اخبار مربوط به بانکها

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #451
    پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

    تاریخ خبر: 27/11/1394 | ساعت: 20:5|


    شورای پول واعتبار تصویب کرد؛ کاهش نرخ سود سپرده به 18 و نرخ سود تسهیلات به 20 درصد


    تهران- ایرنا- شورای پول و اعتبار در جلسه امشب(سه شنبه شب) نرخ سود سپرده های یکساله را به 18 درصد، نرخ سود تسهیلات عقود مبادله ای را به 20 درصد و عقود مشارکتی را به 22 درصد کاهش داد.

    به گزارش ایرنا، پیش از این نرخ سود سپرده های یک ساله 20 درصد، نرخ سود تسهیلات عقود مبادله ای 21 درصد و نرخ سود عقود مشارکتی 24 درصد بود.
    همچنین شورای پول و اعتباری نرخ سود سه ماهه را حداکثر 10 درصد تعیین کرد. در عین حال تصمیمی برای نرخ سود سپرده های روز شمار اتخاذ نکرده است.

    ** اجرای نرخ سود 18 درصدی سپرده ها از اول اسفندماه امسال
    به گزارش ایرنا، رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی روز گذشته از توافق بانک ها برای کاهش نرخ سود سپرده های بانکی از 20 به 18 درصد خبر داده و گفته بود: بانک

    های دولتی و خصوصی توافق کردند که این نرخ سود را از اول اسفندماه امسال اجرایی کنند.

    به گفته عبدالناصر همتی، پیشنهاد کاهش نرخ سود به بانک مرکزی ارائه شده است؛ بنابراین امکان اجرای توافق جدید برای نرخ سود سپرده ها از اول اسفند وجود دارد
    .
    وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز شب گذشته در حاشیه نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق ایران درباره توافق بانکداران برای کاهش سود سپرده از

    20 به 18 درصد گفت: این نرخ قابل اجراست.
    علی طیب نیا افزود: با توجه به اینکه نرخ سود تسهیلات در بازار بین بانکی از 29.5 درصد به کمتر از 19 درصد رسیده است، نرخ سود سپرده نیز کاهش می یابد.

    وی با بیان اینکه نرخ سود اوراق در بازار سرمایه از 21 به 19 کاهش یافته است، به کاهش نرخ تورم اشاره و تصریح کرد: براین اساس، کاهش نرخ سود سپرده نیز در آینده به صورت مستمر خواهد بود.
    وزیر اقتصاد درباره احتمال کاهش نرخ سود سپرده ها به کمتر از 18 درصد نیز گفت: در این مورد شورای پول و اعتبار باید تصمیم گیری کند.

    رئیس جمهوری نیز شنبه این هفته (24بهمن) در جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی با اشاره به روند نزولی نرخ تورم، بر کاهش نرخ سود بانکی تاکید کرده بود.
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #452
      پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

      پس از ۸ سال تحریم؛
      چقازردی: بانک سپه به سوئیفت متصل شد






      ایستانیوز: مدیرعامل بانک سپه گفت: بعد از هشت سال این بانک به شبکه جهانی سوئیفت متصل شد.
      به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،محمدکاظم چقازردی ضمن اعلام این خبر افزود: با اتصال بانک سپه به شبکه جهانی سوئیفت در ساعت 19 روز دوشنبه بیست و ششم بهمن ماه سالجاری، پیام گروهی برای اعلام شروع فعالیت این بانک و حضور مجدد در عرصه بین المللی برای کلیه کارگزاران ارسال شد.
      رئیس هیأت مدیره بانک سپه با بیان اینکه این بانک طی دوران تحریم با ایفای تعهدات خود مانع از خدشه به وجهه بین المللی بانک سپه شده است، اعلام کرد: این بانک، طی دو سال اخیر اقدامات زیربنایی مناسب برای تقویت بخش ارزی خود انجام داده و هم اکنون نیز اقدامات لازم برای فعالیت شعب و واحدهای خارج از کشور در حال انجام است.
      وی ابراز امیدواری کرد با توجه به تجربه و تخصص بانک سپه در بخش فعالیتهای ارزی، شاهد عملکرد قابل توجه بانک در این زمینه باشیم.
      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #453
        پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

        تدابیر بانک‌مرکزی برای تامین اسکناس پایان سال






        رئیس کل بانک مرکزی از اتخاذ تدابیر لازم برای تامین اسکناس پایان سال مردم خبر داد و مصوبه دیشب شورای پول و اعتبار برای کاهش نرخ سود بانکی را تصمیمی دستوری ندانست.
        ولی‌الله سیف در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیات دولت در گفتگو با خبرنگار مهر مصوبه دیشب شورای پول و اعتبار برای کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی و تاثیرات این مصوبه بر بخش‌های اقتصادی کشور گفت: ظرف چند ماه گذشته بانک مرکزی اقداماتی کرده است که منجر به تحریک تقاضا و رشد تولید شود تا به خروج از رکود کمک کند که خوشبختانه همه این اقدامات آثار مثبتی داشته است.

        وی افزود: شاخص‌های این موضوع را در نرخ سود بین بانکی می‌بینیم که از بالای ۲۹ درصد به کمتر از ۱۹ درصد رسیده است، ضمن اینکه انتظارات تورمی ما به سمتی است که به تورم تک رقمی برسیم، چرا که تورم بالای ۴۰ درصد بوده و الان به ۱۳ درصد رسیده، لذا بانک مرکزی در این راستا به بانک‌ها و بازار پولی و مالی کشور جهت می‌دهد.

        رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اوراقی که در بازار سرمایه عرضه می‌شود، به راحتی با نرخ ۱۹ درصد فروش می‌رود، تصریح کرد: این نشان‌دهنده این است که اقتصاد دارد وضعیت خود را نشان می‌دهد و متغیرهای اقتصادی سامان می‌یابند.

        سیف تاکید کرد: نرخ سود بانکی به اقتضای کاهش تورم باید کاهش پیدا می‌کرد که عملا در بازار می‌بینیم دارد کاهش می‌یابد؛ لذا این تصمیمات ما در جهت شفاف‌سازی شرایط جدید بود.

        رئیس کل بانک مرکزی افزود: در گذشته جلسه شورای پول و اعتبار یک مصوبه‌ای داشت که حداکثر نرخ ۲۰ درصد را برای سپرده و حداکثر ۲۴ درصد برای تسهیلات تعیین کرده بود که مصوبه شب گذشته شورای پول و اعتبار این نرخ‌ها را ۲ درصد کاهش داد و این نشان می‌دهد که تصمیمات اقتصادی باید هم‌جهت با واقعیت‌ها اصلاح شود.

        وی همچنین در پاسخ به این سئوال که برخی گفته‌اند که این تصمیم شورای پول و اعتبار یک تصمیم دستوری است؟ افزود: یک شبهه‌ای برخی داشتند که این تصمیم یک تصمیم دستوری است و باید پرهیز کنیم، این در حالی است که این تصمیم به هیچ وجه به این معنی نیست، چرا که واقعیت‌های اقتصادی چنین اقتضایی می‌کند و امیدواریم با انضباطی که در نظام بانکی کشور وجود دارد، از روز اول اسفندماه شاهد رعایت این دستورالعمل در همه بانک‌ها باشیم.

        سیف در پاسخ به این سئوال که برای تامین اسکناس‌های پایان سال مردم چه تمهیداتی در نظر گرفته‌اید؟ گفت: ظرف دو سال گذشته شاهد بودیم که هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشته است.

        وی افزود: خوشبختانه با انضباطی که در دو سال گذشته داشتیم، هیچ‌گونه شکایتی نداشتیم. همه آنها تبدیل به تجربه‌ای شده است که سال به سال بتوانیم مدل قوی‌تری به کار ببریم تا نارضایتی‌ها به حداقل ممکن برسد.

        رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: امسال هم برنامه‌ریزی‌هایی شده است، هیچکس نگرانی نداشته باشد و ان‌شاء‌الله اسکناس‌ها به موقع در دسترس همه قرار خواهد گرفت.

        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #454
          پاسخ : اخبار مربوط به بانکها
          | تاریخ خبر: 28/11/1394 | ساعت: 14:16|


          وزیر امور اقتصادی و دارایی:

          رونق اقتصادی در آستانه بهار/ کاهش نرخ سود در ماه های آتی ادامه دارد


          تهران- ایرنا- علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در آستانه بهار نوید رونق را در بازار ایران می دهیم و همان گونه که نهادهای تخصصی بین المللی پیش بینی کرده اند سال آینده کشور دارای بالاترین نرخ رشد در منطقه و یکی از کشورها در سطح جهان با نرخ رشد بالای 6 درصد خواهد بود.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #455
            پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

            تاریخ خبر: 28/11/1394 | ساعت: 18:3|


            نخستین گشایش اعتبار بانک صنعت ومعدن از طریق سوئیفت برای بخش خصوصی انجام شد

            تهران-ایرنا- بانک صنعت و معدن اعلام کرد: امروز(چهارشنبه) با بازشدن نخستین گشایش اعتبار (ال.سی) از طریق سوئیفت برای بخش خصوصی توسط این بانک، امکان تعاملات جهانی به شکل رسمی فراهم آمد.


            به گزارش ایرنا از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، 27 دیماه امسال در نخستین روز

            اجرایی شدن برجام، بازگشایی 14 فقره ال.سی به مبلغ 100 میلیون یورو از سوی این بانک انجام شد.

            علاوه بر این، نخستین قرارداد تامین مالی پساتحریم به مبلغ 150 میلیون دلار برای خرید ١٥٠ هزار تن ریل راه آهن بین بانک صنعت و معدن و اگزیم بانک هند امضا شد.

            سوئیفت یا جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی برای ارسال و دریافت پیام های مربوط به نقل و انتقالات ارزی بانک های داخل و خارج کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

            اکنون بیش از 9 هزار و 700 شعبه بانکی و موسسه مالی از 209 کشور جهان در شبکه سوئیفت عضویت دارند.

            به گزارش ایرنا، علی اشرف افخمی مدیرعامل بانک صنعت و معدن به تازگی اظهار داشت: تغییر فضای کسب و کار در کشور پس از برجام یک ضرورت محسوب می شود.

            وی افزود: امروز فضای اقتصادی و تحولات مالی کشور در عرصه بین الملل با اجرای برجام وارد مرحله جدیدی شده است.

            وی با تاکید بر لزوم آمادگی و تجهیز شبکه بانکی به دانش روز و فنون علمی و تخصصی در اقتصاد پسابرجام، گفت: کارکنان بانک ها باید تغییرات را جدی بگیرند و خود را برای افزایش حجم فعالیت های بین المللی آماده سازند.
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #456
              پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

              از تسهیلات پرداختی به «آینده» محقق شد؛

              سود 438 میلیارد تومانی بانک مرکزی +سند


              یکی از موضوعاتی که طی ماه های گذشته با هشدارها و تذکرات متعدد مسئولان بانک مرکزی همراه شده است، بدهی سنگین برخی بانک ها به این نهاد مهم سیاستگزاری پولی در کشور است که تبعات مختلفی را به همراه دارد.

              به عنوان مثال، با توجه به اینکه نرخ جریمه اضافه برداشت بانک از منابع بانک مرکزی 34 درصد است، بازپرداخت این سود بالا، برای بانک ها بسیار سخت است و مجبور می شوند اقدامات مختلفی برای جذب منابع مالی انجام دهند که ممکن است برخی از این اقدامات برای اقتصاد کشور مفید نباشد.

              به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صبحانه، در جدیدترین بررسی های صورت گرفته پیرامون بدهی های بانک ها به بانک مرکزی، عملکرد «بانک آینده» به عنوان یکی از بانک های مشهور خصوصی، مورد بررسی قرار گرفت. این بانک از یک جهت مهم با دیگر بانک های موجود در کشورمان متفاوت است و آن هم، اقدام قابل تامل مسئولان وقت بانک مرکزی در ادغام بانک تات سابق با دو موسسه اعتباری بود که ضمن برانگیختن اعتراض سهامداران و کارشناسان بانکی، با نظر مخالف برخی مراجع تقلید نیز از نظر مغایرت آن با برخی مسائل شرعی و موافق نبودن سهامداران با این موضوع، مواجه شد.

              بر این اساس، "بانک آینده" به استناد مصوبه هزار و 137 جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، ‌مؤسسه اعتباری صالحین و ‌مؤسسه اعتباری آتی، با سرمایه‌ پایه 8 هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال 1391 شکل گرفت و پس از طی مراحل لازم، در تاریخ 26 اسفند سال 93 موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی شد.

              رییس هیات مدیره این بانک، طی ماههای گذشته در گفتگو با رسانه ها تاکید کرده است که «اگرچه حساب بانک آینده نزد بانک مرکزی در سال گذشته قرمز بوده است اما در حال حاضر، خوشبختانه حساب این بانک نزد بانک مرکزی مثبت بوده و قرمز هم نیست.»

              اما حساب قرمز آینده در سال گذشته که بنا بر اعلام مسئولان این بانک، هم اکنون سبز شده، به چه علت بوده و بانک مرکزی برای مقابله با این موضوع چه کرده است؟ بررسی گزارش بازرس قانونی این بانک نشان می دهد که «مانده بدهی این بانک به بانک مرکزی در پابان سال مالی 1393، مبلغ 9 هزار و 743 میلیارد تومان است!» بر اساس گزارش سابق حسابرس قانونی، بانک مرکزی مبلغ 8 هزار و300 میلیارد تومان از املاک بانک آینده را در رهن خود دارد که این اقدام قاطع بانک مرکزی، کمتر در قبال بدهی های مجموعه ای، اتفاق افتاده است.

              بررسی جدیدترین صورت های مالی تهیه شده توسط حسابرس قانونی این شرکت که مورد تایید هیئت مدیره بانک نیز قرار گرفته است، نشان می دهد بدهی های بانک مذکور به بانک مرکزی، موجب بروز هزینه مالی قابل توجه به این مجموعه شده است به گونه ای که در 6 ماهه اول سال 94، مبلغ 4 هزار و 385 میلیارد ریال، سود توسط «آینده» به بانک مرکزی بابت «اضافه برداشت از این بانک» پرداخت شده است.



              این در حالی است که بانک مذکور، مبلغ 2 هزار و 676 میلیارد ریال نیز طی همین مدت سپری شده از امسال، بابت سود پرداختی بابت سپرده های دریافتی از بانک های دیگر نیز پرداخت کرده است که با احتساب رقم فوق، بیش از 700 میلیارد تومان می شود.

              بخش مربوط به بدهی های بانک آینده به بانک مرکزی نیز که در گزارش جدید بازرس قانونی این شرکت ذکر شده، اعلام می کند که تسهیلات دریافتی این بانک از بانک مرکزی در سال 94، 22 هزار میلیارد ریال است و در عین حال، 12 هزار میلیارد نیز اسناد پرداختنی به بانک مرکزی وجود دارد. البته در عین حال، این بانک موفق شده است بدهی حساب جاری 90 هزار میلیاردی خود به بانک مرکزی در سال گذشته را به صفر رسانده و خبری هم از وجه التزام 7 هزار میلیاردی به بانک مرکزی، دیگر وجود ندارد.


              حسابرس قانونی بانک آینده در ادامه گزارش خود با بیان اینکه از مبلغ 22 هزار میلیارد ریال تسهیلات دریافتی از بانک مرکزی بابت تسویه اضافه برداشت از حساب جاری نزد آن بانک، بخش قابل توجهی از آن تسویه و مبلغ مذکور تا آذرماه امسال به 9 هزار میلیارد ریال کاهش پیدا کرده است، لیستی از بدهی بانک آینده به بانک ها و موسسات اعتباری تهیه کرده است که شامل 40 هزار میلیارد ریال سپرده ریالی بانک ها و موسسات، 24 هزار میلیارد ریال تسهیلات دریافتی از سایر بانک ها و 83 میلیارد ریال بدهی به شعب خارج بابت حساب جاری می باشد.

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #457
                پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                تاثیر کاهش نرخ سود بانکی بر وضعیت اقتصادی







                چندی است که بحث کاهش نرخ سود بانکی در اقتصاد کشور مطرح است زیرا بر اساس استانداردهای اقتصادی باید هماهنگی متعارفی میان نرخ بهره و تورم برقرار باشد. در حال حاضر نیز با کاهش نرخ تورم برنامه‌ریزی هایی نیز برای کاهش نرخ سود بانکی صورت گرفته است.

                بعد از اینکه بانک‌ها در هفته جاری برای کاهش سود سپرده به توافق رسیدند ، سود سالانه را از 20 به 18 درصد کاهش داده بودند و قرار شد که از اول اسفندماه آن را اجرا کنند، شورای پول و اعتبار نیز در جلسه روز سه شنبه خود این موضوع را تاییده کرده است.

                به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از قانون ، با کاهش اخیر نرخ سود تسهیلات، هزینه وام‌های بانکی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 6 درصد کاهش یافته است. تحولاتی که انتظار می‌رود با تغییر رویکرد در کاهش نرخ سود و زمینه‌هایی که بانک مرکزی بر فراهم شدن آن تاکید کرده به طور منظم‌تری نسبت به گذشته در شبکه بانکی اجرایی شود. شورای پول واعتبار در جلسه روز سه شنبه خود نسبت به تایید توافق بانک‌ها برای کاهش نرخ سود بانکی اقدام کرد.
                گرچه بانک‌ها تنها در مورد کاهش نرخ سود سپرده سالانه از 20 به 18 و کوتاه مدت حداکثر تا 10درصد تفاهم کرده بودند اما مصوبات شورا حاکی از تصمیم‌گیری اعضا برای کاهش نرخ سود تسهیلات نیز بود. بر این اساس سود تسهیلات بانکی از 24 درصد به 22 درصد کاهش پیدا کرد. در عین حال که شورا نرخ سود تسهیلات را در قالب عقود مبادله‌ای از 21 درصد مصوب سال گذشته به 20 درصد کاهش داد.
                اعضای شورای پول و اعتبار همچنین مصوب کردند که سود روزشمار حداکثر 10 درصد در بانک‌ها اجرایی شود.
                در حالی سود سپرده و تسهیلات در یک ماه مانده به پایان سال کاهش می‌یابد که در اردیبهشت ماه سال جاری با توافق بانک‌ها و تایید شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده از 22 به 20 درصد و همچنین نرخ سود تسهیلات از ارقام بالایی که گاهی به بیش از 28 درصد می‌رسید به 24 درصد کاهش یافته بود.
                با توجه به کاهش ٢درصدی نرخ سود بانکی، این پرسش پیش می آید که آیا این میزان کاهش در شرایط فعلی کفایت می کند؟ و آیا کاهش سود می‌تواند دلیلی برای هدایت نقدینگی به سمت تولید و اشتغال شود؟ اما در این حوزه بحث تبعات کاهش نرخ بهره بانکی هم مطرح است که مبادا این کاهش باعث چرخش نقدینگی از بانک به بازارهای موازی شود. در این میان این نگرانی نیز برای اقشار جامعه وجود دارد که کاهش نرخ سود چه تاثیری بر تورم و همچنین زندگی آن ها خواهد داشت.

                تاثیر کاهش سود بر بازار پولی

                دکتر کاظم دوست حسینی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق بازرگانی درباره تاثیر کاهش نرخ سود بانکی بر بازار پولی کشور گفت: بحث کاهش نرخ سود بانکی با اقتصاد آزاد همخوانی زیادی ندارد. بحثی که در اقتصاد اسلامی مطرح است ، این است که شورای پول و اعتبار یا بانک مرکزی یک رقم حداکثری را برای کنترل عرضه و تقاضای پول در جامعه، مبنا قرار می دهد؛ بنابراین آنچه در حال حاضر تحت عنوان نرخ سود بانکی مطرح است، درواقع همان رقم حداکثری است که تعیین شده است؛ یعنی بانک ها می توانند رقم کمتر از آن را نیز اعمال کنند، اما در این میان مواردی پیش آمده که نه با موازین اسلامی هماهنگی دارد نه با شرایط اقتصاد باز.

                وی با تاکید بر این که آن چیزی که اقتصاد را آسیب‌پذیر می کند، بحث ناهماهنگی میان نرخ تورم و نرخ سود بانکی است، بیان کرد: کشورهایی که وضعیت اقتصادی مناسبی دارند، هرگز نرخ سود بانکی بالا به سپرده گذار پرداخت نمی کنند. ایران جزو معدود کشورهایی است که هم مشکلات اقتصادی زیادی دارد و هم نرخ بهره بانکی بالا. به علاوه نرخ بیکاری نیز در کشور ما بالاست. مفهوم این مسئله، گران اداره کردن جامعه است یعنی باید سیاست بانک مرکزی و مقامات پولی از سال های پیش به این صورت برنامه ریزی می‌شد که نرخ سود بانکی را در چرخه اقتصاد ، که پول هم در واقع یکی از حلقه های آن است و قیمت تمام شده دارد و همچنین روی بخش مولد اقتصاد و قیمت تمام شده کالاها اثر می‌گذارد، کاهش می داد؛ در حالی که این چنین نبوده است. در دولت جدید هم در همان ابتدای کار، بدون مطالعه، نرخ سود به 20 درصد رسید و این رقم به جای این که به عنوان سقف نرخ سود تعیین شود، به عنوان کف، تعیین شد، درواقع بانک ها از رقم 20 درصد شروع کردند و در بانک های خصوصی تا نرخ 28 درصد هم به چشم می‌خورد، از طرفی بهره هایی هم که روی تسهیلات بانکی خود دریافت می کردند، بسیار بالا بود.

                آسیب ناشی از کاهش نرخ سود
                این استاد دانشگاه با اشاره به این که بازار پول و بازار سرمایه به نوعی رقیب هم محسوب می شوند، اظهار کرد: همه اقتصاددان ها بر این باورند که کاهش نرخ سود بانکی ، بخشی از منابعی را که در بانک ها سپرده گذاری شده به سمت بازار سرمایه هدایت می کند. در کنار این اتفاق آسیب های دیگری هم وجود دارد و آن این است که منابعی که از بانک ها آزاد می شود، به جای این که وارد بخش مولد اقتصاد، مثلا بورس یا جاهای دیگر شود، به یکباره سر از بازار سکه و ارز و بخش غیرمولد اقتصاد در می‌آورد. این در واقع، همان آسیبی است که از آن یاد شد. به اعتقاد من ، همزمان با کاهش نرخ سود بانکی باید بخش بازار سرمایه هم فعال شود مثلا اوراق بدهی شرکت ها منتشر شود.

                مزایای تعلق مالیات به نرخ سود بانکی
                وی ادامه داد: پیشنهاد دیگری که مطرح شده بود، این بود که به سود سپرده بانکی مالیات تعلق بگیرد، زیرا که در حال حاضر چالشی میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی وجود دارد و حتی در صورت توافق مدیران بانکی، مقام مجاز در این مسئله، شورای پول و اعتبار است. بانک مرکزی نیز مخالف کاهش نرخ سود بود زیرا معتقد بود با این کار به نفع بانک ها عمل کرده و باعث می شود که منابع در بانک ها حفظ شود. که ظاهرا در حال حاضر موافقت خود را با کاهش نرخ سود بانکی اعلام کرده است. در این میان دولت می تواند راسا معافیت مالیاتی را که روی سود سپرده بانک ها گذاشته اند، از میان بردارد و به میزانی مالیات دریافت کند که این خود به نوعی تعادل ایجاد می کند یعنی سپرده گذاران با پرداخت مالیات که درواقع سود سپرده را برایشان کاهنده می کند، به سراغ بازارهای موازی می‌روند.
                عضو سابق هیات نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: اگر به طور مثال از این رقم 20 درصد سود سپرده که بانک ها پرداخت می کنند، دودرصد آن را دولت در قالب مالیات دریافت می کرد، باعث می شد که دولت بسیار ثروتمند شود و حداقل ماهانه حدود هزار میلیارد تومان به منابع بودجه ای اش افزوده شود و آن تعادلی که در حال حاضر به دنبال آن هستند، به طور خود به خود شکل می گرفت. ضمن این که ابزارهای مالیاتی به عنوان ستادهای مالی فقط در بحث بودجه مطرح نیست بلکه در بحث عدالت اقتصادی نیز مطرح است که یکی از ابزارهای عدالت اقتصادی درواقع، مالیات است. این امکان نیز وجود دارد که یک ماده قانونی در قانون بودجه برای بحث مالیات تعریف شود که با توجه به این مبحث که نرخ سود بانکی باید متناسب با تورم باشد، یک سقفی برای معافیت مالیاتی تعیین شود و مازاد بر آن موظف به پرداخت مالیات باشد. مثلا اگر ۱۴ درصد تورم وجود داشته باشد، تا ۱۵ درصد معاف اعلام شود و نرخ سود بانکی از ۱۵ درصد به بالا مشمول مالیات شود.

                آسیب های ناشی از عدم هماهنگی میان نرخ سود و نرخ بهره تسهیلات
                در این میان با توجه به این که در بانک های کشور میان نرخ سود بانکی و بهره تسهیلات هماهنگی مناسبی وجود ندارد، بیشرین آسیب در این مسئله متوجه قشر نیازمند جامعه خواهد بود که به خاطر رفع نیازهای خود مجبور به دریافت وام هستند. این افراد برای بازپرداخت وام معمولا بهره تسهیلات بالایی نسبت به نرخ سود بانکی پرداخت می کنند، از طرفی افرادی که معمولا پول خود را در بانک سپرده گذاری می کنند، غالبا جزو افراد نیازمند جامعه نیستند و از طریق دریافت سود سپرده خود در واقع حاشیه امنی را برای خود ایجاد می کنند و حتی سود سپرده، می تواند برای آن ها حکم درآمد ماهیانه را داشته باشد. بر این اساس اقشار کم درآمد جامعه در واقع دچار ضرر بیشتری می شوند.
                دوست حسینی درباره عدم هماهنگی میان نرخ سود سپرده و بهره تسهیلات، گفت: بانک درواقع به عنوان یک واسطه پولی معرفی شده است. در اقتصاد غربی یعنی در بانکداری غیر اسلامی صندوقی وجود دارد که سپرده گذار پول خود را در آن قرار می دهد و بر اساس سودی که برای بانک سپرده گذار، وجود دارد، پول را در جاهای مختلفی استفاده می کند. منتها در بانکداری اسلامی این که کسب درآمد از طریق واسطه‌گری پولی باشد، حرام است. در بانکداری اسلامی، بانک‌ها باید در چارچوب عقود مبادله ای و مشارکتی که عقود پذیرش شده اسلامی است، اقدام به این کار بکنند یعنی یا باید سپرده گذار را در پروژه های تعریف شده مشارکت بدهند یا این که کارمزد دریافت بکنند یا در عقود مبادله‌ای که به نوعی از منابع خود بانک استفاده می شود، برای یکسری فعالیت هایی مثل خرید دین و... استفاده کنند. سودآوری بانک ها اگر در این چارچوب باشد هیچ مانعی ایجاد نمی کند و برای اقتصاد هم مفید است ولی اگر خارج از این چارچوب باشد و حتی در عمل برخلاف ظاهر باشد، برای اقتصاد جامعه مضر خواهد بود. البته سپرده گذاران می توانند به جای قرار دادن پول خود در بانک به خرید اوراق مشارکت رو آورند، که از این طریق درواقع نقش واسطه گری بانک را از بین خواهند برد و شاید بتوان گفت این کار به نوعی از سپرده گذاری هم بهتر است ولی اغلب این طور است که سپرده‌گذاران ترجیح می دهند پول خود را بی دغدغه در بانک بگذارند و هر چند وقت یک‌بار سود آن را دریافت کنند.
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #458
                  پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                  ☑️وزیر امور اقتصادی و دارایی از ادامه روند کاهش نرخ سود بانکی در ماههای آینده خبر داد.








                  علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در آستانه بهار نوید رونق را در بازار ایران می دهیم و همان گونه که نهادهای تخصصی بین المللی پیش بینی کرده اند سال آینده کشور دارای بالاترین نرخ رشد در منطقه و یکی از کشورها در سطح جهان با نرخ رشد بالای 6 درصد خواهد بود.

                  طیب نیا درباره تثبیت نرخ ارز گفت: سیستم ارزی کشور شناور مدیریت شده است و در اکثر کشورهای دنیا این روند حاکم است و این گونه نیست که دولت نرخی را تعیین کند، بنابراین شرایط بازار متناسب با تنظیمات اقتصادی نرخ ارز را تعیین می کند.مهم این است نرخ ارز با محتویات تولید سازگار باشد و موجبات بی رویه واردات را فراهم نکند ضمن اینکه صادرات را مدیریت کند.
                  وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بانک مرکزی باتوجه به اختیارات خود باید جلوی تلاطم نرخ ارز را بگیرد و در آینده شاهد ثبات در نرخ ارز خواهیم بود و تغییرات شوک گونه که بی اعتمادی ایجاد می کند و به اقتصاد ضربه خواهد زد، شاهد نخواهیم بود.تلاش می شود سیستم تک نرخی ارز را در آینده در جهت حمایت از تولید اجرایی کنیم.
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #459
                    پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                    نرخ سود بانکی از فردا ۲ درصد کم می‌شود







                    نرخ سود سپرده های بانکی از فردا (شنبه اول اسفند) با توافق بانکی ها و مصوبه شورای پول و اعتبار از ۲۰ درصد به ۱۸ درصد و نرخ سود تسهیلات مبادله ای از ۲۱ به ۲۰ و تسهیلات مشارکتی از ۲۴ به ۲۲ درصد کاهش می یابد.
                    سرانجام بعد از ماه ها انتظار شورای پول و اعتبار سه شنبه هفته گذشته به بررسی نرخ سود پرداخت و تصمیم به کاهش این نرخ گرفت.

                    به گزارش تسنیم شورای پول و اعتبار در نشست ویژه سودی هفته گذشته خود تصمیم گرفت که نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای از 21 درصد به 20 درصد و نرخ سود تسهیلات مشارکتی از 24 درصد به 22 درصد کاهش یابد.

                    شورای پول و اعتبار همچنین با توافق اخیر بانکی‌ها برای کاهش نرخ سود بانکی موافقت و مصوب کردند نرخ سود سپرده‌های یک‌ساله از 20 درصد به 18 درصد کاهش یابد. در این نشست همچنین مصوب شد که نرخ سود سپرده‌های سه‌ماهه 10 درصد باقی بماند.

                    درحالی چند ماه بعد از کاهش تورم سرانجام مدیران بانکی شورای پول و اعتبار رأی به کاهش نرخ سود بانکی دادند که ابتدای هفته گذشته رئیس جمهور به بانک مرکزی دستور داد نرخ سود غیردستوری کم شود.

                    * سیف: بانک‌ها به تعهد خود پایبند باشند

                    از آنجایی که پایبندی بانک ها به نرخ های جدید سود بانکی از نکات مهم و ضروریات اجرای مصوبه جدید شورای پول و اعتبار است، ولی الله سیف رئیس‌کل بانک مرکزی از مدیران‌عامل بانک‌های دولتی، خصوصی و موسسات اعتباری خواسته از روز اول اسفند به نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات توافق ‌شده، پایبند و متعهد باشند و از افتتاح حساب‌های سپرده یک ساله بالاتر از 18 درصد و حساب‌های کوتاه مدت بالاتر از 10 درصد خودداری کنند.

                    وی با تاکید مجدد بر اینکه مدیران‌عامل بانک‌ها به توافق خویش در خصوص کاهش نرخ سپرده های بانکی و تسهیلات پایبند باشند، افزود: انتظار می‌رود ضوابط بانک مرکزی و خطوط قرمز این نهاد سیاستگذار حفظ شود البته خوشبختانه نشست شورای بانک‌های خصوصی و دولتی و انتشار توافقنامه در خصوص کاهش نرخ سپرده ها مطلوب و موید این موضوع بوده و در شرایط حاضر، فضای مثبت ایجاد کرده است.
                    سیف با تایید تصمیات اتخاذ شده بانک‌ها درباره نرخ سود سپرده‌های بانکی در جلسه اخیر شورای پول و اعتبار، خاطرنشان کرد: شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی از مواضع بانک ها حمایت می‌کند لیکن باید در اطلاع رسانی، همه جوانب در نظر گرفته شود و نباید سپرده گذاران احساس کنند به نفع بانک‌ها و به ضرر آنها تصمیم گرفته شده است. بلکه هدف اصلی این بوده است که نرخ سود تسهیلات کاهش پیدا کند و تولید از این اقدام منتفع شود.

                    رئیس شورای پول و اعتبار با تصریح اینکه همه بانک ها باید با عمل به توافق خود از خدشه دار شدن اعتبار نظام بانکی جلوگیری کنند، گفت: نباید با تفسیرهای شخصی و سلیقه‌ای حیثیت نظام بانکی را تضعیف کنند ضمن آنکه آرامش در اقتصاد مهترین اصل برای بانک مرکزی است و همگان باید این اصل را در اظهارنظرها و تصمیم ‌ها لحاظ کنند.

                    سیف ضمن تشکر از مدیران عامل بانک ها برای همگرایی در خصوص کاهش نرخ سود سپرده ها، افزود: در روز اول اسفند بانک ها از افتتاح حسابهای سپرده یک ساله بالاتر از 18 درصد جداً خودداری کرده، همچنین تمام سپرده های قبلی که مغایر این تقسیم بندی عمل می کرد یعنی مثلاً به اسم یک ساله باز شده ولی اجازه کاهش و افزایش دارند نیز از حالت یکساله خارج و به سپرده کوتاه مدت سه ماهه تبدیل شود و در نتیجه نرخ سود آنها حداکثر 10 درصد خواهد بود.

                    وی افزود: در روز اول اسفند افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت یکساله که عملاً مکانیزم سپرده کوتاه مدت را داشت، متوقف شود و گشایش اینگونه سپرده ها با مکانیزم سپرده کوتاه مدت سه ماهه با سود پرداختی حداکثر 10درصد انجام شود.
                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #460
                      پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                      بانک ها به نظر میرسد حرکتشون از جنس دیگری باشد نسبت به گذشته

                      نظر

                      • ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

                        #461
                        پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                        در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        بانک ها به نظر میرسد حرکتشون از جنس دیگری باشد نسبت به گذشته

                        کاملا موافقم با تشکر
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #462
                          پاسخ : اخبار مربوط به بانکها


                          94/12/01 - 10:47






                          رئیس کل بانک مرکزی در جمع خبرنگاران خبر داد


                          نظارت بازرسان بر اجرای نرخ‌های جدید سود بانکی از امروز/ همه بانک‌ها به سوئیفت متصل شدند

                          رئیس کل بانک مرکزی از حضور بازرسان بانک مرکزی در شعب بانک‌ها از امروز برای نظارت بر اعمال نرخ‌های جدید سود خبر داد.





                          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ولی‌الله سیف در حاشیه مراسم رونمایی از مدل مفهومی ریل‌گذاری بانک‌ها برای ایفای نقش در

                          اقتصاد مقاومتی در جمع خبرنگاران با مثبت ارزیابی کردن تدوین این مدل، اظهار داشت: یکی از ضرورت‌های تحقق اهداف نظام بانکی در چارچوب

                          اقتصاد مقاومتی وجود انضباط مناسب است.
                          وی در خصوص کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات، گفت: بر اساس اقدامات انجام‌شده معضل نرخ سود

                          بانکی در شرف حل شدن است. به‌طوری‌که در 6 ماهه گذشته نرخ سود در بازار بین‌بانکی روند نزولی داشته و به زیر 19 درصد رسیده است.
                          رئیس‌کل

                          بانک مرکزی با بیان اینکه برای حفظ آرامش در بازارها از نرخ گذاری دستوری برای نرخ سود پرهیز داشتیم، گفت: در کنار کاهش نرخ سود بازار

                          بین‌بانکی، سود اوراق در بازار سرمایه هم 19 درصد بود و این نشان می‌داد که بانک مرکزی باید در خصوص نرخ سود تصمیم‌گیری کند.
                          سیف با اشاره

                          به بخشنامه بانک مرکزی در خصوص نحوه محاسبه مناسب نرخ سود علی‌الحساب و پرداخت سود قطعی در پایان دوره مالی، افزود: این بخشنامه

                          بانک مرکزی در کنار سایر اقدامات باعث شد بانک‌ها هفته گذشته برای کاهش نرخ سود توافق کنند تا مقداری از عدم تعادل‌ها برطرف شود.
                          وی ادامه

                          داد: بانک مرکزی از این اقدام استقبال کرد و کاهش دو درصدی سود سپرده در کنار کاهش متوسط دو درصدی سود تسهیلات، توافق بانک‌ها را تأیید

                          کرد.
                          رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به اجرای مصوبه نرخ سود از اول اسفندماه، گفت: از امروز بازرسان بانک مرکزی با حضور در شعب بانک‌ها، روند

                          اجرای این مصوبه را کنترل می‌کنند تا مطمئن شوند بانک‌ها نرخ‌های سود را رعایت می‌کنند.
                          سیف ابراز امیدواری کرد مصوبه کاهش نرخ سود بدون

                          نیاز به گزارش تخلف از سوی بانک‌ها، عملیاتی شود، زیرا اگر بانکی نرخ‌ها را رعایت نکند، در هیأت انتظامی بانک‌ها مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت

                          و در صورت تکرار تخلف، برخورد شایسته با آن بانک انجام خواهد شد.
                          وی در پاسخ به این سؤال که چرا بانک مرکزی هنوز نرخ رشد اقتصادی 6 ماهه

                          امسال را اعلام نکرده است، گفت: به دلیل ابهاماتی که وجود داشت، نرخ رشد اعلام نشد.
                          رئیس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به این سؤال که آیا بانک

                          مرکزی هنوز در حال محاسبه نرخ رشد است، گفت: بله.
                          سیف در خصوص برخی خبرها مبنی بر عدم اتصال بانک‌ها به سوئیفت، اظهار داشت: در حال

                          حاضر بانک‌ها به سوئیفت متصل هستند و می‌توانند پیام مخابره کنند.
                          وی با بیان اینکه مطالب‌ منتشرشده در برخی رسانه‌ها درباره عدم اتصال

                          سوئیفت به بانک‌ها درست نیست، افزود: قدم اول در اتصال برای سوئیفت این است که سوئیفت بین‌الملل پیام را به بانک بدهد و بانک‌هایی که

                          چندین سال این سامانه را نداشتند، سیستم‌های نرم‌افزاری لازم را تهیه و پیاده‌سازی کنند.
                          رئیس‌کل بانک مرکزی تأکید کرد: هم‌اکنون همه بانک‌ها به

                          این نرم افزارها مجهز هستند و می‌توانند پیام‌های سوئیفتی را مخابره کنند.
                          سیف در خصوص برقراری روابط بانکی با بانک‌های خارجی گفت: برقراری

                          روابط کارگزاری به‌تدریج در حال انجام است و بانک‌ها به‌زودی می‌توانند به مشتریان خود خدمات جدید بدهند.

                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

                            #463
                            پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                            در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            بانک ها به نظر میرسد حرکتشون از جنس دیگری باشد نسبت به گذشته
                            این گروه هم تثبیت نشد. فعلا بانک ملت رو سعی میکنند خمایت کنند ولی نمودارش دیگه با این منفی امروز جالب نیست و خراب کرد

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #464
                              پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                              سیف: بانک‌ها هم سوئیفت دارند و هم ال‌سی گشایش می‌کنند




                              رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
                              ?همه بانک‌ها به سوئیفت متصل هستند.
                              ?بانک‌ها مشکلی برای گشایش ال‌سی ندارند.
                              ?کل پول‌های بلوکه شده بانک مرکزی 28 میلیارد دلار و پول‌های بلوکه شده دولت 5 تا 6 میلیارد دلار است که آزاد شده است.
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #465
                                پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                                کاهش نرخ سود بانکی بر بیمه تاثیرگذار است؟






                                مدیر برنامه و بودجه شرکت بیمه ایران با تاکید بر اینکه عمده سودآوری شرکت بیمه به نحوه استفاده از ذخایر بیمه‌ای در بازارهای پولی و مالی است، بیان کرد: با کاهش نرخ سود جذابیت خرید بیمه‌های عمر کاهش پیدا می‌کند.

                                از اول هفته جاری نرخ سود بانکی با پیشنهاد مدیران عامل بانک‌ها و تائید شورای پول و اعتبار با کاهش دو درصدی مواجه شد، در شرایط فعلی اقتصاد ایران به وابسته رکود و عدم بازدهی مناسب فعالیت‌های مولد اتقصادی اکثر سرمایه‌‌ها به بازار سپرده وارد شده است که با تغییر نرخ آن سرمایه گذاری در بازارهای دیگر همچون طلا، سکه، ارز، بورس و ... دستخوش تغییر می‌شود.

                                به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اقتصاد، در کنار این بازارها، صنعت بیمه نیز همچون بازاری یاد می‌شود که بازارهای پولی و مالی در آن نقش تاثیرگذاری دارد اما هیچگاه آنچنان شرایط آن از سوی مردم مورد بررسی قرار نگرفته است، بازار یا صنعت بیمه در بحث عملیات بیمه‌گری با توجه به آنکه باید 40 درصد دریافتی خود را مالیات و عوارض پرداخت کند باید بتواند در صورت ورود خسارت به بیمه‌گذار جبران خسارت کند در کنار این موارد در بیمه‌های عمر شرکت‌های بیمه باید در آینده به بیمه گذار حقوق ماهیانه یا هزینه‌های درمان را پرداخت کنند که این امر نیاز به سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه برای افزایش سرمایه خود دارد.

                                در بهترین حالت شرکت‌های بیمه از طریق بیمه گری فنی 10 درصد سود به دست می‌آورند که این میزان کفاف جبران خسارت، هزینه‌های جاری شرکت بیمه و آینده بیمه‌گذاران را نمی‌دهد، شرکت‌های بیمه بیشترین میزان سود و سود اصلی خود را از طریق سرمایه گذاری که طبق آیین نامه شورای عالی بیمه تهیه شده است به دست می‌آورند.

                                حال با توجه به تفاسیر بیان شده جای سوال دارد که کاهش نرخ سود بانکی چه تاثیری بر صنعت بیمه دارد؟در این رابطه مدیرعامل سابق بیمه ما بیان کرد: کاهش نرخ سود بانکی در کوتاه مدت تاثیری بر صنعت بیمه نخواهد داشت و به طور کلی این صنعت، یک صنعت تبعی و پیرو در اقتصاد است.

                                محمد علیپور، اظهار کرد: با تقسیم صنعت بیمه به دو بخش بیمه عمر و غیرعمر می توان گفت با کاهش نرخ سود بانکی مقداری از سرمایه از بانک‌ها به سمت تولید حرکت خواهد کرد که با حرکت و رونق فعالیت‌های اقتصادی، بیمه‌های عمر در صنعت بیمه رونق خواهد گرفت.

                                او خاطرنشان کرد: در بحث بیمه‌های عمر نرخ مورد توافق در بیمه‌نامه‌ها عمر با نرخ سود بانکی مقایه می‌شود که در بلند مدت با توجه به چگونگی اجرای نرخ سود بانکی، بیمه‌های عمر و به طور کلی صنعت بیمه تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند.

                                وی تاکید کرد: فرض شود که اگر نرخ سود 18 درصد تعیین شده باشد اما چند موسسه مالی و اعتباری این نرخ را رعایت نکنند در عمل نرخ سود کاهش پیدا نخواهد کرد و تاثیری بر اندوخته بیمه‌های عمر نخواهد داشت.

                                همچنین مدیر برنامه و بودجه شرکت بیمه ایران با تاکید بر اینکه عمده سودآوری شرکت بیمه به نحوه استفاده از ذخایر بیمه‌ای در بازارهای پولی و مالی است، بیان کرد: با کاهش نرخ سود جذابیت خرید بیمه‌های عمر کاهش پیدا می‌کند.

                                بهروز اسدنژاد، اظهار کرد: اساسا در دنیا عملیات بیمه سودآوری چندانی ندارد، در صنعت بیمه شاخصی به نام ضریب ترکیبی خسارت وجود دارد که این شاخص در بهترین حالت بین 90 تا 100 درصد است به عبارت دیگر از محل عملیات بیمه‌ای در خوشبینانه ترین حالت با اعمال مدیریت ریسک و تمام هزینه‌ها یک شرکت بیمه 10 درصد سود به دست می‌آورد.

                                وی خاطرنشان کرد: عمده سودآوری شرکت‌های بیمه به نحوه استفاده از ذخایر بیمه‌ای در بازارهای پولی و مالی بازمی‌گردد و با توجه به آنکه بیمه‌های زندگی جز بیمه‌های بلند‌مدت صنعت بیمه هستند، شرکت‌هایی که سهم بیمه‌های زندگی در پرتفوی آن‌ها بالا باشد امکان ذخیره گیری و تجهیز آن‌ها در بازار پولی و مالی بیشتر بوده و سودهای غیرعملیاتی تاثیر بسیاری در سودآوری شرکت به همراه دارد.

                                او تاکید کرد: با این پیش فرض طبیعتا با کاهش نرخ سود بانکی با توجه به آیین نامه 60 شورای عالی بیمه بخشی از ذخایر که باید به صورت سپرده در بانک‌ها نگهداری شود سود کمتری برای شرکت به همراه دارد و از این جهت به شرکت‌های بیمه ضرر وارد خواهد شد.

                                اسدنژاد افزود: در دل بیمه‌های زندگی بحث پس انداز وجود دارد و نوع پس‌انداز در بیمه نامه برای سرمایه‌گذاری منطبق بر نرخ اعلامی بانک مرکزی بوده و کاهش آن احتمال فرار سرمایه‌گذار یا بیمه‌گذار در این بخش را به همراه دارد که در نهایت حجم فروش بیمه عمر را با کاهش روبرو خواهد کرد.

                                مدیر برنامه و بودجه شرکت بیمه ایران یادآور شد: در بیمه عمر پس انداز تنها سود مشتری نبوده و در طول زمان خرید بیمه نامه در قبال فوت و بیماری‌های صعب‌العلاج پوششی خواهند داشت اما به دلیل آنکه بخش جذاب بیمه‌های عمر در نگاه اول نرخ سود پس انداز است با کاهش نرخ سود بانکی احتمال بسیاری وجود دارد که جذابیت خرید بیمه‌های عمر کاهش یابد.
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X