کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قبلا زمانی که شاخص روی 78 هزار بود گفتیم شاخص فرو خواهد ریخت بعد از ان مدتی شاخص روند خنثی به خود گرفت و با فشرده شدن باند بولینگر دوباره روند صعودی به خود گرفت اما با شرایطی متفاوت
این تفاوت که در واقع نکته کلیدی و مهم در تحلیل تکنیکال هم هست موضوع رشد شاخص بعد از 78000 واحد است شاخص رشد کرده و به 81400 رسید اما هم زمان با این رشد حجم معاملات به صورت فاحشی کاهش پیدا کرده است. حتما دوستان تکنیکال کار واقف هستن که روند زمانی عوض میشود که حجم برعکس رشد کم شود.
به صورت کلی از هفته اینده که کندل جدید ماهانه زده میشود این کندل از باند بولینگر احتمالا کاملا خارج شود و بعد به تبع این که تمام اندیکاتورهای شاخص در تمام بازه های زمانی در منطقه اشباع خرید هستن و همچنین به وضوح واگرایی منفی در شاخص و مک دی دیده میشود
شاخص کل به احتمال بسیار قوی به لیدری گروه خودرو که حتما نیاز به اصلاح دارن و اصلاح خواهند شد ریزش خود را شروع خواهد کرد.
به شدت به موضوع اصلاح شاخص و گروه خودرو متعقد هستیم و توصیه میکنیم حتما در خریدها احتیاط کنید
همچنین اگر فیبو از همین منطقه شاخص گذاشته بشود 38درصد اصلاح به عدد 74000 برخورد میکند.
این داستان هم که عده ای هر روز توی تالار دیگه با توهین و تبلیغ مقابله با تحلیل ها میکنن چندین دفعه قبل هم تکرار شده سال 92 هم بارها اساتید و کارشناسان توصیه به خروج کردن و اماتورها با هر صعودی شدن شاخص میگفتن دیدی برگشت اما بعد از مدتی در ضررهای سنگینی فرو رفتن اگر قرار باشد که گروهی که بسیار سنگین در کف قیمتی 4 ماه پیش وقتی گفتیم بازار رو دارن به شدت جمع میکنن رو یکباره خالی کنن که همه میفهمیدن و فرار میکردن با همین کلک منفی و مثبت کردن هاست که حرفه ای ها به امارتورها سهم رو در قله خالی میکنن
بنابراین گوشتون رو از این افرادی که اصلا نمیدونن بورس چیه و امدن که پولشون رو در قمارخانه ای که بعدا اسمش رو خودشون روش خواهند گذاشت ببازن به حرفه ای ها و برن دور نگه دارید وگرنه شما هم یک قمار باز هستید.
با سلام همونطور که قبلا خدمت دوستان عرض کردیم اصلاح گروه خودرویی ها باید انجام میگرفت که تا کنون مشاهد میکنید چقدر ریزش داشتن زامیاد 174 ت بعد از افزایش سرمایه امروز در 134 بسته شد یا خساپا فعلا احتمالا چند روزی رو روند صعودی ضعیفی رو در پیش میگرن تا اماده ریزش بیشتر بشن توصیه به خرید نمیکنیم اما دوستانی که هنوز خودرویی دارن در صورت مثبت شدن میتونن خارج بشن در مورد ورنا هم روی 330 ت سخن از اصلاح زدیم تا 250 ریزش داشته در این نماد هم احتمال یک روند صعودی کوچک فراوان است اما اصلاح کلی هنوز به اتمام نرسیده
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
همونطور که قبلا خدمت دوستان عرض کردیم اصلاح گروه خودرویی ها باید انجام میگرفت که تا کنون مشاهد میکنید چقدر ریزش داشتن زامیاد 174 ت بعد از افزایش سرمایه امروز در 134 بسته شد یا خساپا
فعلا احتمالا چند روزی رو روند صعودی ضعیفی رو در پیش میگرن تا اماده ریزش بیشتر بشن
توصیه به خرید نمیکنیم اما دوستانی که هنوز خودرویی دارن در صورت مثبت شدن میتونن خارج بشن
در مورد ورنا هم روی 330 ت سخن از اصلاح زدیم تا 250 ریزش داشته در این نماد هم احتمال یک روند صعودی کوچک فراوان است اما اصلاح کلی هنوز به اتمام نرسیده
متعقد به ریزش بازار هستیم که احتمالا 2 الی 3 ماه ادامه خواهد داشت واگرایی های منفی در شاخص به وضوح پیدا هستن
حال چه کنیم
1- سهم هایی که رشد زیاد داشتن اگر داریم حتما حد ضرر را رعایت کنیم تا مثل خودرویی ها جوری نیارن پایین که خودمونم متوجه نشیم و یه دفعه ببینیم کلی از سودمون پریده-احساسی معامله نکینم و حتما حد ضرر ها رو رعایت کنیم
2- تا انجایی که میتوانیم در خرید سهم هایی که رشدی در بازار داشته احتیاط کنیم و حتما با تحلیل اقدام کنیم نه به توصیه دیگران حتی دوستان یعنی اگر دیدی ما هم سهمی رو معرفی کردیم و سابقمون هم خوبه باز هم حتما خودت در حد توانت تحقیق بکن
3-بریم سراغ گروه ها و نمادهایی که رشد نکرده اند چرا اگر بازار بریزه حداقل این سهم ها ریزش نمیکنن تا شاید رشد هم بکنن البته باز هم با تحلیل و تحقیق در این بین دو تا گروه در این بازار تقریبا رشدی نکردن یک قندی دو بازار یک سری از بازار پایه ای ها در بین قندی ها هم بهتر هست با تحلیل بریم جلو تا بهترین رو انتخاب کنیم
خدمت دوستان عارضم که به زودی بنده سبدی رو خدمت دوستان ارایه میدم که به اعتقاد بنده بیشترین و خیره کننده ترین رشد رو توی بورس خواهند داشت
باید خدمت دوستان عرض کنم که تمامی سهم های این سبد طبق یک استراتژی خاص تکنیکال که مطمن هستم تقریبا هیچ کسی از اون استفاده نکرده به دست اومده که این استراتژی بی ربط هم به اسم سبد نیست.
این سبد رو من 5 ماه پیش چیده بودم اما برای اطمینان از اون داشتم مولفه های دیگه ای رو هم تست میکردم و العان تقریبا اماده شده
برای مثال وملت روی 58 ت یکی از سهم های این سبد بوده که هنوز هم هست
در اینجا فعلا من یه سری از سهم های این سبد رو معرفی میکنم تا در وقت مناسب بیشتر در مورد اون ها صحبت کنیم غالبر-هپکو-قنیشا-وگردش-وملت-قجام-بموتو-کابگن-پلوله
موفق باشید.
ثاباد و ثامان دو سیگنال خرید قبل از عید در گروه ساختمانی بودن ثاباد در همین قیمت ها و ثامان روی 134 تومان خب ثامان حرکت خوبی کرد و به 210 رسید هدف اول رو کسب کرد فعلا در حال استراحت هست و اهداف بالاتری رو هم میتونه ببینه ثاباد امروز استارت زده اما برای اطمینال از استارت رشد باید فردا و پس فردا هم با صف خرید همراه باشه اهداف خوبی سهم داره
خدمت دوستان عارضم که به زودی بنده سبدی رو خدمت دوستان ارایه میدم که به اعتقاد بنده بیشترین و خیره کننده ترین رشد رو توی بورس خواهند داشت
باید خدمت دوستان عرض کنم که تمامی سهم های این سبد طبق یک استراتژی خاص تکنیکال که مطمن هستم تقریبا هیچ کسی از اون استفاده نکرده به دست اومده که این استراتژی بی ربط هم به اسم سبد نیست.
این سبد رو من 5 ماه پیش چیده بودم اما برای اطمینان از اون داشتم مولفه های دیگه ای رو هم تست میکردم و العان تقریبا اماده شده
برای مثال وملت روی 58 ت یکی از سهم های این سبد بوده که هنوز هم هست
در اینجا فعلا من یه سری از سهم های این سبد رو معرفی میکنم تا در وقت مناسب بیشتر در مورد اون ها صحبت کنیم غالبر-هپکو-قنیشا-وگردش-وملت-قجام-بموتو-کابگن-پلوله
هپکو دومین سهم این سبد بود که حرکتش رو تازه شروع کرده قبلا سهم رو تحلیل کردیم و اهداف بسیار بالایی رو براش گفتیم اما قبل هپکو وملت بود که دو ماه پیش با رشد 120 درصدی به صورت شارپی حرکت کرد و احتمالا سهم بعدی وگردش و قجام خواهد بود
منتظر انفجار این سبد باشید
وتوصا: با توجه به الگوی کاپ در بازه زمانی ماهانه و همچنین با توجه به فروش سهام دیجی کالا توسط شرکت انتظار میرود شرکت بتواند به راحتی تا مرز 160 ت رشد کند سهامدارن کم ریسک میتواند اقدام به خرید کنند.
همونطور که قبلا خدمت دوستان عرض کردیم اصلاح گروه خودرویی ها باید انجام میگرفت که تا کنون مشاهد میکنید چقدر ریزش داشتن زامیاد 174 ت بعد از افزایش سرمایه امروز در 134 بسته شد یا خساپا
فعلا احتمالا چند روزی رو روند صعودی ضعیفی رو در پیش میگرن تا اماده ریزش بیشتر بشن
توصیه به خرید نمیکنیم اما دوستانی که هنوز خودرویی دارن در صورت مثبت شدن میتونن خارج بشن
در مورد ورنا هم روی 330 ت سخن از اصلاح زدیم تا 250 ریزش داشته در این نماد هم احتمال یک روند صعودی کوچک فراوان است اما اصلاح کلی هنوز به اتمام نرسیده
فاز بعدی اصلاح بعد از بازگشایی خاور و باز شدن حق های خودرو و احتمالا ثبت افزایش سرمایه سایپا خواهد بود...
قبلا در مهر ماه سیگنال شکلر رو دادیم و توی بازار منفی رشد خوبی از 180 به 360 کرد اما روی 360 ت با توجه به برخورد کندل ها به خط روند ریزشی بلند مدت نتونست اون رو بشکونه و سهم اماده ریزش بیشتر شد که العان داره اون ریزش رو تجربه میکنه احتمالا ریزش تا 220 و شاید هم تا 200 ادامه داشته باشه ولی نکته مهم ساخت یک مثلث افزایش در میان مدت هست که با شکسته شدن اون سهم رشد خوبی خواهد کرد
فعلا انتظار شکست نداریم باید صبور بود. توصیه به خرید هم نداریم ولی حتما زیر نظر داشته باشید سهم رشد خوبی خواهد داشت.بنیاد قوی هم دارد.
هپکو شرکتی که توی این بازار تقریبا رشدی نکرده توی استراتژی مخصوصی که سیگنال هایی که رشد سنگین و خوبی دارن که 40 روز پیش وملت نمونه قبلیش بود یا پلوله روی 300 تومان یکی دیگه اش بود و العان داره روی قنیشا و کمی روی کهرام سیگنال میده سیگنال بخصوصی روی هپکو صادر کرده البته هنوز زمان صعود به طور دقیق مشخص نیست اما با توجه به رشد حداقل 120 درصدی که این سهم خواهد کرد ارزشش رو داره
به چارت سهم میپردازیم
دقیقا مثل وملت یک مثلث صعودی اونم در بلند مدت درست کرده که دقیقا هم چند وقت پیش اون رو شکسته و العان هم مثل تحلیل چند روز پیش در مورد گازلوله گفتیم سقف مثلث شکسته شده و طبق قانون مثلث باید بعد شکست به سقف برخورد بکنه و بعد ادامه روند رو بره حالا هپکو هم که چند وقت پیش سقف رو شکسته دراه در یک اصلاح سقف مثلث رو کف خودش درست میکنه تا پرتاب بشه
خیلی حوصله دوستان رو سر نمیبریم سهم در چارت ماهانه مثلث صعودی رو شکسته مثلثی که از سال 2006 سهم داخل اون گیر کرده بوده این یعنی رشد سینگین که توقع ما فعلا 120 درصد هست اما فراموش نکنید این سهم بنیاد بدی نداره و با توجه به تغییر کلی در سهامداران عمده و دارایی های بسیار زیاد سهم اتفاقات بنیادی خوبی برای سهم در سال 95 اتفاق خواهد افتاد. در بررسی های دیگری به بنیاد سهم خواهیم پرداخت
اما کف سقف مثلث در نزدیکی 705 ریال قرار دارد
ما انتظار داریم تا این محدوده اصلاح کنه و همزمان با این اصلاح قیمتی RCI وCCI هم اصلاح کرده و به خط روند خودشون برخورد کنن و همزمان روند صعودی جدیدی در سهم شکل بگیره
حد ضرر هم اگر دوستی میخواد براش بزاره 69 تومان هست
و این سهم رو جزو سومین سهم از زیرخاکی هامون(قنیشا-کهرام-تپکو) میزاریم و چهارمین سهم بنیادی برای روند دوساله(اول کالبر-دوم پلوله-سوم تپکو-چهارم کابگن) میزاریم.
این سهم هم شکر خدا اغازگر راه خوبی شده هر چند احتمالا تا 12 اردبهشت وارد یک فاز اصلاحی بشه که تا 90 اصلاح کنه اما دارندگان نگهدارن که اهداف سهم بسیار بالاس
نظر