دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

علاوه بر موارد زیر،به قطعه سازها هم بایدجور دیگر نگریست،از بین قطعه ای ها،خمهرر،خمحرکه،خچرخش رو میپسندم...

البته به نظر نزدیک مقاومت میان و احتمال منفی خوردنشون هست اما از دید من منفی های احتمالیشون فرصت خریده...

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    یه سلام مجدد عرض میکنم خدمت همه ی اهالی دوست داشتنی بورسی،سال نو همگی مبارک و انشالله که سال پر باری رو در پیش داشته باشیم همگی /:.Heart.:/

دو سال از عمر بورسی (ایهام داره،اگه گفتین :D ) من داره میگذره و حالا که وارد سال سوم شدم میخوام اول از مدیریت محترم فروم و بعدش از همه ی دوستان دیده و نادیده ام تشکر کنم که تو این دو سال اراجیف بافتنا و اذیت کردنای منو تحمل کردن،امیدوارم امسال دیگه کمتر اذیتتون کنم /:.grlim:./
    یه تشکر ویژه هم باید از سه نفر بکنم،سه نفری که خیلی روی رشد من تو این سه سال دخیل بودن،اول محسن مهرورز عزیز که استارت تحلیل تکنیکال رو برام زد و تشویقم کرد به تمرین کردن و مطالعه کردن،دوم محمد خودشکوفایی عزیز که باعث شد اعتماد به نفسم بره بالا و بتونم مطالبم رو بیشتر به اشتراک بزارم و بحث کنم،و سوم هم سید یاسر شریعت عزیز که برادرانه مزاحمت هام رو تحمل کرد و هرچی از تحلیل بنیادی یاد گرفتم به علاوه ی کلی تفکرات عالی رو از ایشون دارم،امیدوارم هر سه نفرشون بابت دل پاکی که دارن و بابت کمکی که دیدم سعی میکنن به همنوعان خودشون بکنن،همیشه در پنا حق شاد و سلامت باشن/:.Heart.:/

و امــــــــا،از این ها که بگذریم میرسیم به بحث شیرین بازار...

تا اینجا که خدا رو شکر همه چیز داره طبق همون خواب قبل از عید پیش میره،کاملا دقیق! :.thumbsupsmileyanim

با توجه به ماهیت نسبتا نوسانی که برای چند ماه اینده بازار پیش بینی میکنم(البته نوسان صعودی) وزن تکنیکال در دیدم به سهم ها رو انشالله میخوام بیشتر کنم...

بر همین مبنا تو این چند روز تعطیلی چارت خیلی از سهمها رو با یکی از دوستان خوبم(که اتفاقا دیدم پراکنده گاهی چارت تو سایت هم میزاره) بررسی کردم،سهم خوب تو بازار زیاده اما اونهایی که به نظر من جذاب تر اومدن رو لیست وار خدمتتون ارائه میکنم:

کلا گروه خودرو رو برای امسال بسیار عالی میبینم،البته یه کمی دیگه کار دارن تا خیالم راحت بشه اما خوشبینم بهشون،با تارگت های فضایی که جرات گفتنشون رو ندارم!
    هرچند هم شاخصشون و هم اکثر سهام این گروه نزدیک مقاومت های مهمی قرار دارن اما انتظار دارم شنبه یا نهایتا یکشنبه این گروه با برخورد به مقاومت(یا عبور و سپس پولبک) کم بیارن و دو سه روز منفی یا درجا رو داشته باشن...
    با این دیدگاه بهترین چارت های این گروه در اختیار سهم های زیر هستش:
    خساپا
    خپارس،خریدش تو بازه ی 195-200 بسیار مناسبه از دید من،و البته با حد ضرر 190 تومن!
    خکاوه،مقومت 102 تومنی بسیار محکمه،ترجیح میدم نتونه عبور کنه و با یه منفی خفیف تا 94-95 بیاد و با قدرت بیشتر بره به جنگش...
    و یه تک سهم تو این گروه که شاید ساز مخالف بزنه،خگستر!این سهم ممکنه تا حوالی 480 هم رشد کنه...اما اگه خواست با گروه همراه بشه و منفی بخوره خریدش تو بازه ی 370-400 به نظر من بسیار بسیار کم ریسکه!

شاخص گروه ساختمانی رو شدیدا حواستون بهش باشه،اکثر سهمهای این گروه فعلا نهایتا یه افت 8-10% میتونن بکنن و نه بیشتر،بعدش یه نوسان خوب میدن مجدد...از موج سواری لذت ببرید! :D
    از این گروه ثباغ،ثتران،آس پ خوش معامله تر از بقیه هستن،مخصوصا ثتران...
    ثباغ رو به نظرم روی 260-270 تومن میشه چشم بسته خرید،والبته با حد ضرر 250 تومن!

بکام،فردا روی مقاومته،گروهش هم همینطور،بسیار بعید میدونم که بتونه عبور کنه،در صورت افت حمایت معتبری حوالی 200 داره و با احتمال بالایی از اونجا برمیگرده،خرید حقش حوالی 100 تومن میتونه گزینه جذابی باشه!

فباهنر 300-310 تومن حمایت خیلی خوبی داره،البته هنوز هیچ نشونه ای از روند صعودی جدید نشون نداده،هرچند تعدیل مثبتش تو دوازده ماهه قطعیه اما خوب با توجه به سابقه ی شرکت نمیشه در مورد میزانش قطعی نظر داد،تحلیل هایی که از تحلیل گران بنیادی برای سود امسالش دیدم بین 60-120 تومن بوده!(نظر خودم بین 80-100 تومن بود،البته من 6 ماه پیش سهم رو بررسی کردم و دیگه بررسی دقیق روش نداشتم)به هر حال امیدوارم حداقل 60 تومن رو اعلام کنه چون در غیر اینصورت واقعا انتظارات رو براورده نمیکنه!(با سید یاسر که صحبت میکردم میگفت یه راه وجود داره که ممکنه سود 12 ماهه رو باز هم پایین اعلام کنن،انتقال موجودی به سال بعد،امیدوارم این اتفاق نیوفته،هرچند تو این حالت اونوقت سود سال بعدش دیگه خیلی رویایی میشه...)

دی رو 190-192 حمایت خوبی داره،هرچند مقاومت قدری هم رو 204-210 داره،اما به شکستنش خوشبینم،به هر حال خریدش رو حمایت گزینه ی خوبیه از دید من...

دیدم عطای عزیز روی آکنتور نظر داره،توجهم به چارتش جلب شد،واقعا چارت خوبی داره سهم،دو حالت میشه براش فرض کرد،اول اینکه سهم بالای 1300 دووم بیاره که تو این حالت تا حوالی 1550 میتونه بره برای گام اول!دومین حالت اینه که سهم بخواد افت کنه،که تو این حالت حمایت بسیار معتبری رو 1200 داره،به نظرم خرید این سهم با حد ضرر 1200 یکی از گزینه های خوبه...

و اما سهم محبوب من غچین هم تو کوتاه مدت اگه بتونه از پس 1620 بر بیاد میتونه تو گام اول تا 1750-1800 صعود کنه و از اونجا به بعد صعودش راحت تر خواهد بود...

خوب علی الحساب همینا رو خوب دیدم!اگه کسی از دوستان وضعیت سهمی به نظرش خوب میاد معرفی کنه تا باهم بررسیش کنیم...

پ.ن:راستی شاید از این دوستم بخوام چارت هاش رو اینجا بزاره،به نظرم بد نیست اونم مطالبش یه جا جمع باشه :D
    حالا اسم تاپیک رو چی بزاریم!؟/.:biggrinsmiley.:/

یا علی

در اصل توسط m.n88 پست شده است View Post
    کل مطلبت به کنار،هلاک اون امضات شدم من:.thumbsupsmileyanim
    ته دیگ دوس داری محمد یا هویج؟! زود تند سریع بگو /:.yead.://:.Heart.:/
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

سلام مجدد

سبد خودم روی غچین و یه مقدار ولیز احتمالا فیکس میمونه...

اما یه سبد نسبتا سنگین قبول کردم،از این به بعد خرید و فروش هایی که مینوسیم مربوط میشه به این سبد جدید،مگر اینکه قید کنم سبد خودم بوده!این رو نوشتم تا دوستان نیان بگن ((مگه تک سهم غچین نبودی،چی شد))؟!/.:biggrinsmiley.:/

امروز یه مقدار دی خریدم،نزدیک به حمایت،با حد ضرر 187 تومن...

با توجه به نقدینگی خوبی که افتاده پشت اعتلا،یه مقدار اعتلا خریدم،البته احتمالا زود ازش خداحافظی کنم،در حد یه نوسان کوچولو،خواستم پول بیکار نمونه!
      با اومدن آگهی آ س پ خریدم،تکنیکالی باید میرفت تا حمایت(یه منفی دیگه جا داشت) اما با اومدن اگهی همین امروز برگشت و از بس حمایت و مقاومتش به هم نزدیکن،میشه گفت اولین مقاومت رو همین امروز زد،مقاومت جدی سهم میشه 560-580 تومن که با توجه به بحث افزایش سرمایه احتمالش زیاده که عبور کنه!

با توجه به اینکه بکامح رو میخواستم حجیم خرید کنم،یک سوم خرید رو همین امروز انجام دادم،واقعا خریدار خوبی داره و ممکنه نزارن اونطور که میخوام بخرم!اما فردا منفی کاملش بسیار جذابه از دید من!

یه نوسان از غبشهر گرفتم...

یه کار پر ریسک هم انجام دادم که بعد پشیمون شدم!خمحور روی مقاومت خریدم!البته زیاد نیست،اما خوب اشتباه بود به نظرم!فردا تو دامنه ی مثبت 99% فروشنده ام!

سبد هم فعلا اینه به ترتیب وزن:

آ س پ-اعتلا-بکامح-شلعاب-ولساپا-خمحور-دی-غچین-کسرا...نزدیک 20% هم نقد!
      راستی عرضه اولیه های ارفع و کی بی سی رو هم داره!!!

از اعتلا،خمحور و دی احتمالا زود خداحافظی کنم،ارفع و کی بی سی هم صفشون بریزه میرن که دور و برم خلوت بشه!
      امروز روز اول کارم با این سبد بود و یه کم خلوتش کردم،وانصار و وگردش و ثتران داشت که کم بودن و دادم رفت!خبهمن رو سنگین داشت که اول وقت اونم دادم رفت!

شدیدا منتظر شلعاب 800-830 هستم که سنگین کنم،البته اگه بزارن!

راستی غچین رو هم فردا شدید رصد میکنم!فردا و پس فردا روزای مهمیه تا حدودی...هرچند کلا یه جورایی دارم نسبت به کوتاه مدتش ناامید میشم(البته تو سبد خودم خارج نخواهم شد!)

در مجموع فعلا تمرکزم برای خرید بیشتر روی بکامح هست و البته به هیچ وجه از گروه خودرو غافل نمیشم!به احتمال بالایی فردا عرصه روی این گروه زیاد باشه،باید دید قصد افت دارن(که پایین تر،مثلا 10%،بخریم)یا اینکه همون فردا تو ریختن صف ها باید بخریم!ترجیه میدم حالت اول باشه،چون برای روند صعودی خودشونم بهتره!

یا علی
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

سلام،شبتون به خیر

چند روزیه به شدت کم حوصله ام(ربطی به بازار نداره البته...) و پای فروم نویسی نبودم،ناراحتم چون این چند روز خیلی حرفا برا گفتن بود و نگفتم،بگذریم...

برای شنبه،منفی کامل بکام ح،خپارس،وساپا،خساپا به نظرمن فرصت خریده و البته با ریسک بالا،چون تقریبا همشون میوفتن لب مرز!

فعلا که حالت اول اتفاق افتاد و همونطور که انتظار داشتم پیش رفتن و یکشنبه عرضه ها شدید شد و منفی خوردن کم و بیش:

در مجموع فعلا تمرکزم برای خرید بیشتر روی بکامح هست و البته به هیچ وجه از گروه خودرو غافل نمیشم!به احتمال بالایی فردا عرصه روی این گروه زیاد باشه،باید دید قصد افت دارن(که پایین تر،مثلا 10%،بخریم)یا اینکه همون فردا تو ریختن صف ها باید بخریم!ترجیه میدم حالت اول باشه،چون برای روند صعودی خودشونم بهتره!

یا علی
        حالا انتظار دارم یواش یواش از فردا تقاضا شدت بگیره باز،حتی قوی تر از قبل!

واقعا خودرو جای جالبی باز شد،دقیق دقیق بین دو تا حمایت و مقاومت جدی(260-280)!ببینیم کدوم موفق میشه بهتر عمل کنه،حمایت یا مقاومت،من که میگم حمایت...

رو به بالا...280...320...350...470...600...به خدا نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم،اما چقدر شبیه به شبندره،مخصوصا اعداد بعد از 600 اش!!!الله اعلم!

رو به پایین...260-255...227-220...200-190...160-150...تبدیل شدن به صدرا!!!!!!!!!!!!

بگذریم...

در صورتی که ایران خودرو اول وقت برگرده و برگشتش نمونه برای اخر وقت حتی خرید تو درصد های مثبت هم برای این سه سهم خودروریی که گفتم + خکاوه و خود خودرو هم میتونه خوب باشه!من انتظار دارم فردا نهایتا تا اخر وقت(با ریسک خیلی خیلی بالا بمونه برای پس فردا!!!!) خودرو برگرده،اگه برنگشت و میلش به سمت نزول بیشتر بود هم که به نظر من کوتاه مدت بازار کلا ول معطل میشه مجدد+کوتاه مدت خودرویی ها هم همینطور!

راستی غچین طفلک منم این روزا بدجوری مشکوک میزنه،حجمش نسبتا داره بیشتر میشه،و رنج های رو به بالایی که نمیدونم کی میزنه...نکنه افزایش سرمایه نزدیکه؟!اینم الله اعلم!

التماس دعا /:.Heart.:/
        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/10, 23:02.
        تمام سال من بی تو...

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

سلام،شبتون به خیر

چند روزیه به شدت کم حوصله ام(ربطی به بازار نداره البته...) و پای فروم نویسی نبودم،ناراحتم چون این چند روز خیلی حرفا برا گفتن بود و نگفتم،بگذریم...

برای شنبه،منفی کامل بکام ح،خپارس،وساپا،خساپا به نظرمن فرصت خریده و البته با ریسک بالا،چون تقریبا همشون میوفتن لب مرز!

فعلا که حالت اول اتفاق افتاد و همونطور که انتظار داشتم پیش رفتن و یکشنبه عرضه ها شدید شد و منفی خوردن کم و بیش:

واقعا خودرو جای جالبی باز شد،دقیق دقیق بین دو تا حمایت و مقاومت جدی(260-280)!ببینیم کدوم موفق میشه بهتر عمل کنه،حمایت یا مقاومت،من که میگم حمایت...

رو به بالا...280...320...350...470...600...به خدا نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم،اما چقدر شبیه به شبندره،مخصوصا اعداد بعد از 600 اش!!!الله اعلم!

رو به پایین...260-255...227-220...200-190...160-150...تبدیل شدن به صدرا!!!!!!!!!!!!

بگذریم...

در صورتی که ایران خودرو اول وقت برگرده و برگشتش نمونه برای اخر وقت حتی خرید تو درصد های مثبت هم برای این سه سهم خودروریی که گفتم + خکاوه و خود خودرو هم میتونه خوب باشه!من انتظار دارم فردا نهایتا تا اخر وقت(با ریسک خیلی خیلی بالا بمونه برای پس فردا!!!!) خودرو برگرده،اگه برنگشت و میلش به سمت نزول بیشتر بود هم که به نظر من کوتاه مدت بازار کلا ول معطل میشه مجدد+کوتاه مدت خودرویی ها هم همینطور!

راستی غچین طفلک منم این روزا بدجوری مشکوک میزنه،حجمش نسبتا داره بیشتر میشه،و رنج های رو به بالایی که نمیدونم کی میزنه...نکنه افزایش سرمایه نزدیکه؟!اینم الله اعلم!

با تشکر از مطالب خوب شما
          من هم معتقدم گروه خودرو در لبه حمایت خود قرار دارند اگر هم رشدی داشته باشند چون از موج 3 به 4 هستند افت خود را خواهند داشت البته از نظر تکنیکال، ولی چون که اینجا ایران است با یک خبر و هیجان رشد در یک سهمی روی می دهد که بایستی در فاز اصلاح می بود رخ می دهد ممکن است خلاف این هم رخ دهد
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
            با تشکر از مطالب خوب شما
            من هم معتقدم گروه خودرو در لبه حمایت خود قرار دارند اگر هم رشدی داشته باشند چون از موج 3 به 4 هستند افت خود را خواهند داشت البته از نظر تکنیکال، ولی چون که اینجا ایران است با یک خبر و هیجان رشد در یک سهمی روی می دهد که بایستی در فاز اصلاح می بود رخ می دهد ممکن است خلاف این هم رخ دهد
            [
            سلام جناب سرمایه گذار
            ممنون از اینکه نظرتون رو مطرح کردید
            در مورد موج شماری گروه با شما هم عقیده نیستم،به نظر من گروه تازه زیر موج های 1 و 2 از موج 3 بزرگ خودش رو زده و اول موج 3 از 3بزرگ قرار داره...

هرچند تا تایید قطعی برای شروع این موج صعودی جدید فاصله داریم،اما اونطوری که من از سهم های گروه میبینم،احساس میکنم این موج شروع شده...

این هفته مشخص میشه که زیر موج 3 از 3 بزرگ شروع شده و یا هنوز تو زیر موج 2 از 3 هستیم!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سلام،شبتون به خیر

بگذریم...

با این وضعیت امروز، صف فروش شدن های مکرر خودرو،دوباره اوضاع کلی بازار یه کم ترسناک شد،امیدوارم تو این هفته یه حمایت جانانه بکنن وگرنه دیگه نمیشه انتظار چندانی تو کوتاه مدت از بازار داشت و همه چی کشک!
              نمیدونم چرا اما شاخص خودرویی ها یه کم فاصله داره تا حمایتش هنوز،من انتظار داشتم امروز برسه که نرسید!ببینیم فردا با یه منفی اول وقت و بعدش یه برگشت قشنگ شادمون میکنن یا نه؟!!!!
              هرچند چارت خود خودرو رو که نگاه میکنم چندان اوضاع دلچسبی نداره،یه حمایت خیلی خفیف روی 240 و حمایت خیلی خوبی روی 230 که اگه شکسته بشه شاید معنیش این باشه که تا موج 3-3 خودرو زمان نه چندان کمی فاصله داریم و این موضوع کل ذهنیات من نسبت به وضعیت بازار و خیلی از سهمها رو به هم میریزه...

بازار فردا همه چیز رو حمایته،حمایت هایی که واقعا امید بستن بهشون خیلی خیلی سخته...خدا خودش رحم کنه!

راستی غچین کسی میدونه چه خبره؟!عجیب میخریدن امروز،و عجیب فروخت حقوقی!!باید دید کدوم حقوقی بوده،اگه هر کدومشون به جز اریا ملل بوده باشن از دستشون در رفته فروش زدن ;)

در حد یه حدس نه چندان نامربوط:
              پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین...
              و با رسم شکل نشان دهید رابطه ی بین وبشهر...صافولا--->معامله مارگارین...
              و در اخر دو رابطه ی بالا در قالب اوضاع شرکت به پخش و هدفگذاری برای بازار روغن توسط این شرکت و معاملات مشکوک غچین...!!!

همیشه یه قطعه از پازل غچین تو ذهنم ناتموم بود!شایدم زیادی دارم کارآگاه بازی در میارم اما اگه واقعا دارن همچین چیزی که من فکر میکنم رو انجام میدن دمشون گرم،یه بازی پله پله،طولانی و تروتمیز...

پ.ن:اینقدر تو این 3-4 ماه تصوراتم یکی در میون درست و نادرست شده که جرات نمیکنم حرف بزنم(تازه جرات نمیکنم اینه وضعم:D )اما یه سناریو ترسناک برا شاخص وجود داره و اونم نزول تا 72-73 هزارطی بازه ی نه چندان بلند مدت(تقریبا دو هفته ی کاری)...

پ.ن:یادمه از اون روزای اول همیشه خودم گفتم حواستون به ار اس ای شاخص باشه،اعداد 40 و 50 به شدت برای ار اس ای شاخص مهم هستن و مقاومت های جدی رو میسازن...
              کاش لااقل خودم به این موضوع توجه میکردم و تا شکسته نشدن ار اس ای 50 توسط شاخص کل ابراز خوشبینی نمیکردم...

خدا خودش شاهده که بخشی از این ابراز خوشبینی برای این بوده که فضا رو کمی تلطیف کنم،اما خدایی نکرده اگه با این خوشبینی های من عزیزی متضرر شده تو این مدت همینجا ازش حلالیت میطلبم و دوست دارم بدونه منم مثل خودش ضرر کردم،و هیچ ابایی از گفتنش ندارم!بازار همینه دیگه،یه روز با تو،یه روز علیه تو.../:.negaran.:/
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/12, 16:18.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• بورث
                ستاره‌دار (۶)
                • Sep 2013
                • 263

باسلام و تشکر از اقا مرتضی عزیز، مرسی از اینکه تجربه ات رو صادقانه باشتراک میگذاری : اگه زحمتی نیست این بخش از گفته تون رو واضح تر بیان میکنید؟
                با سپاس و آرزوی توفیق
                " پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین...
                و در اخر دو رابطه ی بالا در قالب اوضاع شرکت به پخش و هدفگذاری برای بازار روغن توسط این شرکت و معاملات مشکوک غچین...!!!

همیشه یه قطعه از پازل غچین تو ذهنم ناتموم بود!شایدم زیادی دارم کارآگاه بازی در میارم اما اگه واقعا دارن همچین چیزی که من فکر میکنم رو انجام میدن دمشون گرم،یه بازی پله پله،طولانی و تروتمیز...
                "

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                  باسلام و تشکر از اقا مرتضی عزیز، مرسی از اینکه تجربه ات رو صادقانه باشتراک میگذاری : اگه زحمتی نیست این بخش از گفته تون رو واضح تر بیان میکنید؟
                  با سپاس و آرزوی توفیق
                  " پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین...

"
                  سلام و عرض ادب

جسارتا بنده محمدرضا هستم/:.grlim:./

ممنونم از توجهتون اما در مورد این قسمت از نوشته راستش نمیخواستم بحثی بشه چون بیشتر یه شک دایی جان ناپلئونیه...

اما خلاصه بخوام عرض کنم،اگه خاطرتون باشه چند ماه قبل رابطه ی بین صافولا و به پخش به هم خورد و طی مراسمی در شرکت به پخش از روغن با برند چین چین رونمایی شد،تو اون مراسم ذکر کردن که برنامه ی شرکت به پخش کسب سهم بازار 20% با این برند هست!از اونجایی که شرکت چین چین تولید کننده ی روغن نیست،روغن های توزیع شده با برند چین چین توسط دوتا شرکت تولید میشه(تا اونجایی که میدونم نرگس شیراز و پرتو دانه خزر اگه اشتباه نکنم!)و درصدی از سود فروش این محصولات تحت عنوان فروش برند به جیب چین چین میره!

قطعه ی پازل که اشاره کردم اینه:

همیشه برام سوال بود که با وجود مارگارین و غبشهر که حدود 40% بازار رو در اختیار دارن و همینطور مابقی تولید کننده های ریز و درشت،اینا چطور میخوان سهم بازار 20% رو محقق کنن...

اما حالا عملا اگه وبشهر مارگارین رو بخره،عملا سهم بازار 20% رو خریده و چه بسا در اینده خبرهایی مبنی بر همکاری چین چین و مارگارین به گوش برسه...

جمله ی اول " پیدا کنید رابطه ی بین وبشهر--->به پخش--->آریا ملل زرین--->غچین..." اشاره به این نکته داشت که اریا ملل زرین و به پخش 100% برای و بشهر هستن و چین چین هم به طور غیر مستقیم حدود 80% اش برای وبشهر هست!
                  و قسمت دوم"و با رسم شکل نشان دهید رابطه ی بین وبشهر...صافولا--->معامله مارگارین...
                  و در اخر دو رابطه ی بالا در قالب اوضاع شرکت به پخش و هدفگذاری برای بازار روغن توسط این شرکت و معاملات مشکوک غچین...!!!" اشاره به این نکته که با توجه به وضعیت بدی که شرکت به پخش پیدا کرده بود(به دلیل مشکلاتش با صافولا،عملا تعدادی از دفاتر استانی رو تعطیل کرد،چون سهم زیادی از سبدش مربوط میشد به انحصار توزیع روغن های لادن و افتاب(اگه اشتباه نکنم) و خوب با از بین رفتن اون انحصار وضعش بد شد) حالا هیچ بعید نیست با انجام این معامله یه بازی چند سر برد توسط تیم وبشهر اجرا شده باشه!
                  1)بهبود وضعیت به پخش
                  2)انحصار حداقل 20% از بازار تولید روغن نباتی
                  3)بهبود شرکت چین چین و تزریق نقدینگی در قالب فروش برند و سپس بحث افزایش سرمایه برای اجرای برنامه های بلند مدتی که برای تولیدات خود چین جین دارن(از جمله افزایش سبد کالایی برند تا 46 محصول و صادرات به اسیای میانه!)
                  4)قطع ارتباط کامل با صافولا و استقلال کامل در صنایع غذایی

هرچند در مورد غچین هیچوقت دنبال این بحث روغنش نبودم و بیشتر تاکیدم بر قدرت سود سازی سهم بحث افزایش سرمایه و تولیدات خود شرکت بوده اما خوب این موضوع در صورت صحت میتونه موتور چین چین رو به توربو موتور تبدیل کنه!الله اعلم!

التماس دعا
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

دم بچه های قم گرم /:.grlim:./

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                      دم بچه های قم گرم /:.grlim:./
                      به به اقا قدم رنجه فرمودین،خیلی مخلصیم و مشتاق دیدار مجدد/:.Heart.:/
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

راستی غچین کسی میدونه چه خبره؟!عجیب میخریدن امروز،و عجیب فروخت حقوقی!!باید دید کدوم حقوقی بوده،اگه هر کدومشون به جز اریا ملل بوده باشن از دستشون در رفته فروش زدن ;)
                        ./:.negaran.:/
                        خوب حدسم درست بود،فروشنده حقوقی امروز صندوق سرمایه گذاری حافظ بود،اگه اشتباه نکنم 79 تا از فروش امروز کار اینا بود...229 تا داشتن،79 تا فروختن، 150 تا دیگه دارن...

طی پرس و جویی که مدتی قبل داشتم از طریق یکی از دوستان بزرگوار،صندوق حافظ ظاهرا اعتقاد چندانی به ارزندگی سهم نداشتن تو این قیمتها و خوب متاسفانه علاقه ای هم نشون ندادن تا تحلیلم رو بهشون ارائه کنم،با این تفاسیر ترجیه میدم این 150 تای باقیمونده رو هم همین یکی دو روزه خالی کنه و خریدار فعلی که ظاهرا قدرت خوبی هم داره سهم رو ازش بگیره،یهوقت خدایی نکرده صندوق حافظ ورشکست نشه!!!

حالا حال میده اعتلا البرز هم بیاد با اون قیمت خرید وحشتناکش(2390 تومن) رو این قیمتها فروش بزنه یوهو!!!کلا تو این شرکتهای سرمایه گذاری چه خبره؟!

اینا رو میزارم کنار خرید چند روز پیش اریا ملل زرین رو 1470... ;)

راه بده بدم نمیاد سبدی که دستمه رو تک سهمش کنم!یه ریسک وحشتناک سنگین،البته قبلش موافقت صاحبش رو میگیرم حتما! ;)

بشه این کار رو بکنم خودم حافظ رو میفرستم بره هوا خوری... :D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

به به اقا قدم رنجه فرمودین،خیلی مخلصیم و مشتاق دیدار مجدد/:.Heart.:/
                          اقا دیگر زمانی برای برگزاری نمایشگاه بورس نمونده
                          ضمنا گاها قم میام اما سعادت یار نیست

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            اقا دیگر زمانی برای برگزاری نمایشگاه بورس نمونده
                            ضمنا گاها قم میام اما سعادت یار نیست
                            اقا قم تشریف اوردی یه کلبه خرابه ای هست در خدمت باشیم /:.Heart.:/

نمایشکاه رو هم که انشالله حتما میام ،البته نه مثل پارسال ;)...درست و حسابی میام از محضرتون استفاده کنیم/:.grlim:./

-------------

بازار که تقریبا فاتــــــحه :( اما غچین رو خوب میخرناااااااااا :D

امروز رو کدی که دستمه تقریبا نصف پرتفو رو نقد کردم،یه مقدار غمارگ خریدم...

آ س پ رو 460 سوپر حمایت داره،هرچند با این بازار رو هیچی نمیشه حساب باز کرد،اما فکر نمیکنم بعد از مجمع منفی باز بشه...

خپارس لنگه برگشت خودرو هست،واقعا صف فروش کم حجمش خیلی حرفا برا گفتن داره،به نظرم یکی از بهترین چارتای گروه رو در اختیار داره...

خودرو هم ظاهرا رفت برای 230-220 تومن!تازه اونجا جای خوبیه اگه برگرده درست حسابی و من یکی رو با برگشتش راضی خواهد کرد...

و نکته ی اخر این که به شدت بدبین شدم فعلا،شاید دارم تفریط میکنم اینبار،اما برگشت شاخص از هر عددی فعلا من یکی رو دیگه خوشبین نمیکنه،بحثم سر پایین رفتن نیست،بحثم سر اینه که مثلا شاخص بخواد از 72 هزارتا برگرده،پدرمون رو در میاره تا یه صعود درست و حسابی بخواد بزنه!

زمان داره به سرعت از دست میره،لعنت به من!/:.weirdsmiley.:/
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

یا خدااااااااااااا

چه خبره تو غچین؟!

یعنی امروز کامل با صندوق حافظ خداحافظی میکنیم؟!/:.grlim:./

--------

پ.ن:نشد که بشه!!!اما خریدار جدید هرکی هست دمش گرم،خوب میخره آقا،خــــــــــــــوب/:.Heart.:/
                              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/13, 11:35.
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

نا امید نا امید...خسته ی خسته...اینکه بازار قفل نبود امروز و جسته گریخته معاملاتی میشد و این میزان شاخص منفی خورد هم صرفا به خاطر این بود که خیلی از سهمها رو حمایت بودن،حمایتهایی که بهشون امیدی ندارم...

شاید فردا بازار یه برگشت موقت بزنه(احتمالش زیاده بعد از یه افت مثلا 400 تایی نشونه های برگشت موقت ظهور کنه) اما فعلا یا چیزی نخرید یا اگر هم میخرید کوچکترین سودی رو شناسایی کنید...

همه چی خراب شد،همه ی خوابایی که دیده بودم...ای خــــــــــــــــــدا :(

پ.ن: شخصا تک سهم غچینم که نسبتا اوضاع اونچنان بدی نداره،اما خوب بازار این شکلی دل و دماغ واسه ادم نمیزاره! :(
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X