دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    سلام دوستان خوبم

دیشب ساعت 3 طی یه حرکت دیوانه وار راه افتادم به سمت چالوس و یک ساعت امروز لب دریا بودم و بعد برگشتم(همین الان رسیدم)!برای همین بازار رو ندیدم،چه طوریا بود بازار امروز؟امیدی هست؟!

از نظر شما امروز خریدارا مصمم تر بودن یا فروشنده ها؟!

همه گيج بودن . ولي هر كي سهمش صف خريد بود براي فروش شك نكرد
    ---------------------

پ.ن:خوب کسی که جواب ما رو نداد،خودم رفتم فیلم معاملات چندتا از نمادهایی که دیروز و پریروز صحبتشون رو کرده بودیم رو دیدم...تا اینجای کار که امیدوار کننده بوده(البته باید چارتها رو هم ببینم)!ببینیم فردا خدا چی میخواد...

24 ساعته نخوابیدن + 6 ساعت رانندگی با پراید تو جاده چالوس دیگه رمقی واسه ادم نمیزاره که بخواد چارت بررسی کنه،بررسی چارتها انشالله فردا بعد از سحر تا شروع بازار... ;)

هر بزرگواری هم که نظر خودش رو حتی در حد یه جمله در مورد بازار امروز بگه به بنده لطف کرده/:.Heart.:/

یا علی
    /.:blinksmiley.:/ چرا اينجوري شد :D

نظر

• مجتبی مصلحMTM
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 1656

سلام دوستان خوبم

دیشب ساعت 3 طی یه حرکت دیوانه وار راه افتادم به سمت چالوس و یک ساعت امروز لب دریا بودم و بعد برگشتم(همین الان رسیدم)!برای همین بازار رو ندیدم،چه طوریا بود بازار امروز؟امیدی هست؟!

---------------------

پ.ن:خوب کسی که جواب ما رو نداد،خودم رفتم فیلم معاملات چندتا از نمادهایی که دیروز و پریروز صحبتشون رو کرده بودیم رو دیدم...تا اینجای کار که امیدوار کننده بوده(البته باید چارتها رو هم ببینم)!ببینیم فردا خدا چی میخواد...

24 ساعته نخوابیدن + 6 ساعت رانندگی با پراید تو جاده چالوس دیگه رمقی واسه ادم نمیزاره که بخواد چارت بررسی کنه،بررسی چارتها انشالله فردا بعد از سحر تا شروع بازار... ;)

هر بزرگواری هم که نظر خودش رو حتی در حد یه جمله در مورد بازار امروز بگه به بنده لطف کرده/:.Heart.:/

یا علی

درود ب دوست خوبم محمد رضا چ خبر باپراید اونم چالوس خیلی اذیت شدی رانندگی باپراید مشکله خوب بازار چنگی ب دل نمیزنه همه ی چشمشون ب مزاکراته امروز کاری ک من انجام دادم زاگرسی ک گرفته بودمو باحسینا عوض کردم با معاملاتش حال کردم ب نظرم تا 7000تومان بره ی سهمی رو وارد شده بودی امروز نگاه کردم منفی بود یادت بودم شکربن بود داریش هنوز یا نه امروز فرآور می خواستم وارد شم ولی پایین نشسته بودم نیومد
      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

سلام دوستان خوبم

---------------------

یا علی

http://parsfinance.ir/

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• KEYAN5533
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 215

سلام آقا محمد ضا
          خوشی؟
          سالمی؟
          به نظر من کم سواد هنوز بازار اعتماد جلب نکرده.
          شاید توافق بتونه محرک وآغاز این اعتماد باشه (البته شواهد میگه حالت خوبش تمدید هست)
          تو بعضی نماد ها هم حقوقی ها با کدهای مختلف دارن خالی میکنن
          در هرصورت رعایت حد ضررها برای خروج لازم هست
          با تشکر
          سالم وشاد باشی(من حواسم به تحلیل های شما هست استاد)
          آخرین ویرایش توسط KEYAN5533؛ 2014/07/14, 22:41.
          /.:blushsmiley:./

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

سلام دوستان خوبم

---------------------

یا علی
            با سلام
            آن هفته دقیقا در همون زمان شما ! پست مشابه پست شما زیاد زده خواهد شد !
            یا ملت خواهند رفت برای آب تنی و شادی
            و یا برای غرق کردن خود
            ؟!
            (نتیجه هسته ای)
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
              /.:blinksmiley.:/ چرا اينجوري شد :D
              پس به نظر شما فروشنده ها مصمم تر بودن؟
              در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
              درود ب دوست خوبم محمد رضا چ خبر باپراید اونم چالوس خیلی اذیت شدی رانندگی باپراید مشکله خوب بازار چنگی ب دل نمیزنه همه ی چشمشون ب مزاکراته امروز کاری ک من انجام دادم زاگرسی ک گرفته بودمو باحسینا عوض کردم با معاملاتش حال کردم ب نظرم تا 7000تومان بره ی سهمی رو وارد شده بودی امروز نگاه کردم منفی بود یادت بودم شکربن بود داریش هنوز یا نه امروز فرآور می خواستم وارد شم ولی پایین نشسته بودم نیومد
              ارادت،واقعا هم منطقیه،چون خیلی شدید به مذاکرات گره خوردیم...
              شکربن رو که پریروز پست زدم فروختم،دیدم نتونست از مقاومت رد بشه سیو سود کردم...
              حسینا رو کمی مراقب باش،واگرایی منفی زده و سخت میبینم بتونه سقف قبلی رو خیلی بالاتر ببره و یا حتی بشکنه!(هرچند مثلا لیزینگی ها هم واگرایی منفی زدن اما رو تابلو خیلی خوب معامله میشن!!!)

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
              سپاس گذارم جناب نوام،عجب سایت خوب و پر کاربردی هستش این!
              در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
              سلام آقا محمد ضا
              خوشی؟
              سالمی؟
              به نظر من کم سواد هنوز بازار اعتماد جلب نکرده.
              شاید توافق بتونه محرک وآغاز این اعتماد باشه (البته شواهد میگه حالت خوبش تمدید هست)
              تو بعضی نماد ها هم حقوقی ها با کدهای مختلف دارن خالی میکنن
              در هرصورت رعایت حد ضررها برای خروج لازم هست
              با تشکر
              سالم وشاد باشی(من حواسم به تحلیل های شما هست استاد)
              سلام دوست خوبم،ممنون که نظرت رو گفتی،کاملا هم باهات موافقم،این روزا احتیاط خیلی واجبه...
              استاد کدومه،من نهایتا بتونم یه دوست خوب باشم برام کافیه... ;)

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
              با سلام
              آن هفته دقیقا در همون زمان شما ! پست مشابه پست شما زیاد زده خواهد شد !
              یا ملت خواهند رفت برای آب تنی و شادی
              و یا برای غرق کردن خود
              ؟!
              (نتیجه هسته ای)
              ارادت جناب علی بابا،من مانور آمادگی برگزار کردم :))

----------------------------
              این شمال رفتن هم منو از زمگسا جا گذاشت،قصد جدی برای ورود داشتم راستش...انصافا چارت زیبایی داره و داره کاملا تکنیکالی عمل میکنه...همین امروز هم اگه صفش رو بدن حتی وارد میشم...

قمار خودرو هم که دامن ما رو گرفت ناخواسته و با بستنش گیر افتادیم،حالا تا خدا چه خواهد... /:.wacsmiley.:/

این لیزینگی ها هم خیلی عجیب غریب شدن دیگه!!!رو چارت مشکوک به واگرایی منفی و رو تابلو اینقدر خوب و قوی!!!!ولساپا و ولغدر عالی معامله میشن...

من ولصنم دارم و با این شرایط باهاش میمونم...هم تعدیل مثبت شیران باعث تعدیل مثبتش میشه و هم اینکه خیلی از رشد گروه عقبه...حد ضرر 220...

تاپیکو هم میشه به پله ای خریدنش فکر کرد...هرچند متاسفانه نتونست از مقاومت رد بشه اما واقعا تو این قیمت ها از دید من ارزنده اس...
              پس میشه حوالی 490 یه پله...در صورت افت حوالی 470 یه پله... و کف سهم هم اینبار از دید من تو بدبینانه ترین حالت حوالی 450 هست...

یا علی

پ.ن:فاسمین بالای 400 بمونه خریدش خوبه...

منفی کاما با حد ضرر 980 خوبه برا خرید...

فزرین اگه بیاد حوالی 450!!! خوبه...

تو این وگردش هم معلوم نیست چه خبره!حقوقی بدجوری ازش حمایت میکنه!
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/15, 08:44.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

تنها نکته ای که آزار دهنده اس اینه که امروز بازار خیلی کم حجم شده...

هنوز ارزش معاملات 100 میلیارد هم نشده!!!
                تمام سال من بی تو...

نظر

• KEYAN5533
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 215

پس به نظر شما فروشنده ها مصمم تر بودن؟

ارادت،واقعا هم منطقیه،چون خیلی شدید به مذاکرات گره خوردیم...
                  شکربن رو که پریروز پست زدم فروختم،دیدم نتونست از مقاومت رد بشه سیو سود کردم...
                  حسینا رو کمی مراقب باش،واگرایی منفی زده و سخت میبینم بتونه سقف قبلی رو خیلی بالاتر ببره و یا حتی بشکنه!(هرچند مثلا لیزینگی ها هم واگرایی منفی زدن اما رو تابلو خیلی خوب معامله میشن!!!)

سپاس گذارم جناب نوام،عجب سایت خوب و پر کاربردی هستش این!

سلام دوست خوبم،ممنون که نظرت رو گفتی،کاملا هم باهات موافقم،این روزا احتیاط خیلی واجبه...
                  استاد کدومه،من نهایتا بتونم یه دوست خوب باشم برام کافیه... ;)

ارادت جناب علی بابا،من مانور آمادگی برگزار کردم :))

----------------------------
                  این شمال رفتن هم منو از زمگسا جا گذاشت،قصد جدی برای ورود داشتم راستش...انصافا چارت زیبایی داره و داره کاملا تکنیکالی عمل میکنه...همین امروز هم اگه صفش رو بدن حتی وارد میشم...

قمار خودرو هم که دامن ما رو گرفت ناخواسته و با بستنش گیر افتادیم،حالا تا خدا چه خواهد... /:.wacsmiley.:/

این لیزینگی ها هم خیلی عجیب غریب شدن دیگه!!!رو چارت مشکوک به واگرایی منفی و رو تابلو اینقدر خوب و قوی!!!!ولساپا و ولغدر عالی معامله میشن...

من ولصنم دارم و با این شرایط باهاش میمونم...هم تعدیل مثبت شیران باعث تعدیل مثبتش میشه و هم اینکه خیلی از رشد گروه عقبه...حد ضرر 220...

تاپیکو هم میشه به پله ای خریدنش فکر کرد...هرچند متاسفانه نتونست از مقاومت رد بشه اما واقعا تو این قیمت ها از دید من ارزنده اس...
                  پس میشه حوالی 490 یه پله...در صورت افت حوالی 470 یه پله... و کف سهم هم اینبار از دید من تو بدبینانه ترین حالت حوالی 450 هست...

یا علی

پ.ن:فاسمین بالای 400 بمونه خریدش خوبه...

منفی کاما با حد ضرر 980 خوبه برا خرید...

فزرین اگه بیاد حوالی 450!!! خوبه...

تو این وگردش هم معلوم نیست چه خبره!حقوقی بدجوری ازش حمایت میکنه!
                  با سلام به اقا محمد رضا
                  شما لطف دارین
                  این برای من جای افتخاره،امیدوارم لایق این دوستی باشم
                  سالم وشاد باشید
                  /.:blushsmiley:./

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

اين ليزينگي ها فكر كنم به هممون ركب زدن /:.hmmsmiley.:/ الگوي زيبايي تو شاخصشون هست . شمام يه نگاه بكن شايد من اشتباه ميكنم . ولي انگاري هنوز خيلي جا دارن براي بالا رفتن
                    اين واگرايي هم نميشه زياد جدي گرفت .

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

اين ليزينگي ها فكر كنم به هممون ركب زدن /:.hmmsmiley.:/ الگوي زيبايي تو شاخصشون هست . شمام يه نگاه بكن شايد من اشتباه ميكنم . ولي انگاري هنوز خيلي جا دارن براي بالا رفتن
                      فعلا ولغدر مثل سمگا حال میده فقط سمگا را حیف دادیم رفت!!

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

اره علی جان،الگوی کاپ رو میگی دیگه؟! خیلی وقته مشهوده...

منم رو حساب همین ولصنم رو گرفتم چند روز پیش دیگه،هم اینکه از بقیه گروه عقب تر بود و هم اینکه تازه از مقاومت رد شده بود...حالا هم هستم باهاش،خدا رو شکر یه تعدیل +17% هم که فرستاد رو کدال دیروز!فکر کنم با این وضع لااقل تا 280 رو بتونه بره... :D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

والا برا من که نامشهود بود . تازه اینقد زیبا بود که بازم شک میکردم درسته یا نه .:D
                          برا همین گفتم با چند نفر مطرحش کنم . شاید اشتب میکنم .
                          یه ندا میدادی تک خور . :)

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

والا برا من که نامشهود بود . تازه اینقد زیبا بود که بازم شک میکردم درسته یا نه .:D
                            برا همین گفتم با چند نفر مطرحش کنم . شاید اشتب میکنم .
                            یه ندا میدادی تک خور . :)
                            خداییش قبول دارم اونقدر زیباست که ادم شک میکنه :D

تک خوری کدومه،تقصیر من نیست افتخار نمیدی یه نیم نگاهی به اراجیف من داشته باشی وگرنه من قبلا گفته بودم وارد شدم،اینم سندش :D ;)

یه پله 220 خریده بودم و یه پله 236 خریدم...

مقاومت ها هم 250 و 270 هست به نظرم...

انگار یه ab=cd هم زده با تارگت 270... به نظرم تا همین 270 رو لااقل بره(شایدم کمی بالاتر مثلا 280) و اونجا بازی کنه چون اونجا سقف تاریخی سهمه!!!!(تو چارت تعدیل شده با تقسیم سود و افزایش سرمایه)

با اینکه لیزینگی ها واگرایی منفی زدن اما ولصنم هم ارزش بررسی داره...

شکست مقاومت مهم در 225-230...عقب موندگی شدید از گروه...

این رو هم پریروز یه پله وارد شدم و امروز تکمیل خرید...
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

نه آقا . اینجوری نیست .
                              یکی از تاپیکهایی که میخونم و استفاده میکنم همینجاست . منتها ذهنیت خوبی از ولصنم ندارم . همیشه سعی کردم ازش دور باشم . :)
                              یه نگاهی به وایران بکن اگه فرصت کردی . نظرتو بگو

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

به نظرم وصنعت ارزش بررسی کردن رو داره...

تو سه ماهه منتهی به اسفند 92 تونسته 171 ریال سود بسازه...

تو سه ماهه منتهی به خرداد 93 هم طبق محاسبات من تقریبا سهمی 15 تومن سود از محل مجامع برگزار شده زیر مجموعه ها به دست میاره(البته مطمئن نیستم این مورد رو تو گزارش شش ماهه باید نشون بده یا نه!!!)

تو معاملات سه ماهه اخیر هم به صورت برایند زیان شناسایی نکرده(هرچند سود اونقدر جزئی بوده که قابل بحث نیست) و چیزی از بابت معاملات از سودش کم نمیشه...

پس انتظار گزارش شش ماهه همراه با سود 32 تومنی به بازار منعکس بشه...

اگه شرایط بازار مجدد خوب بشه و علی الخصوص اگه توافق هسته ای انجام بشه و خودرو بخواد حرفی برای گفتن داشته باشه اونوقت وصنعت میتونه با داشتن 213 میلیون خودرو با بهای تمام شده سهمی 205 تومن حرفهای جالبی داشته باشه...

مقاومت جدی سهم محدوده ی 220 تومنه و در صورت عبور مقاومت مهم بعدی حوالی 250 تومن قرار میگیره...

اگر هم که بتونه بالای 250 تثبیت کنه از دید من روندش صعودی میشه و حتی میشه امید داشت که سقف قبلی رو بشکنه...

تا حدودی بهش خوشبینم و به نظرم ارزش واچ شدن رو داره...

یا علی-التماس دعا
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X