دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

اقا معاملات خودرویی ها ترسناک شده...

حواستون به حد ضرر ها باشه...

خودرو 270

خساپا 250

وساپا 150

خزامیا 150

خدا خودش رحم کنه!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

واتی فعلا خورده به مقاومت 415-420 کم اورده،اما به نظرم شانس شکستن مقاومت بالاست...

واتی رو واچ کنید...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

سلام و عرض ادب

یه کمی چارت بازی کردم گفتم به خلاصه ای عرض کنم شاید مفید بود...

در مورد لیزینگی ها احتمالا یکی دو روز معاملاتی اتی بخورن به مقاومت و یه اصلاح موقت داشته باشن،از نظر چارت شاخص گروه یکی از بهترنی چارت ها رو در اختیار دارن و از نظر بنیادی هم که شرایط مناسبی رو دارن...

واقعا داغ این گروه رو دل من موند،اینهمه از پارسال رو این گروه کار کردم،گزارشای سه سال اخیر ولساپا رو مو به مو خوندم،گزارش های هیئت مدیره به مجمع هاش رو زیر و رو کردم،چارتشون رو رصد کردم مدام و نهایتا دقیقا تو عروسی گروه حواسم بهشون نبود!

ام خوب تو پولبک هاشون میشه بهشون ورود کرد...منتظر میمونیم ببینیم طبق پیش بینی میرن برای اصلاح موقت یا نه،اگه رفتن حمایت هاشون رو میگم خدمتتون برای ورود...

در مورد گروه خودرو اوضاع یه مقدار پیچیده شده،از طرفی خپارس خساپا خگستر و ... لبه ی پرتگاه هستن و نباید دیگه منفی بخورن،از اون طرف خودرو باید مثبت بخوره تا مقاومت بشکنه!همه ی اینا یه طرف،شاخص گروه هم یه طرف!!!

کار یه مقدار پیچیده شده،اگه گروه فردا یا نهایتا شنبه با حجم خوب برگشت جانانه زد و مجدد شاهد صفوف در هم تنیده ی خرید بودیم که یعنی رالی ادامه داره وگرنه ممکنه یه مدت رنج بشن و یا حتی یه مقدار دیگه هم نزول کنن...در هرحال دو سه روز آتی روزای نسبتا مهمی برای گروه هست...

واتی رو باید جور دیگری نگریست...390-385 اولین حمایت...350-360 دومین حمایت...کف نابودی سهم هم از دید من 300 تومنه!

ترجیح میدم سهم یه اصلاح تا 350-360 داشته باشه و پرقدرت برگرده تا نوید یه روند صعودی بسیار خوب رو بده...به شخصه واتی رو این بار رو 350-360 چشم بسته میخرم!!!

راستی منتظر بازگشایی وبشهر هستم،شاید بازگشاییش بتونه یه تکونی به گروه غذایی بده!نگرانم غچین کوچولو هم مثل لیزینگی ها یوهو از دستم در بره!

در مورد شاخص کل و کلیت بازار هم صرفا منتظر معجزه ام فعلا،ماشالله کم معجزه ندیدیم از دار و دسته ی شاخص آبادی،نمونه ی آحرش هم معجزات دوشنبه و عرضه شسپا و باز موندن نمادها و معاملات بعد از تایم بازار!!!

یا علی
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سلام وعرض ادب

برای شنبه خکاوه با حد ضرر 95 تومن گزینه ی خوبیه از دید من...

واتی داره به حمایت نزدیک میشه

وبشهر خیلی خوب بازشد از دید من و خریدش با دید بنیادی و نگه داری شدیدا توجیه داره!

بعضی ساختمونی ها هم دارن به حمایت خیلی نزدیک میشن،احتمال نوسان مثبت هست...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

چین چین بست...! :(( :( :(( :( ...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

در مورد لیزینگی ها احتمالا یکی دو روز معاملاتی اتی بخورن به مقاومت و یه اصلاح موقت داشته باشن،از نظر چارت شاخص گروه یکی از بهترنی چارت ها رو در اختیار دارن و از نظر بنیادی هم که شرایط مناسبی رو دارن...

واقعا داغ این گروه رو دل من موند،اینهمه از پارسال رو این گروه کار کردم،گزارشای سه سال اخیر ولساپا رو مو به مو خوندم،گزارش های هیئت مدیره به مجمع هاش رو زیر و رو کردم،چارتشون رو رصد کردم مدام و نهایتا دقیقا تو عروسی گروه حواسم بهشون نبود!

ام خوب تو پولبک هاشون میشه بهشون ورود کرد...منتظر میمونیم ببینیم طبق پیش بینی میرن برای اصلاح موقت یا نه،اگه رفتن حمایت هاشون رو میگم خدمتتون برای ورود...

راستی منتظر بازگشایی وبشهر هستم،شاید بازگشاییش بتونه یه تکونی به گروه غذایی بده!نگرانم غچین کوچولو هم مثل لیزینگی ها یوهو از دستم در بره!

یا علی
              لیزینگی ها طبق پیش بین دارن عمل میکنن...

از این گروه ولصنم جا مونده که به نظرم میتونه گزینه ی خوبی باشه،هرچند همشون واقعا خوبن،و در واقع بدون توجه به قیمت بخوام بگم ولساپا و ولیز از دید من بنیاد قوی تری دارن،منتهی با قیمت های فعلی شاید ولصنم ارزنده تر به نظر بیاد...

فردا میخوره به مقاومت سنگین 215-220...اگه خورد و برگشت خریدش حوالی 200 با حد ضرر 200 خوبه به نظر من...

پ.ن:خودرو اگه میخواد روند صعودی مجدد بگیره حجم قوی میخواد!5 میلیونم شد حجم؟! /:.nono.:/ :D 40میلون معامله بشه بالای 290 و بعد هم صف بشه من راضیم :D:D:D/:.yead.:/
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/31, 08:48.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

حجم خودرو ناامید کننده اس،حجم بازار ناامید کننده تر!!!

خدا خودش رحم کنه...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.n88
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 49

خدا خودش رحم کنه...
                  ماکه حسابی ترسیدیم/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• mass0ood
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 429

خدا خودش رحم کنه...
                    محمدرضا جان این خط مقاوت خودرو، عجیب محکمه :D

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

مسعود واقعا دیگه امونمون رو بریده این خط!!!

وبشهر منفی کامل حداقل یه پله از اوجب واجباته! :D
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

چین چین بست...! :(( :( :(( :( ...
                        راستی برای اولین پیش بینی سال بعد بسته،امیدوارم تعدیل منفی بده :D

خیلی نامردیه من از این سهم جا بمونم! :(

ولی خارج از شوخی امیدوارم اگر هم تعدیلش مثبته نیاد همه رو یه جا اعلام کنه...

در مورد کلیت بازار هم اگه کف جدید نسازه من یکی رو راضی میکنه،فعلا که از معجزه خبری نیست!

وساپا،خکاوه فردا باید حتما برگردن وگرنه خطری میشن،وبشهر هم فردا رو اولین حمایتشه(400-405)،بشکنه میره برای 370-380...خریدش تو این قیمتها از نظر من بسیار جذابه...

خودم امروز خرید داشتم از صف فروشش و یکی دوتومن بالاتر...

یا علی
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام و عرض ادب

با توجه به معاملات اخر وقت احتمالا فردا بازار مثبته هرچند بازار اصلا چنگی به دل نمیزنه و مثبت شدن فردا هم دردی رو دوا نمیکنه،سه چهار روز پیش عرض کردم در مورد شاخص کل و کلیت بازار هم صرفا منتظر معجزه ام فعلا،و معجزه هم که رخ نداد و شد آنچه شد!ببینید اوضاعمون به کجا کشیده شده که نزول رو میبینیم و منتظر معجزه میمونیم و ... :(

به هر حال از اونجایی که ممکنه بعضی دوستان مثل من باشن و کلا دستشون به نقد موندن نره،یه چندتا سهمی رو معرفی میکنم مجدد خدمتتون:

فردا وبشهر اگه منفی بدن خیلی خیلی جذابه!388-370 حمایت بسیار قوی داره و از دید بنیادی هم هیچ توجیهی برای ریزش بیشتر نداره،75 تومن قراره تقسیم کنه تو مجمع اخر تیرماه،پیش بینی 50 تومن عملیاتی(تکرار پذیر) کرده(که حداقل 60 تومن میسازه به نظرم) و 80 تومن هم که تا اینجا غیر تکرار پذیر ساخته! 5*60=300...300+80+75=455 کف سهمه از دید بنیادی...
                          ضمن اینکه صحبت از فروش یه ساختمون هم هست در موردش که ظاهرا اگه شایعات درست باشه 40 تومن میاد رو سودش!
                          تعدیل مثبت ونوین ومالکیت مستقیم و غیر مستقیم حدود 30% ونوین توسط وبشهر(تقریبا به ازای هر سهمش یه سهم ونوین داره فقط!)،مثبت خوردن وصنا،مالکیت مستقیم و غیر مستقیم حدود 33% ونوین،خرید کامل مارگارین و احیای مجدد به پخش بابت در دست داشتن حدود 15% از بازار روغن نباتی کشور(+ طرح های توسعه در مورد سهم بازار روغن نباتی منجمله بحث برند چین چین و...)،بهبود وضیعت بهپاک،در استانه تحول بودن چین چین،پرتفوی غیر بورسی قوی شامل صنایع لبنیاتی و ...،رشد سود اوری زیر مجموعه هایی مثل شگل و شپاکسا بعد از افزایش سرمایه و ....

نمیخواستم اینقدر راجع به وبشهر حرف بزنم منتهی اینقدر این سهم تو این قیمتها و با این شرایطی که بوجود اومده از دید من مفته که دلم نیومد!!!

پ.ن:کد شخصی خودم رو امروز تک سهم وبشهر کردم،تک سهم مطلق،برای اولین باره که تک سهم تک سهم میشم!تا 80% پرتفو هم سابقه داشته اما 100% مطلق بار اوله...

سهم بعدی هم مجدد واتی رو توصیه میکنم،این حوالی یه پله خریدش خالی از لطف نیست...

لیزینگی ها هم که طبق پیش بینی مون عمل کردن کم کم باید مهیای یه صعود مجدد باشن،مثلا ولصنم اگه از 195-200 برگرده،ولغدر اگه از 145-150 برگرده،ولساپا اکه از 230-240 برگرده گزینه های خوبی هستن!
                          البته جمله رو بد نوشتم!منظورم از این برگرده ها حد ضرر بود و اینکه نباید زیر این قیمتها برن!به احتمال 99% اینا زودتر برمیگردن،مثلا فردا احتمالش زیاده!منفی هاشون در صورتی که بدن از دید من جذابه فردا،حداقل یه پله!

وساپا هم زیر 140 دیگه به هیچ وجه نباید بره و به نظر من نمیره!پس خریدش فردا واقعا جذابه...

سعی کردم سهمهایی که روشون صحبت کردم سهمهایی باشن که اگر بازار بیشتراز این هم به فنا رفت بشه باهاشون مجمع رفت و با نگه داری حداقل سود بانکی رو گرفت...

یا علی
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/06/02, 01:37.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

چقدر دلم میخواد ناو وبشهر رو دقیق محاسبه کنم،لامصب اونقدر تو در تو هست و زیر مجموعه داره کار زمان بری میشه و منم که وقت ندارم!یه نگاه سرسری به گزارش چندتا از زیر مجموعه های غیر بورسیش کردم...

به صورت خیلی خیلی سرانگشتی بخوایم بگیم،به سود زیر مجموعه های غیر بورسی پی بر ای 5 میدیم و ارزش گزاری میکنیم:
                            ناو وبشهر به ازای چندتا از زیر مجموعه ها بر اساس پی بر ای 5 سود سال92 و یا ارزش بازار در بورس: (به صورت حدودی)
                            شرکت سرمایه گذاری سرآمد صنایع بهشهر: 27 تومن
                            ونوین:280
                            مارگارین:42
                            سرمایه گذاری ساختمان گروه صنایع بهشهر:52
                            وصنا(بدون ونوین):حدود 30 تومن
                            به پخش:47
                            مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر:92 تومن

جمع همین چندتا=570 تومن!

اضافه کنید به موارد بالا=

9.5% صافولا(سهمی 75 تومن فقط همین میارزه!)

33% صنایع شیر ایران

100% صادراتی توسعه صنایع زرین بهشهر

90% مدیریت صنعت قند و توسعه صنایع بهشهر

75% بهپاک

20% سرمایه گذاری اقتصاد نوین
                            + یه تعداد خورده ریز به عنوان اشانتیون :D
                            در کنار این ها قرار بدید ارزش بلوکی این دارایی ها رو با توجه به اینکه اکثرا بلوک مدیریتی هستن ارزش مضاعف دارن واقعا!

در کنار اینها قرار بدید ارزش گذاری دقیق زیر مجموعه های زیر مجموعه ها،به طور مثال به پخش مالک 100%اریا ملل زرین و اریا ملل مالک 70% چین چین...

به نظرم اگه کسی دقیق حساب کنه ناو سهم بالای 1000 تومنه!!!!!

پ.ن:این صفحه رو ببینید:
                            زیر مجموعه های شرکته؛هرچند باز هم ناقصه هنوز و مثلا چین چین رو نشون ندادن توش!!!احتمالا چون زیر مجموعه ی زیرمجموعه ی زیر مجموعه ی وبشهره!!!ظاهرا تو این صفحه تا زیرمجموعه ی زیرمجموعه رو نشون دادن! :D

جالب تر شد داستان!مالکیتش رو ونوین 38% هست!!!یعنی به ازای هر سهمش بیش از 1 سهم ونوین داره!یعنی به ازای هر سهم ونوین حدود 345 تومن ناو داره(تازه بدون در نظر گرفتن ارزش بلوک و صرفا بر مبنای ارزش بازار ونوین)...

علی الحساب 65 تومن بزارید رو اون چند قلممون،پس شد:

جمع همین چندتا=635 تومن!!!
                            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/06/02, 02:44.
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

یه نکته رو یادم رفت بگم،و اون اینکه اگه بخوام صرفا تکنیکالی الان نظر بدم رو شاخص به نظر نباید فردا مثبت باشه و حتی منطقی ترین حالت اینه که طی دو سه روز کاری شاخص تا 73 هزارتا هم بره...

کاش بازار فردا مثبت نباشه!ترجیه میدم اگه قراره برگشتی هم صورت بگیره از اخرین کف باشه،یعنی حوالی 73500 واحد و برگشت قوی و درست و حسابی هم باشه،نه از جنس مثبت های شل و ول با حجم ها کم!

پ.ن:دوپست بالایی رو حتما مطالعه بفرمایید...

پ.ن:در مورد وبشهر هم تکنیکالی یا باید 280-270 خرید کرد و یا حداقل بالای 405-410 تومن...من صرفا بنیادی خرید کردم!/:.ph34r-smiley.:/
                              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/06/02, 04:32.
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

سلام و عرض ادب

فردا وبشهر
                                تعدیل مثبت ونوین ومالکیت مستقیم و غیر مستقیم حدود 30% ونوین توسط وبشهر(تقریبا به ازای هر سهمش یه سهم ونوین داره فقط!
                                یا علی
                                دوست عزیز
                                بهپاک را هم بررسی کنید به ازا هر سهم 1.6 ونوین دارد :.thumbsupsmileyanim
                                شاد باشید

نظر

در حال کار...
                                X