قند نيشابور (قنيشا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    خدا رحم کنه . دلار چنده الان ؟ :(
    دلار دقیق نمیدونم
    این تشدید تحریم ها در استانه مذاکرات خیلی پیام ها به ایران داره
    دیگه باید نرمش نشون بدن.....
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

صندوق ذخیره ارزی هم خالیه؟؟؟ یا داره چیزی تهش؟؟:(
      ///

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        صندوق ذخیره ارزی هم خالیه؟؟؟ یا داره چیزی تهش؟؟:(
        والا دکتر که گفت خالیه
        ولی فردا میان میگن بیشترین ذخایر تاریخو داریم!!
        البته صندوق ذخیره با ذخایر ارزی فرق داره
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

جهانی شکر خوب مثبتی خورد امروز الان 25.5 شده
          ///

نظر

• mahyar1357
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 233

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
            بله همان پرریسک هستیم ...........جهت شفاف سازی گفتم با نام کاربری پرریسک که یکسال قبل باز کردم نتوانستم وارد بشم به همین خاطر نام کاربری پرریسک 1بازگشایی گردید ............
            پرریسک جان خیلی خوش اومدی
            یه بار تو آراد در برابر یه سری توهین های دوستان کم انصاف ازت حمایت کردم که مسدود شدم ولی بالاخره مشکل حل شد.من شخصا خیلی بهت مدیونم امیدوارم بتونم جبران کنم
            [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

من يه سوالي از برو بچ قند دارم و اونايي كه تو اين گروه استخون تركوندن و اونم اينه كه اگه فرض كنيم بازار با شروع سال بتركونه آيا اين تركوندن بدون گروه قند امكان پذيره؟ ميشه فرضيه پايان دوران قند رو مطرح كرد؟
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                من يه سوالي از برو بچ قند دارم و اونايي كه تو اين گروه استخون تركوندن و اونم اينه كه اگه فرض كنيم بازار با شروع سال بتركونه آيا اين تركوندن بدون گروه قند امكان پذيره؟ ميشه فرضيه پايان دوران قند رو مطرح كرد؟
                ساده جان ...منظور شما از ترکوندن بازار در سال 91 چیه ؟؟تا بریم جلو (البته بگم قسمت های مربوط به قند رو میسپریم به میثم که حسابی استخون ترکونده:d)
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  ساده جان ...منظور شما از ترکوندن بازار در سال 91 چیه ؟؟تا بریم جلو (البته بگم قسمت های مربوط به قند رو میسپریم به میثم که حسابی استخون ترکونده:d)
                  تركوندن يعني يه چيزي تو مايه هاي فروردين پارسال

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

تركوندن يعني يه چيزي تو مايه هاي فروردين پارسال
                    ساده جان به نظر من باید اول از دوستان نظر سنجی بشه که آیا کل سال 91 میتونه مثل فروردین 90 بشه ...

اگه قراره رونقی یک هفته ای بر بورس حاکم باشه ...به نظرم میشه رو قندی برای کل سال حساب باز کرد ...

ساده جان به نظرتون چه عناصر بنیادی بر بازار حاکمه که همچین رونقی رو میشه براش متصور بود ؟؟
                    اگه بیایم آیتم های مثبت و منفی سیستماتیک و غیر سیستماتیک ... و همینطور عناصر بین الملی و داخلی (چه اقتصادی و چه غیر اقتصادی)رو در کنار هم قرار بدیم
                    به نظرتون کدوم آیتم ها برتری دارن ؟؟

مثلا یک عنصر سیستماتیک اقتصادی
                    «سویفت» ارائه خدمات خود به ایران را قطع کرد

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

ساده جان به نظر من باید اول از دوستان نظر سنجی بشه که آیا کل سال 91 میتونه مثل فروردین 90 بشه ...

اگه قراره رونقی یک هفته ای بر بورس حاکم باشه ...به نظرم میشه رو قندی برای کل سال حساب باز کرد ...

ساده جان به نظرتون چه عناصر بنیادی بر بازار حاکمه که همچین رونقی رو میشه براش متصور بود ؟؟
                      اگه بیایم آیتم های مثبت و منفی سیستماتیک و غیر سیستماتیک ... و همینطور عناصر بین الملی و داخلی (چه اقتصادی و چه غیر اقتصادی)رو در کنار هم قرار بدیم
                      به نظرتون کدوم آیتم ها برتری دارن ؟؟

مثلا یک عنصر سیستماتیک اقتصادی
                      «سویفت» ارائه خدمات خود به ایران را قطع کرد
                      http://www.tabnak.ir/fa/news/233340/...-قطع-کرد
                      راستش هيچ موضوع بنيادي واسه رشد وجود نداره....فقط يه موضوع بنيادي وجود داره اونم تورم هست كه به واسطه اون نرخ كالاها هم بالا بره كه البته براي شركتهايي كه به بازار داخل اتصال دارن عالي و براي صادراتي ها با توجه به اين تحريمها مشكل خواهد بود

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

راستش هيچ موضوع بنيادي واسه رشد وجود نداره....فقط يه موضوع بنيادي وجود داره اونم تورم هست كه به واسطه اون نرخ كالاها هم بالا بره كه البته براي شركتهايي كه به بازار داخل اتصال دارن عالي و براي صادراتي ها با توجه به اين تحريمها مشكل خواهد بود

افزایش نرخ تورم باعث میشه نرخ بازده انتظاری سرمایه گذارا افزایش پیدا کنه و این عامل باعث افت پی به ای بازار میشه و بازار تمایل زیادی نداره که به سهم ها و صنایع پی به ای بیشتر از 4 یا 5 بنده ...مگر افق و چشم انداز روشنی برای بازار متصور باشه که بازم بر میگردیم به آیتم ها

دو عامل که این روز ها خیلی تو بازار مشهوده
                        کاهش اعتماد عمومی به بازار و خروج نقدینگی از بازاره ...کا واقعا میشه حسش کرد ...

بازار سهام برای سال 91 از نظر من یه بازار رکودی و فرسایشی هست ...که یه اتفاق غیر منتظره دیگه ای هم میتونه تو دل خودش داشته باشه ...
                        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/03/16, 01:40.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

افزایش نرخ تورم باعث میشه نرخ بازده انتظاری سرمایه گذارا افزایش پیدا کنه و این عامل باعث افت پی به ای بازار میشه و بازار تمایل زیادی نداره که به سهم ها و صنایع پی به ای بیشتر از 4 یا 5 بنده ...مگر افق و چشم انداز روشنی برای بازار متصور باشه که بازم بر میگردیم به آیتم ها

دو عامل که این روز ها خیلی تو بازار مشهوده
                          کاهش اعتماد عمومی به بازار و خروج نقدینگی از بازاره ...کا واقعا میشه حسش کرد ...

بازار سهام برای سال 91 از نظر من یه بازار رکودی و فرسایشی هست ...که یه اتفاق غیر منتظره دیگه ای هم میتونه تو دل خودش داشته باشه ...
                          نرخ بازده انتظاري بالا ميره و باعث افت پي به اي ميشه...اين حرف شما درسته.....اما وقتي نرخ بازده انتظاري بالا ميره ديد بازار چرخشي ميشه همون چيزي كه امسال ديديم....بازار وارد گروه قند شد بعد وارد كاشي و بعد ساختمان و حالا بايد ببينيم صنعت بعدي كدومه.....با همين ديد چرخشي بازار از سهام گروه خودرو فاصله گرفت.....در سال 91 هم قطعا همينطوره و علت اين موضوعم همون بالا رفتن نرخ بازده انتظاري هست......من بر خلاف خيليا كه فك ميكنن نقدينگي سنگين داره از بازار خارج ميشه موافق نيستم....به نظر من نقدينگي داره مسير خاصي رو ميره و اين مسير خاص بايد شناسايي بشه

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

نرخ بازده انتظاري بالا ميره و باعث افت پي به اي ميشه...اين حرف شما درسته.....اما وقتي نرخ بازده انتظاري بالا ميره ديد بازار چرخشي ميشه همون چيزي كه امسال ديديم....بازار وارد گروه قند شد بعد وارد كاشي و بعد ساختمان و حالا بايد ببينيم صنعت بعدي كدومه.....با همين ديد چرخشي بازار از سهام گروه خودرو فاصله گرفت.....در سال 91 هم قطعا همينطوره و علت اين موضوعم همون بالا رفتن نرخ بازده انتظاري هست......من بر خلاف خيليا كه فك ميكنن نقدينگي سنگين داره از بازار خارج ميشه موافق نيستم....به نظر من نقدينگي داره مسير خاصي رو ميره و اين مسير خاص بايد شناسايي بشه
                            میشه حرکت چرخشی رو برای گروه های مختلف در نظر گرفت ...به نظر من علت این حرکت ها هم به خاطر عدم وجود نقدینگی کامل بر کلیت بازاره...

خروج نقدینگی از بازار کاملا مشهوده
                            خروج از سهم ها
                            خروج از صندوق ها
                            بی اعتمادی به رفتار و مکانیزم حاکم بر بازار و...
                            و این غیر قابل انکاره ...

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

میشه حرکت چرخشی رو برای گروه های مختلف در نظر گرفت ...به نظر من علت این حرکت ها هم به خاطر عدم وجود نقدینگی کامل بر کلیت بازاره...

خروج نقدینگی از بازار کاملا مشهوده
                              خروج از سهم ها
                              خروج از صندوق ها
                              بی اعتمادی به رفتار و مکانیزم حاکم بر بازار و...
                              و این غیر قابل انکاره ...
                              حالا با اين تفاسير ميشه نتيجه گرفت كه پايان سروري قند بر بازاره؟

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

حالا با اين تفاسير ميشه نتيجه گرفت كه پايان سروري قند بر بازاره؟
                                به نظر من بازار تو گروه های بزرگ توان حرکت نداره ...مگر واقعا خیلی از مشکلات حل بشه که تا حدودی بعیده ...

و تا زمانی که گروه های بزرگ نتونن حرکت کنن ...همچنان میشه به گروه های کوچکی مثل قندی امید بست
                                اما به نظر من تا حدودی بنیادی های این گروه هم تعدیل های مثبت سال 91 رو پیش خور کردن ...البته با در نظر گرفتن نسبت پی به ای 6 تا 7 ...

بازی گروه قند از اینجا به بعد با افزایش سرمایه و سهام جایزه و پیدا کردن جذابیت قیمتی بعد از افزایش سرمایه میتونه ادامه داشته باشه اما با ریسک زیاد ...تا حدودی هم باید به سود های سال 92 نیم نگاهی داشته باشیم که چه اتفاقی میتونه برای سهم بعد از افزایش سرمایه بیوفته ...

گروه ساختمانی برای برخی میشه امید داشت دقیقا مثل قندی
                                گروه کاشی از نسبت پی به ای 4 به 7 و حتی بالاتر رسیدن ...تا حدودی ادامه روند براش سخته

رفتار سازمان امید رو از هر گروهی گرفته و این میتونه به ضرر بازار باشه

پیشنهاد من فعالیت در بازار میتونه با 40 درصد سرمایه در سال 91 باشه

نظر

در حال کار...
                                X