نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

N

امروز با تعدادي از دوستاني كه سهام خودويي داشتم ديداري تازه شد. چي بگم والا. گفتني ها گفته شده. بايد ديد آخر اين بازي چي ميشه. بخيل هم نيستيم. ولي چون گفتم راجع به اين گروه ديگه چيزي نميگم بنابراين ديگه چيزي نميگم تا به كسي بر نخوره.
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/06, 15:09.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

طرف سهم ميخره 150 تومن . سهمه ميره بالا 200 هم ميخره . ميره بالا 250 هم ميخره. سهم ميره بالا طرف هيجاني ميشه سهم ها و اوراق رو ميفروشه 300 هم ميخره . سهم ميره بالا اعتبار ميگيره 350 هم ميخره. سهم ميشه 400 با پول قرضي 400 هم ميخره. سهم ميره تو اصلاح به خودش مياد 10% منفي خورده سر به سره. ميگه ميره بالا ولي سهم مياد پايين. ميگه فردا خالي ميكنم فردا صف فروش ميشه. كارگزار زنگ ميزنه بيا اعتبارت رو تسويه كن. خلاصه داستان خيلي ها تو بورسه. اين داستان سالها تكرار شده و ميشود.

نظر

• frankval
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 132

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        طرف سهم ميخره 150 تومن . سهمه ميره بالا 200 هم ميخره . ميره بالا 250 هم ميخره. سهم ميره بالا طرف هيجاني ميشه سهم ها و اوراق رو ميفروشه 300 هم ميخره . سهم ميره بالا اعتبار ميگيره 350 هم ميخره. سهم ميشه 400 با پول قرضي 400 هم ميخره. سهم ميره تو اصلاح به خودش مياد 10% منفي خورده سر به سره. ميگه ميره بالا ولي سهم مياد پايين. ميگه فردا خالي ميكنم فردا صف فروش ميشه. كارگزار زنگ ميزنه بيا اعتبارت رو تسويه كن. خلاصه داستان خيلي ها تو بورسه. اين داستان سالها تكرار شده و ميشود.
        بدبختی از اونجا شروع میشه که شمایی هم که سهم" بابنیاد" خریدی هم وقتی اونا شروع به ریزش کردند سهم شما رو هم غرق می کنند و به زیر آب می برند و سهم شما هم گرفتار آتشیه که خشک و تر نمی شناسه!

Follow Your Instinct!

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
          بدبختی از اونجا شروع میشه که شمایی هم که سهم" بابنیاد" خریدی هم وقتی اونا شروع به ریزش کردند سهم شما رو هم غرق می کنند و به زیر آب می برند و سهم شما هم گرفتار آتشیه که خشک و تر نمی شناسه!

Follow Your Instinct!
          نخير اينجوري نيست. بريد سهم هاي رانفور . سيستم . رتكو رو از سال 92 كه بورس ريخت تا همين اواخر بررسي كنيد تا ببينيد تو همين مدت نه تنها ريزش نداشتند بلكه بازدهي عالي هم داشتن. /:.happysmiley:./

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

اينم موج شماري گروه خودرو. به نظرم موج شماري خود خودرو هم شبيه همينه. يعني الان تو موج پنجه.

نظر

• frankval
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 132

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/1_d2374.jpg

اينم موج شماري گروه خودرو. به نظرم موج شماري خود خودرو هم شبيه همينه. يعني الان تو موج پنجه.
              حیف که ترسم مانع از این شد که سوار حتی یکی از این موجها بشم[emoji22]

Follow Your Instinct!

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
                حیف که ترسم مانع از این شد که سوار حتی یکی از این موجها بشم[emoji22]

Follow Your Instinct!
                تو بورس هميشه فرصت هست. منم فقط يكمي تو زامياد سود كردم تو گروه خودرويي.
                شايد موج آخر كمي طولاني باشه چون موج4 كوتاه بود. يعني خودرو بين 450 تا 500 نهايتا.
                البته اين نظر منه و ممكنه كاملا اشتباه باشه.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

http://up.boursy.com/uploads/2013-10/1_d2374.jpg

سلام

آقا دمت گرم کلی صفا کردم.

:.thumbsupsmileyanim

البته نمی دانم منظورت دقیقا همینی بود که من برداشت کردم؟ یا ...

می گویند معمولا موج 2 و موج 4 یک اندازه می شود با این حال باید حالا حالا ها امیدوار باشیم...:.thumbsupsmileyanim

================

آدم حق تقدم بخره اوراقش بسته بشه بايد چه خاكي تو سرش بريزه /:.sadsmiley.:/
                  چه بوده؟

من هم از این بی احتیاطی ها می کنم.

چشم بسته فولادح خریدم و فردایش بست... به خاطر این خرید همیشه خودم را سرزنش می کنم (هر چند به احتمال قوی سود خوبی می کنم ولی به خاطر عدول از استراتژی خیلی ناراحتم)
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/03/06, 20:14.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

موج شماری تون اشتباهه. موج شماری اصلا اینطوری نیست . موج 1 و 3 و5 موج صعودی و 2 و4 موج اصلاحی
                    البته موج 5 درسته ولی نه این عکسی که گذاشتید . هدف خودرو هم حدود 600 میفته
                    خکاوه 300 خپارس 270 با این که معتقد هستم ارزش سهم این نیست ولی نمودار اینو میگه من نمیگم اعداد حدودی هست با تلرانس حتی 10-15 درصدی .
                    تمام خودروییها موج 1 رو از 2010 شروع کردند موج 3 .. 2013 و موج 5 الان که سریع تر از دو موج قبل هست موج 1 حدودا 14 ماه طول کشید موج 3 هفت ماه موج 5 فکر کنم حدود 4 ماه که الان سه ماه گذشته .تقریبا سه چهارم مسیر طی شده

البته بنده موج شماری بلد نیستم و تصورات ذهنی آماتوری خودم رو گفتم :D
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/03/06, 20:55.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

موج شماري من شبيه نقاشي بچه هاست. /:.yead.:/

البته من تو اون نظر خودمم مخلوط كردم. به نظرم خودرو براي رد شدن از 500 تومن نياز به خبر قوي داره و همچنين عدم عرضه حقوقي و پول زياد.

حقيقتش من بعيد ميدونم 500 رو رد كنه.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط heydar";674362]موج شماری تون اشتباهه. موج شماری اصلا اینطوری نیست . موج 1 و 3 و5 موج صعودی و 2 و4 موج اصلاحی
                        البته موج 5 درسته ولی نه این عکسی که گذاشتید . هدف خودرو هم حدود 600 میفته
                        خکاوه 300 خپارس 270 با این که معتقد هستم ارزش سهم این نیست ولی نمودار اینو میگه من نمیگم اعداد حدودی هست با تلرانس حتی 10-15 درصدی .
                        تمام خودروییها موج 1 رو از 2010 شروع کردند موج 3 .. 2013 و موج 5 الان که سریع تر از دو موج قبل هست موج 1 حدودا 14 ماه طول کشید موج 3 هفت ماه موج 5 فکر کنم حدود 4 ماه که الان سه ماه گذشته .تقریبا سه چهارم مسیر طی شده

البته بنده موج شماری بلد نیستم و تصورات ذهنی آماتوری خودم رو گفتم :D
                        [URL="http://up.boursy.com/
                        پست شده است
                        [/URL]
                        سلام

امکانش هست یک نمودار از گروه خودرو بگذارید؟

(من تکنیکالم ضعیف است و می خواهم تمرین کنم)

الان این هفت ماهی که شما گفتید را من هر طوری حساب می کنم کمتر می شود
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مفید تریدر برای من زده از 20/12/2015 تا 06/03/2016
                          که میشه سه ماه
                          البته من این خط دراز آخر را به عنوان موج 3 بزرگ (در قاب زمانی هفتگی) در نظر گرفتم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

خيلي جالبه الان كتاب جان مورفي رو نگاه كردم ديدم بايد موج1و3و5 صعودي باشند ولي من موج شماريم با اليوت فرق ميكنه /:.happysmiley:./

اگه بخوايم اليوتي حساب كنيم اينجوري ميشه.

با شكل گذاشتن مشكل دارم

بازم فكر ميكنم همون 450 تا 500 سقفش هست.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

از نظر مکدی و آر-اس-آی زیادی مقادیر بالایی دارد (در قاب زمانی روزانه و هفتگی)

ولی یک نکته ی زیبا دارد و آن این است که مکدی واگرایی نشان داده ولی در حال برگشت است!!!

من چندین و چند جا دیده ام هنگامی که مکدی واگرایی نشان می دهد ولی وسط راه بر می گردد سهم چنان رشدی می کند که بیا و ببین!!!

الان هم اگر یک کم دیگر خودرویی ها رشد کنند (که با این شرایط رشد خواهند کرد) همچین حالتی را در مکدی این گروه (در قاب زمانی روزانه) می بینیم!!!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

زماني كه پول مياد پشت سهم انديكاتورها از شباع خارج ميشن ولي دليل بر اين نيست كه چون كم ميشن يعني ريسك كم ميشه . فقط به معني پول پر قدرت هست.

حقيقتش اينايي كه ميخرن به نظر شما چند درصدشون واقعا به قصد سهامداري و نگهداري ميخرن.
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/06, 22:26.

نظر

در حال کار...
                                X