه اخیر هر وقت روی این قیمت اومد حقوقی صف فروش جمع کرده
                ونفت تو مثلث 290 تا 320 بیشتر برای نوسان گیری میخوره
                این بار به نظرم داستان فرق میکنه،دقیق ترش رو بخوام عرض کنم انتظار دارن زیر 297 نیاد این دفعه و یه رشد خوب رو داشته باشه...لااقل تا 400....

بعد از اینکه شما فرمودید و سهم رو بررسی کردم این هم به اون لیستی که صفحه قبل عرض شد اضافه شد.

فردا روز خریده به نظرم...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

این بار به نظرم داستان فرق میکنه،دقیق ترش رو بخوام عرض کنم انتظار دارن زیر 297 نیاد این دفعه و یه رشد خوب رو داشته باشه...لااقل تا 400....

بعد از اینکه شما فرمودید و سهم رو بررسی کردم این هم به اون لیستی که صفحه قبل عرض شد اضافه شد.

فردا روز خریده به نظرم...
                  احسنت
                  لطفا اعتلا راهم بررسی کنید

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

امروز ونفت صف فروش شد

نظر

• ehsanksh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 179

با سلام و ارادت
                      جناب مرادی با خرید حکمت همچنان موافقید؟

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

بله همچنان روی حکمت مثبت هستم،انتظار دارم در میان مدت تا حوالی 160-170 رو راحت بره...اونجا مجدد باید بررسیش کنیم!

بازه ی مورد نظرم برای خرید هم 127-133 هست و حد ضرر 120 تومن.

یا حق
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

صرفا جهت یاداوری:

سلام و عرض ادب

دوستان خوبم این سهمها هر کدوم به قیمتهای ذکر شده رسید از دید من خریدنیه:

حکمت 127-133

وبملت 240-245

صادرات 94-97

فاذر 300-310

پردیس 89-91

تجارت 100-105

هم کم ریسک هستن نسبتا و هم تارگت های خوب صعودی دارن به نظرم...

یاعلی
                          ضمن اینکه برای دوستان ریسک پذیر تر حق تقدم فباهنر و حق تقدم غچین هم از دید من خوب هستن،خصوصا حق تقدم محبوب من چین چین:)))
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• بورث
                            ستاره‌دار (۶)
                            • Sep 2013
                            • 263

سلام جناب مرادي عزيز
                            چارت غچين رو ديدم برداشتم از چارت اينه كه قيمت از مثلث آبيه كه پرچم فرض ميكنم رو به بالا شكسته و پولبك هم زده احتمالاٌ به اندازه طول پرچم هم رشد كنه كه ميشه حدوداٌ‌6ماه آينده رو قيمت 800 تومن.(البته خيالپردازيه )
                            من هيچ سهمي از غچين ندارم، ولي حدود يه هفته استكه روي حقش، فعالم و روزانه روي كف قيمت خريد ميكنم همين امروز هم ششمين معامله اش رو من انجام دادم. به اميد اينكه تا 23 ارديبهشت گپ قيمتيش رو پركنه درغير اينصورت حقشو مي پردازم و تو مجمع شركت ميكنم.
                            شما سناريوي قيمت حق غچين رو چجوري ترسيم ميكني؟ بنظرم با توجه رقيق شدن بسيار زياد سهم كسي ميل خريد حق رو نداره ، بعيد ميدونم زير 300 بياد اما اميدي به بالاي 370 هم ندارم.

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                              سلام جناب مرادي عزيز
                              چارت غچين رو ديدم برداشتم از چارت اينه كه قيمت از مثلث آبيه كه پرچم فرض ميكنم رو به بالا شكسته و پولبك هم زده احتمالاٌ به اندازه طول پرچم هم رشد كنه كه ميشه حدوداٌ‌6ماه آينده رو قيمت 800 تومن.(البته خيالپردازيه )
                              من هيچ سهمي از غچين ندارم، ولي حدود يه هفته استكه روي حقش، فعالم و روزانه روي كف قيمت خريد ميكنم همين امروز هم ششمين معامله اش رو من انجام دادم. به اميد اينكه تا 23 ارديبهشت گپ قيمتيش رو پركنه درغير اينصورت حقشو مي پردازم و تو مجمع شركت ميكنم.
                              شما سناريوي قيمت حق غچين رو چجوري ترسيم ميكني؟ بنظرم با توجه رقيق شدن بسيار زياد سهم كسي ميل خريد حق رو نداره ، بعيد ميدونم زير 300 بياد اما اميدي به بالاي 370 هم ندارم.
                              سلام قربان ارادت

والا منظور از چارت بیشتر تارگت 660 تومنی کنج ابی رنگ بود تا تارگت 800 که فرمودین،هرچند اون هم در دسترسه به شرط تصبیت بالای سقف تاریخی...

و اما در مورد حق تقدم،به نظرم یه گزینه ی خیلی خوب برای پرداخت صد تومن هست الان....انتظار دارم خریدار حق 320 تومنی و واریز صد تومن بتونه سهم رو لااقل همون حوالی 660 بفروشه...از نظر زمانی هم که حداکثر 5 ماه دیگه قابل معامله میشه و به نظرم یه سود 50% طی 5 ماه اینده اصلا بد نیست...

و اما روی تابلو،واقعا نمیدونم چه اتفاقی بیوفته،من انتظارم اینه که حق لااقل تا 420 بیاد بالا،چون کف سهم حوالی 520 تومنه که یه کم بعید میبینم بشکنه...به هر حال چه 420 من و چه 370 شما حق تقدم چین چین رو روی 320 تومن جذاب میکنه...

حالا انشالله تا چند روز دیگه که گزارش نه ماهه اش بیاد بهتر میتونم در مورد روند ماههای اتی سهم از دید بنیادی هم نظر بدم...
                              منطقا باید تعدیل مثبت داشته باشه تو گزارشش اما خب بعید نیست به خاطر حق تقدما و این حرفا رو نکنن و بزارن برای گزارش پایانی...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• sanaz200
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 296

با سلام و سپاس
                                ممنون از توضیحات خوب شما
                                پترول و بانک دی رو چطور میبینید ؟
                                ممنون
                                [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

در حال کار...
                                X