نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

دوست ندارم سیگنال بدم ولی برای دست گرمی
    پر ریسک ثاخت
    ریسک متوسط کرماشا شپدیس
    کم ریسک غدیر پارسان

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      کافیه به نماد طلا در بورس نگاه کنی

من کماکان معتقدم که شاخص بورس تا اخر 99 میتونه به یک میلیون برسه

قبل هم گفتم تو تالار مسدود شدم ولی یکی از مدیرای تالار بورس حامد ث زنش اشتباهی برنجی میپزه که توش قرص برنج بوده دو سال پیش بوده حدودا بعد فوت میشه تازه دو ماهم بوده ازدواج کرده بودن شانس آورده که همین حامد ث برنج نخورده نمیدونم دیر اومده بوده یا نخورده خلاصه ختمش تو غرب تهران بود سمت بهبودی.استاد معین اونورا. خودشم تو دانشگاه شریف تدریس میکنه

الان منم الکی مسدود کردن من فقط گفتم سهام فراکاب این اعداد نمی ارزه محدباقر و مدیرای سازمان سهمو باد کردن
      متاسفانه سکه تمام بهار رو در بورس کالا 7 میلیون تومان خریدن ،در حالی که با قیمت انس 1630 دلاری و حتی دلار 16700 تومانی (که البته من نمی دونم با تعطیلی صرافی ها و بازار این قیمت ازکجا درومده )بیشتر از 6400نیست.از طرفی ناو ابطال صندوق طلای لوتوس 5160تومان بود و ملت 6264 تومان می خریدن/:.nono.:/.با این وصف معتقدم قیمت طلای بورس مبنای درستی برای محاسبه ارزش ریال فعلا نیست.حالا از راه اندازی اینستکس و وام 5میلیارددلاری بانک جهانی به ایران و همین طور احتمال حراج هلندی دلار توسط همتی هم صرف نظر می کنم

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

خوب توافق روسیه و امریکا و عربستان و التماس ایران و ونزوئلا نفت رو داره میکشه بالا قبلا تو صفحه غدیر تالار بورس توضیح داده بودم.
        شنبه روزه نفتی هاست

========================
        ارجاع به سایت های دیگه مجاز نیست دوست عزیز
        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/04/04, 08:32.

نظر

• علیرضا حسنی
          Banned
          • Mar 2019
          • 1647

/:.smilingsmiley.:/
          حالا به اعصاب خودتون مسلط باشید دوست عزیز، وابسته نشدن و عدم تعصب روی سهم و صنعت خاص شاید راهکار برونرفت در مورد مشکل شما باشه.

من مطمئنم از ۱۰ کاربر که ارسال های شما رو پیگیری میکنن نظر سنجی برگزار کنید بالای هفت هشت نفرشون با من هم عقیده باشن که شما روی سهم وغدیر تعصب بیجا دارید.

ضمنا نفت از ۷۰ دلار به ۳۵ دلار و ۴۰ دلار هم برسه اتفاق خوشایندی رخ نداده، کماکان با افت قیمتی ۵۰ درصدی مواجه هستیم که پالایشی و پتروشیمی هنوز هم تبعات این کاهش قیمت رو به خودشون ندیدن.

به نظرم افت قیمت این سهام ادامه دار خواهد بود.
          آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/04/04, 01:43.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

من امروز کانال و سایت خودمو راه میندازم . مهم نیست چند تا ممبر داشته باشه ولی حاضر نیستم دیگه کسی منو سانسور کنه.

ثاخت کرماشا شپدیس غدیر پارسان همه مثبت 5

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

قعلا سهم تا 700 - 800 مشکلی نداره
              سودم که معلوم نیست کی میدن . مجمع برگزار نمیشه. مملکته مسخره ایه

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

بعضی سهم ها رو بد جور دارن میچپونن به ملت . سهم هایی که 1 ریال سود نمیسازه تو قیمتهای فضایی. نسبت ها تو اکثر سهم ها خوب نیست

حقوقی غدیر داره سهمی که 120 تومن سود مجمع داره رو 500 میفروشه ! چرا واقعا

بعد از گذشت یکماه از لغو مجامع . سازمان بورس و شرکتها هیچ کاری نکردن
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/04, 11:24.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

توصیه من برای خرید سهام ، وغدیره چون امسال دو تا مجمع میره برای سال 98 مبلغ 50 تومن و برای سال 99 مبلغ 65 تومن حدودا سود تقسیم میکنه یعنی سهمی که 500 تومنه حدودا 115 تومن سود تقسیمی داره و امسال هم سود رو میده . خدائیش مفت نیست ؟ اگه سهمی با این شرایط سراغ دارید به من بگید

بازار فعلا صعودیه ولی قرار نیست هر روز همه سهم ها تو صف خرید قفل باشن
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/05, 00:11.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

یک مقایسه بکنیم
                    وغدیر 500 تومن منفی معامله میشه با 115 تومن سود تقسیمی در 2 مجمع امسال
                    زیر مجموعه وغدیر که ثاخت هست با هیچ سود تقسیمی و زیان که قیمت سهم 576 تومن قفل در صف خرید هست.
                    اما چرا ؟
                    صف خرید ثاخت توسط غدیر گذاشته شده تا بتونه سهام شرکت داغونش رو بفروشه ولی شرکت غدیر که تحت نظر رهبر هست بخاطر اینکه توی چشم داخلی ها و خارجی ها نیاد اجازه رشد بهش نمیدن .

شعار گذاشته جهش تولید /:.yead.:/

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

صبا داره با ناو ۹۰ درصد میاد که قطعا بالای ناوش هم میره در حالیکه الان شرکتهای سرمایه گذاری داریم که نصف ناوشون معامله میشن.
                      اصلا اینکه شرکت سرمایه گذاری باید کمتر از ناوش باشه چه توجیهی داره و مسخره هست.

امسال بخش خدمات آسیب می بینه. خرید دلار سرمایه بهتری نسبت به ملک هست. نماد طلا بالای ناوش هست باید دقت کرد.
                      شرکتها توی سایتشون لینک انلاین مجمع بزارن و سهاندار با کد ملی وارد بشه و سوالاتش رو هم بنویسه . اینکار به این راحتی چرا انجام نمیشه .
                      بحران اصلی ایران بحران مدیریت و فساد هست. جفتش هم به هم وصله. و از بالا به پایین سرایت کرده
                      قبلا هم گفتم تعداد زیادی از سهم ها حبابن و دولت کارش با بازار تموم بشه خیلی از سهم ها بد میان پایین. اینکه شاخص تا ۲.۵ سال دیگه ۸.۵ میلیونه به نظر من که توهمه. یادتون باشه پلوله از ۴۵۰۰ تومن شد ۴۵ تومن.

نظر

• Niloofar
                        عضو عادی
                        • Apr 2020
                        • 26

سلام صبا برای خرید خوبه؟؟

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

صبا چون عرضه اولیه هست بخرید میره بالا ولی برای نگهداری تو این قیمت نه

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

دژپسند میگه ما بررسی کردیم کلیت بازار حباب نداره بلکه یک بخشی ازون حباب داره. والا ما که دیدیم از سال 92 تا 97 بازار ول معطل بود و الان بعضی سهم ها 20-30 برابر شده سودی هم نمیسازن جالبه اونایی که سود میسازن اصلا بالا نمیرن. چطور وزارت اقتصاد تو اون 5 سال متوجه حباب منفی بورس نشد همون موقع که طیب نیا اخزای 30 درصدی میاورد. من توصیه میکنم اصل اول سرمایه گذاری که حفظ سرمایه هست رو رعایت کنید.
                            متاسفانه عملکرد این دولت فاجعه هست من فقط امیدوارم جون سالم بدر ببریم سود پیشکش.
                            دولت از اول سال تا 3 هفته باید قرنطینه اجباری راه مینداخت فقط برای خرید دارو و خوراک مردم بیان بیرون ولی هفته اول عید رو گذاشت همه برن مسافرت و ویروس رو پخش کنن. همین الان بجای برگزاری الکترونیکی مجامع چیکار کردن اومدن گفتن 3 ماه تعویق. هیچ استراتژی ندارن. قبلا هم گفتم دولت روحانی آخرین دولت هست و احتمال زیاد آخر سال آشوب های بزرگتری از مهر آبان 98 رو خواهیم دید.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

دیدی گوسفند میکشن سرش رو جدا میکنن بدنش تکون میخوره حکایت بورس ماست که ساعت معاملات تموم شده داره معامله میشه /:.yead.:/
                              کدال چرا قطعه
                              /:.zzzzzz.:/

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

شاپور رفت قالی اومد. شاپور زرنگ بود فهمید حبابه بعدا باید جواب بده فلنگ رو بست. بازار فعلا صعودیه

نظر

در حال کار...
                                X