کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من کماکان معتقدم که شاخص بورس تا اخر 99 میتونه به یک میلیون برسه
قبل هم گفتم تو تالار مسدود شدم ولی یکی از مدیرای تالار بورس حامد ث زنش اشتباهی برنجی میپزه که توش قرص برنج بوده دو سال پیش بوده حدودا بعد فوت میشه تازه دو ماهم بوده ازدواج کرده بودن شانس آورده که همین حامد ث برنج نخورده نمیدونم دیر اومده بوده یا نخورده خلاصه ختمش تو غرب تهران بود سمت بهبودی.استاد معین اونورا. خودشم تو دانشگاه شریف تدریس میکنه
الان منم الکی مسدود کردن من فقط گفتم سهام فراکاب این اعداد نمی ارزه محدباقر و مدیرای سازمان سهمو باد کردن
متاسفانه سکه تمام بهار رو در بورس کالا 7 میلیون تومان خریدن ،در حالی که با قیمت انس 1630 دلاری و حتی دلار 16700 تومانی (که البته من نمی دونم با تعطیلی صرافی ها و بازار این قیمت ازکجا درومده )بیشتر از 6400نیست.از طرفی ناو ابطال صندوق طلای لوتوس 5160تومان بود و ملت 6264 تومان می خریدن/:.nono.:/.با این وصف معتقدم قیمت طلای بورس مبنای درستی برای محاسبه ارزش ریال فعلا نیست.حالا از راه اندازی اینستکس و وام 5میلیارددلاری بانک جهانی به ایران و همین طور احتمال حراج هلندی دلار توسط همتی هم صرف نظر می کنم
/:.smilingsmiley.:/
حالا به اعصاب خودتون مسلط باشید دوست عزیز، وابسته نشدن و عدم تعصب روی سهم و صنعت خاص شاید راهکار برونرفت در مورد مشکل شما باشه.
من مطمئنم از ۱۰ کاربر که ارسال های شما رو پیگیری میکنن نظر سنجی برگزار کنید بالای هفت هشت نفرشون با من هم عقیده باشن که شما روی سهم وغدیر تعصب بیجا دارید.
ضمنا نفت از ۷۰ دلار به ۳۵ دلار و ۴۰ دلار هم برسه اتفاق خوشایندی رخ نداده، کماکان با افت قیمتی ۵۰ درصدی مواجه هستیم که پالایشی و پتروشیمی هنوز هم تبعات این کاهش قیمت رو به خودشون ندیدن.
توصیه من برای خرید سهام ، وغدیره چون امسال دو تا مجمع میره برای سال 98 مبلغ 50 تومن و برای سال 99 مبلغ 65 تومن حدودا سود تقسیم میکنه یعنی سهمی که 500 تومنه حدودا 115 تومن سود تقسیمی داره و امسال هم سود رو میده . خدائیش مفت نیست ؟ اگه سهمی با این شرایط سراغ دارید به من بگید
بازار فعلا صعودیه ولی قرار نیست هر روز همه سهم ها تو صف خرید قفل باشن
یک مقایسه بکنیم
وغدیر 500 تومن منفی معامله میشه با 115 تومن سود تقسیمی در 2 مجمع امسال
زیر مجموعه وغدیر که ثاخت هست با هیچ سود تقسیمی و زیان که قیمت سهم 576 تومن قفل در صف خرید هست.
اما چرا ؟
صف خرید ثاخت توسط غدیر گذاشته شده تا بتونه سهام شرکت داغونش رو بفروشه ولی شرکت غدیر که تحت نظر رهبر هست بخاطر اینکه توی چشم داخلی ها و خارجی ها نیاد اجازه رشد بهش نمیدن .
صبا داره با ناو ۹۰ درصد میاد که قطعا بالای ناوش هم میره در حالیکه الان شرکتهای سرمایه گذاری داریم که نصف ناوشون معامله میشن.
اصلا اینکه شرکت سرمایه گذاری باید کمتر از ناوش باشه چه توجیهی داره و مسخره هست.
امسال بخش خدمات آسیب می بینه. خرید دلار سرمایه بهتری نسبت به ملک هست. نماد طلا بالای ناوش هست باید دقت کرد.
شرکتها توی سایتشون لینک انلاین مجمع بزارن و سهاندار با کد ملی وارد بشه و سوالاتش رو هم بنویسه . اینکار به این راحتی چرا انجام نمیشه .
بحران اصلی ایران بحران مدیریت و فساد هست. جفتش هم به هم وصله. و از بالا به پایین سرایت کرده
قبلا هم گفتم تعداد زیادی از سهم ها حبابن و دولت کارش با بازار تموم بشه خیلی از سهم ها بد میان پایین. اینکه شاخص تا ۲.۵ سال دیگه ۸.۵ میلیونه به نظر من که توهمه. یادتون باشه پلوله از ۴۵۰۰ تومن شد ۴۵ تومن.
دژپسند میگه ما بررسی کردیم کلیت بازار حباب نداره بلکه یک بخشی ازون حباب داره. والا ما که دیدیم از سال 92 تا 97 بازار ول معطل بود و الان بعضی سهم ها 20-30 برابر شده سودی هم نمیسازن جالبه اونایی که سود میسازن اصلا بالا نمیرن. چطور وزارت اقتصاد تو اون 5 سال متوجه حباب منفی بورس نشد همون موقع که طیب نیا اخزای 30 درصدی میاورد. من توصیه میکنم اصل اول سرمایه گذاری که حفظ سرمایه هست رو رعایت کنید.
متاسفانه عملکرد این دولت فاجعه هست من فقط امیدوارم جون سالم بدر ببریم سود پیشکش.
دولت از اول سال تا 3 هفته باید قرنطینه اجباری راه مینداخت فقط برای خرید دارو و خوراک مردم بیان بیرون ولی هفته اول عید رو گذاشت همه برن مسافرت و ویروس رو پخش کنن. همین الان بجای برگزاری الکترونیکی مجامع چیکار کردن اومدن گفتن 3 ماه تعویق. هیچ استراتژی ندارن. قبلا هم گفتم دولت روحانی آخرین دولت هست و احتمال زیاد آخر سال آشوب های بزرگتری از مهر آبان 98 رو خواهیم دید.
نظر