نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

يك بنده خدايي كه اسم نميبرم گير داده به ارزش جايگزيني شركتها و اينكه قراره شركتها در آينده نزديك به تاريخ روز تهيه ترازنامه ارزش دارائي هاشون رو هم بگن. خوب چند تا بحث پيش مياد. فرضا كه خالي بندي نميكني. 1- مثلا ايرانخودرو بياد بگه من فلان قدر زمين دارم. خوب مگه قراره زمينش رو بفروشه. بله ارزش دفتري مهمه ولي اولويت نيست 2- اينجوري باشه كه سايپا و ذوب و خيلي شركتهاي ديگه عملا از اين به بعد چيزي براي ارائه كردن ندارن و واقعا هم ندارن 3- دست شركتها براي حساب سازي و كم و زياد كردن ارزش شركت ها باز ميشه و كارشناسان رسمي نونشون تو روغنه.
    هنوز يادم نرفته تو بوركس نوشتي حتايد اندازه خودش سود ميسازه و بعدش هر روز ساعت 12:29 دقيقه رنج منفي ميزدي و اصولا تو بازار به رنج منفي زدن معروفي. و خودت اعتراف كردي. حالا دستت كه براي ما رو هست ولي يك عده باورشون ميشه. من ميدونم به اونا به چشم چي نگاه ميكني.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

2 تا از دوستاي من سهام پديده شانديز خريدن و بعد مدتي سهامشون 2 برابر شد و فروختن. حدود يكسال و نيم پيش به من زنگ زدن كه اين سهام همينجوري داره ميره بالا چيكار كنيم. من بهشون گفتم بيايد رانفور بخريد اونوقع 980 تومن ريخته بود. گفتن نه . دوباره رفتن پديده خريدن و چند روز بعد داستان پديده شروع شد و تا الان هر چندماه يكبار ميرن فقط چك هاشون رو تمديد ميكنن و بسيار پشيمان....
      حقيقتش من فقط ميتونم سهم خوب و بد رو تشخيص بدم و سهم هايي كه خريدم رتكو رانفور سيستم همه تعديلهاشون 19 و 8 و 14 درصد بود ولي وقتي بازار اهميت نميده و كسي روي اين سهم ها مياد ديگه كاري از دست من برنمياد. من فقط رو حساب سابقه و تجربه نگهداري ميكنم و اگر زياد قيمتشون افت كنه اضافه ميكنم.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

ميگن يك دروغ رو كه زياد تكرار كني خودت باورت ميشه.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

در اصل توسط djdream پست شده است View Post

.......
          در مورد آذراب كه 33% تعديل داده بايد بگم يكمي جاخوردم. فكر ميكردم 15% بيشتر نباشه. به نظرم مياد چون اينا ميخوان از آورده 200% افزايش سرمايه بدن بايد سود رو زياد اعلام كنن كه سهامدارا مشاركت كنن. ;)
          سلام بر آقای نجیمی گرامی
          نظرتان در رابطه با نامه اخیر فاذر چیست؟

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post670911

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
            سلام بر آقای نجیمی گرامی
            نظرتان در رابطه با نامه اخیر فاذر چیست؟

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post670911
            سلام. والا خوندمش و انگار راجع به سود و زيان غيرعملياتي بود. خيلي سر در نياوردم چون صورتهاي ماليش رو بررسي نميكنم. حقيقتش آذراب تو اين قيمت نمي ارزه ولي وقتي بخوان ببرن بالا ميبرن.
            ------------
            مرد حسابي خوب ديروز وساپا رو مي بستيد. چرا امروز مي بنديد.
            ميگن بورس با نرم افزار جديد صف ها رو دست كاري ميكنه و هر كي بخواد ميزاره سر صف و ته صف.
            اين مسخره بازيا فقط تو ايرانه. يعني چي از 8.30 اوردر بزاريد 9 معاملات شروع بشه. همون 8:30 بايد معاملات شروع بشه اونم بدون دامنه.
            حتي 1 شركت تو بورس نداريم كه صورتهاي مالي انگليسي تهيه كنه.

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

من نمیدونم ملت چطور این فاذر رو میخرن
              شرکتی که پارسال 24 سود ساخته و فقط 2 تومن تقسیم کرده
              الان بقول خودش 50 بسازه یعنی بیشتر از 5 تومن تقسیم میکنه
              اصلا 50 بسازه و همه رو تقسیم کنه پی بر ای 10 هم بگیره بازم میشه 500 که عمرا هیچ سبد کردانی حاضر به خرید سهمی باشه که یکدهم سود رو تقسیم میکنه
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

دنیای اقتصاد: پس از دو روز اصلاح قیمت‌ها، روز گذشته شاخص بورس مجددا روند مثبتی را تجربه کرد. کارشناسان بر این باورند که رفتار هیجانی معامله‌گران، با تغییر آرایش‌های سریع و مکرر از صف‌های خرید به فروش و برعکس، عامل اصلی نوسانات روزهای اخیر بازار سهام است. نظرسنجی‌های «دنیای‌اقتصاد» نیز نشان می‌دهد موج خوش‌بینی، نقش قدرتمندتری در مقایسه با تحلیل‌های کارشناسی پیدا کرده است. موضوعی که نه‌تنها پایداری رونق بورس را تهدید می‌کند؛ بلکه قدرت تحلیل را از فعالان بازار سلب کرده است. گروه بورس- مهرنوش سلوکی: رشد 26 درصدی شاخص از اوایل دی ماه تاکنون اظهار نظرهای بسیاری را میان اهالی بازار سهام به دنبال داشته است.

پول ها رفت تو گروه بانكي و از بازار خارج شد. لااقل خودرويي ها پول رو از بازار خارج نكردن.

به نظرم كم كم بازار بايد از سهم هاي سنگين بياد رو سهم هاي كوچيك و بازار پايه چون پول هم داره كم ميشه.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

صندوق ها شروع كردن به ابطال تو منفي.
                  متاسفانه شاخص 120 هزارتايي دست نيافتني شد. چون پول بجاي رفتن تو سهم هاي بدرد بخور رفت جايي كه نبايد ميرفت.
                  جاي تاسف داره. مديريت بازار سرمايه ايرادات اساسي داره.

بازار ديگه بالايي نداره مگر تو سهم هايي كه پشتش پوله و البته بنيادي هم ندارند./:.sadsmiley.:/ حيف شد

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

از اين به بعد ديگه گزارش خوندن و تحليل بنيادي رو بايد بزارم كنار.

چه فايده داره وقتي سهم ميخري كه تعديل مثبت ميده و منفي باز ميشه. منم كه سهم زيان ده نميخرم. همون بهتر كه امثال من تو بازار نباشن.

اينكه اسمش بازار سرمايه نيست. قمارخونه هست.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

شايعه قوي شده گير دادن به مديرعامل سايپا بخاطر گزارشاتش. بقيه هم پاسوز اين شدن. چه ربطي به شقيقه داره. بابا بازار سرمايه مديرعامل درست و حسابي ميخواد.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

الان تو يكي از شركت هاي خودروساز بوديم يك گروه از فيات اومده بودن. شانس اوردم باهاشون فرانسوي حرف نزدم . ضايع ميشدم laughingsmiley

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

اگر سرمايه گذاري خارجي وارد بورس نشه. و اگر قيمتهاي جهاني در همين وضعيت باشه. اگر سود بانكي تا 10% پايين نياد. شاخص 144 هزار واحدي و... فقط براي فيلم هاي تخيلي هستش.
                          ورود نقدينگي به شركتهاي بزرگ و نوسان گيري از از منفي 5 به مثبت 5 بازارو نابود كرد.
                          البته اگر بحث تجديد ارزيابي همه شركتهاي بورسي درست باشه بايد ديد چي ميشه.
                          پرتقال دان زاتدان طلب كانال پرريسك

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

چه فايده داره وقتي سهم ميخري كه تعديل مثبت ميده و منفي باز ميشه. منم كه سهم زيان ده نميخرم. همون بهتر كه امثال من تو بازار نباشن.

فطانت=عبده تبریزی 2
                            سایپا سال 82 از 100 تومان تا 500 تومان در عرض کمتر از سه ماه رفت . بعدش بست و تعدیل منفی داد 300 باز شد . چند ماه رو 300 بود باز بست و 100 تومان باز شد .
                            البته واضح هست اراده ای هست پشت این صعود و هنوز هم ادامه دارد. به هدفشون نرسیده .شاید 1000 تومان بشه قیمت سایپا . پژو 40 هزار میلیار تومان ارزش بازار داره سایپا مثلا بشه 20 هزار چه اشگالی داره آخه. تازه 2000 و 3000 شنیدم .3هزار بشه از پژو هم جلو میزنه :D پژو 40 هزار میلیارد سایپا 60 هزار میلیارد
                            شرکت کیا 60 هزار میلیار تومان ارزش بازارش هست البته
                            ولی جایی که آدم گوسفندی و صفی بخره و سود کنه همون عبارت شما در موردش صدق میکنه . کازینو .متاسفانه از زمان حسن بازار همینی که هست و زمان مموت با اینکه آن را قمارخانه خواندند ولی اوضاع بسیار بهتر بود
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/02/23, 17:35.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

من ميدونم كيا پشت سايپا هستن. به منم گفتن. ولي ديگه زيادي رفته بود بالا. بله اگر زماني كه 100 بود ميگفتن منم ميخريدم ولي تو اين قيمتها جراتش رو ندارم. بارها گفتم همشون تا خرخره سهام خريدن. چقدر اين اقتصاد بي صاحب شده. اگر منابع طلبيعي نداشتيم با اين سيستم مملكتي بيشتر از افغانستان نمي شديم.
                              با كاهش سود بانكي صندوق ها اگر شروع به ابطال سهامشون كنن بازار بد گندي توش ميخوره. باز ما ميريم مجمع يك سودي ميگيريم.
                              حساب سازي در حد تيم ملي جلوي چشم همه.

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

این رانفور که سودش 198 تومنه خریدش در 1980 چه تو جیهی بنیادی داره ؟؟؟؟
                                یا مداران با سود 22 تومنی چرا باید 220 تومن یک بنیادی کار خرجش کنه ؟؟؟؟
                                این حرفا که اینا دونه بامبو هستن و نمیدونم شتران اینده خاهند بود ووو من میدونم که تحلیل بنیادی نیست
                                تحلیل یعنی عدد و رقم
                                البته من از نظراتت خوشم میاد ولی دیگه
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X