{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

شسپا:

نفت سپاهان که در سال 93 با قیمت 1700 عرضه شد توی بازار تا قیمت 600 پایین اومد که علت اصلی اون اتش سوزی در شرکت بود اما چند وقتی که سهم روند صعودی به خودش گرفته و همون طور که امروز گفتیم خرید های حقوقی بسیار مشکوکه
    برای بررسی تکنیکال سهم به دلیل اینکه سهم سابقه طولانی نداره بنابراین خیلی نمیشه روی میانگین متحرک ها تمرکز کرد
    بنابراین باید بررسی سهم بغل تکینکال هم بررسی بنیادی سهم گذاشته بشه
    این شرکت از نظر تراز نامه اوضاع خوبی داره 300 تومان سود انباشته +1500 تومان ارزش ذاتی سهم
    در مورد شرکت هم ظاهرا انچرا که خود سایت شرکت عنوان شده شرکت موفق به تولید محصولات جدید با فرمول های جدید که ظاهرا منجر به کاهش سود اوری شرکت خواهد بود شده
    در بررسی سهامدارن امروز یک حقوقی به لیست حقوقی های درصد بالا اضافه شد و این یعنی که این خریدها ادامه دار هست البته این یکی از حقوقی های خریدار سهم هست
    در بررسی تکنیکال هم درسته میانگین متحرک بلندی نداریم اما واگرایی مثبت مخفی کاملا مشخص هست که با خط آبی مشخص شده و احتمال تشکیل دوتا الگوی کاپ کوتاه مدت و بلند مدت در سهم بسیار هست که اگر این چنین باشه روند طبق خط سفید رنگ خواهیم داشت و بعد از اینکه به قیمت 1700 رسیدیم باز یک الگوی کاپ بلند خواهیم داشت که میتونه اهداف بالای 2000 تومن رو هم ببینه

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

زمگسا با پولبکی که طی چند روز گذشته زد از دیروز صف خرید خوبی شد امروز هم که 400 تا صف فعلا تا 3100 حرکت ادامه داره و اما هدف نهایی 3700 تومان هست

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
        سه سیگنال طلایی:

قنیشا-قثابت-قشکر

بیشتر در موردشون صحبت میکنیم بعدا

این هم این سه سیگنال البته قشکر به غیر از دو روز کاری عرضه ای نداشته و درواقع دو سیگنال قثابت و قنیشا
        اما انتظار از قنیشا داریم فعلا از 185 تا 200 یه استپ قیمتی چند روز داشته باشه اما هدف قیمتی 450 هست
        قثابت هم فعلا 240 تومان رو نشانه گرفته

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

بررسی اجمالی ترازنامه قندی ها:

قنیشا:
          ارزش ذاتی 185ت
          دارایی ثابت(املاک) 21 میلیارد
          سود انباشته:-
          شناوری 36

قثابت:
          ارزش ذاتی:78 ت
          دارایی ثابت:11 میلیارد
          شناوری63
          سود انباشته 6ت

قشهد:

ارزش ذاتی 502 ت
          دارایی ثابت 240 میلیارد
          سود انباشته 33ت
          شناوری 16

قشرین:
          ارزش ذاتی:1100ت
          دارایی ثابت:7 میلیارد
          زیان انباشته:220-
          شناوری 57

قجام:
          ارزش ذاتی:530 ت
          دارایی ثابت:4میلیارد
          زیان انباشته -153

قلرست:
          ارزش ذاتی:366ت
          دارایی ثابت:30میلیارد
          سود انباشته 58ت
          شناوری 16

قند اصفهان:
          ارزش ذاتی 917 ت
          دارایی ثابت: 25 میلیارد
          سود انباشته 24ت
          شناوری 22

قشیر:
          ارزش ذاتی:470ت
          دارایی ثابت:10میلیارد
          شناوری 64
          زیان انباشته-170ت

قشکر:
          ارزش ذاتی:285ت
          دارایی ثابت:21 میلیارد
          شناوری 42درصد
          زیان انباشته:-10ت

قپیرا:
          ارش ذاتی:580ت
          دارایی ثابت:24میلیارد
          شناوری 28درصد
          سود انباشته 80ت

قچار:

ارزش ذاتی:385ت
          دارایی ثابت:15 میلیارد
          شنناوری 41درصد
          زیان انباشته:-28ت

قند هگمتان:
          ارزش ذاتی:256ت
          دارایی ثابت:39میلیارد
          شماوری:9درصد
          سود انباشته:43ت

قند نقش جهان:
          ارزش ذاتی:812 ت
          داریی ثابت:28میلیارد
          شناوری 9 درصد
          زیان انباشته -14ت

قمرو:
          ارزش ذاتی:550 ت
          داریی ثابت:7 میلیارد
          شناوری 35درصد
          سود انباشته:41 ت

یاداور میشوم که دارایی ثابت به دارایی هایی گفته میشود که دچار استهلاک نمیشوند مثل املاک و اینکه در برخی گزارش ها دارایی های شرکت به روز آوری شده است

به طور کلی برای مشخص نمودن شرکت های برتر قندی از نظر گزارش حسابرسی شرکت زیر از بین بقیه در وضعیت بهتری به سر میبرن. البته این بررسی فقط بررسی ترازنامه شرکت ها بود و ملاک خوبی برای خرد و فروش سهم ها نیست.
          قشهد-قلرست-قنیشا-قند اصفهان-قشکر-قپیرا-قند نقش جهان

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

از قیمت جهانی شکر تا گروه قندی:

وقتی قیمت جهانی شکر رو توی چارت ببرین و الگوی هارمونیک رو اجرا کنید متوجه کف زدن این چارت در تمام بازه های زمانی میشید و نوید تمام شدن یک ریزش چهار ساله و استارت زدن یک موج جدید بلند مدت که اهداف حتی 50 دلار رو هم میشه تصور کرد از نظر امواج الیوت هم میشه موج 3 در بلند مدت.
            بهرحال ما در یک روند صعودی خوبی قرار گرفته که شروع هم شده فعلا منتظر رسیدن قیمت به 16.5 دلار هستیم چرا که با شکست این قیمت روند تند خواهد شد.

قندی ها برای رشد دوتا اهرم نیاز دارن قیمت جهانی+دلار با توجه به شرایط کنونی هر دوی این اهرم ها مساعد هستند.
            اما نباید یک نکته بنیادی رو هم در مورد این گروه فراموش کرد واون مشکلات کشت ماده اولیه این گروه هست با توجه به خشک سالی های پی در پی کشت چغندر به کمترین میزان در 10 سال اخیر رسیده که مشکلی اساسی و مهم برای این گروه هست البته نه برای همه گروه شرکت هایی که فراوری شکر خام رو میکنن مثل قنیشا یا شرکت هایی که ماده اولیه اونها نیشکر هست میتونن وضعیت بهتری از سایر شرکت ها داشته باشند اما بیشترین مشکل برای قندی های حومه خراسان هست چرا که وضعیت خشکسالی در اونجا بسیار بدتر از قندی هایی هست که در غرب کشور هستن .
            اگر وضعیت کشت چغندر به همین منوال در شرق کشور باشه به طور حتم شرکت هایی مثل قشکر-قثابت-قشرین دچار زیان سنگین و لاجرم ورشکسته خواهند شد. این شرکت به استثنای قنیشا که سال قبل بیش از 40 هزار تن شکر خام دولتی رو تصفیه کرده خرید چغندر بسیار پایینی دارن اگر هم بخوان از سایر استان ها چغندر بخرن اولا باید با قیمت بالاتر بخرن چون با شرکت های قندی دیگه باید رقابت کنن و دوما هزینه حمل سنگینی به هزینه های تولید افزوده میشه.

اما یه بازار بکر برای این شرکت ها درصورتی که به خوبی اون رو بشناسن وجود داره و اون بازار افغانستان هست برای اینکه بخوان با این کشور کار کنن یا باید کشت چغندر رو در افغانستان ترویج بدن که به نظر دور از تصور هست و یا باید در فراوری شکر خام با دولت این کشور همکاری کنن که در این صورت نیاز به سرمایه گذاری و تعویض دستگاها و ماشی الات هستن که نیاز به سرمایه گذاری و سرمایه در گردش هستن

به طور کلی به نظر میرسد که این شرکت ها متوجه دو اهرم خوب برای تغییر وضعیت خودش شدن اهرم دارایی های ثابت و رشد قیمت جهانی شکر که قیمت فراوری شکر خام رو بالا خواهد برد.بنابراین این شرکت ها باید به دنبال فروش دارایی های ثابت خودش باشند و طی سال اینده احتمالا حرکت هایی در جهت افزایش سرمایه خودش خواهند کرد. تا بتونن با تغییر سیستم کارخانه ها از این وضعیت در بیان در غیر اینصورت باید در بلند مدت منتظر ورشکستگی این کارخانه ها بود.

اما به نظر بنده این شرکت ها به دنبال بهینه کردن کارخانه هاشون هستن و فرصت ها رو شناختن.

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

شاخص کل:

در بررسی شاخص کل وقتی الگوی هارمونیک رو سوار میکنیم متوجه ایجاد سقف قیمتی در تمام بازه زمانی میشویم.
              برای تایید ریزش بازار الگوی های دیگه ای هم تایید کننده هستند مثل اشباع خرید در RSI یا CCI یا پایین اومدن حجم معاملات
              سطوح حمایتی پیش روی شاخص 72000-70200-68700-66700 و 64400 واحد است
              فعلا برای اظهار نظر در مورد اینکه در کدام یک از این اعداد شاخص برگشت خواهد کرد کمی زود هست اما به نظر نمیرسد 72000 بتواند شاخص را برگرداند
              از نظر زمانی هم حداقل 2 ماه ریزش بازار ادامه دارد

ذکر این نکته لازم است که این ریزش که گفته میشه در واقع ریزش نیست و اصلاح قیمتی بازار هست و فرق با ریزش اینکه که اولا در زمان اصلاح نقدینگی از بازار خارج نمیشه و دوما در زمان اصلاح کلیه بازار دچار اصلاح قیمتی نمیشن و شرکت هایی که توان رشد دارن رشد خواهند کرد

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

بانک دی:

امروز خبرها از عرضه نیروگاه دماوند بود.بزرگترین نیروگاه خاورمیانه. و یکی از زیر مجموعه های بانک دی.

خیلی نمیخوام در مورد تاثیر عرضه نیروگاه در بازار برای بانک دی بگم چون فعلا وقت نکردم صورت مالی دماوند رو بخونم تا بشه گفت که احتمالا چند قیمت میخوره و چه تاثیری بر دی خواهد داشت و اصلا فعلا زمان دقیق عرضه معلوم نیست اما حتما تاثیر خوبی بر دی خواهد داشت.

اما اگه به چارت بانک دی نگاه کنیم متوجه ایجاد کف سهم در قیمت 128 میشیم در چند وقت پیش هم سهم با مقاومت 179 تومان دست و پنجه نرم میکرد که ظاهرا امروز تونسته بشکنه در صورتی که قیمت پایانی بالای این عدد بسته بشه رشد سهم با شتاب بیشتری فعلا به سمت 232 تومان ادامه خواهد داشت.
                و مهم تر اینکه طبق یک الگوی خاص احتمال رشد بیشتر از 232 هم بسیار متحمل هست.

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

گازلوله :

دوستان توجه داشته باشند که تا قبل از 13 فروردین تا 518 تومان جداکثر قیمتی میتواند معامله شود و نه بیشتر. و روند فعلا صعودیست و باید منتظر تثبیت قیمت پایانی بر بالای 450 بود تا روند صعودی تازه ای سهم به خود بگیرد.

هنوز هم تاکیید بر داشتن این سهم برای سال اینده در سبد خود داریم.

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

زمگسا:

خدارو شکر امروز مگسال با این حجم و صف استارت روند صعودی بلند مدت خوبی رو زد فعلا مقاومت مهم 3170 تومان هست که در صورت شکست مقاومت مهمی در پیش رو نیست تا 3500 اما هدف اصلی سهم فعلا 3900 تومان هست

نظر

• sanaz200
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 296

با سلام و سپاس
                      زحمت میکشید ثتران را هم تحلیل بفرمایید
                      ممنون
                      [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                        با سلام و سپاس
                        زحمت میکشید ثتران را هم تحلیل بفرمایید
                        ممنون

با سلام
                        روند کلی سهم صعودی هست فعلا با توجه به برخورد به سطح مقاوتی 195 انتظار اصلاج تا 170 تومن هست اما بعد از شکست 200 تومان سطوح مقاومتی پیش رو 235-250 و 326 تومن هست. نگهداری سهم توصیه میشه.

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

کهرام را در یابید:

با توجه به اصلاح خوبی که این سهم انجام داده و با توجه به برخورد سطح حمایتی مهم سهم انتظار داریم این هفته تشکیل الگوی برگشتی رو بده و حرکت سهم به سوی 280 تومان شروع بشه.
                          اندیکاتور rsi به وضوح حکایت رسیدن سهم به منطقه اشباع فروش رو میده.

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

یه نکته روانشناسی:

یه هویی خبر عرضه دماوند تو بازار پخش شد امروز در صورتی که خود مدیر عامل هم خبر از عرضه سهم قبل از سال فعلا نداره
                            حالا داستان چیه؟
                            میخوان دی رو بالا ببرن....

مثل خودرویی ها... که العان دارن خالی میکنن تا بعدش هندونه کال در بیارن باسه مردم

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

یه نکته روانشناسی:

یه هویی خبر عرضه دماوند تو بازار پخش شد امروز در صورتی که خود مدیر عامل هم خبر از عرضه سهم قبل از سال فعلا نداره
                              حالا داستان چیه؟
                              میخوان دی رو بالا ببرن....

مثل خودرویی ها... که العان دارن خالی میکنن تا بعدش هندونه کال در بیارن باسه مردم

ببخشید اصلاح میکنم در صورتی که قرار به عرضه سهم دارویی بود

نظر

• خیرالله
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 114

ببخشید اصلاح میکنم در صورتی که قرار به عرضه سهم دارویی بود
                                دوست عزیز با تشکر از مطالب مفید شما نظرتون در مورد شکست مقاومت گروه خودرویی چیه؟ سهم ورنا را چطور ارزیابی میکنید؟

نظر

در حال کار...
                                X