نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

سلام صبح به خیر

کل پرتفوی سینا بهگزین از زیر مجموعه های بنیاد صف فروش است. فقط فحش خور دولت خوب خخخخ

به نظرم فقط پتایر و حفاری باشن که صف فروش ندارن.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

حاج محسن الان پتایر چگونه میبینی؟‌ آخه سرانه خرید حقیقی که اول بازار قوی بود در حال افت است. فروشنده ها دارن قوی ظاهر میشن.

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11263

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        حاج محسن الان پتایر چگونه میبینی؟‌ آخه سرانه خرید حقیقی که اول بازار قوی بود در حال افت است. فروشنده ها دارن قوی ظاهر میشن.
        درود
        بنده نوسانی وارد شدم ... بالای295 نقد شد .... بهترین خرید امروز میتونست باشه این سهم .. تقریبا 8درصد نوسان داد

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4212

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          درود
          بنده نوسانی وارد شدم ... بالای295 نقد شد .... بهترین خرید امروز میتونست باشه این سهم .. تقریبا 8درصد نوسان داد
          چه بهترینی محسن جان ؟ اگر فکر میکردید بازار اینطور مثبت میشه پتایر میخریدی؟ هرگز
          در ضمن نقد کردید حالا چی میخوای بخری ؟

و ایا هر کی 280 خرید همراه با شما مثبت نقد کرد یا داره میره در قیمت های سر به سر و ضرر ؟ هر کی خرید به امید جو بازار نگهداشته . همه که نمیتونند مثل شما بخرند و بفروشند
          معذرت باید بعضی وقتها هم انتقاد پذیر باشیم

بازار را باید از دیدگاه نیم ساعتی خارج کنیم . بهترین پتایر نبود ، بهترین سهمی است که بخری و نگه داری یه هفته حداقل 10-15% بگیری نه نیم ساعته و بعد جا موندن از موارد دیگر

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            چه بهترینی محسن جان ؟ اگر فکر میکردید بازار اینطور مثبت میشه پتایر میخریدی؟ هرگز

و ایا هر کی 280 خرید همراه با شما مثبت نقد کرد یا داره میره در قیمت های سر به سر و ضرر ؟ هر کی خرید به امید جو بازار نگهداشته . همه که نمیتونند مثل شما بخرند و بفروشند

بازار را باید از دیدگاه نیم ساعتی خارج کنیم . بهترین پتایر نبود ، بهترین سهمی است که بخری و نگه داری یه هفته حداقل 10-15% بگیری نه نیم ساعته و بعد جا موندن از موارد دیگر
            سلام

دقیقا داشتم به این فکر میکردم چه سهم خوبی میشه خرید که صف نباشد. اگر روند مثبت ادامه دار باشد بعید میدونم نوسانگیری جلوتر از سهامداری باشد.

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11263

درود
              بنده چندروز مکرر رو این سهم تاکید داشتم 280 حجم نسبتا سنگینی خرید شد ... و متوسط 295نقد شد
              همین4درصد خالص برای امروز بنده کافی بود
              انتظار شخصی یک مثبت خوب برا امروز بود باتوجه به نرخ دلار وازان جایی که درمثبت های بالا باید منتظر فردای دلاری ها میموندم خریدی رو اون ها نزدم
              نمادهای دلاری را هرکی حجم دار میخرید باید تا استانه سقف امروز رنج میزد ..براهمین رو کوچک های صف فروش دار زوم ماندم

15درصد بعید بدونم به خریدار امروز بازار بده!

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در کل پکرمان کنار بگذاریم جو پ ها خوب نیست.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

منتظر عرضه های آبشاری سینا بهگزین بودم دیدم نه خبری نشد. احتمال میدم پتایر خودش از گروهش جدا کند.

یک سهم از پتایر هم خرید و فروش نکردم. وسوسه شدم ولی در نهایت بی خیالش شدم. صرفا صحبت های آقا محسن باعث شد در واچ قرار بدم.

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

من از نمایی دیگر قضیه رو می بینم

دقیقا انتقاد من به ایشان هم همین بوده که از یک سهم تعریف و تمجید بعد می بینی فروخته ، البته این هنر ایشون هست و احسنت داره که میدونم برخی موارد با ضرر فروخته ولی نگفته .....
                    من هم همینکارو میکنم مثلا امروز کویر خریدم تو ۱۳۳۰ دادم رفت ولی دیگه چیزی نمیگم که جو رو دیدم

اما ایشون یهو تبلیغ و یهو ضد تبلیغ
                    نمونه اونها خگستر ۲۵۰ تومانی چند روز پیش که ما چتد بار گفتیم حدضرر فعال شده چون داشت قبول نکرد
                    یا شتران ۱۰۰۰ تومانی ماه پیش که اقا لیدر جدیده
                    یا فملی تو ۱۳۰۰ تبلیغ میکرد که هشدار لازم رو دادم موجوده اسناد
                    بعد غگل تو ۲۲۰ میگفت ارزش نداره خخخ
                    یا فمراد تو ۹۹۰۰ تبلیغ کردچون خریده بود
                    همین پتایر رو ۳۸۰ هم تبلیغ کرد که من حسم میکنم سهم رو داشت
                    و چندین سهم دیگر که نیاز نیست گفته بشه
                    البته ایشون تحلیلگر خوبی هستند و من دوستش دارم ولی کار و مدلش ضررهای سنگین به افرادی که پیگیر مطالب ایشون هستند وارد کرده که میدونم نباید تقلید کنند
                    اینو گفته افراد مراقب باشند تو بازار صعودی که همه چیز خوبه ولی نزولی قصیه فرق داره
                    آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/05/29, 09:04.

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11263

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      منتظر عرضه های آبشاری سینا بهگزین بودم دیدم نه خبری نشد. احتمال میدم پتایر خودش از گروهش جدا کند.

یک سهم از پتایر هم خرید و فروش نکردم. وسوسه شدم ولی در نهایت بی خیالش شدم. صرفا صحبت های آقا محسن باعث شد در واچ قرار بدم.
                      درود
                      اگر صفوف گروه پالایش حفظ بشه تا اخروقت ... صندوق پالایش برافردا میتونه گزینه خوبی باشع ... به شرط حفظ صفوف گروه

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                        شاخص گروه بنیادی و سودساز لاستیک در مجاورت کف کانال نزولی :

شاخص گروه تا کف کانال 3 درصد فاصله دارد ...

مثبت های پکرمان و پیزد را کنار منفی فردا پتایر و احتمالا پاسا و پکویر قرار دهیم منفی 3 شاخص گروه توجیه پذیر می شود ...

آپدیت :

تحلیل شاخص گروه لاستیک :

کف کانال شاخص گروه لاستیک احتمالا همان سه شنبه هفته قبل تاچ شد ...

شاخص گروه از کف کانال مقداری هم فاصله گرفته است ...

ممکنه قفلی ها بدون ریزش بیشتر متعادل شوند ( مثل پسهند که همین امروز متعادل شد )

.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11263

درود
                          اگر صفوف گروه پالایش حفظ بشه تا اخروقت ... صندوق پالایش برافردا میتونه گزینه خوبی باشع ... به شرط حفظ صفوف گروه
                          صندوق پالایش از زیر7 به بالای7.1 رسید

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4212

درود
                            بنده چندروز مکرر رو این سهم تاکید داشتم 280 حجم نسبتا سنگینی خرید شد ... و متوسط 295نقد شد
                            همین4درصد خالص برای امروز بنده کافی بود
                            انتظار شخصی یک مثبت خوب برا امروز بود باتوجه به نرخ دلار وازان جایی که درمثبت های بالا باید منتظر فردای دلاری ها میموندم خریدی رو اون ها نزدم
                            نمادهای دلاری را هرکی حجم دار میخرید باید تا استانه سقف امروز رنج میزد ..براهمین رو کوچک های صف فروش دار زوم ماندم

15درصد بعید بدونم به خریدار امروز بازار بده!
                            به هر حال منظورم اینه که باید فرض را بر این بگذاریم که دو نفر از رو دست من و شما و یا دیگری خرید کنند . یا خرید هم نکنند . اینکه بخریم و در مثبت بفروشیم و بعد بگیم من فروختم راهکار نیست
                            این سهم اگر توپ بود و اینقدر روش زونم بدید چرا باید بفروشید ؟ یا باید قبلش بگیم این سهم برای یک نوسان جزئی خوبه
                            کلی تعریف و تمجید و بعدش یه نوسان . اگر بنا بر یه نوسان بود که نصف بازار کم و بیش امروز نوسان داد . جو مثبت بازار هم نبود پتایر الان صف فروش بود
                            این رویه را باید تغئیر بدیم

نظرم هم دوستانه است حتما خودت هم خوب میدونی

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11263

برای عزیزان نوسانگیر وبیمه درواچ باشه .. فردا 180 گزینه جذابی هست ..امروز هم بعید نیست جمع بشه

به هر حال منظورم اینه که باید فرض را بر این بگذاریم که دو نفر از رو دست من و شما و یا دیگری خرید کنند . یا خرید هم نکنند . اینکه بخریم و در مثبت بفروشیم و بعد بگیم من فروختم راهکار نیست
                              این سهم اگر توپ بود و اینقدر روش زونم بدید چرا باید بفروشید ؟ یا باید قبلش بگیم این سهم برای یک نوسان جزئی خوبه
                              کلی تعریف و تمجید و بعدش یه نوسان . اگر بنا بر یه نوسان بود که نصف بازار کم و بیش امروز نوسان داد . جو مثبت بازار هم نبود پتایر الان صف فروش بود
                              این رویه را باید تغئیر بدیم

نظرم هم دوستانه است حتما خودت هم خوب میدونی
                              درود
                              نوسان وقتی جذاب هست که از صف فروش یا نزدیک به اون خرید بشه وگرنه بدیهی بود که کل بازار امروز تقاضای خوبی داشته باشه

بگذریم .. بگردیم ببینیم چی دم دست هست برافردا

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

خرید پله اول دروبرق ۲۰۰۰۰سهم

نظر

در حال کار...
                                X