شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شکار حرفه ای
    عضو عادی
    • Jan 2015
    • 124

پاسخ : شکار حرفه ای

سلام.میانگین متعادل در کگل

نظر

• MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

جنابان Kaj7 وgholamk ممنونم از لطف و توجه شما * آقا شایان که اومد یه دوری زده و رفت جوابی به سلام ما هم نداد البته شاید گرفتار بوده و عجله داشت بگذریم .چنانچه سئوالی بوده و بنده توانایی جوابگویی داشتم

بعضی وقت ها در این صفحه سر می زنم ودر خدمت هستم البته اهل سیکنال دادن نیستم ولی چیزی بلد باشم دریغ نمی کنم .موفق باشید

نظر

• MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

باسلام

از دوستان قدیمی فعال در سایت یه سئوال دارم ؟با توجه به اینکه من تازه داخل این سایت وارد شدم و آشنایی کاملی به قسمتها اون ندارم آیا اتاق گفتگوی عمومی که بشه کلیه نظرات بورسی دوستان را دید بصورت متشرک وجود داره ویا هر مکان گفتگوی مختص به سهم خاصی می باشدو جدا .ممنون می شم کسی توضیح داده وراهنمایی کند؟

نظر

• کاواک
          عضو عادی
          • Feb 2015
          • 23

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          حرکت مشکوک سهم جناب شکار حرفه ای عزیز واقعا عالی بود
          من قبلا که تو نمابورس این مطلب رو خوندم به طور آزمایشی رو چندتا سهم پیاده کردم واقعا عالی جواب داد
          gholamkجان سلام ممکن اصول حرکت مشکوک سهم رو برای ما هم توضیح بدید ممنون.

نظر

• MAGDAD2015
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 342

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
            باسلام

از دوستان قدیمی فعال در سایت یه سئوال دارم ؟با توجه به اینکه من تازه داخل این سایت وارد شدم و آشنایی کاملی به قسمتها اون ندارم آیا اتاق گفتگوی عمومی که بشه کلیه نظرات بورسی دوستان را دید بصورت متشرک وجود داره ویا هر مکان گفتگوی مختص به سهم خاصی می باشدو جدا .ممنون می شم کسی توضیح داده وراهنمایی کند؟

باسلام مجدد به دوستان چند روزی یه سئوالی کردم و جوابی نگرفتم که احتمالا شاید مکان مشترک که جمعی تبادل نظر بشه نباشه . البته من اونجارو پیدا کردم میدوند کجاست ؟ همین صفحه اختصاصی

که جناب نیکبخش همت کردند و بوجود آوردند البته با لطف مسئولین با سواد و با شخصیت همین سایت یعنی انجمن گفتگو

خب عزیزان من یه دوره از صفحه اول تا اینجا زدم احساس می کنم جناب نیکبخش بدلایلی زیاد وقت نمی کنند حضور داشته باشند که امیدوارم این گرفتاری جهت امور خیر و صالح ایشان باشه

بهر صورت بیشتر از اینکه ایشان را بخاطر سیکنال دادن و آموزش هایشان بخواهید مورد لطف و تشکر قرار بدهید فکر می کنم بابت همین ایجاد صفحه فوق از ایشان ممنون باشید که شرایطی رو

بوجود آوردند که دوستان با هم تبادل نظر کرده و از هم بهره مند شوند چون بقول قدیمی ها( هم چیز را همه کس دادند) این روعرض کردم که این رو بگم همه شما با هر مقدار سنوات. حضور در

بورس دارای تجربه های گرانقدری هستید که شاید خیلی هاشم با قبول ضرر در معاملات بدست آورده باشد خب عزیزان چرا با ابراز آنها تجربیات تو رو بلفعل نمی کنید که هم برای خودتان یادآوری شود

وهم دیگر دوستان بهره مند.عزیزان الفبای معاملات بورسی اول رفتارشناسی بازار و خرید وفروش سهم می باشد که مطمئنا هر کدام شما بارها اون رو تجربه کردید که اگر با هم مبادله فرماید

خیلی سکینال ها خود به خود ازش درمی آید همش منتظر نباشید یکنفر بشما چیزی را یاد بدهد البته جسارت به آقای نیکبخش نباشد .ایشان حتما وقت نمایند کمافی سابق از تجربیاتشان دوستان

را بهره مند می کنند ولی اگر دوستان همانطور که عرض شد نظرات خود را بیان کنند این صفحه پویا تر شده و جناب نیکبخش هم استقبال می نمایند .بهرحال این نظر شخصی بنده بود اگر دوستان

تمایل داشتند می توانی با اطلاعاتی که در اختیار هم می گذاریم همگی منتفع شویم .مثلا راجب یک سهمی یک خبر خوب می شنویم خب چه اشکالی داره اینجا مطرح کنیم ویا نظری وتحلیلی بدهیم

ولذا خود بنده اگر تحلیل و نظر بدهم خیلی دوست دارم یکی از دوستانی که نظر بهتری داره و یا انتقادی به من داره محترمانه بیان کنه . که در این مباحثه سه طرف سود می برند
            1-بنده 2-طرف مقابل 3-دوستانی که مطالب می خوانند وبا نتیجه گیری از آن شاید ازش بهره مند شوند خب از اینکه سرتون را درد آورد معذرت خواسته وبا اجازه شما اگر چیزی در رفتار معاملاتی
            بنظرم رسید بیان می کنم .موفق باشید

نظر

• MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

باسلام
              خب دوستان پیرو موارد مطروحه قبلی *

بعضی وقتها دیه دفع در سایت ها و بازار چندتا خبر خیره کننده و خوب راجب یه سهمی می پیچید بنده باید سریع اول صبح برم در صف خرید تا از قافله جا نمونم ؟خیر

ابتدا باید این رو بدونم که در این بازار مبهم همین که ضرر نکنم یه نوع سود کردم پس می روم اول سابقه یک ماه معاملات اون سهم رو بررسی می کنم

خب بررسی کردم دیدم در 20روز معاملاتی این سهم 20الی 25درصد رشد کرده الان پی .ای 10داره خبرخاصی هم قبل مواردی که جدیدا ازش بگوش می رسه نبود
              پس بدین نتیجه می رسم که خبر ها پیشخور شده و بنده جهت سیو سود و خروج دیگران در زمان اصلاح اون سهم به این مهمانی دعوت شدم.
              مثل مستند اون هم سهم ( فاذر ) می باشد که از حدود یکماه پیش همین اتفاق درش افتاد از حدودا 2450ریال طی 20روز به3100ریال رسید دفعه سه چهاتا خبر خوب ازش منتشر
              شد که تا عید به 4000ریال می رسد و سال آینده حداقل 7000ریال است و یکی دو روز صف خیلی زیاد براش تدارک دیدند وسپس افتاد تو اصلاح.البته نا گفته نماند (فاذر) سهم خوبی است
              واقعا جای رشد داره منظورم بیشتر این بود که داخل سهم ارزشمند شدن هم زمان و موقعیت خودشو می طلبه .یادمان باشد چشم بسته وارد هیچ سهمی نشویم

نظر

• MAGDAD2015
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 342

باسلام

دوستان عزیز اگه شما مثلا با 20میلیون تومان وارد بازار بورس شدی و در اثر ریزشی بودن بازار و خرید و فروش متعدد پول شما تبدیل به 10میلیون شده یعنی 50درصد ضرر کردید

ولی اگه بخواهید مجدد سرمایه تون رو تبدیل 20میلیون کنید باید 100درصد سود نماید ولذا همین یک دلیل کافی است که ما در معاملاتی که انجام می دهیم بیشتر از اینکه

بفکر سود کردن باشیم باید سعی کنیم ضرر نکنیم .ویادمان باشد خرید وفروش در بازار سرمایه یک شغل حرفه ای بوده و خیلی وقتها که ما بعنوان خریدار و یا فروشنده در طرفی قرارداریم

در طرف مقابل شاید شخصی با تجربه و اطلاعات بیشتری حضور داشته *و با ما وارد معامله می شود

نتیجه گیری = همیشه برای خرید وفروش مان در یک سهم می بایست سعی کنیم اطلاعات و دلایل قانع کننده ای داشت باشیم و از سیکنال های که با تجربه ها واساتید بدون چشم داشت و رایگان در اختیار
                ما می گذارند .بعنوان یک فرصت استفاده نمود و با وقت گذاشتن در بررسی همان سهم 1-هم تجربه اندوزی نموده 2-وهم با چشمانی باز اقدام به خرید آن کرده و منتفع شویم

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در اصل توسط کاواک پست شده است View Post
                  gholamkجان سلام ممکن اصول حرکت مشکوک سهم رو برای ما هم توضیح بدید ممنون.
                  خوب میخواهیم ببینیم که یک سهم چه حرکات مشکوکی انجام میده که یک مرتبه از صف خرید به صف فروش تبدیل میشه. یعنی ما از کجا متوجه واکنش سهم به برگشت شویم و سهم خود رو در ماکزیمم ماکزیمم بفروشیم و یا خدایی نکرده با عجله به دلیل باز شدن سهم ,سهم خود رو ندیم بره و ببینیم که سهم بعد فروش ما باز صف خرید شد. این واکنش ها رو شما باید اینقدر بخونید که قشنگ جا بیفته, خوب من یه سهم ایکس رو دارم و الان صف خریده کی بفروشم که در قله فروخته باشم؟ 1- اگه سهم صف خرید سنگین هست ,حتی اگه به مقاومت برخورد کرده نفروشید احتمال زیاد از مقاومت عبور میکنه 2- اگه سهم روزهای اخیر صف خرید بود و در روی مقاومت با صف خرید با حجم کم مواجه بود سهم رو همان روز در ماکزیمم بفروشید.(چون به احتمال زیاد فردا با قیمتی منفی و نزدیک به صفر باز میشه( خوب حالا سوالی که مطرح میشه اینه که اگه مقاومتی پیش روی سهم نبود چی؟ معمولا اگه مقاومتی پیش روی سهم نباشه,سهم با فشار خرید زیاد مواجه میشود حالا کی نقطه پایانیست؟این همان موضوع بحث ماست (تو پرانتز اینو بگم که:دوستانی که چیز زیادی از بورس نمیدونن یکی از جاهایی که میتونید صد در صد به سود مطمئن و خوبی برسید همین جاست.ورود در صف خرید ,در اول وقت به سهم هایی که مقاومتی پیش روی آنها وجود ندارد و زمان فروش رو هم که خوب الان یاد میگیرید(. دست نگه میداریم و به هیچ عنوان فروشنده نیستیم تا سهم با عرضه زیادتر از حجم خرید مواجه شود حال سهم باز شد بفروشیم یا نه؟(دقت کنید که تمامی حالات خیلی به هم نزدیک هستند,من توضیح کاملی رو سعی کردم که بدم ولی عملکرد شما تو اون لحظه بستگی داره به اینکه چند بار این موارد رو بخونید و چقدر براتون جا بیفته.حتما نکته برداری کنید( 1- اگه باز شد و حجم خوبی معامله شد دست نگه دارید,منظورم حجم معامله بعد باز شدنه سهمه,یعنی هر قیمتی از فروشنده بلافاصله با خریدار مواجه میشود,یعنی خریدار هنوز واسه به دست آوردن این سهم عجله دارد و این نشانه خوبی برای سهامدار است. (سهم در این حالت صد درصد بعد دقایقی صف خرید سنگینی مجددا به خود خواهد دید( 2- صف باز شد و حجم خوبی در حال معامله شدن است و فروشنده در قیمتهای پایینتری حاضر به عرضه سهم خود است ولی از طرفی خریدار هم هر عرضه ای را با هر قیمتی جمع میکند,در این حالت معمولا سهم به قیمتی پایین میرسد و دوباره با تمام شدن فروشندگان عجول در همان روز روند صعودی خود را پیش میگیرد و هر عرضه ای در قیمتهای بالاتر با خرید ***سریع*** خریداران مواجه میشود(این سهم در فردا با صف خرید مجدد, کار خود را آغاز میکند( 3- حالت بعد حالتیست که سهم باز شد و فروشندگان به یکباره حاضر به عرضه سهم خود در هر قیمتی هستند معمولا در این مواقع خریداران هیچ عجله ای به خرید ندارند ,معمولا در این حالت سهم از +4 به -4 در همان روز و تشکیل صف فروش میرسد(خوب شما در این حالت در نزدیکی صف فروش, سهم خود را صد در صد عرضه کنید و اصلا به دنبال قیمتی بالاتر نباشید ,یعنی طمع نکنید, قبل صف فروش سبد شما از این سهم باید خالی شده باشد( 4- صف خرید باز شد و تا دقایقی هیچ معامله ای در سهم اتفاق نمیافتد و این به دلیل بی تمایلی خریدار است چون قیمت پیشنهادی اون به مراتب از قیمت پیشنهادی فروشنده کمتر است ,خوب فروشنده ترسیده و بعد چند دقیقه یا ساعت تن به قیمتی پایینتر میدهد.نشانه مهم این حالت حجم کم معاملات بعد باز شدن سهم است.در این حالت سهم خود را پله پله در همان روز با قرار دادن سفارشات گوناگون در حجم کم از پایین به بالا اقدام به فروش سهم کنید.در این حالت چون خریدار عجله ای برای خرید ندارد و فروشنده هنوز به عمق فاجعه پی نبرده, فرصت خوبی است که از تکنیک* سفارشات گوناگون در فروش* استفاده کنید .فقط مواظب باشید که به دقایق پایانی بازار مواجه نشید. (در پایین این مطلب این تکنیک رو هم آموزش میدهم).خوب در روز بعد سهم با قیمتی زیر قیمت پایانی دیروز باز خواهد شد و بعد دقایقی صف فروش رو به خود خواهد دید .بنابراین اگه موفق نشده اید همه سهم خود رو به فروش بزارید ,روز بعد در اول وقت پشت سیستم خود باشد و قبل صف فروش سبد خود رو از این سهم خالی کنید(. تکنیک سفارشات گوناگون فروش: در حالت چهارم و یا خیلی زمانهای مشابه این ,شما که حرفه ای هستید هیچ گاه سهمتون رو یکجا و در یک سفارش ندید بره. مطلب رو باز میکنم....... تا حالا شده بخواهید سهمی رو بفروشید و در موقع فروش هر چی سعی میکنید با قیمت بیشتری بفروشید ,نمی تونید و در نهایت اعصابتون بریزه به هم و یهو با یک سفارش با قیمت خیلی پایین سهمتون رو رد کنید؟ یا شده بخواهید سهمتون رو بفروشید بعد فروش ,ببینید که با قیمتی خیلی بهتر هم امروز میتونستم بفروشید که حداقل پول کمیسیون خرید و فروش از توش در بیاد؟ صد البته که بارها و بارها این اتفاق براتون افتاده و این به دلیل اینه که شما یه حرفه ای در بورس نیستید.یعنی هر کدوم از شاگردام که به قول خودشون خیلی با سواد هستند این تست رو من ازشون میگیرم و معلوم میشه که چقدر اینا در کارشون حرفه ای شدن ,چون تمام مطالب بورس برای سود بیشتره و وقتی که شما نتونید سهمتون رو در ماکزیمم بفروشید یعنی هنوز با یه حرفه ای فاصله دارید. خوب در این حالت شما علم به اینو دارید که سهم شما در حال نزول هست ولی این سهم ها در دقایقی از بازار یه رشد مقطعی رو میکنند(البته شما همه جا برای فروش سهم تون باید این تکنیک رو به کار ببرید) و شما به راحتی میتونید از این رشد کم در اون روز بهره لازم رو ببرید.در این حالت سفارشاتتون رو خیلی کم و مثلا با حجم 500 یا 1000 در بخش های مختلف تقسیم میکنید ,خوب میایید نزدیک به فاصله خریدار و دور از فاصله آخرین فروشنده یک حجم 500 تایی قرار میدهید. در قیمتی بالاتر 500 حجم دیگر و همینطور سفارشات در نزدیکی هم با حجم کم از پایین به بالا. خوب اتفاقی که میفته اینه که شما سفارش اولتون رو با فاصله زیاد نسبت به فروشندگان دیگر قرار داده اید و خریدار رو به طمع وا داشته اید و البته به حرکت.تبریک 500 تای اول رو با قیمتی بالاتر از قیمت بالاترین خریدار فروخته اید(نه دقیقا در قیمت پیشنهادی خریدار,متوجه شدید؟). خوب 500 تای بعدی باز هم نزدیک به قیمت قبل قرار دهید. تبریک, 500 تای دیگه هم با قیمتی بالاتر فروختید.در این حالت خریداران بدون اینکه متوجه باشند احساس میکنند که روند سهم در حال شروع حرکت صعودی است و اندکی عجله میکنند و ما که یک حرفه ای هستیم از این عجله نهایت استفاده رو میبریم.سفارش سوم دقیقا با اندکی فاصله بیشتر و اینبار بالاتر نسبت به فروشنده دیگر قرار میدهیم یعنی خریدار, اول سهم اون رو میخره و بعد سهم ما رو یعنی اول حجم سفارش اون انجام میشه و بعد حجم سفارش ما. و ما سهممون رو با قیمتی بیشتر میفروشیم.حالا چرا این کار رو میکنیم واسه اینه که شاید اینقدر سهم نداشته باشیم که مثلا 20 سفارش 500 تایی پشت سر هم بزاریم,بنابراین سهام دیگران رو هم اهرم میکنیم برای بالاتر فروختن سهم های بعدی .همینطور میریم بالا تا ببینیم تا کجا خریدار تمایل نشون میده. هر جا که تمایل تمام شد باز میاییم از نزدیکای قیمت اون همین کار رو دوباره انجام میدیم.با این کار شما حداقل 3+ واحد به نفعتون شده..یعنی فرق فروختن یکجا سهم در -2 تا فروختن پله ای از -2 تا مثلا +3 . خوب حالا چرا 500 سهم؟.تجربه ثابت کرده که این حجم از نظر روانشناسی بسیار بهتر از حجم 600 یا 400 جواب میده.
                  اشتباهی که خیلی فروشندگان برای به کار بردن این تکنیک انجام میدن اینه که میان حجم سفارش 1 یا مثلا 10 یا 20 یا 50 رو قرار میدهند,که با این کار خریدار به سرعت پی به تکنیک اونا میبره.

نظر

• MAGDAD2015
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 342

باسلام

دوستان در مطلب قبلی خدمتتان زدم عرض کردم هر سهم که به هر عنوان پیشنهاد می شود فرصتی برای دوستان ایجاد می کنه که بابررسی روند وشرایطش بتوانند با چشمانی باز نسبت به ورود به

آن تصمیم بگیرند .مثلا همین سهم توسعه کرمان که خدمتتان در اول صبح چهارشنبه جهت بررسی روندش معرفی گردید اگر سابقه و روندش مورد توجه قرار می گرفت شاید امروز 5درصد سود نسیبتان

می کرد .بهرحال با توجه به تعداد زیاد گروهها و سهام در بورس نمی شود همه را مورد ارزیابی قرار داد و از فرصت ها با بررسی و چشمانی باز می بایست حداکثر استفاده رو برد .موفق باشید

نظر

• MAGDAD2015
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 342

باسلام

دوستان آنها ئیکه با نقش خوانی سرکار دارند می دانند هر وقت در منطقه ای بخواهید مکان خود را در نقشه پیدا نماید در فضای باز . می بایست نقشه منطقه را با قطب نما بسمت شمال توجیه نموده و سپس

با نشانه رفتن قطب نما بسمت چند بلندی درسمت شمال در زاویه های مختلف مثل یک (قله ) با رسم گراها بروی نقشه بصورت معکوس هرجا خطوط با هم برخورد نمودند هما جا در نقشه محل حضور شما

می باشد.

حال منظور ؟هرگاه چند سایت معتبر و افراد مورد وثوق شما سهمی را ارزنده و قابل رشد معرفی کردند.مخصوصا اگر شرکت کوچکی از نظر حجم سهام باشد .اگر اتفاق خاصی هم از آن مطرح نباشد

شک نفرماید که بارشد مواجه می شود زیرا حداقل اتفاقی که در آن افتاده این است که بعلت تبلیغ زیاد مورد تقاضا قرار گرفته و حداقل دوروز تمام مثبت را طی می کند که البته استمرار این

روند می تواند با جوی و روند شاخصه کم رنگ تر ویا پر رنگ تر شود

نظر

• MAGDAD2015
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 342

باسلام

دوستان هیچ کسی نمی تواندهمیشه با یک روش در این بازار موفق باشد و لازم است به اقتضای زمان روشش را تغییر بدهد .امروزه که معاملات بیشتر از طریق آنلاین انجام می شود وهر معامله گری می تواند با زدن یک دکمه سیو سود نماید بنوعی سهامداری بلند مدت کم رنگ شده و بیشتر افراد از نوسانات کوتاه مدت بهره مند می شوند . که این امر موجب شده بیشتر کسانی بتوانند
                        در این بازار موفق باشند که 1- سبدهای سهامشان کوچک باشد 3الی حداکثر 5سهم (بعلت تمرکز داشتن بروی سهام و ورود وخروج مناسب)2-امکان حمایت بموقع از سهم با شناخت حمایتهای
                        معتبر که بتوان میانگین کم کرد(البته در صورت اطمینان در رشد میان مدت) 3-پیگیری اخبار سهم و گروه ذیربط 4- مانوس شدن با روند معاملات آنها در نقاط حمایتها ومقامتهای که دائما در آنها نوسان
                        دارند و به نقاط معتبری تبدیل شده اند 6- مشاهد رفتار حقوقی ها بروی سهم به مرور زمان .که از مجموع این گفتار می تواند در بهترین زمان ممکن با اشباع خرید از آن خارج وبهترین زمان اشباع
                        فروش پس از اصلاح بدان وارد شد .هرچند هیچ چیز مطلق نبود و نسبی می باشد و استثناها همیشه وجود دارد

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

جناب MAGDAD2015عزیز مطالبت واقعا عالی و خوبند.فقط خواهشی که بنده از شما دارم اینه که مطالبتون رو ادامه بدید و ناتمام نگذارید.
                          بنده هم با دانش ناچیزی که در مورد بورس دارم اگه چیزی به ذهنم برسه که فک کنم برای دیگران مفید خواهد بود حتما در اینجا ثبت میکنم
                          با تشکر از شما

نظر

• MAGDAD2015
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 342

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                            جناب MAGDAD2015عزیز مطالبت واقعا عالی و خوبند.فقط خواهشی که بنده از شما دارم اینه که مطالبتون رو ادامه بدید و ناتمام نگذارید.
                            بنده هم با دانش ناچیزی که در مورد بورس دارم اگه چیزی به ذهنم برسه که فک کنم برای دیگران مفید خواهد بود حتما در اینجا ثبت میکنم
                            با تشکر از شما
                            باسلام
                            جناب gholamk عزیز وگرامی ممنونم از لطف و توجهتان .دوست محترم همانطور در اولین پست ها اعلام کردم ما همه تجربیاتی در انجام معاملات داریم که می بایست با هم تبادل نظر کنیم

و نباید فقط شنونده باشیم اولین فایده گفتن یه تجربه اینکه برای خود آدم ملاکه شده و گوینده به نوعی خودش رو ملزم به رعایت آن می کند و بر فرض که اشکالی درآن باشد خب

دوستان دیگر می تواند رفع اشکال نموده و تجربه جدیدی به همه اضافه شود.در جمع بندی سخنانم منظورم اینست اگر آدم صدتا مطلب بزند و فقط یکی از آنها بدرد یکنفر از دوستان

بخورد از وقتی که گذاشته ضرر نکرده .و در پایان امیدوارم دیگر دوستانی که بلطف جناب شکارحرفه ای در این صفحه حضور دارند از نظرات شان دیگران را محروم نکنند .ولذا منتظر

نظرات جنابعالی نیز می باشیم

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

دوستان سلام
                              در قسمت تالار آموزشی، آموزش روش های تحلیلی , منابع و ...

یه قسمت هست که آقای نوام چامسکی در مورد بورس ویدیوهای خوبی گذاشتن واسه دانلود، صفحات اولش ی جا هست در مورد ابرهای ایچیموکو که آقای کریس ابرهای ایچیموکو رو کامل توضیح میده.من همه ویدیوهای کریس رو دانلود کردم و نگاهشون کردم واقعا عالی بودن و واسه من که کاملا مبتدی بودم واقعا عالی بود.خیلی چیزهای جالب و واقعا کاربردی رو تو اون ویدیوها آقای کریس گفته.از من میشنوید حتما اون ویدیوها رو دانلود کنید و نگاهشون کنید، واقعا به دانلود کردنشون می ارزه، البته اون ویدیوها در مورد بازار ارز هستش ولی چیزهایی که در مورد ایچیموکو میگه در مورد بورس هم میشه استفاده کرد؛بازم تاکید میکنم دانلودشون کنید.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

مجددا سلام
                                دوستان من چند مدت پیش وقتی بازار کاملا منفی بود تصمیم گرفتم در مورد حقوقی ها ی کار کوچولویی کنم و انجامش هم دادم.اون هم به این صورت بود که من واسه چند مدت خرید و فروش حقوقی ها رو زیر نظر گرفتم و متوجه شدم که تو بعضی از سهم ها حقوقی هایی هست که خیلی فعاله و وقتی سهمی رو میخره طی چند روز بعد یا حداکثر یک یا دوماه بعدی قیمت سهم میره بالا.یعنی یه جورایی یا از سهم اطلاع داره یا بالاخره با نقدینگی که داره ازش حمایت میکنه.این حقوقی ها رو توی جدول زیر آوردم.حالا شما هم یه زحمت بکشید و واسه اینکه مطمئن بشید خودتون یه کوچولو تحقیق کنید.
                                امیدوارم که استفاده کنید
                                آتیه سازان دی(ودی)
                                سرمایه گذاری اعتضاد غدیر-سهامی خاص(وتوسم)
                                مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر-سهامی خاص
                                سرمایه گذاری آتیه صبا-سهامی خاص(دانا)
                                سرمایه گذاری مشترک بورسیران(ولیز)
                                مادر تخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا-سهامی خاص
                                مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران مپنا-سهام
                                راه گشا تجارت آذربایجان-مسئولیت محدود
                                توسعه کارآفرینی دلیران پارس-با مسئولیت محدود(ثاژن)
                                شركت سرمايه گذاري سامان فرهنگيان-سهامي خاص(فاراک)
                                شركت سرمايه گذاري سمند-سهامي خاص(خاور)
                                شركت عمران جلفا-سهامي خاص(غاذر)
                                شركت صنعتي توليدي سپنتاپليمر-سهامي خاص(فپنتا)
                                كارگزاري امين آويد(کترام)

نظر

در حال کار...
                                X