نجيمي
Collapse
X
-
پاسخ : نجيمي
همتی گفته نیما و آزاد بهم نزدیک میشن یعنی رشد 13 دردی نیما که بصورت تصاعدی باعث افزایش مبلغ فروش میشه و تازه این درصورت ثابت بودن دلار سنا در قیمت 22500 هست که بعیده افزایش پیدا نکنه.
فردا هم گفتن صف فروش سهم های بزرگ رو جمع میکنن
شمایی که میگی ایرانی ها ترکیه خونه نخرن اصلا از خودت پرسیدی چرا میرن ترکیه خونه میخرن ؟ اصلا خبر از قیمتها داری ؟ آیا برای آزادی های اجتماعی ارزشی قایل هستی ؟ نگاه به آمارهای اقتصادی اجتماعی وحشتناک جامعه کردی . نظر مردم عادی در مورد عملکرد 40 سالتون رو میدونی ؟ از این همه تحریم و بدبختی که به مردم تحمیل شده که بخاطر ایدئولوژی بوده چه عایدی داشتیم ؟
الان سهام ما 40 درصد اومده پایین آیا خونه ماشین دلار طلا هم پایین اومده ؟ طلا و خودرو که بالاترم رفته. این بورس منبع درامد خیلی از افراد ضعیف جامعه شده . جامعه ای که شماها اقتصادش رو نابود کردید
نود اقتصادی | به روند بازار سرمایه در ماههای آینده خوشبین نیستم
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/23, 22:49.
نظر
-
بازار سرمایه جای افراد معمولی نیست. من خیلی ها رو از خرید سهام منصرف کردم خیلی میومدن میگفتن فلانی من 1 میلیارد میارم برام سهام بخر. بازار بورس با زمین و حساب بانکی و طلا و دلار و... فرق میکنه . هر کسی توان ریزش 40-50 درصدی اموالش رو نداره . خیلی ها سکته میکنن . اگه سود این بازار بالاست ضررش و ریسکش هم بالاست. روحیه هر کسی برای بورس ساخته نشده. دولت و نظام برای تامین کسری بودجه و جلوگیری از ورود نقدینگی به بازارهای موازی از روی اجبار بورس را گرم کردن وگرنه همه بورسی ها میدونن از شخص اول مملکت تا همین روحانی نه ارزشی برای بورس قائلن نه برای اشتغال و تولید. ما توی این بازار فقط با اتکا به دانش خودمون و توکل بر خدا وارد شدیم و از هیچ کس هم توقع نداشتیم و نداریم/
نظر
-
-
-
شخصا سهمی نمیفروشم.
اگه کسی نتونه احساسش رو کنترل کنه نمیتونه پولش رو کنترل کنه
انصافا شپدیس خوب مقاومت میکنه فقط بخاطر سودیه که میسازه. ۷۵ درصد پورتفو من شپدیسه
من از آینده خبر ندارم ولی خوب یادمه خیلی سهم ها یک دهم یا یک بیستم قیمتهای فعلی صف فروش بودنآخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/24, 10:34.
نظر
-
-
هر بار که حقوقی ها سهم ها رو اینجوری خریدن بازار سقف قبلی رو زده. این حقوقی ها باید برای فروش این سهمایی که جمع کردن بازارو گرم کنن. نمیگم از فردا بازار گل و بلبل هست ولی کسی صبر کنه میتونه بدون ضرر خارج بشه و صبرش رو بیشتر کنه با سود خارج بشه. این تجربه من هست
نظر
-
وارن بافت میگه وقتی موج ها آروم میشن معلوم میشه کی داره لخت شنا میکنه. بله مقایسه کنید خودرو و شپدیس رو . تا آذر صبر کنید سود عملیاتی ۷۵۰ تومنی و تقسیمی ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومنی رو ببینید.
یک عده بیسواد به سود غیرعملیاتی وصنعت و صبا و.. پی به ای میدن. سود باید عملیاتی و قابل تکرار باشه
نظر
-
«الی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز سهشنبه با بیان اینکه تغییری در سیاستهای این رژیم مبنی بر نفروختن سلاحهای پیشرفته به کشورهای عربی ایجاد نشده است، گفت: توافقی برای فروش جنگندههای اف۳۵ به امارات وجود ندارد.
اما مقام اماراتی به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفته است که نتانیاهو توافق تسلیحاتی بین آمریکا و امارات را به عنوان بخشی از روابط دیپلماتیک بین ابوظبی و تل آویو پذیرفته است.
از طرف دیگر نیز کاخ سفید در بیانیهای که در رسانههای عبری زبان منتشر شد، مدعی است که هیچ توافق تسلیحاتی محرمانهای در رابطه عادیسازی اسرائیل و امارات وجود ندارد.
نظر
-
الان 2 میلیون سهم تو صف فروش غدیر گذاشتن واقعا اینا رو کی میزاره بجز حقوقی. چرا برخورد نمیشه
اینقدر سهم ها خشک شده که برای پر شدن حجم مبنا فقط حقوقی ها سهم میفروشن. بعضی سهم ها حقیقی ها دیگه سهم دستشون نیست. الان شپدیس رو ببینید واقعا حقیقی درشت که بعید بدونم داشته باشه اونام که دارن اگه فروشنده بودن تا الان فروختن.
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/25, 08:10.
نظر
نظر