دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

سلام جناب ظفر

بهپاک که اعجوبه ای هست واسه خودش،ففط حیف بازار توافقی هست... :(
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

خوب یه ارزش گذاری کاملا مبتدیانه روی وبشهر داشته باشیم بد نیست!

فقط شرکتهایی که تو پرتفوی خود وبشهر هست رو در نظر میگیریم + ونوین و به تصویر زیر میرسیم:

بدون در نظر گرفتن ارزش بلوکی دارایی ها که قطعا بیش از ارزشیه که من در نظر گرفتم و همینطور بدون در نظر گرفتن ارزش دقیق زیر مجموعه های این شرکتها که قطعا ارزش اونها رو بالاتر میبره به عدد 726 تومن برای ناو سهم میرسیم!

مثلا صرفا ارزش بلوکی مارگارین رو که بخوایم در نظر بگیریم 60 تومن میاد رو ناو سهم...

با توجه به این مسائل حداقل حداقل حداقل ناو سهم 800 تومنه!70% ناو هم بخواد معامله بشه میشه 560 تومن یعنی سود 40% از همین جا...

واقعا دیگه نمیدونم بازار توی یه سهم دیگه چی میخواد تا سهم رشد کنه!!!!

یا علی

پ.ن:راستی یادم رفت!بسته بودن ونوین برای تعدیل سود+امکان تعدیل در اکثر زیر مجموعه ها رو هم در نظر نگرفتیم و به این قیمت رسیدیم برای سهم...;)
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط نامدار پست شده است

چرا ارزش روز مارگارين که براي شرکت نصف شده را لحاظ نکرديد؟
        سلام دوست من

اتفاقا ارزش روز رو حساب کردم و ارزش بلوک رو در نظر نگرفتم تا کف کف ناو سهم رو نشون بدم،اگه دقت کرده باشید ارزش مارگارین رو برای وبشهر 1483 در نظر گرفتم در حالی که خود شرکت حوالی 2995 پول داده بابت مارگارین!!!اعرض کردم که اگه بخوایم قیمت بلوک مارگارین رو لحاظ کنیم 60 تومن میره رو ناو سهم...

یه سوال از دوستان!
        ارزش بلوک 38% بانک اقتصاد نوین به نظرتون چند درصد بالاتر از قیمت تابلو هست؟! کمتر از 50% میشه به نظرتون؟!

با فرض قیمت 450 تومنی برای بلوک 38% ونوین،حدود 183 تومن دیگه میره رو ناو وبشهر و اونوقت داریم:

ناو بدون در نظر گرفتن ارزش بلوکی دارایی ها و بدون در نظر گرفتن زیر مجموعه های زیر مجموعه ها= 726
        تاثیر در نظر گرفتن مارگارین به صورت بلوکی=60+
        تاثیر در نظر گرفتن ونوین به صورت بلوکی=183+
        ناو=963 تومن فقط با در نظر گرفتن ارزش بلوکی همین دو مورد!!!
        محاسبه ارزش مابقی بلوک ها بماند...;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• sohrab67
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 552

اقای مرادی ی خواهش داشتم.اینکه در مورد محاسبه ناو ی مطلب آموزشی بزارید.جدا انقد این مبحثتون قشنگه که موندم اصلا چی گفتید!

نظر

• فدایی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 710

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            خوب یه ارزش گذاری کاملا مبتدیانه روی وبشهر داشته باشیم بد نیست!

فقط شرکتهایی که تو پرتفوی خود وبشهر هست رو در نظر میگیریم + ونوین و به تصویر زیر میرسیم:
            جناب مرادی، توی اون شکل چرا دو تا ستون «درصد سهام» وجود داره(ظاهرا ادامه داشته توی سطر بعدی ولی خوانا نیست).
            یادمه توی اون دوره کلاس دکتر شریعت خیلی به غچین اعتقاد داشتید.هنوز داریدش یا خارج شدید؟

شخصا از مطالب ارزنده تان استفاده میکنم(چه تکنیکال چه فاندمنتال) و برایتان آرزوی موفقیت دارم.
            آخرین ویرایش توسط فدایی؛ 2014/06/02, 20:55.
            همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

چین چین بست...! :(( :( :(( :( ...
              راستی برای اولین پیش بینی سال بعد بسته،امیدوارم تعدیل منفی بده :D

خیلی نامردیه من از این سهم جا بمونم! :(

ولی خارج از شوخی امیدوارم اگر هم تعدیلش مثبته نیاد همه رو یه جا اعلام کنه...

در مورد کلیت بازار هم اگه کف جدید نسازه من یکی رو راضی میکنه،فعلا که از معجزه خبری نیست!

وساپا،خکاوه فردا باید حتما برگردن وگرنه خطری میشن،وبشهر هم فردا رو اولین حمایتشه(400-405)،بشکنه میره برای 370-380...خریدش تو این قیمتها از نظر من بسیار جذابه...

خودم امروز خرید داشتم از صف فروشش و یکی دوتومن بالاتر...

یا علی

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
              جناب مرادی، توی اون شکل چرا دو تا ستون «درصد سهام» وجود داره(ظاهرا ادامه داشته توی سطر بعدی ولی خوانا نیست).
              یادمه توی اون دوره کلاس دکتر شریعت خیلی به غچین اعتقاد داشتید.هنوز داریدش یا خارج شدید؟

شخصا از مطالب ارزنده تان استفاده میکنم(چه تکنیکال چه فاندمنتال) و برایتان آرزوی موفقیت دارم.
              ارادت جناب فدایی

در مورد فایل،الان دیدم که اون قسمت رو این شکلی شده،ستون اول درصد مالکیت مستقیم وبشهر هست و درصد دوم هم مالکیت غیر مستقیم و ستون سوم هم که جمع کل درصد مالکیت...

فایل بدون ارزش گذاری رو از سایت شرکت گرفتم که قبلا لینکش رو گذاشتم،چندتا پست بالاتر...
              لینک تقدیم به شما:

در مورد چین چین هم دوتا پست بالا بوضوح مشخص میکنه که از سهم خارج شدم/:.negaran.:/:D
              راستش اول رالی خودرویی ها تصمیم گرفتم برای نوسان گرفتن خروج موقت کنم از چین چین و یه چند روزی نوسان بگیرم و برگردم روش مجدد،منتهی آلوده خودرو و دار و دسته اش شدم و هی امروز و فردا کردم تا بست!حالا منتظرم گزارشش رو بده و ببینیم چند باز میشه،احتمالا مجدد وارد بشم به سهم!البته چون اولین پیش بینی سال بعد هست ممکنه خدایی نکرده تعدیل منفی بده منتهی من تو گزارشش دنبال چیزی جز تعدیل هستم،حالا گزارشش بیاد بیشتر در موردش گپ میزنیم انشالله

بنده هم پیگیر مطالب شما هستم قربان،شاد و سلامت باشید/:.Heart.:/

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
              اقای مرادی ی خواهش داشتم.اینکه در مورد محاسبه ناو ی مطلب آموزشی بزارید.جدا انقد این مبحثتون قشنگه که موندم اصلا چی گفتید!
              سلام سهراب جان،راستش فایل اموزشی که ندارم،دانش خودم رو هم در اون حدی نمیدونم که بخوام آموزش بدم،منتهی در حد دانش ناقص خودم سعی میکنم توضیحاتی رو بدم...

ارزش خالص دارایی ها یا همون ناو نشون دهنده ی اینه که شرکت به ازای هر سهمش چه میزان دارایی خالص داره.دارایی خالص به معنی ارزش روز کلیه ی دارایی های شرکت منهای کلیه ی بدهی های شرکت هستش...

تو محاسبات بالا من اومدم سهمهایی که وبشهر مالکشون هست رو ارزش گذاری کردم،البته همونطور که عرض کردم چون وقت کافی نداشتم خیلی خیلی سرانگشتی حساب کردم و قطعا این محاسبات ایراداتی رو داره..

نحوه ی ارزش گذاری هم در مورد زیر مجموعه های بورسی شرکت که قسمت اول ارزش گذاری تو تصویر بالا رو شامل میشه به این صورت هست که قیمت روز سهم مورد نظر* تعداد سهام شرکت*درصد مالکیت وبشهر از سهم مورد نظر...و برای زیر مجموعه های غیر بورسی به صورت ای پی اس شرکت مورد نظر *5 *تعداد سهام شرکت* درصد مالکیت وبشهر از سهم مورد نظر...
              بعد از این کار باید ببینیم این دارایی به ازای هر سهم میشه چقدر که برای فهمیدنش کافیه ستون های سهم وبشهر تو تصویر بالا رو بر سرمایه ی وبشهر تقسیم کنیم تا تاثیر سهم مورد نظر به ازای هر سهم وبشهر مشخص بشه...
              ودرنهایت هم این تاثیر بر ناوها رو با هم جمع میکنیم،ارزش دارایی های وبشهر به ازای هر سهم مشخص میشه،از اونجایی که وبشهر بدهی خاصی نداره و ضمن اینکه من ارزش دارایی ها رو عمدتا پایین در نظر گرفتم از این مورد میگذریم و ناو سهم یا همون ارزش خالص دارایی ها رو برابر همون ارزش دارایی ها در نظر میگیریم،یعنی 726 تومن به ازای هرسهم...

البته یه راه دیگه هم استفاده از فرمول:
              حقوق صاحبان سهام + مازاد ارزش سرمایه‌گذاری‌ها نسبت به بهای تمام شده = خالص ارزش دارایی‌ها (NAV)
              هست که همون نتیجه رو بدست میاریم ازش نهایتا...

حالا این ناو به چه دردی میخوره،معمولا عرف بازار ما اینه که ارزش سهم رو تو محدوده ی 70-80% ناو در نظر میگیره،با این تفاسیر و در نظر گرفتن حداقل حداقل حداقل ناو 800 تومنی (که حتی میشه 1100 هم براش در نظر گرفت)قیمت وبشهر تو میان مدت باید حداقل برسه به 560(که حتی میتونه تا 770 هم برسه!) و این یعنی سود حداقل 40%(92% تو بهترین حالت) تو میان مدت(با خرید در 400 تومن)...

یه سرچ بزنید تو نت مطمئنا مطالبی خیلی بهتر و گویا تر از مواردی که من ذکر کردم پیدا خواهید کرد قطعا،منتهی سوالی بود بنده در خدمتم@};-

پ.ن:بزرگترین حسنی که من رو وبشهر جذب کرد اینه که اصلا نمیشه براش پایین معنی دار تصور کرد و در عین حال پتانسیل رشد خیلی خیلی خوبی رو داره،هرچند میپذیرم که الان تو بازار شاید سهم اینطوری زیاد باشه منتهی من جذب این سهم شدم دیگه!هرکسی یه سلیقه ای داره.../.:biggrinsmiley.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

پست های مربوط به بررسی وبشهر موند تو صفحه ی قبل،دوستان اگه کسی حوصله داشت صفحه ی قبل رو مطالعه کنه خالی از لطف نیست.../:.Heart.:/
                تمام سال من بی تو...

نظر

• sohrab67
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 552

خواستم بخونمش اول گفتم ازت تشکر کنم مرادیبیبییی

نظر

• سرژیک
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 113

مرادی جان
                    نظرت در مورد غبشهر چیه؟
                    تخمین شما از سود 93 ش چیه؟
                    سپاس.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

جناب سرژیک متاسفانه جدیدا بررسی رو سهم نداشتم و چون تایم امتحاناتم هم هست نمیرسم بررسی کنم،شرمنده

اما تو اینکه تو این قیمتها ارزنده است فکر نمیکنم کسی باشه که شک داشته باشه!فروشنده هاشم احتمالا با این توجیه صرفا میفروشن که سهمی رو ارزنده تر میبینن و یا از روند ریزش بازار نگرانن!وگرنه فروش غبشهر تو این قیمتها به نظر چندان توجیهی نداره!

البته خیلی وقت پیش تو تاپیک خودش هم عرض کردم که تو یه بازه ی زمانی مشکل فروش پیدا کرده بود شرکت که انشالله تا حالا به طور کل حل شده،ضمن اینکه اصولا ماه رمضان فروش خوبی رو دارن این شرکتها و میتونن جبران گذشته رو بکنن...

در مورد روند تکنیکالیش متاسفانه اوضاع جالبی نداره،احتمال نزول بیشتر تو کوتاه مدت هست!سعی میکنم اگه فرصت کردم چارتش رو اپلود کنم براتون...
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• sohrab67
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 552

مرادی جان مطلبتو خوندم انصافا خیلی حال کردم.ایشاله امتحانام ک تموم بشه میرم تو کاره واتی .البته با راهنمایی شما.راسی خبر داری که افزایش سرمایه 161 درصدی وتجارت تو پورتففوی بروبچ اومده یا نه؟!!!!

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سهراب جان در مورد واتی هم چند صفحه بری عقب تر یه صحبت هایی داشتیم با دوستان...

در مورد افزایش سرمایه ی بانک تجارت متاسفانه خبری ندارم
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

سلام محمدرضا جان

مطالب مفیدت رو خوندم، واقعا ممنون که وقت می ذاری و این تحلیل ها رو اینجا قرار می دی.

وبشهر هم خدا رو شکر برگشت. تازه رسیده به قیمت خریدم :D

راستش طبق معمول داشتم سهم ها رو بررسی می کردم، رمپنا رو دیدم. به نظرم اومد الگوی خفاش تشکیل داده. نظرت چیه؟

نظر

• فدایی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 710

پیش بینی غچین هم که اومده روی کدال و برای سال بعد 15% بیشتر سود می سازه. گفتم یک سر به تاپیک جنابعالی بزنم و تبریک بگم /:.smilingsmiley.:/
                              همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• هیرکان
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 172

15% خیلی کم نیست برای غچین ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X