کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقای مرادی!
با تبریک میلاد امیرالمومنین ، حضرت علی (ع) ، به شما و سایر دوستان!
در صورت امکان نگاهی به خگستر هم بیاندازید!
با سپاس فراوان!
سلام و درود
خگستر رو این شکلی میبنم:
حدود حمایتها و مقاومت هاش رو چارت مشخصه...
در مورد بنیاد سهم هم که حداقل ارزش سرمایه گذاری های شرکت بدون در نظر گرفتن ارزش بلوکی دارایی ها=500 تومن بورسی+80 تومن خارج بورسی(به راحتی میتونید تو اخرین وضعیت پرتفوی شرکت ببینید خودتون)
از طرفی نزدیک به 200 تومن سود انباشته...
93 هم که 90 تومن میسازه...
خداییش یه همچین شرکتی باید رو 400 تومن دست و پا بزنه؟!
رسیدن به سقف قبلی حداقل حداقل رشدیه که برای میان مدت از سهم انتظار میره...
این دو تا پست هم برای یک ماه پیشه:
پ.ن مهم: حتما اگه شنبه خگستر منفی بود یه پله بردارید،سهمی با ارزش دفتری 300 تومن+ سهمی حداقل 300 تومن بانک پارسیان...از نظر پی بر ای هم که سود امسال و سال بعد رو 51 تومن پیش بینی کرده و پی بر ای پایینی داره...
منفی کامل شنبه میشه 364 تومن،زیر 370 اگه بدن یه پله(ندن تا 375 هم حتی به نظرم خوبه!!!)،پله بعدی رو هم صرفا به این خاطر میزایریم برای 340 که اگه بازار دوباره منفی شد حداکثر استفاده رو برده باشیم...کف بسیار بسیار مناسب تکنیکالی هم 335-340 تومنه که احتمالش 1% هست که بشکنه!!!
انتظار دارم تو میان مدت حداقل تا 700 تومن رشد کنه و در ضمن اگه مثلا یکسال بعد قیمتش رو 1100 تومن ببینم اصلا تعجب نمیکنم!!!
یه نکته رو عرض کنم البته،منظورم ار جمله قرمز این نیست که این دو تا سیصد تومن رو جمع بزنیم(چون بخشی از همین ارزش دفتری مربوط میشه به همین دارای بانک پارسیان)...منظورم این بود که کف کف کف کف کف ارزش بنیادی سهم رو نشون بدم...
جناب مرادی:
ممکنه نظرتون رو در مورد دارویی ها هم بفرمایید؟
کی از کما در میان؟
در مورد دارویی ها راستش برای کوتاه مدت چندان بهشون خوشبین نیستم و به نظرم با اینکه اکثرا وصعیت بنیادی خوبی دارن منتهی با توجه به چارت شاخص گروهشون جزو اخرین گروههایی خواهند بود که روند صعود میگیرن...
البته ممکنه نوسان مثبتی رو هم ازشون شاهد باشیم،اما روند صعودی پر قدرت فعلا خیر!(مثلا همین روزها احتمالش زیاده،چون نزدیک به حمایت هستن)
پ.ن: منظورم از روند صعودی پرقدرت اینه که برگردن و بتونن تا سقف های قبلی صعود کنن!!!
باعث خرسندی هست که دوباره تشریف آوردی و باحوصله به سوال ها جواب دادی :)
دو تا تحلیل جدید انجام دادم، می ذارم اینجا، نظرت رو بگو
تحلیل خودرو:
برخورد قیمت با 50% فیبوتاچی Retracement، تشکیل کندل hanging man، برخورد با خط مقاومت میانمدت قدرتمند (همان خط گردن در سر و شانه سقف تشکیل شده قبل از نزول قیمت) و کاهش حجم با افزایش قیمت، همگی نشانه هایی از برگشت قیمت هستند.
البته در خصوص کندل hanging man، این کندل و سایر الگوهای شمعی نیاز به تایید دارند و تایید آن با یک کندل نزولی است.
در همین حال، RSI و میانگین های متحرک سه تایی معروف (4,9,18) همچنان پتانسیل رشد قیمت را نشان می دهند.
همه چیز شنبه مشخص می شود. در صورت شکسته شدن خط مقاومت، صعود تا حوالی 316 محتمل است.
امروز با دوستان رفته بودیم مجمع لعابیران،پای بازار نبودم،همین الان هم رسیدم خونه و خیلی خسته ام،در مورد پست های بزرگواران،انشالله تو این دو روز اخر هفته بیشتر با هم همکلام میشیم،عذر بنده رو بپذیرید فعلا /:.Heart.:/
در مورد مجمع لعابیران هم این نکات خالی از لطف نیست:
140 تومن سود به ازای هر سهم تقسیم شد
افزایش سرمایه مرحله اول (از 3.5 میلیارد به 10 میلیارد)از اورده و مطالبات مدارکش به سازمان ارسال شده و مدیر عامل محترم تاکید داشتن که سعی میکنن تو خرداد ماه مجمع فوق العاده رو برگزار کنن...
مرحله دوم افزایش سرمایه(از 10 میلیارد به 20 میلیارد) قطعا تو نیمه دوم امسال انجام میشه(طبق گفته ی نماینده ی سهامدار عمده)...
وصعیت عملیاتی شرکت بسیار خوبه،از نظر حرکت به سمت تکنولوژی به روز تر و بحث رنگ های دیجیتال برنامه های خوبی داره...
تنها مشکل سهم هزینه های مالی هست که انشالله با افزایش سرمایه و با برنامه های دیگه ای که اعلام کردن(گرفتن اعتبار از خریداران با بهره کمتر از بانک و ...) اینم حل میشه...
طبق فایلی که مدیر عامل محترم به نمایش گذاشتن شرکت قصد داره بعد از افزایش سرمایه به ازای هر سهم 672 ریال سود اعلام کنه(معادل 191 تومن با سرمایه فعلی) و میشه از الان منتظر این تعدیل خوب بود(به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد)...
اول بابت بدقولی که کردم و نتونستم بیام برای همکلامی عذر میخوام...دلیل این بدقولی هم فوت یکی از بستگان (در غروب جمعه)بود...
اما از همتون تقاضا میکنم برای آرامش روح عزیز تازه از دست رفته ی ما دعا بفرمایید...
این چند روز کلا درگیر مراحل قانونی و مراسم کفن و دفن بودم و کلا نبودم پای بازار و زحمت ترید هم افتاده بود گردن یه دوست بسیار عزیز و صرفا روزی 2-3 بار بازار رو تلفنی رصد میکردم...
چهارشنبه از حق خودرو خارج شدم،شنبه زامیاد خریدم و امروز برای تسویه اعتبار بخشی از سایپا ها رو فروختم(البته تلفنی!)
در مورد گروه خودور فردا روز مهمیه،هرچند با معاملات امروز میشه بهشون خوشبین بود منتهی به هیچ وجه نباید فردا منفی بشن،انشالله سایپا با عبور از 295 میره برای تارگت 325،خودرو با دوام بالای 280 میره برای 320،خپارس با تثبیت بالای 275 میره برای 310،زامیاد با شکست 170 میره برای 200...البته یه گیر کوچیک رو 186 هم داره...
این مطلب رو هم تو تاپیک جناب شفاف سازی و اقا احسان عزیز زده بودم،گفتم اینجا هم باشه بدک نیست:
----------------------
سلام و عرض ادب مجدد خدمت جناب شفاف سازی عزیز و همینطور دیگر دوستان
الحمدلله،نفسی هست هنوز،شما خوبی انشالله
آقا بیشتر تشریف بیارید از دانشتون بهره مند بشیم/:.Heart.:/
انصافا با دید بنیادی از بهترین های بازاره این واتی تو این قیمتها
اما در مورد تکنیکال سهم تا حدودی با مهرداد عزیز موافقم
اقا مهرداد شکسته نفسی میکنی ها :x
من چارت واتی رو خیلی ساده میبینمبه نظرم دیگه باید اخرای موج اصلاحی باشیم(راستشو بخوای تکنیکالی تارگت 240 تومن رو میشه برای نزولش دید تو بدترین حالت،منتهی با توجه به وصعیت بنیادی سهم اصلا اصلا انتظار ندارم بدترین حالت ممکن اتفاق بیوفته،پس چارت رو با کمی خوشبینی نگاه میکنم!)...
از 360 تا 310 منطقه برگشی سهمه از نظر من و خرید پله ای با دید بلند مدت میتونه گزینه ی خیلی خیلی خوبی باشه...
چارت واتی:
راستی جناب شفاف سازی شما هم موافقید که سرمایه گذاری ها یه رالی حداقل حداقل 20-30% به بازار بدهکاره؟!
الان داشتم نگاه میکردم چندتاشون رو اوضاع جالبی دارن،از نظر پی بر ای که نابودن کلا،اکثرا حوالی 4 یا زیر 4!!!
از نظر ارزش دفتری به طور مثال:
وخارزم 190 دفتری...قیمت188!!!
پردیس 108 دفتری...قیمت 126!!!
واتی 384 دفتری...قیمت 366!!!
وساپا 179 دفتری...قیمت 151!!!
از نظر ناو هم که اکثرا تو محدوده ی 50% هستن اگه اشتباه نکنم!
خدایی موندم بازار دیگه چی میخواد؟!!!
پ.ن:یه نکته ای،240 رو که گفتم صرفا بر مبنای این فیبویی که میبیند نگفتما،یه سری چیزای دیگه هم هست،منتهی برای شلوغ نشدن چارت پاکشون کردم...
پ.ن2:مهرداد عزیز در مورد اینکه سهم هنوز تو فاز نزوله و هیچ واکنش برگشتی رو هم نشون نداده کاملا باهات موافقم و نظر مثبت روی سهم صرفا با دید بنیادی هست...
یا علی
-------------------------
پ.ن:پاسخ پستهای دوستان رو تا چند دقیقه انشالله میدم،هرچند شاید نوش دارو بعد از مرگ سهراب باشه و بی فایده.../:.Heart.:/
باعث خرسندی هست که دوباره تشریف آوردی و باحوصله به سوال ها جواب دادی :)
دو تا تحلیل جدید انجام دادم، می ذارم اینجا، نظرت رو بگو
تحلیل خودرو:
برخورد قیمت با 50% فیبوتاچی Retracement، تشکیل کندل hanging man، برخورد با خط مقاومت میانمدت قدرتمند (همان خط گردن در سر و شانه سقف تشکیل شده قبل از نزول قیمت) و کاهش حجم با افزایش قیمت، همگی نشانه هایی از برگشت قیمت هستند.
البته در خصوص کندل hanging man، این کندل و سایر الگوهای شمعی نیاز به تایید دارند و تایید آن با یک کندل نزولی است.
در همین حال، RSI و میانگین های متحرک سه تایی معروف (4,9,18) همچنان پتانسیل رشد قیمت را نشان می دهند.
همه چیز شنبه مشخص می شود. در صورت شکسته شدن خط مقاومت، صعود تا حوالی 316 محتمل است.
در مورد خودرو کاملا موافقم که اینجا ها محدوده ی مقاومتی قوی هست منتهی با توجه به وضعیت سهم انتظار دارم که انشالله با مثبت بودن فردا خیالمون رو بابت نگه داری سهم راحت کنه،والبته مثبت فردا دیگه میخ تابوت آخرین روند نزولی سهم رو میکوبه از نظر من... ;)
برای درک بهتر وضعیت خودرو و خودرویی ها ترجیحا بریم سراغ شاخص گروهشون بهتره:
در مورد ثشرق فعلا که بسته اس برای انتقال از فرابورس به بورس و دوشنبه باز میشه؛اما چارتش رو این شکلی میبینم،به نظر من 240 نقطه ی حماتی خوب و مهمی هست برا سهم،ضمن این که واگرایی مثبتی هم که کشیدی میتونه به سهم کمک کنه:
در مورد فاذر میشه گفت رو حمایت خوبی قرار داره،مادامی که حمایتش از دست نرفته میشه به صعودش امیدوار بود،هرچند کار سختی داره و مقاومت سر راهش زیاده...
حمایت حوالی 220 براش بسیار مهم و حیاتیه از دید من،از این جهت که خدایی نکرده اگه شکسته بشه بعدا دیگه صعود خوب تو کوتاه مدت نمیشه براش تصور کرد...
در صورت شکسته نشدن حمایت 220 و صعود مقاومت های مسیر خواهد بود:
مقاومت سنگین 260
مقاومت سنگین 300
ریز مقاومت 335
پیک قبلی حوالی 375
پ.ن: خدایی نکرده نمیخوام جو منفی بدم،منتهی اگه حمایت 220 شکسته بشه تعجب نمیکنم اگه فاذر رو 160 تومن ببینم(هرچند خیلی خیلی بعیده)
به هر حال حمایت های بعد از 220 میشه،مرز روانی 200،حمایت خیلی خوب در 190،کف خیلی مستحکم روی 160...
پ.ن2:انشالله که کار به اونجاها نمیکشه،من صرفا خواستم چشم انداز بد رو هم گفته باشم...
پ.ن3:بیشترین احتمالی که خودم در مورد روند فاذر میدم تو کوتاه مدت نوسان بین همین 220 تا 300 هست...
واما در مورد شرایط فعلی سهم:
خوشبختانه موفق شده خطروند نزولی خودش رو بشکنه،به بالای ابرهای کومو نفوذ کنه،مکدی داره کم کم میاد بالای صفر،موینگ کوتاه مدتی داره موینگ های میان مدتی رو رو به بالا میشکنه و در مجموع وضعیت سهم خوب به نظر میرسه،میشه انتظار داشت یواش یواش خودش رو بکشه بالا...
شاید الان مهم ترین مقاومتش بازه ی 285-300 باشه...(285 موینگ شش ماه ی سهمه)
فقط یه نکته رو باید در نظر داشت در مورد فاذر،حتی در صورت عبور از 286 تا 300،از خود 300 تا 350 هم حرکت سهم یه مقدار مشکل باید باشه...مشخصا عددهای 318-335-350 میتونن دردساز بشن(البته ذکرشون کردم صرفا از این جهت که حواستون بهشون باشه چون هر کدوم از این اعداد میتونه نقش مقاومت رو ایفا کنه وگرنه منظورم این نیست که همه ی اینها برای سهم مشکل ایجاد میکنن!!!)
این در مورد کوتاه مدت سهم بود،اما با دید میان مدتی تا زمانی که سهم زیر 250-260 نرفته به نظرم پتانسیل شکستن سقف قبلی رو داره،منتهی با نوسان...
نظر