نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

فکر کردم شوخی میکنن ولی آقای رئیسی هم تشریف بردن تالاربورس . قربونت برو این غدیری ها که از دوستانتون هستن یک رنج مثبتی هم روی شپدیس بزنن.

یک داستانی برای یک دوستان پیش اومده بود مربوط میشد به همین آقای رئیسی که نمیشه تعریف کرد. خلاصه سره هیچی کارش کشیده بود اطلاعات س پ ا ه خلاصه حواستون باشه

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/06/15, 09:24.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

کارگزارم میگفت امروز به رئیسی گفتم قیمتها رو آزاد کنید اونم گوش میکرد گفتم به نظرت انجام میده گفت چون ازادسازی قیمتها تورم زاست اجرایی نمیشه. بازدید امروز هم خیلی ساده بوده بدون بریز بپاش و شلوغ پلوغ کردن. دیروزم بهشون گفته بودن امروز میاد. خوش بختانه همتی رای نمیاره اگه رای میاورد خیلی بدتر از روحانی تو فشار میزاشتنش. همتی هم بعیده بهش پستی بدن. از اونور رونده از این ور مونده شده من جاش بودم به نفع رئیسی میرفتم کنار. فقط منفی امروز اخر وقت زیاد پیام خوبی نمیداد قاعدتا باید بازار مثبت میموند

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

هیچ فکر می‌کردید ارمنستان درپیت وضعیتش اینطور باشه!؟

مهدی جان جالبه جاهایی که تجمع ایرونیها کمتره طرف منت ادمو میکشه بیا واکسن بزن
        بخدا جلوی مگا مال طرف اومد حتی پرزنت کرد برام واکسن ها رو و گفت به انتخاب خودت بیا سینوواک یا استرازنکا بزن

پیام یکی از دوستانم که تازه از ارمنستان اومده
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

نفت برنت 74.7 دلار
          -------
          در سال‌های گذشته معمولا تسهیلات تکلیفی به‌جای آنکه سر از فعالیت‌های تولیدی درآورند، به سمت سفته بازی سوق پیدا کرده‌اند. دلیل این امر نیز روشن است. زمانی که در فضای اقتصادی، سفته بازی بهره بیشتری از تولید و شروع کسب‌وکار داشته باشد، تسهیلات به «هیچ‌وجه» به سمت تولید هدایت نمی‌شوند

نقدینگی هدایت‌پذیر است؟

همه چی به هم وصله. اقتصاد بدون ارتباط نرمال با بقیه کشورها درست نمیشه. ارتباط با دنیا با این سیاست خارجی که داریم امکان پذیر نیست. سیسات خارجی در اختیار دولت نیست. قوانین به نفع سفته بازی هست (عدم دریافت مالیات و قیمتهای دستوری). نهادهای بزرگ در زمینه سفته بازی فعالیت میکنند. با تخلفات برخورد نمیشه

برای هر موضوعی با وکیل حرف میزنم میگه شکایت کنی فایده نداره برو با طرف سازش کن وگرنه باید کلی دوندگی و خرج کنی آخرشم نتیجه نمیگیری. این سیستم قوه قضائیه کشور هست. شخصی که اختلاس های چند هزار میلیاردی میکنه یا وام های کلان میگیره پس نمیده قبلش هزار بار تخلف کوچکتر کرده که باهاش برخورد نشده

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

اگه این پرچم نیست پس چیه

نظر

• Rubi
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 52

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              قبل از جهش مسکن فکر میکنم سال 97 بود زنگ به کارشناس سایت دلتا که جزو قویترین فایلینگ های مسکن هستن ازشون مشاوره گرفتم برای خرید ملک من حدسم این بود وقت خرید هست ولی اونا میگفتن نه خبری نیست بازار تو رکوده ولی اشتباه میکردن. یکبارم قبل انتخابات امریکا به یکی از املاکی ها گفتم اگه ترامپ رای نیاره مسکن میره توی رکود سنگین ولی طرف میگفت نه ما که ندیدیم تا حالا چیزی ارزون بشه ! اون هم اشتباه میکرد چون دقیقا از زمانی که بایدن رای آورد مسکن وارد رکود شد. یکی از حرفهایی که مشاوران املاک برای رونق بازارشون میزنن اینه بیا اینو بخر مثلا 1 میلیارد من دو ماه بعد برات میفروشم 1.2 میلیارد ولی الان بازار اینقدر تو رکود رفته که هیچکس همچین حرفی نمیزنه. هر چی قیمت خونه گرونتر باشه فروختنش هم سخت تره. ولی بعضی ها هنوز رکود رو باور نکردن هنوز تو حال هوای یکی دو سال قبل هستن اینا هم بعد از اینکه چند سال سرمایشون قفل بود متوجه میشن. یادمه وتوصا یک برج ساخته بود فکر کنم تو شهران بود این احمقا واحدهاشون وقتی تکمیل شده بود که خورده بودن به اول رکود . خلاصه با بدبختی و بدون سود آخر رکود واحدها رو بدون سود فروختن و میگفتن دیگه وارد ساخت و ساز نمیشیم.

تورم زمین تک‌رقمی شد
              سلام..جناب نجیمی به نظرتون رکود مسکن تا کی هست؟ من یه آپارتمان زیر یک دارم...به نظرتون زیر قیمت ردش کنم پولش رو به طلا تبدیل کنم؟ روی آپارتمان وام هست و تمایل به اجاره دادن ندارم

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

در اصل توسط Rubi پست شده است View Post
                سلام..جناب نجیمی به نظرتون رکود مسکن تا کی هست؟ من یه آپارتمان زیر یک دارم...به نظرتون زیر قیمت ردش کنم پولش رو به طلا تبدیل کنم؟ روی آپارتمان وام هست و تمایل به اجاره دادن ندارم
                سلام. به نظرم بین 2 تا 4 سال دیگه رکود مسکن داریم. خیلی موافق نگهداری خونه مازاد و طلا و اجاره دادن و اینا نیستم. البته اگه کسی مثل خود من مجبور به تعویض خونه باشن یا خونه نداشته باشن بحثش فرق میکنه

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

نیجریه: نفت به 200 دلار می‌رسد

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

فیلم مهین رو نگاه کنید. یک زن که بخاطر مشکلات اقتصادی داشتن بچه فلج و کلاهبرداری که ازش کردن و شوهر معتاد قاتل سریالی میشه. این فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده و مهین رو در بازسازی صحنه قتل نشون میده.

همین شخص اگر در یک کشور و خانواده درست متولد میشد ممکن بود به یک فرد موفق تبدیل بشه ولی کشور داغون از اون یک قاتل سریالی درست کرد.
                    -----
                    دلار نیما هم آروم آروم صعودی شده
                    205,916
                    ماکارانی هم قراره گرون بشه چون آردش گرون میشه
                    نرخ سود بین بانکی در حال کاهشه این خبر خوبیه
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/06/16, 11:01.

نظر

• Rubi
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 52

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      سلام. به نظرم بین 2 تا 4 سال دیگه رکود مسکن داریم. خیلی موافق نگهداری خونه مازاد و طلا و اجاره دادن و اینا نیستم. البته اگه کسی مثل خود من مجبور به تعویض خونه باشن یا خونه نداشته باشن بحثش فرق میکنه
                      ممنونم . اگه بتونم بفروشم پیشنهادتون برای سرمایه گذاری کجا هست؟

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط Rubi پست شده است View Post
                        ممنونم . اگه بتونم بفروشم پیشنهادتون برای سرمایه گذاری کجا هست؟
                        شپدیس و اوراق 20 درصدی بورس یا بانک

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

الان که کارشون گیر هست التماس میکنن رای بدید... توروخدا بیایید پای صندوق..اصلا ما هم قبول ندارید بیایید رای بدید.... فرداش که رای گرفتن.... مثل سابق... میزنن تو سر آدم ....

جواد ضخیم ویدئو داده بیرون با اون طرز حرف زدنش که چندش آوره... میگه قهر با صندوق رای راه حل نیست.. بیایید رای بدید... بعد همین آدم در خارج کشور میگن بهش که مردم راضی نیستن... میگه اگر راضی نبودن که 71 درصد به ما رای نمیدادن!!!
                          تو داخل کشور هم وقتی ازش سوال میکنن، میگه خودتون انتخاب کردید!!!

حالا برو رای بده.. نمیدونم انتخاب با خودت هست...

جواد ظریف: اگر اینطور بود که می‌گویید حکومت ما حقوق مردمش را لگدمال می‌کند و مردم‌مان را سرکوب می‌کنیم، هفتاد و سه درصد آن‌ها پای صندوق نمی‌رفتند رای بدهند
                          -سی مرداد نود و هشت-

Login • Instagram

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

یشون هم حرف کاملا درستی زده... میگه رای دادید... باید تحمل کنید.... اگر رای میدی... باید تحمل کنی.

وزیر سابق بهداشت: همینی که هست ، خودتان رای دادید باید تحمل کنید.

https://www.aparat.com/v/u9V60/%D8%A...DB%8C%D9%85%21

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

پتروشیمی ها گل کاشتن اول ساسول حالا نوری و همینطور ادامه داره و بازار دنبال سهم های آشغال و صف خرید و فروش سایپا و ایرانخودرو و این فرصتهای طلایی جلوی چشمشون از دستشون میره تا بعد سالها حضور در بورس بفهمن باید روی این شرکتها سرمایه گذاری میکردن ...

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

درود بر شما، از یک فعال با اخلاق بازار سرمایه همین انتظار هم میره که علاوه بر سود و زیان های مقطعی به آگاه سازی سهامداران هم کمک کنه

نظر

در حال کار...
                                X