یکی از محسنات این سایت ادب و منش بچه های اینجاست که باعث میشه هر فردی با هر سطح معلوماتی به راحتی اظهار نظر کنه و گاها نکات جالبی در این بحث های علمی از سایت استخراج میشه
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postکدوم موج شماری؟
درد اینه که اونم گیر داره؟ مراجعه بفرمایید...:-?مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط boofekoorr پست شده است1) عزیزم من به کسی بی احترامی نکردم یا حداقل قصد بی احترامی نداشتم . شاید چون مطالب فقط نوشته هستن و حس و نوع خوندن افراد فرق داره فکر کردن من با عصبانیت نوشتم
عصبانیت مشکل یک تریدر را دو چندان میکنه چون تمرکز اونو از بین میبره
نظر
-
1) عزیزم من به کسی بی احترامی نکردم یا حداقل قصد بی احترامی نداشتم . شاید چون مطالب فقط نوشته هستن و حس و نوع خوندن افراد فرق داره فکر کردن من با عصبانیت نوشتم
2)عزیزم میدونم هیچ کس جز من مسئول خرید و فروش من نیست غیر از خودم
نظر
-
3)عزیزم ، آخه شما مدیران سایت چرا واقعا چرااااااااااااا نمیخواهید به این فکر کنید که روند نوشتن مطالب مفید (به نظر خودتون) که موج مثبت بی دلیل به یک سهم خاص میدهید موجب از دست رفتن سرمایه یه عده انسان که به شما و سایتتون اعتماد کردن میشه
نظر
-
4)شب قدر نشستم دعا کردم خدا از سر تقصیرات من که یه سهم بی ارزش رو فقط بخاطر تحلیل تکنیکال خریدم و در سقف قیمت به یه عده که از این علم کمتر بهره بردن فروختم ، بگذره . فاذر دقیقا از این نوع سهامه که فقط با خبر بالا و پایین میره .
نظر
-
در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post4)شب قدر نشستم دعا کردم خدا از سر تقصیرات من که یه سهم بی ارزش رو فقط بخاطر تحلیل تکنیکال خریدم و در سقف قیمت به یه عده که از این علم کمتر بهره بردن فروختم ، بگذره . فاذر دقیقا از این نوع سهامه که فقط با خبر بالا و پایین میره .
اما این اخری را نه
به عنوان یک فاندامنتالیست قبول نمیکنم بگید فاذر با اخبار بالا یا پایین میره
اگر دوست داشتید میتونیم بحث علمی کنیم
در ضمن ایدی شما من یاد یک دوست خیلی عزیز یعنی خانم تدین میندازه نمیدونم شاید سبب خیر شدی تو این شب عزیز یادی از این دوست عزیز در ذهنم ایجاد بشه که اتفاقا برای فاذر خیلی وقت کذاشت
امیدوارم رفع کسالت برای ایشان شده باشه
نظر
-
-
جناب بوف کور عزیز سلام
به نظرات شما کاری ندارم که درسته یا غلط بیش از هر چیز از صحبتهای جناب حجت عزیز در تعجبم که چطور شما را با سرکار خانم زهره تدین
اشتباه گرفتن چرا که ادبیات و نگاه ایشان باشما خیلی فرق دارد.وایشان یکی ازتحلیلگرای خوب وشایسته این سایت هستند که امیدوارم هر چه
زودتر سلامتی خود را به دست اورند.
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب بوف کور عزیز سلام
به نظرات شما کاری ندارم که درسته یا غلط بیش از هر چیز از صحبتهای جناب حجت عزیز در تعجبم که چطور شما را با سرکار خانم زهره تدین
اشتباه گرفتن چرا که ادبیات و نگاه ایشان باشما خیلی فرق دارد.وایشان یکی ازتحلیلگرای خوب وشایسته این سایت هستند که امیدوارم هر چه
زودتر سلامتی خود را به دست اورند.
(شوخی بود)
اولا بنده باربد هستم نه جناب حجت
که من حقیر کجا و جناب حجت بزرگوار مدیریت سایت کجا
دوما من نگفتم ایشان خانم تدعین هستند
گفتم تشابه اسمی ایدی این عزیز مرا به ناخود اگاه به یاد خانم تدین عزیز انداخت
که روزی با همین مشابهت ایدی اما با حروف فارسی(بوف کور) برای این فاذر زحمت زیادی کشیدند
و این یاد اوری را غنیمت شمردم تا در این شب عزیز یادی هم از ان بزرگوار کرده باشم و ارزوی بهبود کامل
نظر
-
شادی خانوم دو تا غلط داشتی تا اینجا 18
(شوخی بود)
اولا بنده باربد هستم نه جناب حجت
که من حقیر کجا و جناب حجت بزرگوار مدیریت سایت کجا
پست ارسالی اعتراض داشتند ودر پست جداگانه ای جناب حجت به نمایندگی از طرف مدیران سایت پاسخ داده بودندودر انجا
در مورد خانم تدین واشتباه گرفتن ایشان با جناب بوف کور بود که بنده این مطلب را نوشتم که البته هر چه گشتم که مطلب خود
جناب حجت را بگذارم متاسفانه پیدا نکردم وچون پست بنده بعد ازپست شما بود این اشتباه پیش آمد. حالا به شما چند بدهم خوبه 000000000000000000
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب باربد با عرض معذرت بنده کاملا خدمت شما ارادت دارم و شما را هم با جناب حجت اشتباه نگرفتم ولی جناب بوف کور چون نسبت به حذف
پست ارسالی اعتراض داشتند ودر پست جداگانه ای جناب حجت به نمایندگی از طرف مدیران سایت پاسخ داده بودندودر انجا
در مورد خانم تدین واشتباه گرفتن ایشان با جناب بوف کور بود که بنده این مطلب را نوشتم که البته هر چه گشتم که مطلب خود
جناب حجت را بگذارم متاسفانه پیدا نکردم وچون پست بنده بعد ازپست شما بود این اشتباه پیش آمد. حالا به شما چند بدهم خوبه 000000000000000000
اخر معتقدم هر چه از دوست رسد نیکوست:)
نظر
-
دوستان ما که فاذر داریم باید نگران باشیم،اما تا اونجا که من اطلاع دارم اکثر دوستان از این سهم خارج شدن، پس چرا ...؟:-/[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمه حرفهاتون را قبول دارم
اما این اخری را نه
به عنوان یک فاندامنتالیست قبول نمیکنم بگید فاذر با اخبار بالا یا پایین میره
اگر دوست داشتید میتونیم بحث علمی کنیممشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
نظر