دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید راد
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 163

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
    بله درسته مرادی جان - جای آقای نظری خالیه ... پیش بینی های جناب مختاری حرف نداشت واقعا....امیدوارم بعد از حضور مجدد چندتا از دوستای حرفه ای طی هفته جاری در بورس -آقا محسن هم پیداشون بشه ...یادش بخیر از چارتها و پیش بینی هاش سودهای خوبی می بردیم ..آخریش فکر کنم رتکو بود...
    سلام

ایشان در بازار هستند و با برخی سهامها از جمله پلوله سهامداری می کنند. وقتی این همه زحمت کشیده بشه و کسی قدر نداند چه فایده. (بنده خدا کلی وقت میگذاشت و تحلیل می کرد آخرش وقتی به مذاق کسی خوش نمی آمد ...).

(آقای مختاری ببخشید از طرف شما پیام گذاشتم).

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
      میشه این پست رو دوباره ببینیم؟ من گشتم چیزی پیدا نکردم
      اون لینکی که گذاشتم رو باز کردید؟!تاپیک موج شماری اقای مختاری هست...

پست اخرشون هم اینه:
      -----------------------------------------------------------
      ارزش دلاری بورس

نقل قول نوشته اصلی توسط محسن مختاری نمایش ارسال ها
      راستش دلیل انتخاب امضاء (snafu) به خاطر آینده اییه که با شمارش "شاخص بر اساس دلار" متصورم
      آینده ای که درش احتمالا هر چند قیمت سهمها رشد میکنه اما دلار با سرعت بالاتری پیش میتازه
      که البته چشمه هاییش رو توو این دو ماه دیدیم ، اما قسمت اصلی ماجرا به نظرم از حدود 7 -8 ماه دیگه شروع میشه(تا اون موقع کاملا بورس به دلار مرجّحه)
      ====
      SNAFU اختصاریه برا
      situation normal all fooled up
      یه جور مرگ دسته جمعی که برنده ی بازی کسیه که بتونه داراییش رو از معرض نابودی نجات بده (رشد پیشکش)(البته منظور از دارایی ارزش ریالی دارایی نیست بلکه قدرت خریدشه)
      توی این وضعیت SNAFU اقلا تا 7-8 ماه دیگه باید سهام داری کرد، حالا بعدشو فعلا نمیدونم
      شاید با دلاری کردن نمودار سهما بشه چند تاشونو جدا کرد که چارت دلاریشونم صعودی باشه
      اما اون موقع کم ریسک ترین کار تبدیل دارایی به دلاره(تکرار میکنم : اون موقع! )
      همواره سخت ترین کار از دست ندادن منطق در مواجهه با نظر غالب جمع هست
      یک سال پیش وقتی دلار میتاخت و تحلیلگران و نظریه پردازان از دلار 5-6-7-8 تومنی صحبت میکردن ، صحبت از ترجیح بورس به دلار حرفی عجیب به نظر میرسید
      و الان با اوضاع و احوال به ظاهر مساعد سیاست خارجی (و نیز داخلی) صحبت از ترجیح دلار به بورس عجیب به نظر خواهد رسید

به نظرم طی یک سال آتی ارزش دلاری سرمایه های بورس بازان مجددا دچار افت خواهد شد ، افتی که انتظار دارم مثل افت سال 91 و نیمه ی اول 92 عمیق باشه

پ.ن. پست نقل قول شده مربوط به یک سال پیش (مهر91) بوده
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------

به تاریخ پستها نگاه کنید:

مهرماه 91 در اوج التهابات ارزی ایشون گفتن 7-8 ماه سهامداری

مهرماه 92 در اوج التهابات بورسی ایشون گفتن نابودی دسته جمعی،چیزی که تو این مدت شاهدش بودیم!!

فقط کاش الان بود و برای ماههای اینده کمکمون میکرد... :(
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/10, 15:37.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• feredos
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 485

خیر الان متوجه شدم که به صورت هایپرلینک گذاشتید. /.:biggrinsmiley.:/
        ممنون بابت گذاشتن پست آخر ایشون.
        پیشبینی نبود صحبت های ایشون، پیشگویی بود!
        تا زمانی که این اتفاقات رخ نداده قبول برخی از صحبت های بزرگان واقعا مشکله و زمانی که اون اتفاقات افتاد دیگه خیلی دیره.
        I entered the bearish market and survived

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
          سلام

ایشان در بازار هستند و با برخی سهامها از جمله پلوله سهامداری می کنند. وقتی این همه زحمت کشیده بشه و کسی قدر نداند چه فایده. (بنده خدا کلی وقت میگذاشت و تحلیل می کرد آخرش وقتی به مذاق کسی خوش نمی آمد ...).

(آقای مختاری ببخشید از طرف شما پیام گذاشتم).
          اقا سعید اگه بهشون دسترسی دارید بفرمایید دوستان قدیم شدیدا بهشون نیاز دارن... ;)

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
          خیر الان متوجه شدم که به صورت هایپرلینک گذاشتید. /.:biggrinsmiley.:/
          ممنون بابت گذاشتن پست آخر ایشون.
          پیشبینی نبود صحبت های ایشون، پیشگویی بود!
          تا زمانی که این اتفاقات رخ نداده قبول برخی از صحبت های بزرگان واقعا مشکله و زمانی که اون اتفاقات افتاد دیگه خیلی دیره.
          جناب فردوس دقیقا حرکتش نوستراداموسی بوده...

خدایی تحلیل سهمها و تارگتای چند ماهه ای که میداده رو الان بررسی کنیم خیلی جالبه!بالای 75% تحلیل هاش خورده به هدف...

بزرگترین حسنش هم این بوده که افق چند ماه اینده رو ترسیم میکرده،کاری که ندیدم کسی تو بازار دقیق بتونه انجام بده (من یکی که نهایتا بتونم تا یک ماه بعد رو بررسی کنم تازه اونم با خطای بسیار بالا!!!)...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
            باسلام و تشکر از اقا مرتضی عزیز، مرسی از اینکه تجربه ات رو صادقانه باشتراک میگذاری : اگه زحمتی نیست این بخش از گفته تون رو واضح تر بیان میکنید؟
            با سپاس و آرزوی توفیق
            " پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین...
            و با رسم شکل نشان دهید رابطه ی بین وبشهر...صافولا--->معامله مارگارین...
            و در اخر دو رابطه ی بالا در قالب اوضاع شرکت به پخش و هدفگذاری برای بازار روغن توسط این شرکت و معاملات مشکوک غچین...!!!

همیشه یه قطعه از پازل غچین تو ذهنم ناتموم بود!شایدم زیادی دارم کارآگاه بازی در میارم اما اگه واقعا دارن همچین چیزی که من فکر میکنم رو انجام میدن دمشون گرم،یه بازی پله پله،طولانی و تروتمیز...
            "
            در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب

جسارتا بنده محمدرضا هستم/:.grlim:./

ممنونم از توجهتون اما در مورد این قسمت از نوشته راستش نمیخواستم بحثی بشه چون بیشتر یه شک دایی جان ناپلئونیه...

اما خلاصه بخوام عرض کنم،اگه خاطرتون باشه چند ماه قبل رابطه ی بین صافولا و به پخش به هم خورد و طی مراسمی در شرکت به پخش از روغن با برند چین چین رونمایی شد،تو اون مراسم ذکر کردن که برنامه ی شرکت به پخش کسب سهم بازار 20% با این برند هست!از اونجایی که شرکت چین چین تولید کننده ی روغن نیست،روغن های توزیع شده با برند چین چین توسط دوتا شرکت تولید میشه(تا اونجایی که میدونم نرگس شیراز و پرتو دانه خزر اگه اشتباه نکنم!)و درصدی از سود فروش این محصولات تحت عنوان فروش برند به جیب چین چین میره!

قطعه ی پازل که اشاره کردم اینه:

همیشه برام سوال بود که با وجود مارگارین و غبشهر که حدود 40% بازار رو در اختیار دارن و همینطور مابقی تولید کننده های ریز و درشت،اینا چطور میخوان سهم بازار 20% رو محقق کنن...

اما حالا عملا اگه وبشهر مارگارین رو بخره،عملا سهم بازار 20% رو خریده و چه بسا در اینده خبرهایی مبنی بر همکاری چین چین و مارگارین به گوش برسه...

جمله ی اول " پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین..." اشاره به این نکته داشت که اریا ملل زرین و به پخش 100% برای و بشهر هستن و چین چین هم به طور غیر مستقیم حدود 80% اش برای وبشهر هست!
            و قسمت دوم"و با رسم شکل نشان دهید رابطه ی بین وبشهر...صافولا--->معامله مارگارین...
            و در اخر دو رابطه ی بالا در قالب اوضاع شرکت به پخش و هدفگذاری برای بازار روغن توسط این شرکت و معاملات مشکوک غچین...!!!" اشاره به این نکته که با توجه به وضعیت بدی که شرکت به پخش پیدا کرده بود(به دلیل مشکلاتش با صافولا،عملا تعدادی از دفاتر استانی رو تعطیل کرد،چون سهم زیادی از سبدش مربوط میشد به انحصار توزیع روغن های لادن و افتاب(اگه اشتباه نکنم) و خوب با از بین رفتن اون انحصار وضعش بد شد) حالا هیچ بعید نیست با انجام این معامله یه بازی چند سر برد توسط تیم وبشهر اجرا شده باشه!
            1)بهبود وضعیت به پخش
            2)انحصار حداقل 20% از بازار تولید روغن نباتی
            3)بهبود شرکت چین چین و تزریق نقدینگی در قالب فروش برند و سپس بحث افزایش سرمایه برای اجرای برنامه های بلند مدتی که برای تولیدات خود چین جین دارن(از جمله افزایش سبد کالایی برند تا 46 محصول و صادرات به اسیای میانه!)
            4)قطع ارتباط کامل با صافولا و استقلال کامل در صنایع غذایی

هرچند در مورد غچین هیچوقت دنبال این بحث روغنش نبودم و بیشتر تاکیدم بر قدرت سود سازی سهم بحث افزایش سرمایه و تولیدات خود شرکت بوده اما خوب این موضوع در صورت صحت میتونه موتور چین چین رو به توربو موتور تبدیل کنه!الله اعلم!

التماس دعا

4 شنبه که هرچی تماس گرفتم امور سهام جواب نداد!اما با چیزی که امروز دیدم واجب شد دیگه مجدد تماس بگیرم!!!
            قبلا درمورد برنامه های به پخش و هلدینگ بهشهر یه اراجیفی بافته بودم،در ادمه بد نیست اینا رو هم ببینید:

اگه این اتفاق تو سال 92 افتاده چرا ما هیچ تاثیری تو صورت های مالی ندیدیم؟!

اون چیزی که تحت فروش برند مشاهده میکنید تو صورت های مالی چین چین ناشی از مابه التفاوت تولید محصولات خود شرکت با برند چین چین و سایر برند ها هست و ربطی به روغن نداره!(این رو هم میتونید خودتون محاسبه کنید و هم اینکه مدیر مالی محترم شرکت هم تایید کردن این رویه حسابداریشون رو...)

حالا سوال اینه!

18000 تن روغن به چه قیمتی فروش میره؟!

میریم سراغ صورت مالی های مارگارین برای مقایسه،کافیه متوسط قیمت فروش هر تن روغن رو برای پارسالش محاسبه کنیم:

با تقسیم مبلغ بر تناژ فروش خوایم داشت:

هر تن = 35.87 میلیون ریال

یعنی 18000 تن روغن چین چین حدود 64.5 میلیارد تومن فروش رفته...

خوب به نظرتون بابت فروش با برند چین چین چند درصد مبلغ فروش حق برند دریافت بشه منطقیه؟!!!

نیم درصد کل مبلغ فروش عادلانه اس؟!

میشه مبلغ 3.225 میلیارد تومن یعنی معادل سهمی 145 تومن سود!!!!این سود کجا رفته؟!!!!!!!!

جور دیگه ای بیاید به قضیه نگاه کنیم:

فرض کنیم قراره حق برند به نسبت سود ناخالص سنجیده بشه:

بازم میریم با مارگارین مقایسه میکنیم،طبق تصویر زیر پارسال حاشیه سود ناخالص مارگارین 18% بوده،سال قبلش هم 19%،پس با ضریب خطای خوبی میتونیم حاشیه سود ناخالص تولید روغن رو همین 18% بگیریم:
            (تازه اگه با بهشهر مقایسه کنیم که اوضاع جالب ترم میشه،حاشیه سود غبشهر 24% بوده!اما همین مارگارین رو در نظر میگریم)

خوب یعنی فروش 64.5 میلیارد روغن با برند چین چین سود ناخالصی معادل 11.6 میلیارد تومن برای تولید کننده داشته!خوب این بار چند درصد سود ناخالص رو برای حق برند در نظر بگیریم که عادلانه باشه؟!
            فکر میکنم دیگه حداقل 10% سود ناخالص عادلانه باشه که میشه 1.16 میلیارد تومن که حتی تو این حالت هم میشه سهمی 52 تومن! و اصلا عدد قابل چشم پوشی نیست برای این شرکت...

اصلا جور دیگه نگاه کنیم!من میگم بریم یه سره سراغ سود خالص!حاشیه سود خالص مارگارین پارسال 12% بوده(غبشهر 18%) با حاشیه سود خالص همین 12% هم در نظر بگیریم تولید و فروش 18 هزار تن روغن با برند چین چین سود خالصی معادل 7.75 میلیارد تومن برای شرکت تولید کننده داشته!خوب تو این حالت که سود خالص رو در نظر میگیرم چند درصد حق برند در نظر بگیریم عادلانه اس؟! 15% سود خالص فکر مکینم کفش باشه!

بازم میشه 1.16 میلیارد تومن درامد برای غچین (سهمی 52 تومن)

این پول (حداقل 52 تومن و حداکثر 150 تومن به ازای هر سهم)کجا رفته؟!!!!!این سوالیه که حتی اگه فعلا نتونم جوابش رو پیدا کنم حتما تو مجمع مهرماه شرکت میکنم تا جوابش رو پیدا کنم...

و سوال دوم اینه که با 18000 تن حق برند همچین تاثیری میتونه بزاره با برنامه ریزی که به پخش برای به دست اوردن 20% سهم بازار با این برند کرده چقدر میتونه تاثیر گذار باشه؟!!!

پ.ن:چین چین خودش تولید روغن نداره و این صحبتهایی که کردم مربوط میشد به حق استفاده از برند چین چین برای فروش تولیدات سایر تولید کننده های روغن نباتی مثل نرگس شیراز و پرتو دانه خزر پارس... ;)

پ.ن2:سوال دومی که پیش میاد اینه که شرکت با این تبلیغات خوبی که رو برند کرده مجدد و برند رو احیا کرده چرا از این امکان به خوبی استفاده نمیکنه،با وجود سهامداری 80% به پخش به صورت مستقیم و غیر مستقیم

روی چین چین جا داره از برند شرکت خیلی خیلی بهتر از اینا استفاده بشه،فکر میکنم خیلی از تولید کننده های خرده ی روغن نباتی حاضر باشن در ازای پرداخت حق برند به چین چین توزیع انحصاری و سراسری محصولاتشون توسط به پخش انجام بشه...یه بازی سه سر برد برای چین چین(سود بی دردسر) برای به پخش(پس گرفتن سهم توزیع روغن نباتی و رقابت با صافولا) برای تولید کننده خرد(امکان افزایش تولید و فروش و سود) میتونه به وقوع بپیونده...

پ.ن3:این صحبتها رو زیادی جدی نگیرید،اینا همش توهمات یه ذهنه بیماره...

پ.ن4:چین چین خودش اینقدر پتانسیل داره که بدون این بحث روغن هم ارزنده باشه،منتهی این بحث روغن مثل قضیه ی اون کسیه که داشته ماست میریخته تو دریا میگفته نمیشه اما اگه بشه چه دوغی میشه... من احتمالا الان اون ادمم! :D
            تمام سال من بی تو...

نظر

• سعید راد
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 163

[QUOTE=m.r_moradi;519461]اقا سعید اگه بهشون دسترسی دارید بفرمایید دوستان قدیم شدیدا بهشون نیاز دارن... ;)

سلام دوست گرامی

اخرین صحبتی که با ایشان داشتم چند روز پیش بود به بازار خوشبین نبودند و در مورد شکربن نظر مثبت داشتند.

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

[QUOTE=سعید راد;519696]
                اقا سعید اگه بهشون دسترسی دارید بفرمایید دوستان قدیم شدیدا بهشون نیاز دارن... ;)

سلام دوست گرامی

اخرین صحبتی که با ایشان داشتم چند روز پیش بود به بازار خوشبین نبودند و در مورد شکربن نظر مثبت داشتند.
                سلام اقا سعید عزیز

ممنونم از توجهتون،لااقل خیالمون راحت شد که سلامت هستن،راستش امروز با سید یاسر صحبت میکردم میگفت تلفنش رو جواب نمیده تو وایبر و اینا هم جواب پیام نمیده!!!وبلاگش رو هم که پاک کرده،تو هیچ فرومی هم که نیست...حقیقتش نگرانش شدم امروز!!!

بازم خدا رو شکر،انشالله هر کجا هست سالم و سرحال باشه همیشه...

به هر حال واقعا به وجودش نیاز هست مخصوصا این روزا،برای درک بهتر شرایط چند ماه اینده ی بازار...

چقدر دلم میخواد میتونستم چند کلامی باهاش هم صحبت بشم.../:.Heart.:/
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

راستش خیلی نگران اینهفته بودم با توجه به چارتها...

اما حالا با گزارش خوب تاپیکو و با اومدن آگهی افزایش سرمایه سایپا با امیدواری بیشتری میشه چشم انتظار چند ساعت اینده بود...

خدا خودش کمک کنه... ;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• PETROLEUM
                    Banned
                    • May 2014
                    • 853

فعلا" تاپیکو را بزور پول و با کاتالیزور پیش بینی EPS روی این قیمتها نگه داشته اند :: این شرکت یک شرکت سرمایه گذاری می باشد و باید بر اساس زمینه سرمایه گذاری تحلیل گردد :: ارزش خالص دارایی ها هر سهم تاپیکو را محاسبه کنید (با احتساب خرید اخیر فارس) و براحتی متوجه می شوید که این سهم فعلا" گران هست با این قیمت :: البته فعلا" :: آخرین گزارشی هم که آمده فقط پیش بینی سود مالی انتهای اردیبهشت 93 هست :: ولی گزارش انتهای اردیبهشت 93 را هنوز نفرستاده اند روی کدال ::
                    در مورد گران بودن تاپیکو هم اگر تمایل داشتید با عدد و رقم خواهم نوشت و قابل محاسبه می باشد :::
                    با تشکر از مطالب تحلیلی و مفید شما /:.rolleyessmileyani

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

راستش خیلی نگران اینهفته بودم با توجه به چارتها...

اما حالا با گزارش خوب تاپیکو و با اومدن آگهی افزایش سرمایه سایپا با امیدواری بیشتری میشه چشم انتظار چند ساعت اینده بود...

خدا خودش کمک کنه... ;)
                      73500 اولین مقاومت و عبور از 74600 سیگنال قطعی صعود...

هرچند با توجه به وضعیت چارت واقعا رد شدن ازش کار خیلی خیلی سختیه...
                      ظاهرا مثل اینکه افزایش سرمایه سایپا و گزارش تاپیکو و مثبت کردن پالایشی ها هم دردی رو دوا نکرد...
                      در مورد مقاومت هم ظاهرا من 100 واحد اشتباه کرده بودم و اولین مقاومت 73600 هست...

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                      فعلا" تاپیکو را بزور پول و با کاتالیزور پیش بینی EPS روی این قیمتها نگه داشته اند :: این شرکت یک شرکت سرمایه گذاری می باشد و باید بر اساس زمینه سرمایه گذاری تحلیل گردد :: ارزش خالص دارایی ها هر سهم تاپیکو را محاسبه کنید (با احتساب خرید اخیر فارس) و براحتی متوجه می شوید که این سهم فعلا" گران هست با این قیمت :: البته فعلا" :: آخرین گزارشی هم که آمده فقط پیش بینی سود مالی انتهای اردیبهشت 93 هست :: ولی گزارش انتهای اردیبهشت 93 را هنوز نفرستاده اند روی کدال ::
                      در مورد گران بودن تاپیکو هم اگر تمایل داشتید با عدد و رقم خواهم نوشت و قابل محاسبه می باشد :::
                      با تشکر از مطالب تحلیلی و مفید شما /:.rolleyessmileyani
                      سلام و عرض ادب

خوشحال میشم برای یادگیری بیشتر خودم با دوستان بحث منطقی داشته باشیم،بسم الله... /:.Heart.:/

من حقیقتش رو ناو تاپیکو اصلا کار نکردم و هیچ نظری نمیتونم بدم...

اما ازدید من اگه یه شرکتی سود قابل تکرار داره و این سود قابلیت رشد هم داره حتی روی 100% ناو هم معامله بشه هیچ ایرادی نداره...

مثلا همین تاپیکو رو فرض کنیم،سهم تا 3 ماه اینده حداقل 100 تومن دی پی اس داره که دو هفته ای میده!

کسی امروز بخره 500...100 دی پی اس بگیره،تموم شده میشه 400...سود سال بعد رو هم که مجدد 100 پیش بینی کرده که به نظر من قابلیت تعدیل هم داره،به هر حال پی بر ای میشه 4 و با توجه به اینکه سود بدون ریسک(بانک الان 22% هست) و میشه گفت تاپیکو دی پی اس 25 % میده بعلاوه اینکه احتمال رشد قیمتی سهم و همین طور افزایش سود اوری رو هم داره...

تاپیکو بدون ستاره خلیج فارس امسال 120 تومن ساخته،برای سال بعد 100 پیش بینی کرده،به نظرتون با ستاره خلیج فارس چقدر میاد رو سودش؟
                      تاثیر احتمالی فارس روی سودش به چه صورته؟

البته من دارم سهم رو با عایدی میسنجم و احتمالا شما منظورتون اینه که داراییش پایینه...اما به نظر من یه سهم با دارایی پایین و عایدی بالا خیلی بهتره از یه سهم با دارایی بالا و عایدی پایین... ;)
                      ------------------------------------

راستی امروز از کربن و وبشهر خارج شدم(هر دو اینهفته میبندن برا مجمع و حوصله مجمع رفتن ندارم!)

یه پله خودرو 2822 وارد شدم اخر وقت... /:.weirdsmiley.:/

پله ی بعدی 270 تومن اگه بدن سنگین انشالله،البته اگه شرایط بازار به هم نریزه مجدد.../:.ph34r-smiley.:/
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

سلام

فردا برای خودرو مهمه،برای بازار نیز هم...

خودرو دیگه اینبار نباید تحت هیچ شرایطی بره زیر 270،پس باید فردا قوی حمایت بشه،چون منفی کاملش میشه 272 تومن...

غذایی ها هم باید فردا اخر وقت یا پس فردا اول وقت برگردن تا بشه بهشون امیدوار موند...وبشهر نباید دوباره بره زیر 350...

از این گروه غمینو به نظرم پتانسیل خوبی برای نوسان دادن داره،منفی کامل فردا اگه بدن یه پله خریدش از دید من خوبه...کف سهم هم حوای 520 تومنه از دید من...

از گروه بانکی دی و وگردش رو میپسندم...

وگردش خوب تونسته خودش رو بالای 144 نگه داره،خریدش با حد ضرر 140 خوبه به نظر من...مکدی و ارس ای وضعیت خیلی جالبی دارن تو چارت این سهم...

لیزینگی ها یه کمی مشکوک هستن!از طرفی خیلی خوب معامله میشن و از طرفی تو چارت مشکوک به واگرایی منفی هستن همشون!یه کم با احتیاط تر باید باهاشون برخورد کرد...

گروه فلزی داره چراغ خاموش اوضاع خودش رو بهتر میکنه،یه نشونه های صعیفی از بهبود روند تو چارت شاخصشون دیده میشه،هرچند هنوز در حدی نیست که بشه روش حسابی باز کرد،اما نباید ازشون غافل هم بود...

گروه پترو خیلی به شکستن روند نزولی نزدیک شده...شاخص گروه شیمیایی الان تو محدوده ی 5200 واحد هست و اگه بتونه از 5400-5500 عبور کنه وارد فاز صعودی میشه از دید من...

شاخص گروه بانکی هم گارد جالبی به خودش گرفته،عدد فعلی 686 واحد هست،بالای 700 کم کم حرفهایی برای گفتن خواهند داشت،بالای 750 واحد از دید من این گروه صعودی میشن...

این ها رو بزارید کنار چارت شاخص کل که نهایتا با 2000 واحد رشد میتونه فاز صعودی بگیره...

باید نشست و دید بازار میتونه از پس این مقاومت ها تو این هفته بر بیاد یا نه...

-----------------
                        همیشه یکی از مشکلاتی که تو بررسی هام رو چین چین داشتم این بود که شرکت مشابه تو بورس نداشت که باهاش مقایسه اش کنم اما غافل از این که غدشت(یک و یک) تو بورس هست و من بیخبرم!!!!

حالا از این به بعد شاید یه مقایسه هایی داشته باشیم بین این دوتا،هرچند یک و یک سبد کالایی بزرگتری داره منتهی بخش های مشترکشون قابل قیاسه،ضمن اینکه وزن کالاهای مشترک با چین چین تو سبدش از بقیه محصولاتش بیشتره (نیمی از تولیدش رب و کنسرو و مرباست که البته از نظر مبلغ بیش از نصف فروش شرکت رو تشکیل میده)و میشه با ضریب خطای کمی بینشون مقایسه هایی رو داشت...(ضمن اینکه از نظر ارزش برند تقریبا همسطح هستن)

حالا به عنوان اولین چیزی که برام جلب توجه کرده:

تولید رب 92 غدشت: نزدیک به 10 هزار تن

تولید رب 92 چین چین : نزدیک به 40 هزار تن
                        ------------
                        تولید انواع مربا و کمپوت غدشت : 770 تن

تولید انواع مربا و کمپوت چین چین : 1290 تن
                        ------------
                        تولید کنسرو غدشت : نزدیک به 9000 تن

تولید کنسرو چین چین : نزدیک به 4000 تن
                        ----------
                        اوج داستان تو مقایسه ظرفیت اسمی،وضعیت نقدینگی و سودزیان انباشته و ارزش بازار نهفته اس:

ظرفیت اسمی تولید رب غدشت : 31200 تن

ظرفیت اسمی تولید رب چین چین : بالای 80000 تن!
                        -------------
                        ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت غدشت : 3500 تن

ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت چین چین : نزدیک به 6000 تن
                        -------------
                        ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی غدشت : 26450 تن

ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی چین چین : نزدیک به 17000 تن
                        --------------
                        غدشت نزدیک به 2 میلیارد زیان انباشته

چین چین نزدیک به 3 میلیارد سود انباشته
                        ---------------
                        سرمایه غدشت 5.4 میلیارد و سرمایه غچین 2.2 میلیارد تومن...
                        ------------
                        ارزش بازار غدشت 37 میلیارد تومن + چندین ماه صف خرید بدون عرضه و احتمالا بازگشایی با درصدهای مثبت که باعث بالاتر رفتن ارزش بازار میشه...

ارزش بازار چین چین 33 میلیارد تومن!! + رنج بودن روی 1500 و باقی موندن ارزش بازار همین حوالی...

----------------
                        فروش غدشت نزدیک به 136 میلیارد تومن بوده با حاشیه سود ناخالص نزدیک به 20%...

یعنی راحت راحت چین چین از کارمزدی خارج بشه بالای 150 میلیارد فروش میتونه داشته باشه...
                        این چین چین از حالت کارمزدی خارج بشه چقدر دیدنی میشه...

یا علی

----------
                        پ.ن:اتفاقی یه پست دیگه از محسن مختاری دیدم،این دیگه نوبره والا!!!!بابا این محسن مختاری رو پیدا کنید بیاریدش ببینیم چه باید بکنیم با این بازار!!!!!

یعنی اینقدر دقیق دیگه خدا وکیلی ندیده بودم ،اونم اینقدر وقت قبل تر کسی پیش بینی ریزش رو کرده باشه:
                        -------------------------------------------------
                        ۱۳۹۱/۰۷/۱۴, ۰۱:۱۰ #44
                        محسن مختاری

ب)اگه دیدی یه روز شاخص خودرو شده 16000 بدون وقتش رسیده همه ی سهماتو بفروشیو در بری و تا چند سال به بورس نگاهم نکنی
                        ----------------------------------------------------

جالبه بدونید اوایل سال 2014(اواسط دی ماه)شاخص خودرو پیک قیمتی رو در 15180 واحد تجربه کرده و بعدش رو هم که خودتون خوب میدونید چی شد تو بازار...

یکی دو تا پیش بینی نوستراداموسی دیگه هم کرده بود که گذاشتم پریروز...خدایی این بشر نابغه ای واسه خودش تو تکنیکال!!!

هرچند امیدوارم در مورد اون جمله اخر ( و تا چند سال به بورس نگاهم نکنی) اشتباه کرده باشه... ;)
                        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/13, 06:10.
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

به قول سجاد(هکتور) چه ریسکی میکنن اونایی که با سهمهای 30 و 31 تیر میرن مجمع...

اما اونایی که با خودرو و خساپا برن مجمع دیگه رسما قمار کردن،شاید حتی بشه گفت فشار فروش این هفته برای گریز از این قمار باشه...

هرچند فضا خیلی غبار آلود شده و اخبار ضد و نقیض زیاده و نمیشه اصلا پیش بینی کرد در مورد رومد مذاکرات! اما برآیندی که تو ذهن من شکل گرفته اینه که تو بهترین حالت فعلا توافق قطعی نشع و مذاکرات رو برای یه بازه ی کوتاه تمدید کنن!مگه اینکه معجزه ای رخ بده...

فعلا فقط باید نشست و دید...

پ.ن:یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد،مهندسی معکوس از روی تکنیکال!!!تو این حالت اگه فردا خودرو مثبت باشه و پر حجم و قوی هم ظاهر بشه میشه به مذاکرات امیدوار تر بود... :D
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

به قول سجاد(هکتور) چه ریسکی میکنن اونایی که با سهمهای 30 و 31 تیر میرن مجمع...

اما اونایی که با خودرو و خساپا برن مجمع دیگه رسما قمار کردن،شاید حتی بشه گفت فشار فروش این هفته برای گریز از این قمار باشه...

هرچند فضا خیلی غبار آلود شده و اخبار ضد و نقیض زیاده و نمیشه اصلا پیش بینی کرد در مورد رومد مذاکرات! اما برآیندی که تو ذهن من شکل گرفته اینه که تو بهترین حالت فعلا توافق قطعی نشع و مذاکرات رو برای یه بازه ی کوتاه تمدید کنن!مگه اینکه معجزه ای رخ بده...

فعلا فقط باید نشست و دید...

پ.ن:یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد،مهندسی معکوس از روی تکنیکال!!!تو این حالت اگه فردا خودرو مثبت باشه و پر حجم و قوی هم ظاهر بشه میشه به مذاکرات امیدوار تر بود... :D
                            درود
                            محمد رضا جان امیدوارم شلعاب زودتر گزارششو بده!یا خیلی دیر بیاد /:.negaran.:/
                            من احتمالا با وبصادر همچین قماری رو انجام بدم!واقعا جرات میخواد با بخش زیادی از سرمایت این روزا بری مجمع
                            اونم با سهم هایی مثل خودرو و خساپا
                            تن آدم میلرزه
                            من به مذاکرات بد بین نیستم،اما به هرحال احتیاط بد نیست

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

کاملا باهات موافقم/:.Heart.:/

داشتم چارت ها رو نگاه میکردم،فردا برای خیلی سهم ها روز مهمیه...اگه بناست این بازار بازار بشه مجدد،سه روز اینده شاید بهترین فرصت باشه...

یه سری سهم رو دیدم که اصلا دیگه نباید منفی بخورن و فردا باید همون اول وقت روندشون رو به بالا باشه...یه سری سهم هم نهایتا تا اخر وقت فردا برای برگشتن فرصت دارن...

چیزی که واضحه اینه که بازار تا حالا هیچوقت اینقدر به مذاکرات هسته ای گره نخورده بوده تو این چند سال!واین خودش نشون دهنده ی اهمیت مذاکرات این دوره اس...
                              -----------------
                              اینم واچینگ لیست من:

زاگرس وضعیت خوبی پیدا کرده،بالای 2300 جالب تر هم میشه اگه بتونه بره...
                              تاپیکو هم بالای 500-515 بره دیدنی تر میشه...
                              زمگسا پولبکش روهم کرده،از معدود سهمهایی که به نظرم کاری خیلی به مذاکرات نداشته باشه و بهش خوشبینم...خریدش 2650 با حد ضرر 2550 خیلی خوبه از دید من...
                              مفاخر 580-600 با حد ضرر همین 580 خوبه به نظرم،در صورتی که بازار شرایطش خوب بشه حتی پتانسیل صعود تا 900 رو هم داره از روی چارت!
                              وبشهر نره زیر 350 تا 500 میتونه بره،هرچند چون اینهفته میبنده برا مجمع و بعد از مذاکرات باز میشه ریسکش بالا میره کمی...
                              آکنتور حوالی 900 با حد ضرر 870 خوبه...
                              فاسمین مقاومت 400 رو بزنه،روی جهانی هم همینطور قوی بمونه خرید خوبی میتونه باشه...
                              کاما با حد ضرر 1000 خیلی خوبه،هرچند یه مقاومت جزئی رو 1100 هم داره...
                              جم روی 1900 ببت حد ضرر 1850 خیلی خوبه...
                              غمینو زیر 550 با حد ضرر 520 خرید خوبی میتونه باشه...
                              وگردش با حد ضرر 140...
                              کسرا رو از اینجا به بعد به نظرم باید پله ای خرید کرد...
                              بنیرو اگه زیر 590 نره!!!

دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه...

یا علی
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام دوستان خوبم

دیشب ساعت 3 طی یه حرکت دیوانه وار راه افتادم به سمت چالوس و یک ساعت امروز لب دریا بودم و بعد برگشتم(همین الان رسیدم)!برای همین بازار رو ندیدم،چه طوریا بود بازار امروز؟امیدی هست؟!

از نظر شما امروز خریدارا مصمم تر بودن یا فروشنده ها؟!

---------------------

پ.ن:خوب کسی که جواب ما رو نداد،خودم رفتم فیلم معاملات چندتا از نمادهایی که دیروز و پریروز صحبتشون رو کرده بودیم رو دیدم...تا اینجای کار که امیدوار کننده بوده(البته باید چارتها رو هم ببینم)!ببینیم فردا خدا چی میخواد...

24 ساعته نخوابیدن + 6 ساعت رانندگی با پراید تو جاده چالوس دیگه رمقی واسه ادم نمیزاره که بخواد چارت بررسی کنه،بررسی چارتها انشالله فردا بعد از سحر تا شروع بازار... ;)

هر بزرگواری هم که نظر خودش رو حتی در حد یه جمله در مورد بازار امروز بگه به بنده لطف کرده/:.Heart.:/

یا علی
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/14, 19:22.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X