کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
نظرتون رو در مورد بمپنا مي فرماييد . ممنون.
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
سلام استاد خوب شد دوباره برگشتید ایشالا همیشه سلامت و با روحیه باشید بابت مطلب آموزشیتون ممنون اگه ممکن در مورد پیدا کردن مقاومت بالا و پایین سهم یه توضیحی بدید مثلا میگن مقاومت بالای قاسم 1500 رو این قیمت یه مدت استراحت میکنه این 1500 از کجا بدست اومده؟ با تشکر از راهنمایی های خوب شما
سلام.قیمتی که یک سهم در یک بازه زمانی مرتب به آن میرسه و پایین میاد میشه مقاومت.و قیمتی که یک سهم در یک بازه زمانی مرتب به آن میرسه و بالا میره میشه حمایت.مثلا سهم فباهنر رو در یک بازه زمانی مثلا 4/4/93 تا امروز در نظر بگیرید.این سهم در تاریخ 10 /4 و 24/ 4 و 29/ 9 و 15 /10 به قیمت حدود 195 رسیده و برگشته پس این قیمت با یک تلرانس میشه حمایت و قیمت 260 هم میشه مقاومت چون چند مرتبه به این قیمت رسیده و پایین اومده.
حالا نکته بعد اینه که هر وقت حمایت شکسته شد ,قیمت حمایت از این به بعد به صورت مقاومت عمل میکنه و برعکس.
از این ساده تر دیگه نمیشد توضیح بدم.امیدوارم متوجه شده باشید
حرکت مشکوک سهم جناب شکار حرفه ای عزیز واقعا عالی بود
من قبلا که تو نمابورس این مطلب رو خوندم به طور آزمایشی رو چندتا سهم پیاده کردم واقعا عالی جواب داد
استاد امروز از اون حرکت مشکوکا تو زامیاد ندیدید.......مدیر مالیش امده بود سازمان
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
با عرض سلام و احترام خدمت شایان عزیز. هفته قبل تکمبا 98 تومن خرید شد و در 117 فروخته شد. خوشبختانه به موقع فروخته شد و سهم پول بک زد. حالا تا 107 افت کرد و امروز احساس کردم آخرهای پول بکشه. خواستم نظر شما رو بدونم به نظرتون بازم افت می کنه یا باید برگرده؟
نظر